- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #24.581
Bende bugün 32 haftamı doldurdum ama yarın çalışabilir raporumu alacagım bir problem olmazsa ... daha 5 hafta daha devam edeceğim yani.... nasıl olcak bilmıyorum ama...
kontrol altına alınmış olmasına sevindim umarım sezeryan için biraz daha vakit geçerde daha rahat ederler....allahım yardımcıları, yardımcımız olsun....
Dr. Browns un da iyi bi marka olduğunu duymuştum canım güle güle kullanın inş.,ama medela calma benim çok içime sindi...
Haklısın canım aslında benim de izne ayrılmam lazımdı ama sonrasında daha çok iznim olsun diye sabrediyorum,doğum sonrasında rapor haklarımı da kullanıcam hala eş durumu gelmezse ayl-ıksız izinle memleketimde beklemeyi düşünüyorum.Yani ben 1 haziranda atanıp 5 eylülde başlayanlardanım,inş 5 eylülde hak tanırlarsa sorunsuz memleketime giderim canım, çünkü rehber öğretmenim, tayin isteyeceğim ilçede 45-50 okul var ve toplam 5-6 rehber öğr. var yani rahat giderim inş,tek dileğim bizi yazın yapacak oldukları atamaya dahil etmeleri,buraya gelirken en kötü ihtimal şubatta dönerim diyodum şimdi onu da kaldırdıkları için hak vermeleri lazım diye düşünüyorum yoksa herkes 2 yıl madur olacak,dua edin benim gibi olanlar için , Allah kimsenin evladını annesiz babasız koymasın AMİNNNNNN
Ohhh afiyet olsun canım,ben kahvaltıyla duruyorum kızım da pek hareketlendi acıktımı acaba yavrucuğum
Bu arada kızlar size bişey sorucam, bu emzirme sütyenlerinin penye olmayanları yok mu yaa,hadi evin içinde o penye olanlar iyi de dışarı çıkarken onlar giyilmez yani çok biçimsiz,ben 1 ten penye olandan aldım ama destekli düzgün duran bi modeli varsa ondan da almak istiyorum,var mı hiç denk gelen?
kızlar biliyorsunuz 1,5 hafta önce cuma günü lekem olmuştu
doktora gittik 3 gün yat dedi
üzerine geçtiğimiz cumada oldu öğlen gelen pembe gece gelen kahverengi idi
bir önceki gün doktor gördüğü için aramadım nasılsa gördü içim rahattı
dün tam ofisten çıkacakken wc girdim yine gelmiş bu seferde kahverengiydi
ofisten çıktım doktoru aradım neredesin dedi hemen gel gittim işte kalp atışlarını dinledi
hatta ilk dinlerken ses bi an gitti çok korktum ama sıpamız hareket ettiği için o an gitmiş sonra düzenli dinledik
herşeyi normal dedi doktor
peki dedim hani ben ne zaman olursa sizi arayayım hangi derecede sürekli aramak rahatsız edio beni çünkü
kontrolümüz ne zaman dedi 31i dedim
o zamana kadar bişi olmaz merak etme dedi
neyse akşam eve gittim yine gelmiş ve artık rengi pembe deil kırmızı yada kahve geliyor
gece yatacaktım kahverengi yine gelmiş sabah kalktım çamaşırımda iki ayrı yere gelmiş kan
ve wc sonrası her temizlememde pembelik geliyor
ben ne yapcamkorkuyorum
Benimde ilk hamileligimde 4. aydan sonra oldu ama benim az az degildi yani bulasacak olcude az degildi baya bir sulu kan seklindeydi dr rahim agzi enfeksiyon kapmis olabilir yada bazi kadinlar adet gunleri geldiginde boyle durumlarla karsilasabilirler demisti. bende cok korktum isten ciktim dinlendim bir sure gecti ama diger ay ayni zamanda yine oldum. sen yinede tedbiri elden birakma derim gecmis olsun
Bebek Nasıl Yapılır ? diye miniklere sormuşlar, onlar da bakın ne cevaplar vermiş :)
"Bebek yapmak için anne bir yumurtanın üzerine yatar sonra baba gelip yumurtayı kırar"
(Abby, 6 yaşında)
"Ben asla bebek yapmıcam Babam dedi ki bebek beklerken kadınlar her gün biraz daha hasta ve manyak oluyomuş"
(Marie-Ann, 9 yaşında)
"Bir kadınla bir erkek yatağa girdikleri zaman, ikisinden birinin bebeği olacak demektir"
(Paul, 6 yaşında)
"Bebek annemizin içinden çıkar, doktor da onun poposuna vurur çünkü bebek doktoru ısırmıştır"
(Edward, 6 yaşında)
"Bebek yapmak için, bunu önemsemeyen biriyle olmak gerekir"
(Shelley, 7 yaşında)
"Karşımızdakı evdeki adamın karnında bebek var ama bi türlü dışarı çıkamıyor"
(Alistair, 9 yaşında)
"Bebek yapmak için önce aşık olursun, evlenirsin veya bunlara gerek de yok aslında"
(Peter, 9 yaşında)
"Bebek yapmak için uygun zamanı kollamak lazım, evde misafir olmaması lazım"
(Lyn, 9 yaşında)
"Ben nasıl yapıldığını biliyorum ama hiç yapmadım"
(Francis, 7 yaşında)
"Kediyseniz bebek yapmanız daha kolaydır"
(Paulette, 6 yaşında)
baktılar hıcbısey yokmus . nst ye gırmek de hıc guzel bısey degıl yaaaa.. bebegın kalp atıslarını cok farklı duyuyosun . nst hıc hosuna gıtmıyor oglumun . ne oluyorsa tekmelerı savuruyor arka arkayaaaaa...canım idrar testi yaptılarmı enfeksiyon varmı diye baktılar mı
evet canım arkadaslar da normal dedı bıde ben azcık panık bı ınsanım hemen erken dogum gelıyor aklıma elımde degıl valla ..canım
kasık ağrısı bende de oluyor ozellıkle çok yorulduğumda.
Beyaz akınıtının normakmolduğunu söylemişti doktorum.
Endişelenme yani.
valla bacım benımkıler şişiyor . ogluma aldıgım küvetin ıcını soguk suyla dolduruyorum kocam ayaklarımı yıkıyor .. ovusturuyor sabaha kadar su ısınınca degıstırıyor ama ıyı oluyor vallaMerhaba kizlar bir sorum olacak,ayaklari sisen var mi aranizda?benimkiler sisti ve ne yapsam inmiyo sislik.
valla bacım benımkıler şişiyor . ogluma aldıgım küvetin ıcını soguk suyla dolduruyorum kocam ayaklarımı yıkıyor .. ovusturuyor sabaha kadar su ısınınca degıstırıyor ama ıyı oluyor valla
Merhaba kizlar bir sorum olacak,ayaklari sisen var mi aranizda?benimkiler sisti ve ne yapsam inmiyo sislik.
çatladım gülmekten yaBebek Nasıl Yapılır ? diye miniklere sormuşlar, onlar da bakın ne cevaplar vermiş :)
"Bebek yapmak için anne bir yumurtanın üzerine yatar sonra baba gelip yumurtayı kırar"
(Abby, 6 yaşında)
"Ben asla bebek yapmıcam Babam dedi ki bebek beklerken kadınlar her gün biraz daha hasta ve manyak oluyomuş"
(Marie-Ann, 9 yaşında)
"Bir kadınla bir erkek yatağa girdikleri zaman, ikisinden birinin bebeği olacak demektir"
(Paul, 6 yaşında)
"Bebek annemizin içinden çıkar, doktor da onun poposuna vurur çünkü bebek doktoru ısırmıştır"
(Edward, 6 yaşında)
"Bebek yapmak için, bunu önemsemeyen biriyle olmak gerekir"
(Shelley, 7 yaşında)
"Karşımızdakı evdeki adamın karnında bebek var ama bi türlü dışarı çıkamıyor"
(Alistair, 9 yaşında)
"Bebek yapmak için önce aşık olursun, evlenirsin veya bunlara gerek de yok aslında"
(Peter, 9 yaşında)
"Bebek yapmak için uygun zamanı kollamak lazım, evde misafir olmaması lazım"
(Lyn, 9 yaşında)
"Ben nasıl yapıldığını biliyorum ama hiç yapmadım"
(Francis, 7 yaşında)
"Kediyseniz bebek yapmanız daha kolaydır"
(Paulette, 6 yaşında)
Iyi akşamlar kızlar,
bugün alışverişimizin eksik kalan kısımlarını tamamladık.
Krem, şampuan, bibereon, emzik,turnak makası ... Vs. Tek eksiğimiz bebek bezi ve halımız. Halımızı da yarın oda takımımız gelecek ondan sonra.
Insan evladına bir şey alınca ne kadar mutlu oluyor...
Güle güle kullanın inş. canım...Bende de krem , şampuan eksik daha...
Güle güle kullanın inş. canım...Bende de krem , şampuan eksik daha...
Anladım canım uzakta olmak çok zor bilirim,hele eşinden evinden ayrı olmak dahada zor.1,5 yıl kaldım ben,şubatta yaptı ama zar zor son kez dedi.Şimdi tarihi 15 eylüle çekecekmi o muallak ama öbür türlü 2 sene ayrı bırakmış oluyor insanları inş olur canım ya.Olmassada en kötü ihtimal ücretsiz izine ayrılırsın,heyet raporu alırsın bebişle dahada zor olur oralar.Hadi inş kısmetiyle gelsin annesi sanada şans getirsin bana şans getirdi oğlum hamile olduğumu öğrendim 15 gün sonra eş durumu açıldı:
Ayyy canım ağzından bal damlıyo valla,inşallah kısmetleriyle gelir yavrularımız...
canım sütyenlerinden ziyade emzirme atletleri daha iyi hem daha iyi toparlıyor hemde içi sütyen gibi zaten ekstra sütyene gerek kalmıyor,bi bak istersen
Merhaba kizlar bir sorum olacak,ayaklari sisen var mi aranizda?benimkiler sisti ve ne yapsam inmiyo sislik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?