2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Biz iyiyiz canım evt 2 doğum oldu şimdilik ama 15-20 gün sonra mısır patlağı gibi arka arkaya çoğalmaya başlarız herlade

Ohh ne iyi yapmışsın benim de içimden çok gezmek gelse de çok çabuk yoruluyorum artık,belim bacaklarım çok fena ağrıyo en iyisi alılşverişi bi an önce halletmek,bizim de bi bebek şekerimiz kaldı inş.

kızlar ya benim oğlan sürekli dönüyo kafa bir aşağı kasıklarımda, bir göğsümün altında, bazen yan yatıyo anlamadım bu haftalarda normal mi bu kadar hareket çok dönmesi??? doğum pozisyonunu almıcak die çok korkuyorum:18::18:

kızlar ya benim oğlan sürekli dönüyo kafa bir aşağı kasıklarımda, bir göğsümün altında, bazen yan yatıyo anlamadım bu haftalarda normal mi bu kadar hareket çok dönmesi??? doğum pozisyonunu almıcak die çok korkuyorum:18::18:

arkadaşlar çantasını hazırlayan varsa neler koyduğunu bana yazabilir mi? ne kızım için ne de kendim için hiç vaktim olmadı daha yeni başlayacağım.. şimdiden teşekkürler..

Bende burdayimmm:) bgn oglumun odasiii geldii,hic cikasim gelmiyor ordan

iyi günlerde kullansın inşallah annesi,bende gidip gidip seviyorum kuzumun eşyalarını:))

Aynen bizde eşimle gelip gidip yatağını seviyoruz görgüsüzlük tavan yaptı diyorum kendi kendime görmemiş olunca insan (ne de olsa ilk bebek olsun o kadar demi ama)

Pinar arkadadimizada cok gecmis olsun, hayirlisiyla bebegini kucagina alsin insallah

iyi günlerde kullansın inşallah annesi,bende gidip gidip seviyorum kuzumun eşyalarını:))
Tesekkur ederizz:)) insani kendini alikoyamiyorki simdilik esyalarini severek avunuyoruz, hayirlisiyla kucagimiza alalimda bebisleri sevelim insallah:)

Bizimkindede feci bir hareket var, neresi basi neresi poposu anlayamiyorum bile balik gibi yuzuyor bir sagda bir solda

karnı çatlayan varmı ???
benmki iki gündür geriliyordu bugun bir baktım beyaz çatlamışız hayırlı olsun :/
bacaklar zaten kaşınıyor onları hç demiyorum bile

benim oglumda oyle canim gecen haftalar sakindi simdi durmuyor bide guclendi daha cok hissediyorum dondugunu tekmelerini falan ama bugun bi agri var belimden dizime kadar anlamadim neden benim oglumda ole dogum pozisyonunda falan deil bi belirtide yok

slm kızlarrrr nasılsınızzzz sanırım bugun itibariyle herseyimiz hazır oglumunkiler zaten tamamdı kendime iki tane pijama takımı aldım biri üçlü sabahlıklı dieride onun ikilisi lohusa pijamalarından çantamızda hazır bizde hazırızz artık oturduk beklioruzzz oglusumuzu ama artık tekmeleri cok sert olmaya basladı dönmesi hareket etmesi canımı acıtır tarzda oluyo bazen :)

karnı çatlayan varmı ???
benmki iki gündür geriliyordu bugun bir baktım beyaz çatlamışız hayırlı olsun :/
bacaklar zaten kaşınıyor onları hç demiyorum bile

bende yok daha ama her an süpriz yapabilir hazırlıklıyım çatlarsamda desemde inanmayın çok üzülürüm

Bizimkindede feci bir hareket var, neresi basi neresi poposu anlayamiyorum bile balik gibi yuzuyor bir sagda bir solda

ewet bazen bir ayak çırpınışı oluyo sanki denizde yüzüyo mübarek

umarım hayırlısıyla vaktinde alırlar doğum pozisyonunu..geçmiş olsun tatlım ara sıra bende de oluyo ağrılar geçen kalça kemiğime kramp girdi oturduğum yerden kalkamadım eşim kucakladı belden aşağısı feci durumdaydı sabaha kadar sürdü ağrı hayatımda hiç böyle şey yaşamamıştım...

Kızlar bugün 21.00 civarında böbrek sancısı olduğunu düşündüğüm bir sancı vurdu..yarım saat aralıklarla tekrarlayınca doktorumuza gidelim dedik..En azından ultrasonla böbreklerime baksın diye..Daha önceden taş düşürdüğüm için biliyordum bu sancıyı..Sonuç olarak dediğim gibi sorun böbrekle alakalı çıktı..Fakat bebeğimin gelişimi 32 haftalık olmama rağmen en azı 2-4 hafta arası ileri çıktı..Kilosu 2.500..Doktor sekerli ve karbonhidratlı yiyecekleri yasakladı..

Gule gule giyin cnm, ben henuz kendime alamadim gecelik falan. Ben artik hareketlerini cok tuhaf hissediyorum, sanki kemiklerime carpiyor onlari itiyor. Buyuyorlar artik kendilerini iyice hissetiriyorlar:))

Gule gule giyin cnm, ben henuz kendime alamadim gecelik falan. Ben artik hareketlerini cok tuhaf hissediyorum, sanki kemiklerime carpiyor onlari itiyor. Buyuyorlar artik kendilerini iyice hissetiriyorlar:))

tşk ederim canım walla bende daha almamıştım ikilisini almştım bitanede normal alırım hastanede gıyemye dıye düşünürken bugun bi arkadasım hediye olrak yollamış ankaradan sagolsun walla :) üçlyü ewde iikiliyide hastanede giyerim artık evet büyüyolar suan bile hareketliyiss ve aşşagıya baskı yapıo bazen korkuorum cıktı cıkcak diom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…