2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

saol cnm ya, rahatladım valla

cok fena bı hava var kızlar ızmırde sıkıntı bastı

yağmur yağcaksa demek ki..

teyzeleri yeni cicilerimizi topiğe ekledik yıkadık ütüledik bu akşamda yerleştiririz artık kısmetse

http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...beklerine-ciciler-aliyor-37.html#post24770975

şeker portakalısı güle güle kullanın inşallah cicilernizi, pijama takımn çok güzelmiş dantelli dantelli, bayılıyorm ben dantele

Selam tatlı annisler nasilsiniz buarada kandililniz mübarek olsun ben bugun kızımı görmeye gittim kuzucum büyümüş 3 haftada 2126 gr ve 46 cm olmuş artık cook sabırsızlanıyorum gün geçtikçe sizde benim gibimisiniz merak ettim ne kadar zorlu bi dönem olsada biran önce yaşamak istiyorum

bayıldım bu doğum planına süpersin ya öylese bu gece rabbimden bu planı bütün hamile annelerine nasip etmesini diliyorum

Arkadaslar aranizda dogumdan once sac kestirilmez batil inancina uyan var mi??? Saclarim cok uzadi sekil verdirmek istiyorum ama herkes bisi soyluyor

ben kestirdim tatlım inanmıyorum öyle şeylere yaradan rabbim bilir her kulunun ömrünü...

ben 2 aydır LA ROCHE güneş koruyucu kullanıyorum çok memnunum

döktürmüşsün arkadaşım bu msjında duygulandırdın bundan sonra ki msjında güldürdün Allah seni ve bebeğini hep güldürsün emi

kolestrolom yü,ksek çıktı ya

gittim kan testi aptırdım sağlık ocağında aylık kontrolüm vardı kolestrol fırlamış

birde kanım çok düşük çıktı

bana da aynısı oldu, sağlık ocağında tahlil yaptırdım, seninki gibi kolesterol yüksek çıktı, korktum.
sonucumu doktoruma gösterdim. hamilelikte kolesterol yükselir. hamilelerde ölçülmez dedi.
ve kanım da 10,5 cıktı, 12 olması gerekmiş sanırım. demir hapını günde 2 tablete çıkardı.

bebeğim iri olacağı için sanırım ben de sezeryan olacağım oysa ben kendimi herşeyimle normal doğuma hazırlamıştım

benim doktorum da bebişe iri diyor, haftaca önde. inş 37-38de kendiliğinden gelir yoksa biraz zor olacak gibi konuştu.
ama ümidimizi kesmememiz gerek, bence şimdiden şartlandırma kendini

Maşallah bebişine Annesi dönecekler inşallah günde yüz kere yer değiştiriyorlar
Bizim randevumuza 1 hafta kaldı günleri sayıyorum çok özledim oğlumu görmek istiyorum artık :84::84:

Tesekkur ederiz teyzeleri insallah donerler de dogumumuzu kolaylikla yapariz:) ben bugun biraz gec girebildim gec olcak ama herkese hayirli kandiller diliyorum, Allah dualarimizi kabul etsin insallah.

Hayırlı sabahlar kızlar....
öncelikle kandiliniz mübarek olsun hepinizin.....
Epeydir yoktum...
Boya,badana,temizlik beni feci yordu kafam böyle curcurna gibi...
Hala bi kaç eksiğimiz var ve hala halılar fln serilmedi, ama en azından çoğu gitti azı kaldı:))))
sonrada beşiğimizi kurcaz,cicilerimizi yıkıycaz,ütülüycez....
Geçmişe pek bakamadım habeler nasıl sizde merak ettim?
Hapşu,secret,karakız,ilosdemir,fame,tuball ELİFNAZ ve diğer arkadaşlar bi ses verin bakim:)

Son düzenleme:
Günaydın cici anneler!Cumanız mübarek olsun inş.
Eşim giderken uykumu da götürdü.Kargalardan önce ayaktayız oğlumla :) Hıçkırıyor kurban olduğum , hıçkırırken rahatsız mı oluyor ne arada sert tekmeler atıyor bebeğim...

Kolay gelsin canım.Kendine dikkat ev işlerine çok kaptırma...SEnin de kandilin ve cuman mübarek olsun tatlım.Geçmişte önemli olay yok hatırladığım kadarıyla.Herkes doğum çantası hazırlama telaşında , kimi hazırlamış.

günaydın canım işler yoğun diiye yazmaya vakatı bulamıyorum. iyi olmana sevindim. benim de dr la sorunum vardı ama dun yeni bir dr buldum rahatladım son 2 hafta izne cıkmak ıcın onu bekliyorum

oh oh maşallah herkes benden adım önde daha çanta hjazırlığı faslına geçemedim ama önümüzdeki hafta itibari ile o işede el atarım artık:)
kontrolün ne zamn?

günaydın canım işler yoğun diiye yazmaya vakatı bulamıyorum. iyi olmana sevindim. benim de dr la sorunum vardı ama dun yeni bir dr buldum rahatladım son 2 hafta izne cıkmak ıcın onu bekliyorum
cnm aynı durumdayım ama bu ayın çıkmasıyla bekleme ve dinlenme moduna geçeceğim sanırım...
dr sorunu deme en büyük sorun o bence bende burda bi arkadaştan drum hakkında pekde hoş olmayan şeyler duydum insan çok etkileniyor...
ben zaten artık ALLAHA EMENET EDİYORUM KENDİMİ,çünkü o emanet olarak beni kabul ettiyse gerisi hep teferruat...
MÜBREK KANDİL GÜNÜ VE CUMA GÜNÜ HATIRINA HEPİMİZ İ RABBİME EMENT EDİYORUM....
O NE GÜZEL VEKİL....

canım ben başkasından duymadım bizat yaşadım gecen hafta kontrolum vardı ults ölcumlerini yanlıs almıs tabii biz ilk başta bilmiyoruz bebek nerdeyse 3 hafta geri cıktı dondu bana bebekte gelişme sorunu var salı gunu gel de tekrar ınceleyelım dedi tabii ben salya sümük ağlayarak eve gıttım ılk kezde esım işi yuzunden yanımda deıldı annem yanımdaydı eısm benı oyle gordu durumu anlattım tutu elimden gittik detaylı ults yaptırdık bebeğin ölcumleri gunu gunune tutuyodu bebekte hıcbır sorun yok dedi ults cu . annemınde tanıdıgıydı dr bosu bosuna seni korkutmus dedi ults hatalı cekmıs bellı dedi. neyse salı gunu randevuma gittim detaylıyıda goturdum ama kapıdan gırer gırmez acele acele ver işim var cook vs gırmeden kovudu resmen beni verıdm raporları son cektıgım ults da tabı tamam dedi sorun yok benım cektıgım ultsla ayni. tahlılerıme baktı sözde herseyın normal dedi ( dun gıttıgım doktor bazı degerler dusuk dıye tekrar test istedi) ve resmen beni kovdu . ay nasıl sinir oldum anlatamam

günaydın güzel anneler :) Kaç gündür giremiyorum işlerimin yoğunluğundan nasılsınız herkes iyidir inşallah henüz gerilere dönüp bakamadım daha. Ben de geceleri uyuyamıyorum kaç gündür ayaklarımın yangısından sadece beni zorlayan ayak yangısı ama uyuyamayınca da sabah kalkıp işe gelmesi zor oluyor. 1 ay var izne çıkmama hayırlısı ile bir gelse idi.

oh oh maşallah herkes benden adım önde daha çanta hjazırlığı faslına geçemedim ama önümüzdeki hafta itibari ile o işede el atarım artık:)
kontrolün ne zamn?

Ben de çantamı geçen hafta hazırladım canım içimde dertti ama kalkıp apınca 1 günde hallettim hepisini Bir kaç eksiğimiz kaldı. İnş. kontrolümüz yarın tatlım çok heyecanlıyım oğluşumu göreceğim diye.Ben babamız da gelsin diye cumartesiye aldım şirket saat 09 - 16 arası seminer mi ne koymuş.Ayy sinir oldum ama eşim sen merak etme randevu saatinde gelirim diyor ya inş. diyelim...
Senin kontrol ne zaman ?

sinir olmakta haklısın
,ya ben zaten anlamıyorumki standart bi eğitimden geçmiyolarmı bu drlar? Birinin dediği diğerini tutmuyor...
Herşeyi okadar basite almışlarki...
Bi tanıdık anlattmıştı bebeği 6 aylık bi anne drunun odasından ağlıyarak çıkmış bebek ölmüş hemen almamız lazım diye bu zavallımda ağla ağla helak olmuş,sonra başka bi dra gidiyo emin olmak için bebeğin kalp atışları zayıf ama dinlen diyo ,kanın düşün seni bi kaç saat yatıralım diyo ...
Yani birinin sözüne bakıp hareket etse bebek gerçekten ölcek drlara güvenemiyoz en iyisi kocakarı usulu herşeye kulağını tıkmak....

Ya bu doktorlar hiç birşey olmamış gibi hayatlarına devam etmemeli ya!Hastane yönetimine şikayette bulunun arkadaşlar.Çok sinirlendim ya aptal herif

Günaydın güzel temmuz anneleri be bebişleri...
İzin günleri konuşulmuş yaa hakikaten bi gelseydi hayırlısıyla,ben 37 ye kadar bekleyemiycem zaten, 35 ya da 36 da ayrılmayı düşünüyorum,az kaldı azzz sabır biraz daha...

Bu arada bugün bizim kızımla kontrolümüz var bakalım ne kadar büyümüş fıstığım,gelince yazarız teyzeleri...Dua edin bize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…