2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

hanımlar merhaba uzun zamandır giremiyorum evde bilg sattık iş yerinde yasak annemlerdeyim gireyim dedim herkes iyimi arsi pınaralı geçmiş olsun cnm
hapsu buba aklıma gelmeyen herkes ve bebişleri iyidir inşlh benimde oğluşumun odası geldi perdesi geldi yavaştan bende çantamı hazırlıcam

slm,
az once kızımın odası geldı, kuruldu.
öyle güzel olduki.
4-5 gun havalansın, cuma izne de ayrılınca kıyafetlerı yıkayıp yerleştireceğim.
sonra da doğum çantamı hazırlarım allahın ıznıyle...

merhaba kızlar. hastane çantasına neler koyulacağını soranlar olmuş. ben bi liste bulmuştum ona göre hastane çantamızı hazırladım. Umarım işinize yarar.

BEBEK ÇANTASI.
1 1 pk. hastane çıkışı
2 2 ad. battaniye fazladan
3 1 ad bebeğin beşine sermek için çarşaf battaniye veya temiz bir örtü(zira ordaki beşiklere herkezin bebği yatıyo)
4 2 ad zıbın
5 1 ad şapka
6 2 ad penye tulum
7 1 pk bebek bezi(bunu kendiniz içinde kullanabilirisniz hasta bezine gerek yok)
8 2 ad altlı üstlü takım
9 1 ad bebek tırnak makası
10 1 ad emzik
11 1 ad emzik kabı(bebğinize emzik vermek istemeyebilirsiniz ama sütünüz gelmeyebiliyor yada bebk çok huzursuz oluyor sakinleşmesi için şart)
12 1 pk pamuk (bebeğin altını pamuğu ıslatarak silmelisiniz ıslakmendil yasak)
13 1 ad cam biberon
14 1 ad burun aspirotörü
15 1 ad alt açmak için örtü
16 2 ad bebek eldiveni .

2. çanta ANNE ÇANTASI
1 2 ad altlı üstlü eşortman
2 2 ad gecelik (yakası düğmeli olsun ğöğüslere kadar
3 1 ad sabahlık(çok pahalı olmasına gerek yok 10 yada 15 tl var.)mutlaka lazım
4 1 ad şal
5 1 ad kalın 1 ad ince çorap
6 1 pk ğöğüs pedi
7 1 ad silikon meme ucu (özellikle meme ucu küçük olanlar için)
8 1 ad hametan adlı krem (hem ğöğüs ucu için hemde bebeğin poposu için)
9 1 ad emzirme sütyeni
10 4 ad alt iç çamaşırı
11 2 ad atlet
12 3 ad havlu biri büyük ikisi küçük(birini bebek için kullanacaksınız.silme banyosu yapılırken lazım)
13 1 ad elsabunu
14 1 ad lif
15 1 ad terlik
16 kamera yada fotoğraf makinası
17 1 ad kalem ve not defteri
18 makyaj malzemesi
19 sadece kendiniz kullanmanız için ıslak mendil
20 1 rulo kağıt havlu
21 4 yada 5 ad temiz poşet düzgün olanlarından.(hastaneden çıkarken kirli çamaşırları hediyeleri koymak için lazım)
22 kesinlikle en az 250.00 tl çantanın bir köşesinde kalsın.
23 varda epilosyon aleti yada bir ad jilet
24 parfüm koltuk altı ve tarak
25 en az 3 kişi aynı kan grubundan tanıdık kişilerin telefon numaraları.
26 isteyen kendi için yastık kılıfı
27 7 yada 8 ad kulak çöpü.
28 özel odada kalacak kişiler oda kapısı için süs(dışardan önceden alınırsa ucuza alınabiliyor.zira hastane yakınlarında çokkkkk pahalı)

Gule gule kullanin insallah cnm,bizimkide dun kuruldu:) cikasim gelmiyor ordan:)

30+6 da 1810 gr olmus oglusum,keyfi gayet yerindeydi. Basi yukardaydi ama doktorum buyuk ihtimalle doner dedi. 3 hafta onceki kontrolumde basi asagidaydi mesela. İnsallah doner de guzel kolay bir nomal dogum yaparim:))

Maşallah bebişine Annesi dönecekler inşallah günde yüz kere yer değiştiriyorlar
Bizim randevumuza 1 hafta kaldı günleri sayıyorum çok özledim oğlumu görmek istiyorum artık :84::84:

Regaip Kandilimiz Mübarek olsun Kızlar hayırlı doğumlar nasip olsun hepimize, yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

30+6 da 1810 gr olmus oglusum,keyfi gayet yerindeydi. Basi yukardaydi ama doktorum buyuk ihtimalle doner dedi. 3 hafta onceki kontrolumde basi asagidaydi mesela. İnsallah doner de guzel kolay bir nomal dogum yaparim:))

Amiiiiiin, bende normal istiyorum ama hayırlısı tabi bakalım bizimkiler döncekmi? Maşallah bebişe, inşallah bizde bugün doktora gidip görcez oğlumuzu Bakalım bizimkinin baş nerde

Regaip Kandilimiz Mübarek olsun Kızlar hayırlı doğumlar nasip olsun hepimize, yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

Cnm seninde tüm arkadaşlarında kandili mübarek, duaları kabul olur inşallah Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin

Merhaba kizlar bir sorum olacak,ayaklari sisen var mi aranizda?benimkiler sisti ve ne yapsam inmiyo sislik.
yürüdüğüm günlerde çok iyi inmişti şişi ayaklarımın. ama bu son iki haftadır yürüyemiyorum, ve son 3 gündür ayaklarım öyle şiş ki,...
ayakkabı falan olmuyo, onu geçtim. namaz kılarken secdeye gittiğimde ayak parmaklarım katlanıyor ya, öyle bi acıyo ki.. çok canım yanıyo.
bilmiyorum ne yapmak gerek.. doktor zor da olsa yürü dedi. başladım ufaktan yürümeye. bi de tuzu kes dedi. bakalım..

Kızlar nereye kayboldunuz yaa topik terkedilmiş yakışıyo mu temmuz'un güzel annelerine
eşim pc'yi işe götürüyor malesef. bu yetmiyor, bağlantı da sorunlu kaç gündür akşamları da giremedim. ama bugün semineri var, lap top bende

ama artık tekmeleri cok sert olmaya basladı dönmesi hareket etmesi canımı acıtır tarzda oluyo bazen :)
valla bazen benimki de öyle hareketler yapıyor kii hele bi huy edindi 2 gündür, icerde napıyorsa, göbeğimin sağ tarafı resmen böyle köşeli oluyo, sol yanım şişiyo iyice.
karnımın simetrisi öyle bozuluyorki, yaratık gibi oluyo. ovusturuyorum biraz konuşuyorum. zor eski haline dönüyo.. canımın acıması bi yana, acaba diyorum bu tehlikeli bi durum mu?:26:

.Fakat bebeğimin gelişimi 32 haftalık olmama rağmen en azı 2-4 hafta arası ileri çıktı..Kilosu 2.500..Doktor sekerli ve karbonhidratlı yiyecekleri yasakladı..
benimki de 33 haftalık ama 35-36 çıkıyo ölçümlerde.. doktor yediklerine dikkat et dedi. yumurtayı, yoğurdu, cevizi yarıya düşürdüm, henüz doğmadan diyete girdi çocuğum

Hayırlı sabahlar fıstıklar nasılsınız..? kaç zamandır giremendim eşim hep pc'yi işe götürdü. şimdide taşınmada yardım için teyzemle kız kardeşim geldi hiç vakit olmuyor girmeye... Beminde ayaklarım çok şiş.. ne yapmak lazım bu ayaklara acaba.:44:.

Gunaydin herkese kandiliniz mubarek olsun saglikla bebislerimizi kucagimiza alalim inslh bizimde yarin dr ramdevumuz calisabilr raporu alicaz hayirlisinla

[Günaydın Kızlar;

Hepinizüin kandili mübarek olsun Alalh tüm dualarınızı kabul etsin
Ben bişey sormak istiyorum bu gebelik takvimini nasılsilebilirim :-(
Bulamadım görünce içim acıyor desteğinizi ricaediyorum

Gunaydin hanimlar. Hepimizin kandili mubarek olsun. Bugun herkes birbirine dua etsin saglicakla yavrularimiza kavusalim insaallah. Aminnnn

Günaydın anneler!KAndiliniz mübarek olsun... İnş. dualarda buluşalım...

Günaydınlar sevgili anneler,Sizlerin ve diğer tüm arkadaşların da kandilleri mübarek olsun,Allah hepimizin dualarını kabul etsin hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli,azası noksansız kucaklarımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı...AMİN

Kızlar bu arada rüyamda bebeğimi emziriyordum.Emerken gözlerime bakıyordu ve içim eridi şimdi hala o duyguyu yaşıyorum.Önce emiyor sonra göğsümden sapsarı bir sıvı gelince emmek istemiyor.Emmesi için zorluyorum dudaklarına değen sıvıyı zor da olsa içiyor kuzum.Allah hayırlara çıkarsın inş.Çok değişikti ya.Rabbim inş. hayırlısı ile bebeğimizi emzirdiğimiz günleri de mutlulukla yaşamayı nasip etsin...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…