- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #24.721
Sağolun canım benim Rbbim herkesin gönlüne göre versin
Sizlerde sağ sağlim kucaklarınıza alırsın bebişlerinizi sağlıklı sıhatli şekilde
herkese merhaba hanımlar. biz 33+6 olduk bugun kızım Masal'la. geçen perşembe gittiğimizde boyu 42 cm,kilosu 2308 grm çıktı,herşey çok yolunda.inşallah allahım hepimizi sağlıklı bir şekilde bebeklerimize kavuşturur,kucağımıza almayaı nasip eder.Sizde hareketlenmeler ne durumda.bu zamana kadar hiç durmazdı ama sabahtan beri bir iki kere hissettim sadece,bunun bebeğin büyüyüp alanının daralmasıyla alaksı varmıdır gerçekten? bir de şu var,sabahları kendimi hep dümdüz yatarken buluyorum o şekilde uyanyorum ve çok tedirgin oluyorum bebeğime ciddi zararları olmaz değilmi sizcede????
gunaydın canlarım kandılınız mubarek olsunnn dualaınız kabul olsun ıns
cnmm msj kutun dolu
yürüdüğüm günlerde çok iyi inmişti şişi ayaklarımın. ama bu son iki haftadır yürüyemiyorum, ve son 3 gündür ayaklarım öyle şiş ki,...
ayakkabı falan olmuyo, onu geçtim. namaz kılarken secdeye gittiğimde ayak parmaklarım katlanıyor ya, öyle bi acıyo ki.. çok canım yanıyo.
bilmiyorum ne yapmak gerek.. doktor zor da olsa yürü dedi. başladım ufaktan yürümeye. bi de tuzu kes dedi. bakalım..
eşim pc'yi işe götürüyor malesef. bu yetmiyor, bağlantı da sorunlu kaç gündür akşamları da giremedim. ama bugün semineri var, lap top bende
valla bazen benimki de öyle hareketler yapıyor kiihele bi huy edindi 2 gündür, icerde napıyorsa, göbeğimin sağ tarafı resmen böyle köşeli oluyo, sol yanım şişiyo iyice.
karnımın simetrisi öyle bozuluyorki, yaratık gibi oluyo. ovusturuyorum biraz konuşuyorum. zor eski haline dönüyo.. canımın acıması bi yana, acaba diyorum bu tehlikeli bi durum mu?:26:
benimki de 33 haftalık ama 35-36 çıkıyo ölçümlerde.. doktor yediklerine dikkat et dedi. yumurtayı, yoğurdu, cevizi yarıya düşürdüm, henüz doğmadan diyete girdi çocuğum
Arkadaslar aranizda dogumdan once sac kestirilmez batil inancina uyan var mi??? Saclarim cok uzadi sekil verdirmek istiyorum ama herkes bisi soyluyor
doğum hakkında konuştuk doktorla. bendekı kanama problemınden dolayı normla dogum yapılması en mantıklı olanıymıs. ve epidural yapılamazmıs bana. ben de kendımı gaza getırdım dunden berı. ne var yanı ayse fatma doğuruyorsa ben de dogururum dıyorum. alt tarafı taş çatlasa 1 gun sancı cekıcem olup bıtıcak. yanı inşallah. kih kih kih :) hadı bırbırmızı gaza getırelım kızlar normal doguma engelımız yoksa sezaryen olmayalım.
yürümeyi mi bıraktın ki cena? sen baya azimliydin aslında niye bıraktn ki :)
ben kaç aydır oturarak kılıyorm ya, nineler gbiym sen yine ii kılıyosn normal.
ama karar verdm, bundan sonra oturarak kılmicam, daha cok yüricem, çok daha hareketli olcam, acayip hantallaştım, yermden kalkamıyorm cunki..
acılın ben geliyoruumm
herkese merhaba hanımlar. biz 33+6 olduk bugun kızım Masal'la. geçen perşembe gittiğimizde boyu 42 cm,kilosu 2308 grm çıktı,herşey çok yolunda.inşallah allahım hepimizi sağlıklı bir şekilde bebeklerimize kavuşturur,kucağımıza almayaı nasip eder.Sizde hareketlenmeler ne durumda.bu zamana kadar hiç durmazdı ama sabahtan beri bir iki kere hissettim sadece,bunun bebeğin büyüyüp alanının daralmasıyla alaksı varmıdır gerçekten? bir de şu var,sabahları kendimi hep dümdüz yatarken buluyorum o şekilde uyanyorum ve çok tedirgin oluyorum bebeğime ciddi zararları olmaz değilmi sizcede????
Arkadaslar aranizda dogumdan once sac kestirilmez batil inancina uyan var mi??? Saclarim cok uzadi sekil verdirmek istiyorum ama herkes bisi soyluyor
bi de bişey sorcam pınarada arkadaşımızdan haber alan var mı?? son durumunu merak ediyorum nasıl oldu?? sezeryan oldumu acaba???
canım ben inanmıyorum ama annem inanılmaz inanıyo bu inanca o nedenle bende sacıma dokunmadım okadar uzadılarkı suanda kalcamdalar. doğumdan sonra kesıp sekil verdirecegım annemin dırdırını hiç çekemem cunku :)
Bnm annemde felaket inaniyor bu tip seylere, hadi boya olmaz kimyasal bebegin sagligini etkiler de , kesim ne alaka? Sanatcilar hamileyken sekilden sekile sokuyorlar sac modellerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?