2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım bildiüğim kadarıyla profil düzenle kısmında
bebeğin tahmini doğum tarihi bölümündeki
tarihi silersen sanırım gebelik takvimi imzanda görünmez.. bi dene bakalım

Canım profilden eklemiştik sanırım ordan bi dene istersen, ama niye rahatsız etti ki seni,ben hergünmerakla okuyorum gelişimini...

canım ya ben bebeğimi kaybettim :-( o yüzden arada girip sizleri takip ediyorum sizlerin heycanları ile mutlu oluyorum

Canım benim çok afedersin tamamen unutmuşum,o zaman bu mübarek günde hepimizin en güzel duaları seninle,Allahım bu güzel duyguyu sana en hayırlı en güzel zamanda yaşatsın canım.

Canım benim çok afedersin tamamen unutmuşum,o zaman bu mübarek günde hepimizin en güzel duaları seninle,Allahım bu güzel duyguyu sana en hayırlı en güzel zamanda yaşatsın canım.

Sağolun canım benim Rbbim herkesin gönlüne göre versin
Sizlerde sağ sağlim kucaklarınıza alırsın bebişlerinizi sağlıklı sıhatli şekilde

kızlar ben son zamanlarda amelıyat eldıvenıyle alıyorum cok cansız cıkıyorlar zaten hamılelıkten dıye dusunuyorum ben ama hazıranın basında son kez agdaya gıtme gıbı planımda var ben kuafore gıdıyorum

seni tebrik ediyorum.. ayna karşımda ben iki büklüm olsam da hiçbir şey göremiyorum..

günümüz aydın.. kandilimiz mübarek olsun.. bu gece efendimiz (sav)in ana rahmine düştüğü gece.
çok salavat getirmek ve dua etmek gerek.. Rabbim geri çevirmez..

sanırım temmuz topiğinin favori duası '' ALLAHIM, bebeğimi sağlıkla, zamanında ve kolay doğumla kucağıma almayı nasip eyle ''

Son düzenleme:
Günaydın güzel anneler Kandilimiz mübarek olsun Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhatli bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin bizlerede kolay doğum nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…