2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bi yerden duymuştum doğum yaklaşınca ishal olmak normal diye ama benim kabızlık sorunum var.Ayy bi doğuraydık hayırlısıyla...

ilk 4 ayım feciydi kabızlığım vardı seni anlıyorum çok zor bi durum

ayyyy ben oldum yaa hemde 3 gundur ıshalım gecmıyo bı turlu ılaclarmı yapıo acaba dıodum bende sendemı aynı durumdan
muzdarıpsın cnmm

ewet tatlım hemde 10 gündür ama ben ilaç kullanmıyorum yediklerimin yaptığını sanmıyorum neden acaba oluyor ki :44::44:

kızlar bıde hıc terlemeyen benı ates basıyor boncuk boncuk su oluyorum son aylar zor derlerdıde ınanmazdım cıdden herseyım degıstı resmen

ben de acil lazım kıyafetleri ve gecelik sabahlık takımı harici hiçbirşey almadım. en lazım şey park yatak.
nokta atışı yapmayı düşünüyorum. arkadaşlara sorup, marka model. gidip alcam. 3e5e bakmıcam..

normal doğumda gecelik kullanışlı, sezaryanda ise pijama. bana kalırsa sen bi gecelik bi pijama takımı al. ben de öyle yapıcam..

ilk 4 ayım feciydi kabızlığım vardı seni anlıyorum çok zor bi durum
ewet tatlım hemde 10 gündür ama ben ilaç kullanmıyorum yediklerimin yaptığını sanmıyorum neden acaba oluyor ki :44::44:

bana kalırsa bi doktora sormak gerek..:26:

kızlar bıde hıc terlemeyen benı ates basıyor boncuk boncuk su oluyorum son aylar zor derlerdıde ınanmazdım cıdden herseyım degıstı resmen

canım yeni mı basladı ateş basma olayı sende bende hamılelıgımın ilk gununden var kı ben cok usuyen bırıydım normalde ellerım ayaklarıp hep soğuktu hamıle kaldıktan sonra bır ateskı esım bile cayır cayır yanıyosun ustune dokunulmuyo diyodu :)

hava bi açıyo, bi kapatıyo.. yağmur başlamadan biraz yürüyeyim ben.. görüşürüz..

canım valla maşallah bu enerjiyi nerden buluyosun benim elim kolum kalkmıyo yemekten sonra masayı nasıl toplıcam diye bile düşünüyorum gerçi yemek bile yapmıyorum zavallı kocam dışardan getiriyosürekli uyuyorum sürekli ağlıyorum saçma sapan şeyler geliyo aklıma hamileliğin ilk evrelerine döndüm normalmi acaba durumum pisikoloğamı gitsem napsamkan değerlerimemi baktırsam kanımmı düştü dışarıda çıkmak gelmiyo içimden benim gibi olan anneler varmı acaba:26:

canım sabah 4 e kadar ev topladım sonra 2 saat uyudum 6 dan beri ev topluyorum . bırazdan naklıyatcılar gelecek de bakacagız hayırlısı ınsallah..ölmüş bitmiş bı durumdayım ama bu evden kurtulacamı dusundukce bı enerjı gelıyor bana . bende oyleyım hayatım kolum kanadım kalkmıyor ama mecbur kımsem yok yanımda annem babam aılem vs arkadas olmayınca mecbur kalıom yapmaya

iyiyiz tatlım sen nasılsın paşan ne alemde bu arada ev bulmuşsun hayırlı olsun güle güle otur inşallah
bende ıyı Rabbıme sukur . paşa sessız sakın kendı alemınde takılıyoo ..sa ol Allah razı olsun buldum sukur bugun tasınıyorummm

kolay gelsın cnm sen yıne de dıkkat et kendıne yorma ogluna lazımsın sen

2-3 hafta öncesinde günde 2 saat yürüyüş yapıyordum.Artık ekmek almaya bile gidesim yok.Havalar kapalı olduğu için midir nedir ? Evde öylece oturasım geliyor... Yürümek gerek ama nasıl yapsam bilemedim...:26:

Gunaydin kizlar,herkeslere hayirli cumalar.
Yuruyus bende yapmak cok istiyorum da bir usengecliktir gidiyor,bazen yuruyorum geliyorum ama bazende hc cikasim gelmiyor.
Zeynepcm tasiniyorsun heralde,kolay gelsin. Kendini cok yormamaya calos,bebisede dikkat et cnm :)

Kızlar içinizde ishal olan var mı hamileliğin son aylarında kabızlık sorunu çıkabilir diye yazıyo nette ama tam tersi olan var mı??

ayyyy ben oldum yaa hemde 3 gundur ıshalım gecmıyo bı turlu ılaclarmı yapıo acaba dıodum bende sendemı aynı durumdan
muzdarıpsın cnmm

bendede var kızlar genelde ishalim,1 gün düzeliyorsam ertesi gün yine yani.Demir hapı yapıyor,magnezyum yapıyor.Ben bide her gün muz yiyiorum oda yaparmış.Endişelendim ilk başta ama kabız olmaktan iyidir gibi geldi:))

Canım demir hapının kabızlık yaptığını biliyorum.Özellikle aç karnına içildiğinde...Prospektüsünde de yazıyor.Ben de demir hapı , magnezyum kullanıyorum ama kabızlık sorunum var maalesef.(İshal kabızlıktan iyi bencede ) Muz desen o da kabızlık yapıyor. Bence ishal sebebi başka birşeydir.Son zamanlarda ishalin normal olduğunu okumuştum.(Ben henüz olmadım ama...)

Son düzenleme:
Bi yerden duymuştum doğum yaklaşınca ishal olmak normal diye ama benim kabızlık sorunum var.Ayy bi doğuraydık hayırlısıyla...

Arkadaslar eger kabizsaniz tavsiye ederim, bir tabak kiraz yeyin ve yarim saat sonra su ve ya sut icin cok rahat tuvalete cikarsiniz ertesi gun. Ben oyle yapiyorum artik neredeyse her aksam. En azindan kabizlik derdiniz olmaz

canım muzu duzellı yersen ıshal arada yersen kabız yapıyor cocuklara ondan hergun yedırıyorlar

Arkadaslar eger kabizsaniz tavsiye ederim, bir tabak kiraz yeyin ve yarim saat sonra su ve ya sut icin cok rahat tuvalete cikarsiniz ertesi gun. Ben oyle yapiyorum artik neredeyse her aksam. En azindan kabizlik derdiniz olmaz

demek benim ishalimin sorumlusu kirazmış son gunlerde zaten meyveden baska bısey yemek gelmıyor ıcımden kahvaltı oglen aksam hep meyve var hayatımda su desen aklıma geldıkce ıcıyorum neyse cok sukur dıyeyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…