2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşalar az önce aynada farkettim alt çenemde en arkadaki iki dişimin arkasında diş eti üzerinde sivri sivri iki tane şişlik var..beyaz renkte...hiç ağrı felan yok..eşimi aradım geince gidecez doktora ama yine de paylaşayım dedim bekleyemedim....hamilelikte diş sorunu önemli..böyle bir sorun yaşayan var mı ??

doğum sonrasına aktarılabılıyor turkıyede burda oyle bır sansımız yok dogum oncesı ızne cıktın cıktın cıkmadın yanıyo

Anladım canım uzakta olmak çok zor bilirim,hele eşinden evinden ayrı olmak dahada zor.1,5 yıl kaldım ben,şubatta yaptı ama zar zor son kez dedi.Şimdi tarihi 15 eylüle çekecekmi o muallak ama öbür türlü 2 sene ayrı bırakmış oluyor insanları inş olur canım ya.Olmassada en kötü ihtimal ücretsiz izine ayrılırsın,heyet raporu alırsın bebişle dahada zor olur oralar.Hadi inş kısmetiyle gelsin annesi sanada şans getirsin bana şans getirdi oğlum hamile olduğumu öğrendim 15 gün sonra eş durumu açıldı:))

canım sütyenlerinden ziyade emzirme atletleri daha iyi hem daha iyi toparlıyor hemde içi sütyen gibi zaten ekstra sütyene gerek kalmıyor,bi bak istersen

Bebek Nasıl Yapılır ? diye miniklere sormuşlar, onlar da bakın ne cevaplar vermiş :)

"Bebek yapmak için anne bir yumurtanın üzerine yatar sonra baba gelip yumurtayı kırar"
(Abby, 6 yaşında)

"Ben asla bebek yapmıcam Babam dedi ki bebek beklerken kadınlar her gün biraz daha hasta ve manyak oluyomuş"
(Marie-Ann, 9 yaşında)

"Bir kadınla bir erkek yatağa girdikleri zaman, ikisinden birinin bebeği olacak demektir"
(Paul, 6 yaşında)

"Bebek annemizin içinden çıkar, doktor da onun poposuna vurur çünkü bebek doktoru ısırmıştır"
(Edward, 6 yaşında)

"Bebek yapmak için, bunu önemsemeyen biriyle olmak gerekir"
(Shelley, 7 yaşında)

"Karşımızdakı evdeki adamın karnında bebek var ama bi türlü dışarı çıkamıyor"
(Alistair, 9 yaşında)

"Bebek yapmak için önce aşık olursun, evlenirsin veya bunlara gerek de yok aslında"
(Peter, 9 yaşında)

"Bebek yapmak için uygun zamanı kollamak lazım, evde misafir olmaması lazım"
(Lyn, 9 yaşında)

"Ben nasıl yapıldığını biliyorum ama hiç yapmadım"
(Francis, 7 yaşında)

"Kediyseniz bebek yapmanız daha kolaydır"
(Paulette, 6 yaşında)

Benimde ilk hamileligimde 4. aydan sonra oldu ama benim az az degildi yani bulasacak olcude az degildi baya bir sulu kan seklindeydi dr rahim agzi enfeksiyon kapmis olabilir yada bazi kadinlar adet gunleri geldiginde boyle durumlarla karsilasabilirler demisti. bende cok korktum isten ciktim dinlendim bir sure gecti ama diger ay ayni zamanda yine oldum. sen yinede tedbiri elden birakma derim gecmis olsun

teşekkür ederim canım

Bu küçük yumurcaklar fena oluyolar yaaa:)

slm kızlar bızde kızımla dun yıne emınonundeydık:)) bu arada gecenlerde gogus ucu catlakları ıcın kremlerden konusulmus ben almadım almayacam da hakiki zeytin yağını ocakta ısıtın ( cok ısıtmayın yanarsınız) sonra pamukla surun anında gecırıyor dogumdan sonrada acıma baslarsa dırek yapın bebegı emzırmeden once yıkayıp emzırın cok ıyı ve ucuz bı tedavı oluyor bızım aılede denenmıstır:))

canım idrar testi yaptılarmı enfeksiyon varmı diye baktılar mı
baktılar hıcbısey yokmus . nst ye gırmek de hıc guzel bısey degıl yaaaa.. bebegın kalp atıslarını cok farklı duyuyosun . nst hıc hosuna gıtmıyor oglumun . ne oluyorsa tekmelerı savuruyor arka arkayaaaaa...

canım
kasık ağrısı bende de oluyor ozellıkle çok yorulduğumda.
Beyaz akınıtının normakmolduğunu söylemişti doktorum.
Endişelenme yani.
evet canım arkadaslar da normal dedı bıde ben azcık panık bı ınsanım hemen erken dogum gelıyor aklıma elımde degıl valla ..
dogurmak altık bılıncaltımda ya yagmur yagsa doguma yoruyorummmm ...
ayy ınsallah oglumda benım gıbı olmazzzz:44::44:

Merhaba kizlar bir sorum olacak,ayaklari sisen var mi aranizda?benimkiler sisti ve ne yapsam inmiyo sislik.
valla bacım benımkıler şişiyor . ogluma aldıgım küvetin ıcını soguk suyla dolduruyorum kocam ayaklarımı yıkıyor .. ovusturuyor sabaha kadar su ısınınca degıstırıyor ama ıyı oluyor valla

demek ki normal birsey artik sismesi ve hep sis kalmasi dedigin gibi soguk suya koyayim bakalim faydasi olcak mi canim cok sagol
senin haftalardayken benimde aynen kasiklarimda agri olmustu ve beyaz akintimda vardi korkma endiselencek birsey yok normal yani,akinti zaten azar azar geliyo var gunluk ped kulaniyom,sancilarda braxton xiks deniliyomush asagsini genisletiyo doguma hazirliyomush

Merhaba kizlar bir sorum olacak,ayaklari sisen var mi aranizda?benimkiler sisti ve ne yapsam inmiyo sislik.

deniz tuzu yada banyo tuzlu bir su yap ayacıklarınıda koy içine oooh yada şu sulu ayak masaj aletlerinden al denenmiş test edilmiştr işe yarıyor bide ayakta çok duruyorsan yol yürüyorsan ondan da olabilir uzanırken ayaklarını yükseğe koy

çatladım gülmekten ya

Iyi akşamlar kızlar,
bugün alışverişimizin eksik kalan kısımlarını tamamladık.
Krem, şampuan, bibereon, emzik,turnak makası ... Vs. Tek eksiğimiz bebek bezi ve halımız. Halımızı da yarın oda takımımız gelecek ondan sonra.
Insan evladına bir şey alınca ne kadar mutlu oluyor...

Güle güle kullanın inş. canım...Bende de krem , şampuan eksik daha...

herkese merhaba. nasılsınız? kaç doğumumuz var şimdi bizim? 2ydi en son. doğuran yok değil mi başka? ben de hiç doğuracak gibi değilim. hatta alıştım sanırım ben böyle yaşamaya. sanki ezelden beridir 77 kıloyum karnım hep boyle ve ayayklarım her zaman şişmiş gıbı gelıyor ne tuhaf. hatta bazen oğlumun tekmelerıne gaz mı kı bu dıyorum o derece alıstım yanı. :) her seyı hazır. cantası dolabı arabası. boyle hazırlayıp bır koseye kaldırınca dahah rahat oluyor sankı. kafamı onlara vermıyorum boylelıkle devamlı doğuma odaklanmamıs oluyorum. işe yarıyo sankı.

Bugün biraz gezdim canım önden açmalılara baktım onlar darahat olacak gibi,ama emzirme atlerini de beğendim dediğin gibi sütyensiz de kullkanılabilecek,bu hafta birer tane almayı düşünüyorum...

Canım soğuk suyla iyice yıka ve yüksek biyere dik ayaklarını öyle uzan,benim o şekilde geçiyo şişliklerim,bi de normalde de evde ya da çalışoıyosan işte ayaklarını fazla aşağıya sallama,yani sandalyeye filan çok oturma , yüksekte tutmak gerekiyo kan dolaşımı için....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…