2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben uzun süre oturduktan sonra ayağa kalktığımda aynen dediğin gibi yürüyorum ve eşim ilk başlarda dalga geçiyodu ama artık alıştı napim bacak aram , belim çok ağrıyo...Hiçç kusura bakmasınlar valla oturdukları yerden baba oluyolar bütün ağrı sızıyı biz çekiyoz...

Çok geçmiş olsun canım inş. bi sorun olmaz.Hayırlısı olsun tabiki... Dualrımız onunla

Ya doğru vallahi. Oturdukları yerden baba oluyorlar empati yoksunu olunur da bu kadar mı olunur, eşim beni anlamıyor zannediyor ki nazımdan yapıyorum.

demir hapı kullanıyorum ama magnezyum da kullandgıım için ishalim bile, magnezyuma ara verince de kabız oluyorum, ortası yok yani

rahim ağzı uzunluğu iyi, erken doğum riski yok dedi. ben de ardından sordum. cinsel ilişki ?:44:
riskin yok ama bu haftadan sonra tavsiye etmiyorum. artık doğumdan sonra dedii

hmm lohusalıgı da ekleyince 3 ay yapıyo
son zamanlarda yapılınca dogumu kolylaştırıyor diye duydum ben de..

geçmiş olsun çok üzüldüm,en kısa sürede iyi olur inşallah, doğum olursa da bebeğin de pınarın da sağlıkları yerinde olur umarım.

Canım biz hepsini kendimiz çizdik ve mobilyacıda yaptırdık 3 ü tplam 1050 tl, benim içime çok sindi çünkü mobilyası çok güzel.

özel yaptırmanıza ragmen çok uyguna gelmiş bence, gule gule kullanın..

pınarali arkadaşımıza geçmiş olsun inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alır, dualarımız onunla ve bebeğiyle...

Arsima
glmt kullanıcısından alıntı
geçmiş olsun tatlım doktorun birşey yok diyorsa yoktur heralde ama sen tedbiri elden bırakma devam ettiğini haber ver
sabah haber vermiştim mesaj atark
oda aradı yarın gel göreyim dün gördüm nasılsa dedi

arsima herşey olabilir kontrolde olman şart bide kendini fazla yorma ayakta fazlamı kalıyorsun yoksa dikkat et kendine ve gelişmelerden bizide haber et nişanın gelmiş olmasın senin?

pınarali arkadaşımıza geçmiş olsun inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alır, dualarımız onunla ve bebeğiyle...

Arsima
glmt kullanıcısından alıntı
geçmiş olsun tatlım doktorun birşey yok diyorsa yoktur heralde ama sen tedbiri elden bırakma devam ettiğini haber ver
sabah haber vermiştim mesaj atark
oda aradı yarın gel göreyim dün gördüm nasılsa dedi

arsima herşey olabilir kontrolde olman şart bide kendini fazla yorma ayakta fazlamı kalıyorsun yoksa dikkat et kendine ve gelişmelerden bizide haber et nişanın gelmiş olmasın senin?

Miniciğimmm,

Destekli emzirme südyenini ilk olarak girls stop diye bir mağaza var, istanbulda capitol avm'de var bu mağaza orada gördüm. Birde boynerde görmüştüm ama markasını hatırlamıyorum

Tamam canım benim ben bi araştırayım çok saol tatlım...

Canım çok geçmiş olsun ama son haftalardayız sanırım sağlık açısından bi sorun olmaz artık,kaçıncı haftasındaydı pınarali,gelişmelerden bizi haberdar et canım....

Arsimacım sen yine de ihmal etme canım,açılma filan var mı diye bi kontrole git,ama korkma artık bebişler 2 kiloyu geçti nerdeyse bi sorun çıkmaz inş.Yine de zamanında gelsinler...

kızlar benım kasıklarım acayıp derecede agrıyor ve soylemesı ayıp beyaz bi akıntı gelıyo? bilgısı olan var mııı ..
korkuyorum doktora gıtmekten cunku catı muaynesı yapıyorlar..

kızlar benım kasıklarım acayıp derecede agrıyor ve soylemesı ayıp beyaz bi akıntı gelıyo? bilgısı olan var mııı ..

canım suan catı buayenesı ıstemıyorum dersen yapmazlar merak etme agrın varsada ıhmal etme yalancı sancı olabılecegı gıbı erken dogum belırtısıde olabılır en azından nts ye baglarlar senı sancılarına bakarlar ihmal etme

canım ben de bir gün 3-4 saat dolaştım çarşıda, sonra kasık ağrısından kıvrandım evde. doğum yapacağımı sandım. şimdi o kadar ayakta durmamaya çalışıyorum.
beyaz akıntı normal bende de oluyor bazen artıyor bazen azalıyor

bikaçgündür adet sancısı gibi sancılarım var sağlık ocağındaki ebe hn. normal olduğunu söyledi yok böyle bişey daha geçmezse doktorada gideyim diyorum. Allahım hepimize kolaylıklar verir inşallah

ve bu otobüs minibüslerdeki durumdan bende şikayetçiyim geçende öğrenci kızlar erkekler oturuyor başka bebeğiyle binmiş bi hatun yer verdi inanamadım bebeği arabasında oturuyodu gel sen otur kardeş dedi ya. arkasında genç bi bayan utandı o yer verdi siz oturun dedim kadına arkada biri daha kalktı oraya geçeyim dedim ben ıkına tıkına oraya geçene kadar arka boşalan yere başka bi kadın geçmezmi Allahım sinir oldum ayyy pardon sizi görmedim falan filan, yine o da oturduda yanındaki adam kalktı bu sefer böle enteresan mizansel yani.
bu gençlere anne babaları nasıl eğitim veriyor kızlar bizler böyle olmayalım Allahaşkına

nst ye 2 defa gırdım ben hayatım ama sancı cıkmıyor kıvrandıgım zaman sancı cıkmadı . gecen soyledım ıstemıyorum dıye ? o zaman nıye geldın dedı doktor off bılmıyorummm
bebegım bende cok agrı cekıyorum ınan kıvranıyorum desem yerıdır . benımde bazen artıyor bazen azalıyor .. bakalım beklemekteyız mıdem bulanıyor 3 gundur sureklı yedıgımı ıstifra edıyorummmm . kendımden korkuyorm valla
benım cougum hamıleye yaslıya ıhtıyacı olana yer vermezse kafasını kırarım . annem otobuste bi göz atardı ilk gelene yer verırdık annemızın gozune bakardık anlayacagınnn .. bi kişi kalkınca hepsı kalkıyor evet :))

canım idrar testi yaptılarmı enfeksiyon varmı diye baktılar mı

saol canımcım.. ultrason ölçümü bire bir gerçeği yansıtmıyor olabilir ama şuanki veriler bebeğin iri olduğunu gösteriyor. bir ay önce gittiğimde 10 gün kadar ileriden gidiyordu gelişimi. şimdi doktor baş ve karın çevresini ölçüyor. 33. haftadayım, 36 haftalık çıkıyor. ki ben vitamin falan kullanmıyorum. buna rağmen yediklerine dikkat et dedi, mesela haftanın 5-6 günü kahvaltıda yumurta yiyorum ben, artık o kadar yemicem. çocuğum doğmadan diyete girdi diyorum eşime, gülüyoo ama hakikaten öncemli bi şey bu. 4 kiloya yakın olursa, çatı da müsait değilse, bi de ilk doğum mümkün olmaz normal. o yüzden biraz dikkat edicem, ama herşey de olacağına varır, bakalım Mevla neyler, neylerse güzel eyleer..
ben 67 ile başladım, dün dr tarttı 79 beni aslında kilo konusunda hep sıkıştırıyordu doktorum, geçen randevumda bi daha böyle kilo alırsan diyetisyene göndercem seni demişti. ama dün baktı,40 günde 3 kilo, yine fazla ama sadece sen değil bebek de almış o yüzden diyetisyenden vazgeçtim dedi

bazı hamilelerde böyle renkli akıntı, kanama oluyor. benim bi arkadaş neredeyse her hafta kanama geçiriyordu, turp gibi bi kızı oldu.. ama insan hamile olunca çok dikkat ediyo. ben de akıntımı dikkatle takip ediyorum. doktorunu aramaktan çekinme. dr o yüzden var.. o yüzden para veriyorsun ona. güvenmek de lazım. annende de olmuş. madem doktorun önemli görmüyor, sen de gönlünü ferah tutmaya çalış. Rabbim seni de bebeğini de korusun..

ben de çok sık gidiyordum tuvalete bu son on gündür. doktorum dün baktı. başı hakikaten idrar kesesine dayanmış şekildeydi, bi de hareket edince resmen eziliyor. iki büklüm gidiyorum tuvalete.. ama sık tuvalete çıkmamın tek sebebi bu değil, yani doktorum öyle söyledi. idrar yolu enfeksiyonu erken doğum riski kadar, bebeğe de geçebilir, önemli. enfeksiyon geçincedaha rahat olacaksın dedi. idrar tahlilim temiz çıkmıştı, ama idrar kültürümde iltihaplanma görünüyor, bir hafta sürecek antibiyotik kullanımına başladım. ilaç bittikten sonra tekrar edicem tüm tahlilleri. bence sen de bi tahlil yaptır cnm. yada doktorunla konuş.. valla büyük sıkıntı her bakımdan..

işim hep oturarak
su almaya wc için fln kalkıyorum genelde
bazende oturmaktan sıkılıp kalkıyorum bikaç adım atıyorum
nişan gelse dün anlamazmıydı doktor?

Arsimacım sen yine de ihmal etme canım,açılma filan var mı diye bi kontrole git,ama korkma artık bebişler 2 kiloyu geçti nerdeyse bi sorun çıkmaz inş.Yine de zamanında gelsinler...

ben nası kontrol edicem onu ?
zamanında hayırlısıyla ve sağlıkla gelsinler inş.

kasık ağrısı bende de oluo ama öle kıvranmalık deil
doktor bebe büyüdü hareketler sert ondan demişti

Merhaba kizlar nasilsiniz bu safak olayi beni artik telaslandirmaya basladi bugun 44 gunumuz kaldi yani memleketim malatya :)

44 mü :)))) azmış

amin canım
rabbim hepimizin bebiklerini ve bizleri korusun inş.
orası öylede sürekli aramak böle pimrpirikli tip olmak istemiom

kızlar benım kasıklarım acayıp derecede agrıyor ve soylemesı ayıp beyaz bi akıntı gelıyo? Bilgısı olan var mııı ..
Korkuyorum doktora gıtmekten cunku catı muaynesı yapıyorlar..

canım
kasık ağrısı bende de oluyor ozellıkle çok yorulduğumda.
Beyaz akınıtının normakmolduğunu söylemişti doktorum.
Endişelenme yani.

günaydın canım bende sabah zar zor uyanıp geldim işe ay izine az kaldı allahtan da sabretmeye calısıyorum

Bende bugün 32 haftamı doldurdum ama yarın çalışabilir raporumu alacagım bir problem olmazsa ... daha 5 hafta daha devam edeceğim yani.... nasıl olcak bilmıyorum ama...

kontrol altına alınmış olmasına sevindim umarım sezeryan için biraz daha vakit geçerde daha rahat ederler....allahım yardımcıları, yardımcımız olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…