- 13 Kasım 2011
- 591
- 161
- 83
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #24.601
herkese merhaba. nasılsınız? kaç doğumumuz var şimdi bizim? 2ydi en son. doğuran yok değil mi başka? ben de hiç doğuracak gibi değilim. hatta alıştım sanırım ben böyle yaşamaya. sanki ezelden beridir 77 kıloyum karnım hep boyle ve ayayklarım her zaman şişmiş gıbı gelıyor ne tuhaf. hatta bazen oğlumun tekmelerıne gaz mı kı bu dıyorum o derece alıstım yanı. :) her seyı hazır. cantası dolabı arabası. boyle hazırlayıp bır koseye kaldırınca dahah rahat oluyor sankı. kafamı onlara vermıyorum boylelıkle devamlı doğuma odaklanmamıs oluyorum. işe yarıyo sankı.
ben varım...lap topla bütünleştik zaten iyice
ohh be bir ses geldiiaynen canım bir ailemde sizler oldunuz
Bende burdayimmm:) bgn oglumun odasiii geldii,hic cikasim gelmiyor ordan
Bende burdayimmm:) bgn oglumun odasiii geldii,hic cikasim gelmiyor ordan
iyi günlerde kullansın inşallah annesi,bende gidip gidip seviyorum kuzumun eşyalarını:))
Tesekkur ederizz:)) insani kendini alikoyamiyorki simdilik esyalarini severek avunuyoruz, hayirlisiyla kucagimiza alalimda bebisleri sevelim insallah:)iyi günlerde kullansın inşallah annesi,bende gidip gidip seviyorum kuzumun eşyalarını:))
kızlar ya benim oğlan sürekli dönüyokafa bir aşağı kasıklarımda, bir göğsümün altında, bazen yan yatıyo anlamadım bu haftalarda normal mi bu kadar hareket çok dönmesi??? doğum pozisyonunu almıcak die çok korkuyorum:18::18:
kızlar ya benim oğlan sürekli dönüyokafa bir aşağı kasıklarımda, bir göğsümün altında, bazen yan yatıyo anlamadım bu haftalarda normal mi bu kadar hareket çok dönmesi??? doğum pozisyonunu almıcak die çok korkuyorum:18::18:
karnı çatlayan varmı ???
benmki iki gündür geriliyordu bugun bir baktım beyaz çatlamışız hayırlı olsun :/
bacaklar zaten kaşınıyor onları hç demiyorum bile
Bizimkindede feci bir hareket var, neresi basi neresi poposu anlayamiyorum bile balik gibi yuzuyor bir sagda bir solda
benim oglumda oyle canim gecen haftalar sakindi simdi durmuyor bide guclendi daha cok hissediyorum dondugunu tekmelerini falan ama bugun bi agri var belimden dizime kadar anlamadim neden benim oglumda ole dogum pozisyonunda falan deil bi belirtide yok
slm kızlarrrr nasılsınızzzz sanırım bugun itibariyle herseyimiz hazır oglumunkiler zaten tamamdı kendime iki tane pijama takımı aldım biri üçlü sabahlıklı dieride onun ikilisi lohusa pijamalarından çantamızda hazır bizde hazırızz artık oturduk beklioruzzz oglusumuzuama artık tekmeleri cok sert olmaya basladı dönmesi hareket etmesi canımı acıtır tarzda oluyo bazen :)
Gule gule giyin cnm, ben henuz kendime alamadim gecelik falan. Ben artik hareketlerini cok tuhaf hissediyorum, sanki kemiklerime carpiyor onlari itiyor. Buyuyorlar artik kendilerini iyice hissetiriyorlar:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?