2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydın kızlar ve melekleri

sabah sabah kotu dr tecrubelerınden konusulmus guzel seyler dusunelım sıkmayalım canımızı rabbım hepımızı korusun ınsallah

herkese günaydın!!! bende son 3 haftaya kadar çalışmayı düşünüyordum ama yavaştan caymaya başladım gibi.. çok zorlanıyorum yaa, son iki hafta kaldı okulun bitmesine bakalım belki öğrenciler gidince seminer dönemi kolay geçer.. en azından öyle umut ediyorum.. iznimi doğum sonuna aktarmam lazım yaa zaten hepsini bile aktarsam ekim sonuna kadar anca kurtarıyo.. oof of ne zor şey şu hamilelik.. kendimi taşıyamaz oldum walla öğrencilere de hiç tahammülüm kalmadı artık.. allah çalışanların ve ben gibi son 3 haftaya kadar çalışması gerekenlerin yardımcısı olsun... daha bebişimize ne bi beşik aldık ne bi dolap.. ne doğum çantam hazır...ooooooooooooooooooffff benim daha yapmam gereken çooook iş var yaaa, düşündükçe korkuyorum nasıl olacak o kadar iş diye..

gününüz aydın, cumanız mübarek olsun kızlar..
imkanınız varsa, kanal d yi açın, doktorum'da doğum sonrası eşler arası ilişki,
anne-cazibeli eş tartışılıyor. hepimize lazım

gününüz aydın, cumanız mübarek olsun kızlar..
imkanınız varsa, kanal d yi açın, doktorum'da doğum sonrası eşler arası ilişki,
anne-cazibeli eş tartışılıyor. hepimize lazım

günaydın kızlar
eet bende izliyorum kanal d yi çok faydalı bir konu anne olmakmı? eş olmakmı? arasını iyi bulmak lazım...

Çalışan arkadaşlar , Allah yardımcınız olsun.Ben geçen yaz işten ayrıldım ve şimdi bu halimle çalıştığımı düşünemiyorum!Ar-ge müdürümüz tam bir uyuzdu.Mobbingci herif! O kadar çalışmamıza rağmen pazartesi toplantılarında o niye böyle , bu niye böyle diye adamı çıldırtırdı.Oyyyhhh içim daraldı hatırlayınca bile

valla bunlar da ''doktorum'' diye geçiniyo ya.. sinir bi durum
hatasını görse bile kabul etmiyor, çocuk kandırır gibi geçiştiriyor..
arkadaş haklı, senin yerinde olsam eğer özel muayenehane değilse mutlaka hastane yönetimine şikayetini bildirmen gerek..
devlet hastanesinde olsa anlaşılır belki, ama sen o kadar para alıyorsun, ''özel'' diye geciniyorsun,
sonra hasta değil de 'müşteri' olarak gördüğü insana muamelesine bak.. yanına kalmamalı

çalışan hamilelelin hakkı nasıl ödenir yaa ben sürekli evdeyim, yatıyorum yiyiyorum içiyorum..
ağırlaştım iyice.. yemek yapmak, evi süpürmek bile külfet geliyo sizse neler yapıyorsunuz neler.. Allah yardımcınız olsun..
çoğu gitti azı kaldı inş, sabredin, mükafatı çok güzel olacak inş

ay canım özrel klinikti yani kendisini şikayet edebileceğim tek kişi yine kendisi :) valla yeni buldugum doktor devlet hastanesinden bir bay gayet guler yuzlu beni sakınleştırdı sohbet etti 3 hafta sonra tekrar gel dedi ama buarada bırsey olursa mutlaka bana haber ver falan gayet ilgili ve gleryuzluydu zaten tum hastalarıda memnun kendisinden.

oh oh kolaylamışsın baya ne guzel. bı taraftan da bıseylerle mesgul olman cok guzel. kafan dağılır devamlı doğuma hamılelığe odaklanmazsın benım gıbı. ama artık kıyafetlerını yıka utule derım. ne olur ne olmaz canım..

kızlar sizden bir konuda yardım istiyorum.. biz yarın Allah'ın izniyle pendik'e taşınıyoruz.. ve doğum içinde medicine hospital asya ( Nene Hatun) hastanesini düşündük.. orda önerebileceğiniz bir doktor varmı..? birde orası iyi bir hastanemi? Duyan bilen varsa yardımcı olabilir mi?:44:

canım günaydın,
ablam orada doğum yaptı. Hale hanım doktoruydu. Ablam doktordan da hastaneden de çok memnun kalmıştı.

ne biçim insanlar var bu nasıl hekimlik ya ama sen yinede şükret canım en azından fazla zarara uğramadan öğrenmiş oldun nasıl dr olduğunu Allah'ım korusun ya doğumda bi beceriksizlik yapsaydı...Aman düşünmemek lazım böyle şeyler sen kurtulmuşsun ya ona bak tatlım

Hayırlı Sabahlar Anneler ve bebişleri.. :) :) Nasılsınız bu sabah..?
Sanada günaydın canım ve bütün temmuz annelerine günaydınlar hayırlı cumalar

merhaba tatlım oh ne güzel çoğu gitmiş azı kalmış işlerin şimdi mis gibi kokuyordur evin şu küçük bızdıklar için ne hazırlıklara giriyoruz hiçbir işi yaparken bu kadar enerjik ve mutlu olmamıştım eminim bütün annelerde böyledir

neyse ki, memnun olduğun bi doktor bulmuşsun.. doktorun bilgisi tecrübesi kadar
güleryüzü, hoşgörüsü, insani ilişkileri de çok önemli. bunlar güveni oluşturuyor.. güvenmeden de olmuyor..

Günaydın kızlar,
bugün 32. Haftam doluyor. Izne ayrılıyorum artık. Bir tek yarın okuma bayramım olduğu için okula geleceğim.
Sonra kızımla dinleneceğiz inşallah.
Artık her yerim ağrıyordu. Dinlenmek çok iyi gelecek.

Canım bende aynen senin gibiyim 37 ye kadar çalışabilir aldım ama her an pes edebilirim,bu arada en azından haftasonları bişeyler almaya başlasan iyi olur biraz geç kalmışsın sonra yetişmiyo diye stres olup üzülürsün,internetteki indirimleri de takip et çarşıda yorulurum diyosan,bİ LİSTE yap bence canım,aldıklarını sil,yavaştan çantaya bi yere toparla,büyük parçalar beşik araba filan hemen alınıyo da küçükler yoruyo biraz,sen yine de gecikme tatlım harekete geç

Kızlar içinizde ishal olan var mı hamileliğin son aylarında kabızlık sorunu çıkabilir diye yazıyo nette ama tam tersi olan var mı??

Kızlar içinizde ishal olan var mı hamileliğin son aylarında kabızlık sorunu çıkabilir diye yazıyo nette ama tam tersi olan var mı??

Bi yerden duymuştum doğum yaklaşınca ishal olmak normal diye ama benim kabızlık sorunum var.Ayy bi doğuraydık hayırlısıyla...

ne güzel çok sevindim valla senin adına bizim yerimize de yat bol bol..

haklısın cnm walla, geçen hafta biraz mobilya bakalım dedik de perişan oldum.. gezemiyorum artık eskisi gibi, bi de aklımızda bir yer daha kaldı bu haftasonu da oraya bakıp karar verip birini alcaz artık kısmetse.. bi an önce gelsin mobilyalar kurulsun ki yavaş yavaş yıkayıp içini de yerleştireyim.. kıyafet var şimdilik idare edecek kadar da hastane çantası falan hiç hazır değil, kendime pijama almam lazım hastanede giymek için.. bu arada sezeryan olacam galiba normal pijama alsam olur dimi?? yani alt üst takım ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…