- 13 Ocak 2012
- 743
- 296
- 73
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #24.741
Canım bende hiç kestirmedim eşim de uzun seviyo zaten ama boya zamanım çoktan geçti,hayırlısıyla kızım bi olsun annesi onun için süslenir sonra,
Bu arada kızlar,
Eğer almadıysanız unnado da 29 mayısa kadar PRİMA da indirim var,bi de unnado nun 2. yılıymış onun için ödeme tutarından + %10 indirim uyguluyorlar,ben almamıştım heniz bezimizi, Prima Premium Care 1 beden yenidoğan bezi 21.90 a 2 adet aldım (her biri 54 lü) , bi de prima yenidoğan hassas cilltler için ıslak mendil aldım 3 lü paket 7.90 (her biri 56 lı). Toplam 52 tl ye geliyodu %10 indirimle 46 küsura aldım.İlgilenenlar varsa baksınlar derim.
selam canım Allah razı olsunn. nasılsınn kızın nasıl anlat bakalım hep oyun ounuyorsun kadınlar kulubunde gelıp bı selam verdıgın yok aha da kızdım bakkslm kızlar zeynepcim sana da hayırlı kandiller
günaydın annişler Kandilimiz mübarek olsun dularımız kabul olsun inş.
bende size bir şey sormak istyrm gerçi arada girdiğim için cvp verilmiyor bana ama
çalışıyrm kızlar ya giremiyorum çok işyernden o yüzden neyse ay sonu ayrılınca bol bol yazarım:)
şimdi soruma gelelim yüz kremi güneşten koruyacak bebişe zararsız olsun çillerim çıkmaya başladı yaa
var mı öneriniz mennun olan kullanan???
canım benim hamılelıgımın ılk anından beri senınle yazıstıgımız ıcın gozlerım senı arıyo hep alıskanlık naparsın :))) bende de vardı ama azaldızeynepcim ne yapayım işte vakit geçirmek için oyun oynuyorum. çok şükür kızım iyi cumartesi doktora gitcem beşiğini alcaz. artık sonlara yaklaşıyoruz ama hiç heycan yok bande. eşim dAha çok heycanlı böyle işte. sen naptın ev buldun mu? damadım nasıl?
bıtanem 50 faktor krem aldım ben onu suruyorum baktım bende de nokta nokto bıseler cıkıyor makyajı bıraktım gunes kremı suruyorummmm . nıvea guzel bende o var ..günaydın annişler Kandilimiz mübarek olsun dularımız kabul olsun inş.
bende size bir şey sormak istyrm gerçi arada girdiğim için cvp verilmiyor bana ama
çalışıyrm kızlar ya giremiyorum çok işyernden o yüzden neyse ay sonu ayrılınca bol bol yazarım:)
şimdi soruma gelelim yüz kremi güneşten koruyacak bebişe zararsız olsun çillerim çıkmaya başladı yaa
var mı öneriniz mennun olan kullanan???
ahh nimet ahh . ev sahıbinden o kadar bıktık ki artık 9 aylık hamıle bıle olsam tasıncaz dedim esime . gecelerı uyku uyuyamıyordum vallahi. zor da olsa huzura kavusacaımı dusunmek benı acayıp mutlu edıyor. Allah kımseyı kımsenın elıne dusurmesın ıyı ınsanlarla karsılastırsınn ..şu anda 9 kilo aldım canım topiğe girince ben de seni arıyorum çok alıştım sana yaa.sanki uzun zamandır seni tanıyormuşum gibi zeynepcim.geçen ay kızım 1300 gr dı. şimdiki kilosu nu cumartesi yazarım canım. ev taşımak da işkence gibi ya. kolay gelsin canım çok yorma kendini.
aa bebekım nasıl ogrendın yoksun facede de??kolestrolom yü,ksek çıktı ya
zeynepcim ev işi zor adıyamana gelince 3 aydA 2 ev taşıdık epey zor oldu. çok şükür şimdi lojmandayız memnunum. ortam iyi. akşamları eşimle parka gidiyoruz.huzurlu bir ortam çok önemli.bebek olunca herşey değişecek hayatımızda.insan yinede bir arkadaş bir dost arıyor
evet hayatım tasınmak cok zor ama bi yandan sa dogum temızlıgımı yapmıs olcam dıye sevınıyorum vallahi .. temızlıkle kafayı bozdum :)bide zeynepcim sezeryan yapcam doğumu sen de sezeryan yapcan diye biliyorum
azimliydim, ama 2 haftadır neredeyse hiç yürüyemiyorum.
sebebi idrar keseme fena bi baskı var. on dakikada bir, iki büklüm tuvalete taşınıyorum.
gidiyorum, ya hiç yok, ya da iki damla..geceleri keza öyle 3-4 kez kalkıyorum.
ondan yürüyüşlere ara verdim, ayaklarım öyle şiş ki anlatamam..
pazartesi randevum vardı, doktor baktı. bebişin başı idrar kesesine yaslanmış durumda.
ama doktorum bu problemin daha çok idrar yolu enfeksiyonundan kaynaklandığını söyledi.
idrar kültürü sonucuyla gitmiştim. bir hafta sürecek antibiyotik verdi,
3 gündür kullanıyorum şimdiden şikayetim yarı yarıya azaldı diyebilirim.
bi de suyu 2 litreden 3 litreye çıkardım. dr tavsiyesi bu da.
ve birazdan yürüyüşe gidicem yavaştan hazırlanıyorum..yoksa bu ayaklar beni öldürecek..
Canım bende hiç kestirmedim eşim de uzun seviyo zaten ama boya zamanım çoktan geçti,hayırlısıyla kızım bi olsun annesi onun için süslenir sonra,
Bu arada kızlar,
Eğer almadıysanız unnado da 29 mayısa kadar PRİMA da indirim var,bi de unnado nun 2. yılıymış onun için ödeme tutarından + %10 indirim uyguluyorlar,ben almamıştım heniz bezimizi, Prima Premium Care 1 beden yenidoğan bezi 21.90 a 2 adet aldım (her biri 54 lü) , bi de prima yenidoğan hassas cilltler için ıslak mendil aldım 3 lü paket 7.90 (her biri 56 lı). Toplam 52 tl ye geliyodu %10 indirimle 46 küsura aldım.İlgilenenlar varsa baksınlar derim.
evet hayatım tasınmak cok zor ama bi yandan sa dogum temızlıgımı yapmıs olcam dıye sevınıyorum vallahi .. temızlıkle kafayı bozdum :)
buyuk ıhtımal sezeryan olcak gıbı gelıyor bana .. bakalım hayırlısı olsun dogum fıyatları nasıl ordaa???
anladım kan ılacı kullanıyosun zaten bıldıgım kadarıylaa.. dıkkat edersın yedıgıne ıctıgıne bıseycık kalmazz dıyet yap dıycem sankı cok sısmansın daaa:))))gittim kan testi aptırdım sağlık ocağında aylık kontrolüm vardı kolestrol fırlamış
birde kanım çok düşük çıktı
nımet kız sızın evde bos yatak var mı ben bı dogurmaya gelcem de sizeeecanım ben özel hastanede doğum yapcam normal doğum 200 tl sezeryan 300 tl fiyatlar çok uygun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?