- 2 Kasım 2011
- 692
- 0
- 316
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #24.561
Günaydın arkadaşlar
herkes iyidir inşallah. geceleri uyumak ne kadar zor olmaya başladı değil mi? hele gece tuvalete kalktım mı sürahi nine gibi ayaklarımın bacaklarımın ağrısından yürüyüşüm değişti allahtan kocacığım o saatte uyuyor oluyor da rezil olmuyorumdüşünsenize saçlar kabarık, uykulu ve nine gibi yalpalayarak yürüdüğünüzü. yüzüstü yatmayı seven biri olarak rahatça uyuyabileceğim günleri iple çekiyorum. inşalllah bebeğim çok huysuz olmaz
Birde pazar günü ösymnin sınavına girdim(kpds). Kızımın ilk sınav tecrübesisınav çok zordu ya
güle güle kullanmayı nasip etsin allahım inşallah :)) yatağa monte olan beşiği nerden ve kaça aldın ayıp olmazsa sorablirmiyim :))
günaydın temmuz annelerı...
kızlardan bahseden oldu mu bılmıyorum ama pınaralı ısımlı arkadasımız gebelık zehırlenmesı sbebıyle dün hastaneye yattı, tansıyonu vs kontrol altına alınmıs durumda fakat ıncelemelerı devam edıyor..lütfen dualarımızı eksik etmeyelım..:26:
Ben uzun süre oturduktan sonra ayağa kalktığımda aynen dediğin gibi yürüyorum ve eşim ilk başlarda dalga geçiyodu ama artık alıştı napim bacak aram , belim çok ağrıyo...Hiçç kusura bakmasınlar valla oturdukları yerden baba oluyolar bütün ağrı sızıyı biz çekiyoz...
benim de geçen ay vardı kabızlık sorunum. doktorum, sabah kalkınca oda sıcaklığında
hatta biraz ılık da olsa daha iyi olur bir bardak suya iki üç kuru kayısı at, birkaç dakika sonra suyu iç,
kayısıları ye dedi. haricen kahvaltıda ve günün diğer öğünlerinde mutlaka salatalık, kıvırcık, roka, marul gibi
taze sebzeler tüketmemi söyledi, koyu renk özellikle tam buğday ekmeği ye ve tabiki 3 litre su iç dedi.
hakikaten biraz dikkat edince bir haftaya rahatladım.. tavsiye ederim.
Cena demir hapi kullaniyormusun? bendede kabizlik vardi dediklerinin hepsini denedim ama faydasi olmadi sonunda demir hapini birakmak zorunda kaldim, yinede faydasi olmadi dr bir surup verdi cok sukur simdi rahatim. insaallah demir hapini biraktigim icin bir sorun olmaz.
rahim ağzı uzunluğu iyi, erken doğum riski yok dedi. ben de ardından sordum. cinsel ilişki ?:44:
riskin yok ama bu haftadan sonra tavsiye etmiyorum. artık doğumdan sonra dedii
kızlardan bahseden oldu mu bılmıyorum ama pınaralı ısımlı arkadasımız gebelık zehırlenmesı sbebıyle dün hastaneye yattı, tansıyonu vs kontrol altına alınmıs durumda fakat ıncelemelerı devam edıyor..lütfen dualarımızı eksik etmeyelım..:26:
Canım biz hepsini kendimiz çizdik ve mobilyacıda yaptırdık 3 ü tplam 1050 tl, benim içime çok sindi çünkü mobilyası çok güzel.
Miniciğimmm,
Destekli emzirme südyenini ilk olarak girls stop diye bir mağaza var, istanbulda capitol avm'de var bu mağaza orada gördüm. Birde boynerde görmüştüm ama markasını hatırlamıyorum
kızlar biliyorsunuz 1,5 hafta önce cuma günü lekem olmuştu
doktora gittik 3 gün yat dedi
üzerine geçtiğimiz cumada oldu öğlen gelen pembe gece gelen kahverengi idi
bir önceki gün doktor gördüğü için aramadım nasılsa gördü içim rahattı
dün tam ofisten çıkacakken wc girdim yine gelmiş bu seferde kahverengiydi
ofisten çıktım doktoru aradım neredesin dedi hemen gel gittim işte kalp atışlarını dinledi
hatta ilk dinlerken ses bi an gitti çok korktum ama sıpamız hareket ettiği için o an gitmiş sonra düzenli dinledik
herşeyi normal dedi doktor
peki dedim hani ben ne zaman olursa sizi arayayım hangi derecede sürekli aramak rahatsız edio beni çünkü
kontrolümüz ne zaman dedi 31i dedim
o zamana kadar bişi olmaz merak etme dedi
neyse akşam eve gittim yine gelmiş ve artık rengi pembe deil kırmızı yada kahve geliyor
gece yatacaktım kahverengi yine gelmiş sabah kalktım çamaşırımda iki ayrı yere gelmiş kan
ve wc sonrası her temizlememde pembelik geliyor
ben ne yapcamkorkuyorum
kızlar benım kasıklarım acayıp derecede agrıyor ve soylemesı ayıp beyaz bi akıntı gelıyo? bilgısı olan var mııı ..
korkuyorum doktora gıtmekten cunku catı muaynesı yapıyorlar..
canım ben de bir gün 3-4 saat dolaştım çarşıda, sonra kasık ağrısından kıvrandım evde. doğum yapacağımı sandım. şimdi o kadar ayakta durmamaya çalışıyorum.kızlar benım kasıklarım acayıp derecede agrıyor ve soylemesı ayıp beyaz bi akıntı gelıyo? bilgısı olan var mııı ..
nst ye 2 defa gırdım ben hayatım ama sancı cıkmıyor kıvrandıgım zaman sancı cıkmadı . gecen soyledım ıstemıyorum dıye ? o zaman nıye geldın dedı doktor off bılmıyorummmcanım suan catı buayenesı ıstemıyorum dersen yapmazlar merak etme agrın varsada ıhmal etme yalancı sancı olabılecegı gıbı erken dogum belırtısıde olabılır en azından nts ye baglarlar senı sancılarına bakarlar ihmal etme
bebegım bende cok agrı cekıyorum ınan kıvranıyorum desem yerıdır . benımde bazen artıyor bazen azalıyor .. bakalım beklemekteyız mıdem bulanıyor 3 gundur sureklı yedıgımı ıstifra edıyorummmm . kendımden korkuyorm vallacanım ben de bir gün 3-4 saat dolaştım çarşıda, sonra kasık ağrısından kıvrandım evde. doğum yapacağımı sandım. şimdi o kadar ayakta durmamaya çalışıyorum.
beyaz akıntı normal bende de oluyor bazen artıyor bazen azalıyor
benım cougum hamıleye yaslıya ıhtıyacı olana yer vermezse kafasını kırarım . annem otobuste bi göz atardı ilk gelene yer verırdıkbikaçgündür adet sancısı gibi sancılarım var sağlık ocağındaki ebe hn. normal olduğunu söyledi yok böyle bişey daha geçmezse doktorada gideyim diyorum. Allahım hepimize kolaylıklar verir inşallah
ve bu otobüs minibüslerdeki durumdan bende şikayetçiyim geçende öğrenci kızlar erkekler oturuyor başka bebeğiyle binmiş bi hatun yer verdi inanamadım bebeği arabasında oturuyodu gel sen otur kardeş dedi ya. arkasında genç bi bayan utandı o yer verdi siz oturun dedim kadına arkada biri daha kalktı oraya geçeyim dedim ben ıkına tıkına oraya geçene kadar arka boşalan yere başka bi kadın geçmezmi Allahım sinir oldum ayyy pardon sizi görmedim falan filan, yine o da oturduda yanındaki adam kalktı bu sefer böle enteresan mizansel yani.
bu gençlere anne babaları nasıl eğitim veriyor kızlar bizler böyle olmayalım Allahaşkına
nst ye 2 defa gırdım ben hayatım ama sancı cıkmıyor kıvrandıgım zaman sancı cıkmadı . gecen soyledım ıstemıyorum dıye ? o zaman nıye geldın dedı doktor off bılmıyorummm
bebegım bende cok agrı cekıyorum ınan kıvranıyorum desem yerıdır . benımde bazen artıyor bazen azalıyor .. bakalım beklemekteyız mıdem bulanıyor 3 gundur sureklı yedıgımı ıstifra edıyorummmm . kendımden korkuyorm valla
benım cougum hamıleye yaslıya ıhtıyacı olana yer vermezse kafasını kırarım . annem otobuste bi göz atardı ilk gelene yer verırdıkannemızın gozune bakardık anlayacagınnn .. bi kişi kalkınca hepsı kalkıyor evet :))
saol canımcım..Canım maşallah bebişlerimizebenim kızım da 32+0 da 2200 dü,bize de doktorum biraz önden gidiyo dedi ama 3 hafta filan gibi belirtmedi,Ve aynen normal doğum için zor olacak dedi,ben şu an görev nedeniyle faklı bi ildeyim yani doğumum nasipse memlekette olacak,burdaki doktorum eğer bebek 3600-3700 olursa kesinlikle sezeryan ol memleketinde dedi,normal olmaz bebeği de kendini de riske sokma dedi,Bu cuma 33+6 da tekrar gidicez doktora bakalım 2 hafta geçtikten sonra kzıımın kilosu nasıl çıkacak,eğer tombiş olursa kesinlikle sezeryan istiyorum.
Toplamda kaç kilo aldın canım hamileliğin başından beri?
kızlar biliyorsunuz 1,5 hafta önce cuma günü lekem olmuştu
doktora gittik 3 gün yat dedi
üzerine geçtiğimiz cumada oldu öğlen gelen pembe gece gelen kahverengi idi
bir önceki gün doktor gördüğü için aramadım nasılsa gördü içim rahattı
dün tam ofisten çıkacakken wc girdim yine gelmiş bu seferde kahverengiydi
ofisten çıktım doktoru aradım neredesin dedi hemen gel gittim işte kalp atışlarını dinledi
hatta ilk dinlerken ses bi an gitti çok korktum ama sıpamız hareket ettiği için o an gitmiş sonra düzenli dinledik
herşeyi normal dedi doktor
peki dedim hani ben ne zaman olursa sizi arayayım hangi derecede sürekli aramak rahatsız edio beni çünkü
kontrolümüz ne zaman dedi 31i dedim
o zamana kadar bişi olmaz merak etme dedi
neyse akşam eve gittim yine gelmiş ve artık rengi pembe deil kırmızı yada kahve geliyor
gece yatacaktım kahverengi yine gelmiş sabah kalktım çamaşırımda iki ayrı yere gelmiş kan
ve wc sonrası her temizlememde pembelik geliyor
ben ne yapcamkorkuyorum
ben de çok sık gidiyordum tuvalete bu son on gündür. doktorum dün baktı. başı hakikaten idrar kesesine dayanmış şekildeydi, bi de hareket edince resmen eziliyor. iki büklüm gidiyorum tuvalete.. ama sık tuvalete çıkmamın tek sebebi bu değil, yani doktorum öyle söyledi. idrar yolu enfeksiyonu erken doğum riski kadar, bebeğe de geçebilir, önemli. enfeksiyon geçincedaha rahat olacaksın dedi. idrar tahlilim temiz çıkmıştı, ama idrar kültürümde iltihaplanma görünüyor, bir hafta sürecek antibiyotik kullanımına başladım. ilaç bittikten sonra tekrar edicem tüm tahlilleri. bence sen de bi tahlil yaptır cnm. yada doktorunla konuş.. valla büyük sıkıntı her bakımdan..herheslere günaydınnn!! artık geceleri hiç uyuyamaz oldum ben yaa.. sık sık uyanıp tuvalete gitmek zorunda kalıyorum zaten, bir de sırtım belim ağrıyor artık yan yatmaktan tutuldum resmen.. hayırlısıyla bi doğurayım yüzüstü serilip uyuycam bi müddet
arsima herşey olabilir kontrolde olman şart bide kendini fazla yorma ayakta fazlamı kalıyorsun yoksa dikkat et kendine ve gelişmelerden bizide haber et nişanın gelmiş olmasın senin?
Arsimacım sen yine de ihmal etme canım,açılma filan var mı diye bi kontrole git,ama korkma artık bebişler 2 kiloyu geçti nerdeyse bi sorun çıkmaz inş.Yine de zamanında gelsinler...
kızlar benım kasıklarım acayıp derecede agrıyor ve soylemesı ayıp beyaz bi akıntı gelıyo? bilgısı olan var mııı ..
Merhaba kizlar nasilsiniz bu safak olayi beni artik telaslandirmaya basladi bugun 44 gunumuz kaldi yani memleketim malatya :)
bazı hamilelerde böyle renkli akıntı, kanama oluyor. benim bi arkadaş neredeyse her hafta kanama geçiriyordu, turp gibi bi kızı oldu.. ama insan hamile olunca çok dikkat ediyo. ben de akıntımı dikkatle takip ediyorum. doktorunu aramaktan çekinme. dr o yüzden var.. o yüzden para veriyorsun ona. güvenmek de lazım. annende de olmuş. madem doktorun önemli görmüyor, sen de gönlünü ferah tutmaya çalış. Rabbim seni de bebeğini de korusun..
kızlar benım kasıklarım acayıp derecede agrıyor ve soylemesı ayıp beyaz bi akıntı gelıyo? Bilgısı olan var mııı ..
Korkuyorum doktora gıtmekten cunku catı muaynesı yapıyorlar..
günaydın canım bende sabah zar zor uyanıp geldim işe ay izine az kaldı allahtan da sabretmeye calısıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?