- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #24.821
Kızlar içinizde ishal olan var mıhamileliğin son aylarında kabızlık sorunu çıkabilir diye yazıyo nette ama tam tersi olan var mı??
Bi yerden duymuştum doğum yaklaşınca ishal olmak normal diye ama benim kabızlık sorunum var.Ayy bi doğuraydık hayırlısıyla...
ayyyy ben oldum yaa hemde 3 gundur ıshalım gecmıyo bı turlu ılaclarmı yapıo acaba dıodum bende sendemı aynı durumdan
muzdarıpsın cnmm
Kızlar içinizde ishal olan var mıhamileliğin son aylarında kabızlık sorunu çıkabilir diye yazıyo nette ama tam tersi olan var mı??
haklısın cnm walla, geçen hafta biraz mobilya bakalım dedik de perişan oldum.. gezemiyorum artık eskisi gibi, bi de aklımızda bir yer daha kaldı bu haftasonu da oraya bakıp karar verip birini alcaz artık kısmetse.. bi an önce gelsin mobilyalar kurulsun ki yavaş yavaş yıkayıp içini de yerleştireyim.. kıyafet var şimdilik idare edecek kadar da hastane çantası falan hiç hazır değil, kendime pijama almam lazım hastanede giymek için.. bu arada sezeryan olacam galiba normal pijama alsam olur dimi?? yani alt üst takım ..
ilk 4 ayım feciydi kabızlığım vardı seni anlıyorum çok zor bi durum
ewet tatlım hemde 10 gündür ama ben ilaç kullanmıyorum yediklerimin yaptığını sanmıyorum neden acaba oluyor ki :44::44:
kızlar bıde hıc terlemeyen benı ates basıyor boncuk boncuk su oluyorum son aylar zor derlerdıde ınanmazdım cıdden herseyım degıstı resmen
evet hayatım tasınmak cok zor ama bi yandan sa dogum temızlıgımı yapmıs olcam dıye sevınıyorum vallahi .. temızlıkle kafayı bozdum :)
buyuk ıhtımal sezeryan olcak gıbı gelıyor bana .. bakalım hayırlısı olsun dogum fıyatları nasıl ordaa???
kızlar nasılsınız nasıl gııdyor??
doguran yok degıl mi çok sukur ...
canım sabah 4 e kadar ev topladım sonra 2 saat uyudum 6 dan beri ev topluyorum . bırazdan naklıyatcılar gelecek de bakacagız hayırlısı ınsallah..ölmüş bitmiş bı durumdayım ama bu evden kurtulacamı dusundukce bı enerjı gelıyor bana . bende oyleyım hayatım kolum kanadım kalkmıyor ama mecbur kımsem yok yanımda annem babam aılem vs arkadas olmayınca mecbur kalıom yapmayacanım valla maşallahbu enerjiyi nerden buluyosun benim elim kolum kalkmıyo yemekten sonra masayı nasıl toplıcam diye bile düşünüyorum gerçi yemek bile yapmıyorum zavallı kocam dışardan getiriyo sürekli uyuyorum sürekli ağlıyorum saçma sapan şeyler geliyo aklıma hamileliğin ilk evrelerine döndüm normalmi acaba durumum pisikoloğamı gitsem napsam kan değerlerimemi baktırsam kanımmı düştü dışarıda çıkmak gelmiyo içimden benim gibi olan anneler varmı acaba:26:
bende ıyı Rabbıme sukur . paşa sessız sakın kendı alemınde takılıyoo ..sa ol Allah razı olsun buldum sukur bugun tasınıyorummmiyiyiz tatlım sen nasılsın paşan ne alemde bu arada ev bulmuşsun hayırlı olsun güle güle otur inşallah
canım sabah 4 e kadar ev topladım sonra 2 saat uyudum 6 dan beri ev topluyorum . bırazdan naklıyatcılar gelecek de bakacagız hayırlısı ınsallah..ölmüş bitmiş bı durumdayım ama bu evden kurtulacamı dusundukce bı enerjı gelıyor bana . bende oyleyım hayatım kolum kanadım kalkmıyor ama mecbur kımsem yok yanımda annem babam aılem vs arkadas olmayınca mecbur kalıom yapmaya
bende ıyı Rabbıme sukur . paşa sessız sakın kendı alemınde takılıyoo ..sa ol Allah razı olsun buldum sukur bugun tasınıyorummm
canım valla maşallahbu enerjiyi nerden buluyosun benim elim kolum kalkmıyo yemekten sonra masayı nasıl toplıcam diye bile düşünüyorum gerçi yemek bile yapmıyorum zavallı kocam dışardan getiriyo sürekli uyuyorum sürekli ağlıyorum saçma sapan şeyler geliyo aklıma hamileliğin ilk evrelerine döndüm normalmi acaba durumum pisikoloğamı gitsem napsam kan değerlerimemi baktırsam kanımmı düştü dışarıda çıkmak gelmiyo içimden benim gibi olan anneler varmı acaba:26:
ayyyy ben oldum yaa hemde 3 gundur ıshalım gecmıyo bı turlu ılaclarmı yapıo acaba dıodum bende sendemı aynı durumdan
muzdarıpsın cnmm
bendede var kızlar genelde ishalim,1 gün düzeliyorsam ertesi gün yine yani.Demir hapı yapıyor,magnezyum yapıyor.Ben bide her gün muz yiyiorum oda yaparmış.Endişelendim ilk başta ama kabız olmaktan iyidir gibi geldi:))
Bi yerden duymuştum doğum yaklaşınca ishal olmak normal diye ama benim kabızlık sorunum var.Ayy bi doğuraydık hayırlısıyla...
Canım demir hapının kabızlık yaptığını biliyorum.Özellikle aç karnına içildiğinde...Prospektüsünde de yazıyor.Ben de demir hapı , magnezyum kullanıyorum ama kabızlık sorunum var maalesef.(İshal kabızlıktan iyi bencede) Muz desen o da kabızlık yapıyor. Bence ishal sebebi başka birşeydir.Son zamanlarda ishalin normal olduğunu okumuştum.(Ben henüz olmadım ama...)
Arkadaslar eger kabizsaniz tavsiye ederim, bir tabak kiraz yeyin ve yarim saat sonra su ve ya sut icin cok rahat tuvalete cikarsiniz ertesi gun. Ben oyle yapiyorum artik neredeyse her aksam. En azindan kabizlik derdiniz olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?