- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #24.761
Canım doktorum bana aylar önce sebamed 50 faktör güneş losyonu önermişti ama ben hala almadım,lekenmeyi mi bekliyorum diyorum allah korusun,alsam iyi olacak bende...
sıkma canını benim de öyle çıktı, hem sağlık ocağındaki doktorum, hem de kadın doğumcum, hamilelerin kolestrolü yüksek olur dedi.kolestrolom yü,ksek çıktı ya
geçmiş olsun anacm, benm de idrar keseme ara ara acayp baskı yapıyo ama sürekli değil geçiyo bi süre sonra. senn de demek ki enfeksiyondan. ii olur, sahalara dönersn kısa sürede inşallah :)
ya ben de prima premium care 1 numaralısından almıştım, bebekbezi.com da normal fiyatı 22 tl zaten onun, ordan almıştım ben de.
ama bugun arkadaslarım dedi ki, 1 numara premature erken dogan bebekler için, bebegn 3 kilonun üzernde dogarsa olmaz o kucuk gelir edeiler, moralm bozuldu biraz. napcam şimdi değiştiremem de oyle, kullanamicak mıym acabaaa?
halbuki üzernde 2-5 kg yazıyo, sizin bilgniz var mı?
zeynep Allah kolaylık versn bacım, bi yandan da dogum temizliği zaten yapılcaktı o aradan cıkmış oluyo ama yine de yorucu tabi..
.
gittim kan testi aptırdım sağlık ocağında aylık kontrolüm vardı kolestrol fırlamış
birde kanım çok düşük çıktı
bende yazdımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gormedınn??saol canım cvp verdiğin için bir tek sen cvp vermişin
sende bıtanemmm kıb bybyyyzeynepcim ben çıkıyorum sonra görüşürüz kendine iyi bak bayy
Ben 2 kere kestirdim, adı üstünde batıl inanç :) Kaynanam duysa kızar da zaten doğumdan sonra anca görür beni o yüzden sorun yok
Bu arada rüyamda epidural için iğne yapmışlar diyorum hiç uyuşmadı habire bacaklarımı kıpırdatıyorum, doktorumda kendi doktorum değil başka bi doktor, olsun diyor deneyeceğiz ve karnımı bastırıyo diyorum bebeğim çok hareketli bırak uyusun öyle yap. Adam diyor hareketli olacak ki bize yardım edecek çabuk çıkacak. Sonra bırakıyo doktor beni. Annem geliyo anne diyorum ayakkabılarla girme yasak :) Öyle saçma sapan bi rüyaydı. Yaaa iyice psikopata bağladım ben. Çok korkuyorum
ya ben de prima premium care 1 numaralısından almıştım, bebekbezi.com da normal fiyatı 22 tl zaten onun, ordan almıştım ben de.
ama bugun arkadaslarım dedi ki, 1 numara premature erken dogan bebekler için, bebegn 3 kilonun üzernde dogarsa olmaz o kucuk gelir edeiler, moralm bozuldu biraz. napcam şimdi değiştiremem de oyle, kullanamicak mıym acabaaa?
halbuki üzernde 2-5 kg yazıyo, sizin bilgniz var mı
.
saol canım cvp verdiğin için bir tek sen cvp vermişin
canım ben özel hastanede doğum yapcam normal doğum 200 tl sezeryan 300 tl fiyatlar çok uygun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?