2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ya benimkide sürekli ittiriyor bi ordan bi burdan ayağıyla eliyle kafasıyla artık neresi denk gelirse,olduğu yeri şişirip kocaman yapıp indiriyor.Korkuyorum resmen arada,çıkacak gibi:)

hazır herkes burdayken bi konuda fikrinizi alcam kızlar şampuan olarak hangi markayı tercih ediyorsunuz jonhon's baby ve nıvea var (burda dalin marka yok) hangisini tercih etsem bilemedim:44:

hazır herkes burdayken bi konuda fikrinizi alcam kızlar şampuan olarak hangi markayı tercih ediyorsunuz jonhon's baby ve nıvea var (burda dalin marka yok) hangisini tercih etsem bilemedim:44:

ben niveanın setini aldım canım,en iyi pişik kreminin o olduğunu söylediler bende komple onu aldım ama onu bitirince seba-med inkini almayı planlıyorum

ben niveanın setini aldım canım,en iyi pişik kreminin o olduğunu söylediler bende komple onu aldım ama onu bitirince seba-med inkini almayı planlıyorum

Ben sebamedin setini aldım..

tşkler canlarım tavsiyeleriniz için araştırayım burda sebamed bulursam onu alırım yoksa nıvea'nınkini alırım artık

sanada gecmis olsun canim insallah dedigin gibi zamaninda alirlar zaten daha erken 35-36. haftalarda %80 bebek dogum pozisyonunu aliomus bu arada jhonsons baby al bence canim cunku niveanin bebe yagi badem yagli badem yagini ben gobegime bile surmedim tuylenme yapio die krem ve sampuan icin bisey diemem ben dalin aldim ama yagini jhonsons aldim ayrica bebedorunda var sampuani falan orda bulabilirsin belki onada bak derim

saol tatlım...bak bilmiyordum badem yağının tüy çoğaltıcı etkisini iyi oldu öğrendiğim saol canım ya bebedora bakarım burda... johnson's baby 'nin kremi var ya pembe renkli olanı uyutucu etkisi varmış bebeğe sürdükten sonra hemen uyuyolarmış benim yeni doğan yeğenime kullanıyolar ama ben bebeğe zararı olup olmayacağı konusunda tereddütlerim var :44:

bende bunu bilmiodum canim krem sebamed bulursan onu al en iyisi o yada bebedor bende daha krem almadim buyuk ihtimalle sebamedinkini alirim

bende bunu bilmiodum canim krem sebamed bulursan onu al en iyisi o yada bebedor bende daha krem almadim buyuk ihtimalle sebamedinkini alirim

üstünde yazıyormuş kremin uyutucu etkisi var die çocuk doktorumuza danışmadan kullanmak istemiyorum o tür ürünleri tavsiyelerin için tşkler canım bebe yağını johnson's baby alıcam herkes onu çok övüyo ama diğerlerine bakarım burda bulduğum markaları değrlendiricem

günaydınnnnnnnn .... herşey güzelde şu süt içince miğde bulantısı felan olmasa

bugun rüyamda birinin bebişi kızmış erkek çıkıyormuş

Size de günaydınlar sevgili anneler,biz de kızımla çalışıyoruz okuldayız , bitsin artık bu çileeeee (yani çalışmak)

Size de günaydınlar sevgili anneler,biz de kızımla çalışıyoruz okuldayız , bitsin artık bu çileeeee (yani çalışmak)

Aynı durumdayız desene arkadaşım.hala işe gidip geliyorum koca göbeğimle. zaten gergin göbeğim birde durmadan poposunu çevirip duruyor benim kız önümüzdeki ayın ortasına kadar çalışmak zorundayımmmm

Aynen canımcım ben de 8 haziranda 36. haftamda ayrılcam tabi o zamana kadar dayanabilirsem,yaza gelmeseydi eğer hiç bu planlarla uğraşmazdım gerçekten,son aylarda çalışmak çok zor,ama bi yandan da hareket oluyo vücüdumuza napalım iyi yönlerini bari düşünelim.Hala bu haftalarda çalışan annelere Allah kolaylık versin.Aslında medusacım doğum sonrasında heyet raporu filan mı alsam haftaya gitsem buralardan memleketime diye düşünmüyor değilim bakalım azcık daha sabredeyim de zaman neyi gösterecek...

günaydınnnn kızlar,

bende çalışan bir anne adayı olarak artık işe dayanamıyacağımı düşünüyorum 37 haftaya kadar çalışabilir raporu almıştım ama şuan 33 haftadamyım ve artık hergeçen gün biraz daha ağırlaştığımı hissediyorum...bu konuda araştırma yapan anneler varsa yorumlarınızı bekliyorum şuan tekrar rapor alabiliyormuyuz? bu 1 haftayı doğumdan sonraya aktarabiliyormuyum...

Evt canım 32 den sonra kaç hafta çalıştıysan o kadar haftayı doğum sonrasına ekletebiliyorsun,yani 37 ye kadar çalışırsa 5 hafta ekletiyorsun,8 hafta da doğum sonrası iznin var toplam 13 hafta oluyor,ama eğer artık dayanamıyorsun diyelim,o zaman istediğin zaman ayrılırsın yani mesela 34. haftada ayrılırsa çalıştığın 2 haftayı sonrasına ekletebilirsin,ama rapor olayını sormuşsun 32. haftadan sonra artık rapor alamıyorsun , böyle bişey istersen direk doğum iznine ayrılman gerekiyor canım,nasipse ben de şu an 34 teyim ve 36 da ayrılmayı düşünüyorum canım, ama artık çalışmak çok zor...

günaydın kızlar neler yapıyosunuz ?

dün müşterim anlattı kuzeninin başına gelmiş kız sezeryanla doğum yapmış ertesi gün ağrısı olduğu için dr ağrı kesici hap vermiş
kızda içmiş tabiki dr yanlış ilaç vermiş süttende bebeğe geçmiş bebek sürekli uyumuş bi süre uyandıramamışlar ilaç içerken dikkat edelim bakalım dr verse bile kontrol edelim ALLAH korusun

günaydın herkese,yoktum bir kaç gündür.annemdeydim.kocamla kavga ettik de ben de anneme gittiydim:))bu arada doğuran falan var mı? ben de izine ayrıldım.dünya varmış.çalışan arkadaşlar boşuna kendınızı yıpratmayın,izine ayrılın gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…