- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #24.781
Canım ben de 2 paket almıştım 1 paketini 3-6 kilo olan 2 bedenle değiştirdim ama 1 tanesi hala 1 beden,çünkü bi arkadaşım vardı 15 gün önce 3600 doğum yaptı o sadece 2 beden almış ama büyük gelmiş o yüzden 1 bedeni çok rahat kullanırsın dedi sadece 2 paket fazla gelebilir birini değiştir dedi,yani için rahat olsun kullanırız canım...
cok fena bı hava var kızlar ızmırde sıkıntı bastı
teyzeleri yeni cicilerimizi topiğe ekledik yıkadık ütüledik bu akşamda yerleştiririz artık kısmetse
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...beklerine-ciciler-aliyor-37.html#post24770975
ben de dua ediyorum Allahım inşallah suyum flan erkenden gelmez, güzeeelce sancılarımı evde çekerm saatlerce olsa da, duşumu alırm, rahatlatırm kendmi.
iice frekanslar sıklaşıp 5 dk ya 2 dk ya düştüğünde giderm hastaneye, inşallah acılma da olmuş olur.
2 saat içinde de dogurur çıkarm kolaylıklan sağlıklan
aklımdaki dogum planım boyle, rabbim hepimize kolaylıklar nsaib etsin
Arkadaslar aranizda dogumdan once sac kestirilmez batil inancina uyan var mi??? Saclarim cok uzadi sekil verdirmek istiyorum ama herkes bisi soyluyor
günaydın annişler Kandilimiz mübarek olsun dularımız kabul olsun inş.
bende size bir şey sormak istyrm gerçi arada girdiğim için cvp verilmiyor bana ama
çalışıyrm kızlar ya giremiyorum çok işyernden o yüzden neyse ay sonu ayrılınca bol bol yazarım:)
şimdi soruma gelelim yüz kremi güneşten koruyacak bebişe zararsız olsun çillerim çıkmaya başladı yaa
var mı öneriniz mennun olan kullanan???
ANNE OLUNCA HAYATINIZDA OLAN 24 DEĞİŞİKLİK :)
Acaba anne olunca insanın hayatınızda neler değişiyor? Şüphesiz ki cevabınız çok şey olacaktır. İşte, bu çokları maddelendirildi veee o uzun liste
1) Artık çiçek koklamamaya başlarsınız. Bunun yerine bebeğinizi koklamaya başlarsınız,
2) Hiçbir şeyden korkmadığınızı düşündüğünüz anda yepyeni korkuların sahibi olmaya başlarsınız,
3) Nihayet kendi vücudunuza saygı göstermeye başlarsınız,
4) Anne-babanıza daha fazla saygı göstermeye başlarsınız,
5) Bebeğinizin ağrılarının, sizin kendi ağrılarınızdan daha yaralayıcı olduğunu hissedersiniz,
6) Kalbinizin daha kolay kırıldığını görmeye başlarsınız,
7) Hayatınızın yeni anlamını günde bir milyon kez düşündüğünüz olur,
8 ) Her yeni günün size yeni bir sürpriz getirebileceğini görürsünüz,
9) Aynaya bakarken kendinize değil de, kucağınızdaki mucizeye baktığınızı farkedersiniz,
10) Sabahın erken saatleri olduğunu da keşfedersiniz(!),
11) İşlere nasıl yetiştiğinize kendiniz dahi şaşırıp kalırsınız,
12) Cumartesi akşamı saat 21.00′de de uykuya dalınabileceğini öğrenirsiniz,
13) İşlerinizi saate göre değil, bebeğinizin programına göre ayarlamaya başlarsınız,
14) İşe geç kalacağınızı bilseniz de küçücük bir öpücük için zaman harcarsınız,
15) Dünyayı değiştirme istekliliğinizdeki güce, inanamazsınız,
16) Göğüslerinizin asıl anlamının ne olduğunu en sonunda anlarsınız,
17) Çocuğunuza baktıkça ne büyük iş başarıyorum, Allahım diye haykırmak istersiniz,
18) Bebeğinize daha iyi bakmak için kendinize daha iyi baktığınızı görürsünüz (Emziren annelerin kocaman bir helva tabakasını mideye bir seferde indirmeleri gibi!)
19) Sorumluluklarınızın artışına şaşırırsınız,
20) Günlerce uykusuz da yaşayabildiğinizi öğrenirsiniz,
21) Her şeye bir de çocukların gözüyle bakmaya başlarsınız, örneğin balonların ne kadar eğlenceli olabileceğini yeniden anlarsınız,
22) Çocuğunuz, göğsünüzde uyuyunca çift değil, tek bir yürek sesi duyarsınız,
23) İçgüdünün ne olduğunu anlarsınız,
24) Sevginin aslında sınırı olmadığını öğrenirsiniz..
kolestrolom yü,ksek çıktı ya
gittim kan testi aptırdım sağlık ocağında aylık kontrolüm vardı kolestrol fırlamış
birde kanım çok düşük çıktı
bebeğim iri olacağı için sanırım ben de sezeryan olacağımoysa ben kendimi herşeyimle normal doğuma hazırlamıştım
Maşallah bebişine Annesi dönecekler inşallah günde yüz kere yer değiştiriyorlar
Bizim randevumuza 1 hafta kaldı günleri sayıyorum çok özledim oğlumu görmek istiyorum artık :84::84:
Amiiiiiin, bende normal istiyorum ama hayırlısı tabi bakalım bizimkiler döncekmi? Maşallah bebişe, inşallah bizde bugün doktora gidip görcez oğlumuzuBakalım bizimkinin baş nerde Cnm seninde tüm arkadaşlarında kandili mübarek, duaları kabul olur inşallah Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin
Hayırlı sabahlar kızlar....
öncelikle kandiliniz mübarek olsun hepinizin.....
Epeydir yoktum...
Boya,badana,temizlik beni feci yordu kafam böyle curcurna gibi...
Hala bi kaç eksiğimiz var ve hala halılar fln serilmedi, ama en azından çoğu gitti azı kaldı:))))
sonrada beşiğimizi kurcaz,cicilerimizi yıkıycaz,ütülüycez....
Geçmişe pek bakamadım habeler nasıl sizde merak ettim?
Hapşu,secret,karakız,ilosdemir,fame,tuball ELİFNAZ ve diğer arkadaşlar bi ses verin bakim:)
Hayırlı sabahlar kızlar....
öncelikle kandiliniz mübarek olsun hepinizin.....
Epeydir yoktum...
Boya,badana,temizlik beni feci yordu kafam böyle curcurna gibi...
Hala bi kaç eksiğimiz var ve hala halılar fln serilmedi, ama en azından çoğu gitti azı kaldı:))))
sonrada beşiğimizi kurcaz,cicilerimizi yıkıycaz,ütülüycez....
Geçmişe pek bakamadım habeler nasıl sizde merak ettim?
Hapşu,secret,karakız,ilosdemir,fame,tuball ELİFNAZ ve diğer arkadaşlar bi ses verin bakim:)
oh oh maşallah herkes benden adım önde daha çanta hjazırlığı faslına geçemedim ama önümüzdeki hafta itibari ile o işede el atarım artık:)Kolay gelsin canım.Kendine dikkat ev işlerine çok kaptırma...SEnin de kandilin ve cuman mübarek olsun tatlım.Geçmişte önemli olay yok hatırladığım kadarıyla.Herkes doğum çantası hazırlama telaşında , kimi hazırlamış.
cnm aynı durumdayım ama bu ayın çıkmasıyla bekleme ve dinlenme moduna geçeceğim sanırım...günaydın canım işler yoğun diiye yazmaya vakatı bulamıyorum. iyi olmana sevindim. benim de dr la sorunum vardı ama dun yeni bir dr buldum rahatladım son 2 hafta izne cıkmak ıcın onu bekliyorum
oh oh maşallah herkes benden adım önde daha çanta hjazırlığı faslına geçemedim ama önümüzdeki hafta itibari ile o işede el atarım artık:)
kontrolün ne zamn?
cnm aynı durumdayım ama bu ayın çıkmasıyla bekleme ve dinlenme moduna geçeceğim sanırım...
dr sorunu deme en büyük sorun o bence bende burda bi arkadaştan drum hakkında pekde hoş olmayan şeyler duydum insan çok etkileniyor...
ben zaten artık ALLAHA EMENET EDİYORUM KENDİMİ,çünkü o emanet olarak beni kabul ettiyse gerisi hep teferruat...
MÜBREK KANDİL GÜNÜ VE CUMA GÜNÜ HATIRINA HEPİMİZ İ RABBİME EMENT EDİYORUM....
O NE GÜZEL VEKİL....
oh oh maşallah herkes benden adım önde daha çanta hjazırlığı faslına geçemedim ama önümüzdeki hafta itibari ile o işede el atarım artık:)
kontrolün ne zamn?
canım ben başkasından duymadım bizat yaşadım gecen hafta kontrolum vardı ults ölcumlerini yanlıs almıs tabii biz ilk başta bilmiyoruz bebek nerdeyse 3 hafta geri cıktı dondu bana bebekte gelişme sorunu var salı gunu gel de tekrar ınceleyelım dedi tabii ben salya sümük ağlayarak eve gıttım ılk kezde esım işi yuzunden yanımda deıldı annem yanımdaydı eısm benı oyle gordu durumu anlattım tutu elimden gittik detaylı ults yaptırdık bebeğin ölcumleri gunu gunune tutuyodu bebekte hıcbır sorun yok dedi ults cu . Annemınde tanıdıgıydı dr bosu bosuna seni korkutmus dedi ults hatalı cekmıs bellı dedi. Neyse salı gunu randevuma gittim detaylıyıda goturdum ama kapıdan gırer gırmez acele acele ver işim var cook vs gırmeden kovudu resmen beni verıdm raporları son cektıgım ults da tabı tamam dedi sorun yok benım cektıgım ultsla ayni. Tahlılerıme baktı sözde herseyın normal dedi ( dun gıttıgım doktor bazı degerler dusuk dıye tekrar test istedi) ve resmen beni kovdu . Ay nasıl sinir oldum anlatamam
canım ben başkasından duymadım bizat yaşadım gecen hafta kontrolum vardı ults ölcumlerini yanlıs almıs tabii biz ilk başta bilmiyoruz bebek nerdeyse 3 hafta geri cıktı dondu bana bebekte gelişme sorunu var salı gunu gel de tekrar ınceleyelım dedi tabii ben salya sümük ağlayarak eve gıttım ılk kezde esım işi yuzunden yanımda deıldı annem yanımdaydı eısm benı oyle gordu durumu anlattım tutu elimden gittik detaylı ults yaptırdık bebeğin ölcumleri gunu gunune tutuyodu bebekte hıcbır sorun yok dedi ults cu . annemınde tanıdıgıydı dr bosu bosuna seni korkutmus dedi ults hatalı cekmıs bellı dedi. neyse salı gunu randevuma gittim detaylıyıda goturdum ama kapıdan gırer gırmez acele acele ver işim var cook vs gırmeden kovudu resmen beni verıdm raporları son cektıgım ults da tabı tamam dedi sorun yok benım cektıgım ultsla ayni. tahlılerıme baktı sözde herseyın normal dedi ( dun gıttıgım doktor bazı degerler dusuk dıye tekrar test istedi) ve resmen beni kovdu . ay nasıl sinir oldum anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?