2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

demir hapının prospektüsünde hem kabızlık hem ishal yazıyor demekki bünyeden bünyeye,yada tok aç içildiğinde farkediyor canım,muza gelince düzenli yersen ishal yapıyor ki benim her gün yediğim saat aynı:)sütte içiyorum tabi bu arada oda ishal yapıyor.Son zamanlarda oluyormuş ama dur canım daha ya 2 ay var,dursunlar yani:))

2 saat ha!!:129: maşallah dinlene dinlene 2 saati tamamlıyordun di mi?
ben de iki hafta öncesine kadar rutin (45 dakika) tempolu yürüyordum.. şimdi tekrar başladım.
gerçekten süpper bi şey..
şimdi geldim yürüyüşten.. duşumu aldım..
eğer hamlık varsa, ilk dakikalar öyle zor ki, bırakası geliyor.
ama motor açılınca bi başlıyorsun.. aşkolsun tutabilenee

ikisi de kötü ama, bence de ishal kabızlıktan iyidir
zaten hamilelikte meyilli oluyor insan, hemoroide neden olabilir.. :18:sonra uğraş dur
ıkınma normal doğumu da tetikleyebilir..:18:

dediğiniz gibi aldığımız ilaçlardan, bünye de ne tepki vereceğini şaşırdı..
her iki durumda da su tüketimine dikkat edin derim ben.. su çok önemlii

canım bende pendik güzelyalıda oturuyorum. Medicine asyaya gidiyorum bende.Benim doktorum Neslihan Şeker memnunum kendisinden. Neslihan şekerden başka tavsiye edebilceğim neslihan alan ve hilal bayram var. Benim arkadaşlarımın çoğu bu 3 doktor takibinde doğum yaptı ve memnun kaldırlar. Doğum fiyatları da tek kişilk oda da normal doğum 400 TL, iki kişilik oda 340 TL ; Zorunlu sezeryan da tek kişilik oda 570 tl , İsteğe bağlı sezeryanda tek kişilik çift kişilk oda farketmiyor 750 tl. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Son düzenleme:
Kızlar içinizde ishal olan var mı hamileliğin son aylarında kabızlık sorunu çıkabilir diye yazıyo nette ama tam tersi olan var mı??

bende de hamileliğin başından beri var nerdeyse. ishal demiyim ama günde bir kaç kez wc'ye gidiyorum.demir hapı, magnezyum, elevit kullanıyorum. kabızlık çekmeyelimde bu daha iyi.

Birde bende 2-3 haftadır sol elimde uyuşma vardı. doktor üstüne yatıyorsundur dedi. iddia ettim yatmıyorum diye, b vitamini başladı. ama 1haftadır uyuşmalar yerini ağrıya ve kas güçsüzlüğüne yol açtı. birşeyleri tutmakta çok zorlanıyorum, parmaklarım bükülmüyor, canım acıyor. nette araştırdım karpal tünel sendromu diye birşeymiş, galiba onu yaşıyorum. benzer bir durum yaşayanınız var mı?

aynı problem nerdeyse 1 bucuk aydır var bende de

doktora danıştın mı, ne dedi? ben sinir oldum elinin üstüne yatıyorsundur diyince. hadi gece elimin üstüne yatıyorum bütün gün niye devam ediyor o zaman. çok rahatsız edici birşey

normal dedı bana. gebelıkten sonra duzelırmıs. once sol el yuzuk parmağımda başladı. sonra sağ elıme de gectı. hareketsız kaldıktan sonra cok agrıyor ozellıkle uykudan sonra. ama gun ıcınde cok agrı yapmıyor. takılmamaya calıs o agrıya. gececek. sabret canım. bısey kullanma bosver.

slm kızlar bugün kontrolümüz vardı 34.haftamız dolmuş çok şükür az kaldı.kızım 2400 gr olmuş bacakları çok uzun boyuda uzun olucak sanırım dedi doktor şimdiden 49 cm olmuş maaşallah benim bebeğin eşi biraz rahim ağzına yakınmış normal doğum yapamayablirsin demişti geçen kontrolde şimdi çokta sorun yok normal olabilir dedi.aslında bende hep normal istiyodum ama öyle ne zaman olucağı belli olmaması endişelendiriyo beni ve çok sabırsızlandık hemen gelsin istiyoruz eşimle o yüzden sezeryan olsa daha memnun olucam sanki yıllardır bekliyorz bu anı çünkü artık dayanamıyoruz sanırım sürekli kıyafetlerini seviyorum gelsin artık yaaaaaaa

doktor diyor seninki kız erken doğurursun :)))))))))))))))))))

mesela dedm 35 36 dei oha dedim :)
zaten şuan 32 deym kalmış 3 4 hafta

kızlar herkese hayırlı cumalar.sayfaları okurken dikkatimi çektide gebeliğimin ilk 4 ayında aralıksız kabızlık cektim ne denediysem olmadı kuru kayısı bile fayda etmiyordu.en sonunda bir yerden bol tahıllı seylerin yemesi gerektiğini okumus esimo akşam gidip nestle nesfit varya mısır gevreği lila pakette ama meyvesiz olan ondan almış.yaklaşık 15 gün sabah kahvaltıda sütle yedim kabzlıktan eser kalmadı tavsiye ederim faydasını görürsünüz.bu arada milupa anne bebek kulübüne üye olun kızlar.hamileliğnizden doğumunuz ve bebeğiniz 3 yasında olana kadar sürekli hediye paketleri geliyo.benim ilk setim bugün geldi.içerisinde cd,hamilelik ve bebek bakımı ile ilgili dergi,huggies bebek bezi,numune nivea pişik önleyici krem,ıslak mendil,süt arttırıcı stell tea,indirim kuponu vs geldi.kargo ücretsiz.ileridede bebeğin doğduğu ay ve daha sonra mama kabı kaşığı ek besinler gibi hediyeler geliyor aklınızda bulunsun.kargo ücretsiz
,

banada bugün geldi kızımadada gelmişti iyi oluyo indirim kuponları mamma için falan

Demir hapı ve magnezyum hapı falan almıyorum.Kullanan arkadaslarımda aynı şikayet vardı,hatta hemoreid olan bir arkadasım baya muzdarip olmuştu,yeni dogum yaptı.Mecburi sezeryan oldu,ıkınmadan dolayı zarar görürse 2.bir operasyon geçirmesi olasiydi.4 cm açılması vardı ama makat kanaması arttığı için normal olmadı.Ben sadece elevit kullanıyorum,değerlerim şimdilik iyi.bol bol kuru üzüm tüketiyorum,seker ihtiyacımıda karşılıyor.Ayrıca güneşlenmek, d vitamini acısından cok yararlı.daha hiç kramp durumum olmadı,gecmiste spor yapmanın faydası sanırım.doktorum günde en fazla bir tane muz tüketmemi söyledi,potasyum ihtiyacı için.elbette su donemde ceviz vazgeçilmez.doktorumdan memnunum bu yüzden,elevit yeterli dedi,beslenmene dikkat ettigin sürece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…