- 13 Ocak 2012
- 743
- 296
- 73
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #24.801
gününüz aydın, cumanız mübarek olsun kızlar..
imkanınız varsa, kanal d yi açın, doktorum'da doğum sonrası eşler arası ilişki,
anne-cazibeli eş tartışılıyor. hepimize lazım
canım ben başkasından duymadım bizat yaşadım gecen hafta kontrolum vardı ults ölcumlerini yanlıs almıs tabii biz ilk başta bilmiyoruz bebek nerdeyse 3 hafta geri cıktı dondu bana bebekte gelişme sorunu var salı gunu gel de tekrar ınceleyelım dedi tabii ben salya sümük ağlayarak eve gıttım ılk kezde esım işi yuzunden yanımda deıldı annem yanımdaydı eısm benı oyle gordu durumu anlattım tutu elimden gittik detaylı ults yaptırdık bebeğin ölcumleri gunu gunune tutuyodu bebekte hıcbır sorun yok dedi ults cu . annemınde tanıdıgıydı dr bosu bosuna seni korkutmus dedi ults hatalı cekmıs bellı dedi. neyse salı gunu randevuma gittim detaylıyıda goturdum ama kapıdan gırer gırmez acele acele ver işim var cook vs gırmeden kovudu resmen beni verıdm raporları son cektıgım ults da tabı tamam dedi sorun yok benım cektıgım ultsla ayni. tahlılerıme baktı sözde herseyın normal dedi ( dun gıttıgım doktor bazı degerler dusuk dıye tekrar test istedi) ve resmen beni kovdu . ay nasıl sinir oldum anlatamam
herkese günaydın!!! bende son 3 haftaya kadar çalışmayı düşünüyordum ama yavaştan caymaya başladım gibi.. çok zorlanıyorum yaa, son iki hafta kaldı okulun bitmesine bakalım belki öğrenciler gidince seminer dönemi kolay geçer.. en azından öyle umut ediyorum.. iznimi doğum sonuna aktarmam lazım yaa zaten hepsini bile aktarsam ekim sonuna kadar anca kurtarıyo.. oof of ne zor şey şu hamilelik.. kendimi taşıyamaz oldum walla öğrencilere de hiç tahammülüm kalmadı artık.. allah çalışanların ve ben gibi son 3 haftaya kadar çalışması gerekenlerin yardımcısı olsun... daha bebişimize ne bi beşik aldık ne bi dolap.. ne doğum çantam hazır...ooooooooooooooooooffff benim daha yapmam gereken çooook iş var yaaa, düşündükçe korkuyorum nasıl olacak o kadar iş diye..
valla bunlar da ''doktorum'' diye geçiniyo ya.. sinir bi durum
hatasını görse bile kabul etmiyor, çocuk kandırır gibi geçiştiriyor..
arkadaş haklı, senin yerinde olsam eğer özel muayenehane değilse mutlaka hastane yönetimine şikayetini bildirmen gerek..
devlet hastanesinde olsa anlaşılır belki, ama sen o kadar para alıyorsun, ''özel'' diye geciniyorsun,
sonra hasta değil de 'müşteri' olarak gördüğü insana muamelesine bak.. yanına kalmamalı
çalışan hamilelelin hakkı nasıl ödenir yaaben sürekli evdeyim, yatıyorum yiyiyorum içiyorum..
ağırlaştım iyice.. yemek yapmak, evi süpürmek bile külfet geliyosizse neler yapıyorsunuz neler.. Allah yardımcınız olsun..
çoğu gitti azı kaldı inş, sabredin, mükafatı çok güzel olacak inş
Hayırlı sabahlar kızlar....
öncelikle kandiliniz mübarek olsun hepinizin.....
Epeydir yoktum...
Boya,badana,temizlik beni feci yordu kafam böyle curcurna gibi...
Hala bi kaç eksiğimiz var ve hala halılar fln serilmedi, ama en azından çoğu gitti azı kaldı:))))
sonrada beşiğimizi kurcaz,cicilerimizi yıkıycaz,ütülüycez....
Geçmişe pek bakamadım habeler nasıl sizde merak ettim?
Hapşu,secret,karakız,ilosdemir,fame,tuball ELİFNAZ ve diğer arkadaşlar bi ses verin bakim:)
[sıze=2][ı]kızlar sizden bir konuda yardım istiyorum.. Biz yarın allah'ın izniyle pendik'e taşınıyoruz.. Ve doğum içinde medicine hospital asya ( nene hatun) hastanesini düşündük.. Orda önerebileceğiniz bir doktor varmı..? Birde orası iyi bir hastanemi? Duyan bilen varsa yardımcı olabilir mi?[/ı][/sıze]:44:
canım ben başkasından duymadım bizat yaşadım gecen hafta kontrolum vardı ults ölcumlerini yanlıs almıs tabii biz ilk başta bilmiyoruz bebek nerdeyse 3 hafta geri cıktı dondu bana bebekte gelişme sorunu var salı gunu gel de tekrar ınceleyelım dedi tabii ben salya sümük ağlayarak eve gıttım ılk kezde esım işi yuzunden yanımda deıldı annem yanımdaydı eısm benı oyle gordu durumu anlattım tutu elimden gittik detaylı ults yaptırdık bebeğin ölcumleri gunu gunune tutuyodu bebekte hıcbır sorun yok dedi ults cu . annemınde tanıdıgıydı dr bosu bosuna seni korkutmus dedi ults hatalı cekmıs bellı dedi. neyse salı gunu randevuma gittim detaylıyıda goturdum ama kapıdan gırer gırmez acele acele ver işim var cook vs gırmeden kovudu resmen beni verıdm raporları son cektıgım ults da tabı tamam dedi sorun yok benım cektıgım ultsla ayni. tahlılerıme baktı sözde herseyın normal dedi ( dun gıttıgım doktor bazı degerler dusuk dıye tekrar test istedi) ve resmen beni kovdu . ay nasıl sinir oldum anlatamam
Sanada günaydın canım ve bütün temmuz annelerine günaydınlar hayırlı cumalarHayırlı Sabahlar Anneler ve bebişleri.. :) :) Nasılsınız bu sabah..?
Hayırlı sabahlar kızlar....
öncelikle kandiliniz mübarek olsun hepinizin.....
Epeydir yoktum...
Boya,badana,temizlik beni feci yordu kafam böyle curcurna gibi...
Hala bi kaç eksiğimiz var ve hala halılar fln serilmedi, ama en azından çoğu gitti azı kaldı:))))
sonrada beşiğimizi kurcaz,cicilerimizi yıkıycaz,ütülüycez....
Geçmişe pek bakamadım habeler nasıl sizde merak ettim?
Hapşu,secret,karakız,ilosdemir,fame,tuball ELİFNAZ ve diğer arkadaşlar bi ses verin bakim:)
ay canım özrel klinikti yani kendisini şikayet edebileceğim tek kişi yine kendisi :) valla yeni buldugum doktor devlet hastanesinden bir bay gayet guler yuzlu beni sakınleştırdı sohbet etti 3 hafta sonra tekrar gel dedi ama buarada bırsey olursa mutlaka bana haber ver falan gayet ilgili ve gleryuzluydu zaten tum hastalarıda memnun kendisinden.
herkese günaydın!!! bende son 3 haftaya kadar çalışmayı düşünüyordum ama yavaştan caymaya başladım gibi.. çok zorlanıyorum yaa, son iki hafta kaldı okulun bitmesine bakalım belki öğrenciler gidince seminer dönemi kolay geçer.. en azından öyle umut ediyorum.. iznimi doğum sonuna aktarmam lazım yaa zaten hepsini bile aktarsam ekim sonuna kadar anca kurtarıyo.. oof of ne zor şey şu hamilelik.. kendimi taşıyamaz oldum walla öğrencilere de hiç tahammülüm kalmadı artık.. allah çalışanların ve ben gibi son 3 haftaya kadar çalışması gerekenlerin yardımcısı olsun... daha bebişimize ne bi beşik aldık ne bi dolap.. ne doğum çantam hazır...ooooooooooooooooooffff benim daha yapmam gereken çooook iş var yaaa, düşündükçe korkuyorum nasıl olacak o kadar iş diye..
canım günaydın,
ablam orada doğum yaptı. Hale hanım doktoruydu. Ablam doktordan da hastaneden de çok memnun kalmıştı.
Kızlar içinizde ishal olan var mıhamileliğin son aylarında kabızlık sorunu çıkabilir diye yazıyo nette ama tam tersi olan var mı??
Günaydın kızlar,
bugün 32. Haftam doluyor. Izne ayrılıyorum artık. Bir tek yarın okuma bayramım olduğu için okula geleceğim.
Sonra kızımla dinleneceğiz inşallah.
Artık her yerim ağrıyordu. Dinlenmek çok iyi gelecek.
Canım bende aynen senin gibiyim 37 ye kadar çalışabilir aldım ama her an pes edebilirim,bu arada en azından haftasonları bişeyler almaya başlasan iyi olur biraz geç kalmışsın sonra yetişmiyo diye stres olup üzülürsün,internetteki indirimleri de takip et çarşıda yorulurum diyosan,bİ LİSTE yap bence canım,aldıklarını sil,yavaştan çantaya bi yere toparla,büyük parçalar beşik araba filan hemen alınıyo da küçükler yoruyo biraz,sen yine de gecikme tatlım harekete geç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?