2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın temmuz aneleri.. kaç gündür giremedim inşallah herkes iyidir.. hepimizin kandili mübarek olsun, birbirimiz için dua edelim bugün.. bi de bişey sorcam pınarada arkadaşımızdan haber alan var mı?? son durumunu merak ediyorum nasıl oldu?? sezeryan oldumu acaba???

herkese merhaba hanımlar. biz 33+6 olduk bugun kızım Masal'la. geçen perşembe gittiğimizde boyu 42 cm,kilosu 2308 grm çıktı,herşey çok yolunda.inşallah allahım hepimizi sağlıklı bir şekilde bebeklerimize kavuşturur,kucağımıza almayaı nasip eder.Sizde hareketlenmeler ne durumda.bu zamana kadar hiç durmazdı ama sabahtan beri bir iki kere hissettim sadece,bunun bebeğin büyüyüp alanının daralmasıyla alaksı varmıdır gerçekten? bir de şu var,sabahları kendimi hep dümdüz yatarken buluyorum o şekilde uyanyorum ve çok tedirgin oluyorum bebeğime ciddi zararları olmaz değilmi sizcede????

Sağolun canım benim Rbbim herkesin gönlüne göre versin
Sizlerde sağ sağlim kucaklarınıza alırsın bebişlerinizi sağlıklı sıhatli şekilde

Canım tez zamanda sağlıklı bir evlat sahibi olursun sende umarım.senin için dua ediyorum, bu gece dualar kabul olur.herkese hayırlı kandiller, gönüllerimiz bir, dualarımız kabul olur inşallah...

kızlar benim psikolojim bozuldu galiba herseye mana buluyorum özellikle eşimin ailesine bıktırcam yakında cenemden valla sizdede varmı böle seyler kızlar ?

canım masallah bebegıne allah saglıklı sıhatlı kucagına almayı nasıp etsın bende gecen gece aynı sekılde korktum sonra yavas yavasda olsa hareket ettıgını fark ettım yerlerı azalıyor ondan dıye dusunuyorum ben bıde yuz ustu yatma konusuna gelınce esımle dr a sorduk sol a yat dıyorlar bı anlamı varmı dıye dr yok ıstedıgın gıbı nasıl rahatsan oyle yat dedı ıstersen yuz ustu yat hıc bısey fark etmez dedı bıze ben hamıle yastıgı kullanıyorum nerdeyse duz sayılır benım yatısımda korkma bence

yürümeyi mi bıraktın ki cena? sen baya azimliydin aslında niye bıraktn ki :)
ben kaç aydır oturarak kılıyorm ya, nineler gbiym sen yine ii kılıyosn normal.
ama karar verdm, bundan sonra oturarak kılmicam, daha cok yüricem, çok daha hareketli olcam, acayip hantallaştım, yermden kalkamıyorm cunki..
acılın ben geliyoruumm

bu arada benm de karnım yırtılcakmış gbi oluyo, cok agrıtıyo bebiş, normal bence endişelenme. sennki bi de iri oldugu için daha da zorluyodur seni

bu arada herkese hayırlı kandiller diliyorum..

.

Son düzenleme:
Arkadaslar aranizda dogumdan once sac kestirilmez batil inancina uyan var mi??? Saclarim cok uzadi sekil verdirmek istiyorum ama herkes bisi soyluyor

canım ben inanmıyorum ama annem inanılmaz inanıyo bu inanca o nedenle bende sacıma dokunmadım okadar uzadılarkı suanda kalcamdalar. doğumdan sonra kesıp sekil verdirecegım annemin dırdırını hiç çekemem cunku :)

ben de dua ediyorum Allahım inşallah suyum flan erkenden gelmez, güzeeelce sancılarımı evde çekerm saatlerce olsa da, duşumu alırm, rahatlatırm kendmi.
iice frekanslar sıklaşıp 5 dk ya 2 dk ya düştüğünde giderm hastaneye, inşallah acılma da olmuş olur.

2 saat içinde de dogurur çıkarm kolaylıklan sağlıklan

aklımdaki dogum planım boyle, rabbim hepimize kolaylıklar nsaib etsin

azimliydim, ama 2 haftadır neredeyse hiç yürüyemiyorum.
sebebi idrar keseme fena bi baskı var. on dakikada bir, iki büklüm tuvalete taşınıyorum.
gidiyorum, ya hiç yok, ya da iki damla.. geceleri keza öyle 3-4 kez kalkıyorum.
ondan yürüyüşlere ara verdim, ayaklarım öyle şiş ki anlatamam..

pazartesi randevum vardı, doktor baktı. bebişin başı idrar kesesine yaslanmış durumda.
ama doktorum bu problemin daha çok idrar yolu enfeksiyonundan kaynaklandığını söyledi.
idrar kültürü sonucuyla gitmiştim. bir hafta sürecek antibiyotik verdi,
3 gündür kullanıyorum şimdiden şikayetim yarı yarıya azaldı diyebilirim.
bi de suyu 2 litreden 3 litreye çıkardım. dr tavsiyesi bu da.
ve birazdan yürüyüşe gidicem yavaştan hazırlanıyorum.. yoksa bu ayaklar beni öldürecek..

bebişine maşallah
senin çekincelerini ben de yaşıyorum birkaç gündür. bir iki hafta öncesine kadar bebeğim çok hareketliydi.
sürekli ani tekmeler, kuvvetli vurmalar.. böyle göbeğim bi sağa bi sola. dışardan gören de şaşırıyordu.
ama şimdi hareket stili değişti. daha az, daha narin hareket ediyor,dediğin gibi büyüyüp yerinin daralmasıyla alakalı diye düşünüyorum.
ama hareketlerini takip etmek en doğrusu.. yani saatler boyu hiç hareketsiz kalması olumsuz bi veri..
hareket olsun da az olsun.. yine sağlıklı olduğunun işareti..

Arkadaslar aranizda dogumdan once sac kestirilmez batil inancina uyan var mi??? Saclarim cok uzadi sekil verdirmek istiyorum ama herkes bisi soyluyor

Canım bende hiç kestirmedim eşim de uzun seviyo zaten ama boya zamanım çoktan geçti,hayırlısıyla kızım bi olsun annesi onun için süslenir sonra,

Bu arada kızlar,
Eğer almadıysanız unnado da 29 mayısa kadar PRİMA da indirim var,bi de unnado nun 2. yılıymış onun için ödeme tutarından + %10 indirim uyguluyorlar,ben almamıştım heniz bezimizi, Prima Premium Care 1 beden yenidoğan bezi 21.90 a 2 adet aldım (her biri 54 lü) , bi de prima yenidoğan hassas cilltler için ıslak mendil aldım 3 lü paket 7.90 (her biri 56 lı). Toplam 52 tl ye geliyodu %10 indirimle 46 küsura aldım.İlgilenenlar varsa baksınlar derim.

bi de bişey sorcam pınarada arkadaşımızdan haber alan var mı?? son durumunu merak ediyorum nasıl oldu?? sezeryan oldumu acaba???

bildiğim kadarıyla şimdi evde istirahat durumunda, raporunu da almış artık çalışmayacak.
tansiyonu da normale döndü hamdolsun

Bnm annemde felaket inaniyor bu tip seylere, hadi boya olmaz kimyasal bebegin sagligini etkiler de , kesim ne alaka? Sanatcilar hamileyken sekilden sekile sokuyorlar sac modellerini

Ben 2 kere kestirdim, adı üstünde batıl inanç :) Kaynanam duysa kızar da zaten doğumdan sonra anca görür beni o yüzden sorun yok
Bu arada rüyamda epidural için iğne yapmışlar diyorum hiç uyuşmadı habire bacaklarımı kıpırdatıyorum, doktorumda kendi doktorum değil başka bi doktor, olsun diyor deneyeceğiz ve karnımı bastırıyo diyorum bebeğim çok hareketli bırak uyusun öyle yap. Adam diyor hareketli olacak ki bize yardım edecek çabuk çıkacak. Sonra bırakıyo doktor beni. Annem geliyo anne diyorum ayakkabılarla girme yasak :) Öyle saçma sapan bi rüyaydı. Yaaa iyice psikopata bağladım ben. Çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…