2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın arkadaşlar açıköğretime girecek olanlar sınav yerleri dün açıklandı finallere çok az kaldı doğru düzgün hiç çalışamadım :18:

Size de günaydınlar sevgili anneler,biz de kızımla çalışıyoruz okuldayız , bitsin artık bu çileeeee (yani çalışmak)

neyse ki bugün grev var bizim okul bomboş! ben hariç herkes eylemde:) 32. haftada ben de çalışabilir raporumu aldım idareye verdim ama başka yapmamız gereken bi şi var mıydı ki canım? idare her şeyi halleder mi? :26:

Yok canım idare milli eğitime iletir kağıdını,tekrar 37. haftada çalışamaz raporu vericez ya da daha erken ayrılmak istersek o tarihte, ondan sonra izindeyiz inşallahhhhh

doğum hakkında konuştuk doktorla. bendekı kanama problemınden dolayı normla dogum yapılması en mantıklı olanıymıs. ve epidural yapılamazmıs bana. ben de kendımı gaza getırdım dunden berı. ne var yanı ayse fatma doğuruyorsa ben de dogururum dıyorum. alt tarafı taş çatlasa 1 gun sancı cekıcem olup bıtıcak. yanı inşallah. kih kih kih :) hadı bırbırmızı gaza getırelım kızlar normal doguma engelımız yoksa sezaryen olmayalım.

herkese selamlar kızlar bu arada sana katılıyorum secret altı ustu en fazla 12 saat suruyor sancısı falan ama sezeryandan sonrasını dusunsenıze bıldıgın amelıyat olmus oluyorsun gunlerce dıkıslerın agrıyor dusa gıremıyorsun sutun gelmıyor bebegını bırı yardım etmeden kucagına alamıyorsun kesınlıkle bende normal dogum taraftarıyım her ne kadar ara ara ben doguramayacam sanırım dıye dusunsemde:))))))))))

yanı umarım sezaryene gerek kalmaz hıcbırımız ıcın. bakalım neler beklıyor bızı. cocugu merak edıyrum, sancıyı merak edıyorum, cocuk sağlıklı mı degıl mı merak edıyorum. bı taraftan agrılarım var. bı taraftan doguma cooook var. sıcak var, kılo var, ödem var. var da var? sende yok olan var mı?

günaydın arkadaşlar açıköğretime girecek olanlar sınav yerleri dün açıklandı finallere çok az kaldı doğru düzgün hiç çalışamadım :18:
Aynen ben de, 2 gündür başladım çalışmaya. inşallah atlatırız bebişlerimizle beraber

bende aynı durumdayım cnm valla allah bılıyor 36. haftadan sonra gelsın dıyorum sonuna kadar bekletmesın dıyorum kız cocugu erken gelır dıye dusunuyorum sonrada kendıme kızıyorum saglıklı olsunda cekeceksen cek bıraz nolacak dıyorum kızımı cok merak edıyorum ayyy bıde ben cok aglar bısey oldum

helal be kim tutar seni,arkandan geliyorum ben de şekerim

herkese merhabalar.kızlar benim bi sorum olacaktı malum doğumumuz yakın ne zaman neyin olacağı belli olmuyor bazen bi kasılma giriyor ödüm kopuyor normalde doğumum temmuz 15 gibi ama ne olur ne olmaz diye hazırlıklı olmak istiyorum.hamileliğiniz süresince genital bölgeye ağda yaptırdınızmı yada doğuma yakın yaptırmayı düşünüyormusunuz.hamileliğimin basından beri ağda yaptırmadım hem kasılırım diye hemde kuvvetli cektikleri için bebeğe zararı olur diye.ağda için kimisi erken doğuma sebeb olur diyo kimiside hamilelikte enfeksiyon kapma riski cok yüksek diyo.ne yapacağımı sasırdım.sizler nasıl bir cözüm buldunuz paylasırsanız sevinirim.cvplarınız için şimdiden tesekkürler

canım ben ılk bırkac ay jılet kullandım baktım olacak gıbı değıl agda yaptırdım. kesınlıkle rahat. ama hamılelıkte sankı daha cok canım yandı. fakat yıne de yaptırmaya devam edıcem cunku hamılelık sonrası da jıletle ugrasabılecegımı sanmıyorum. hem dıkıslı ıken de oldukca zor olur. haa yaptırırken kendını kasmamak sartıyla tabı

valla kasma konusunda endişeliyim cünkü normalde bile kasılan biriyim.jilette gercekten zahmetli 2 günde zaten cıkıyo.kaç gündür aklım hep doğumda birazda kasılmalarım olunca,acaba öyle bişey olsa ne yaparım diye senaryolar yazıyorum kafamda 112yimi ararım, esimimi ararım,oturur ağlarmıyım bilmiyorum.bide annemde yok suan yanımda 2 hafta sonra gelecek burdada tekim yaklaştıkça korkular basladı.rabbim hepimize zamanında hayırlı doğumlar sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

amin canım. doğumu dusunme bence. sadec cantanı hazır et ve bekle. ne olacaksa olacak zaten.

merhabalar arkadaşlar az önce nette rastladım. dianatal jel diye bir jel varmış eczanelerde satılıyormuş.doğum kolaylaştırıcı etkisi ve ağrıyı azalttığı söyleniyor.Biraz daha araştırınca ağrıdan ziyade yırtıkları azalttığını öğrendim yani normal doğumda daha az dikiş (kulağa hoş geliyo). Bu jeli daha önce duyan bilen var mı ben açıkçası kontrolumde 2 hafta sonra dr uma sormyı düşünüyorum sizin fikriniz ne merak ettim....

Bende tek başımayım canım ve 2 gündür sürekli ağlıyorum. Şimdiye kadar allaha şükür hiçbir sıkıntım olmamıştı nazar mı değirdim kendime bilmiyorum. Akşam eşime kızdım başladım ağlamaya sabah kalktım kaldığım yerden devam :) Eşim olmasa da kendi kendime ağladım. Bu arada bebeğim çok hareketliydi o vurdukça daha da ağladım.. Annem yurtdışında haftasonu gelecek ama memlekete gelecek.
Temizlik konusuna gelince bende jiletle alıyorum. Sancım başlayınca duşa girip temizliğimi yapıp duşumu alıp gitmeyi planlıyorum tabii Allah nasip ederse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…