- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #24.661
Bende tek başımayım canım ve 2 gündür sürekli ağlıyorum.Şimdiye kadar allaha şükür hiçbir sıkıntım olmamıştı nazar mı değirdim kendime bilmiyorum. Akşam eşime kızdım başladım ağlamaya sabah kalktım kaldığım yerden devam :) Eşim olmasa da kendi kendime ağladım. Bu arada bebeğim çok hareketliydi o vurdukça daha da ağladım.. Annem yurtdışında haftasonu gelecek ama memlekete gelecek.
Temizlik konusuna gelince bende jiletle alıyorum. Sancım başlayınca duşa girip temizliğimi yapıp duşumu alıp gitmeyi planlıyorum tabii Allah nasip ederse..
aman canım o ağlama konusuna hiç değinme.hamilelik cok garip bişey esim birkeresinde kalbimi cok kırdı o kadar ağladımki yavrum içimde tekmeledikçe dahada ağladım ama son oldu.o küçücüğü üzmeye hakkım yokanne üzüldüğü zaman kandaki oksijen miktarı minumuma iniyomus suan hiçbişeyi takmıyorum tek korkum nasıl doğuracam:)o panikle dusa girmeye fırsatım olurmu bilmiyorum.bacaklarımı bile göremiyorumki göbeğimden:)
arkadaşlar doğum iznini nasıl hesaplıyoruz. doğumdan önce 56 gün mü hesaplanıyo
canım doktorun ölçümüne göre 32. haftayı doldurduğun gün yani 32+0da alabilirsin doğum iznini. 8 hafta öncesinden diye hesaplanıyor gün ile değil
canım teşekkür ederim. biraz sorun yaşıyorum da işte, daha önce yani bikaç gün önce veremezler mi ki raporu ya çok ihtiyacım var
canım teşekkür ederim. biraz sorun yaşıyorum da işte, daha önce yani bikaç gün önce veremezler mi ki raporu ya çok ihtiyacım var
arkadaşlar çantasını hazırlayan varsa neler koyduğunu bana yazabilir mi? ne kızım için ne de kendim için hiç vaktim olmadı daha yeni başlayacağım.. şimdiden teşekkürler..
benimki uzun süredir hazır cnm içindekiler:
*1 takım üçlü pijama takımı
*1 takım ikili pijama takımı
*bebek için üç adet zıbın
*1 tane hastaneden çıkarken giydirmek için yazlık tulum
*bikaçtane bebek bezi(20 adet)
*biberon (dr brown) sezeryan olcam için sütüm gelmesse diye
*bebek battaniyesi
*pişik kremi
*büyük ve küçük havlu
*terlik
*ağız mendili
*emzirme atleti
*1 pk ped
*ıslak mendil
*pompa
şimdilik bu kadar aklıma geldikçe bişeyler koyuyorum.
ebebeğe belisin yatakları gelimş bugün baktım güzellerdi annem gelsin de bi bakarız bakalım
bide bu var Baby Jem Ahşap İki Katlı Beşik - e-bebek.com sağlam duruyordu sallanabiliyor ikeadakilerin altına sallanma aparatı yapılsa böyle olur bence
primanın hediye paketini dağıtıyorlardı 4tane bebek bezi telsim 30dk konuşma tupperware in küçük yemek mama saklama kabı...
kızlar bir kaç gündür sanki bişey akacakmıiş gibi alt tarafımda baskı hissediyorum siz de de var mı böyle birşey....
Bende internette primanin sitesine girmiştim banada kargoyla gönderdiler canım kırmızı mama tabağı bebek bezi tek kullanimlik sampuan deterjan falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?