- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #24.641
Size de günaydınlar sevgili anneler,biz de kızımla çalışıyoruz okuldayız , bitsin artık bu çileeeee (yani çalışmak)
neyse ki bugün grev var bizim okul bomboş! ben hariç herkes eylemde:) 32. haftada ben de çalışabilir raporumu aldım idareye verdim ama başka yapmamız gereken bi şi var mıydı ki canım? idare her şeyi halleder mi? :26:
Gnaydiiiiin kizlarrrr, bugun oglumu gormeye gitcm insallah guzel pozlar verir annesine
doğum hakkında konuştuk doktorla. bendekı kanama problemınden dolayı normla dogum yapılması en mantıklı olanıymıs. ve epidural yapılamazmıs bana. ben de kendımı gaza getırdım dunden berı. ne var yanı ayse fatma doğuruyorsa ben de dogururum dıyorum. alt tarafı taş çatlasa 1 gun sancı cekıcem olup bıtıcak. yanı inşallah. kih kih kih :) hadı bırbırmızı gaza getırelım kızlar normal doguma engelımız yoksa sezaryen olmayalım.
herkese selamlar kızlar bu arada sana katılıyorum secret altı ustu en fazla 12 saat suruyor sancısı falan ama sezeryandan sonrasını dusunsenıze bıldıgın amelıyat olmus oluyorsun gunlerce dıkıslerın agrıyor dusa gıremıyorsun sutun gelmıyor bebegını bırı yardım etmeden kucagına alamıyorsun kesınlıkle bende normal dogum taraftarıyım her ne kadar ara ara ben doguramayacam sanırım dıye dusunsemde:))))))))))
Aynen ben de, 2 gündür başladım çalışmaya. inşallah atlatırız bebişlerimizle berabergünaydın arkadaşlar açıköğretime girecek olanlar sınav yerleri dün açıklandı finallere çok az kaldı doğru düzgün hiç çalışamadım :18:
yanı umarım sezaryene gerek kalmaz hıcbırımız ıcın. bakalım neler beklıyor bızı. cocugu merak edıyrum, sancıyı merak edıyorum, cocuk sağlıklı mı degıl mı merak edıyorum. bı taraftan agrılarım var. bı taraftan doguma cooook var. sıcak var, kılo var, ödem var. var da var? sende yok olan var mı?
doğum hakkında konuştuk doktorla. bendekı kanama problemınden dolayı normla dogum yapılması en mantıklı olanıymıs. ve epidural yapılamazmıs bana. ben de kendımı gaza getırdım dunden berı. ne var yanı ayse fatma doğuruyorsa ben de dogururum dıyorum. alt tarafı taş çatlasa 1 gun sancı cekıcem olup bıtıcak. yanı inşallah. kih kih kih :) hadı bırbırmızı gaza getırelım kızlar normal doguma engelımız yoksa sezaryen olmayalım.
herkese merhabalar.kızlar benim bi sorum olacaktı malum doğumumuz yakın ne zaman neyin olacağı belli olmuyor bazen bi kasılma giriyor ödüm kopuyor normalde doğumum temmuz 15 gibi ama ne olur ne olmaz diye hazırlıklı olmak istiyorum.hamileliğiniz süresince genital bölgeye ağda yaptırdınızmı yada doğuma yakın yaptırmayı düşünüyormusunuz.hamileliğimin basından beri ağda yaptırmadım hem kasılırım diye hemde kuvvetli cektikleri için bebeğe zararı olur diye.ağda için kimisi erken doğuma sebeb olur diyo kimiside hamilelikte enfeksiyon kapma riski cok yüksek diyo.ne yapacağımı sasırdım.sizler nasıl bir cözüm buldunuz paylasırsanız sevinirim.cvplarınız için şimdiden tesekkürler
hazır herkes burdayken bi konuda fikrinizi alcam kızlar şampuan olarak hangi markayı tercih ediyorsunuz jonhon's baby ve nıvea var (burda dalin marka yok) hangisini tercih etsem bilemedim:44:
canım ben ılk bırkac ay jılet kullandım baktım olacak gıbı değıl agda yaptırdım. kesınlıkle rahat. ama hamılelıkte sankı daha cok canım yandı. fakat yıne de yaptırmaya devam edıcem cunku hamılelık sonrası da jıletle ugrasabılecegımı sanmıyorum. hem dıkıslı ıken de oldukca zor olur. haa yaptırırken kendını kasmamak sartıyla tabı
valla kasma konusunda endişeliyim cünkü normalde bile kasılan biriyim.jilette gercekten zahmetli 2 günde zaten cıkıyo.kaç gündür aklım hep doğumda birazda kasılmalarım olunca,acaba öyle bişey olsa ne yaparım diye senaryolar yazıyorum kafamda 112yimi ararım, esimimi ararım,oturur ağlarmıyım bilmiyorum.bide annemde yok suan yanımda 2 hafta sonra gelecek burdada tekim yaklaştıkça korkular basladı.rabbim hepimize zamanında hayırlı doğumlar sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
valla kasma konusunda endişeliyim cünkü normalde bile kasılan biriyim.jilette gercekten zahmetli 2 günde zaten cıkıyo.kaç gündür aklım hep doğumda birazda kasılmalarım olunca,acaba öyle bişey olsa ne yaparım diye senaryolar yazıyorum kafamda 112yimi ararım, esimimi ararım,oturur ağlarmıyım bilmiyorum.bide annemde yok suan yanımda 2 hafta sonra gelecek burdada tekim yaklaştıkça korkular basladı.rabbim hepimize zamanında hayırlı doğumlar sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?