- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #24.841
Canım demir hapının kabızlık yaptığını biliyorum.Özellikle aç karnına içildiğinde...Prospektüsünde de yazıyor.Ben de demir hapı , magnezyum kullanıyorum ama kabızlık sorunum var maalesef.(İshal kabızlıktan iyi bencede) Muz desen o da kabızlık yapıyor. Bence ishal sebebi başka birşeydir.Son zamanlarda ishalin normal olduğunu okumuştum.(Ben henüz olmadım ama...)
2-3 hafta öncesinde günde 2 saat yürüyüş yapıyordum.Artık ekmek almaya bile gidesim yok.Havalar kapalı olduğu için midir nedir ? Evde öylece oturasım geliyor... Yürümek gerek ama nasıl yapsam bilemedim...:26:
bendede var kızlar genelde ishalim,1 gün düzeliyorsam ertesi gün yine yani.Demir hapı yapıyor,magnezyum yapıyor.Ben bide her gün muz yiyiorum oda yaparmış.Endişelendim ilk başta ama kabız olmaktan iyidir gibi geldi:))
kızlar sizden bir konuda yardım istiyorum.. biz yarın Allah'ın izniyle pendik'e taşınıyoruz.. ve doğum içinde medicine hospital asya ( Nene Hatun) hastanesini düşündük.. orda önerebileceğiniz bir doktor varmı..? birde orası iyi bir hastanemi? Duyan bilen varsa yardımcı olabilir mi?:44:
ben bugun 30+6 olmuşummmmmm
Kızlar içinizde ishal olan var mıhamileliğin son aylarında kabızlık sorunu çıkabilir diye yazıyo nette ama tam tersi olan var mı??
bende de hamileliğin başından beri var nerdeyse. ishal demiyim ama günde bir kaç kez wc'ye gidiyorum.demir hapı, magnezyum, elevit kullanıyorum. kabızlık çekmeyelimde bu daha iyi.
Birde bende 2-3 haftadır sol elimde uyuşma vardı. doktor üstüne yatıyorsundur dedi. iddia ettim yatmıyorum diye, b vitamini başladı. ama 1haftadır uyuşmalar yerini ağrıya ve kas güçsüzlüğüne yol açtı. birşeyleri tutmakta çok zorlanıyorum, parmaklarım bükülmüyor, canım acıyor. nette araştırdım karpal tünel sendromu diye birşeymiş, galiba onu yaşıyorum. benzer bir durum yaşayanınız var mı?
aynı problem nerdeyse 1 bucuk aydır var bende de
doktora danıştın mı, ne dedi? ben sinir oldum elinin üstüne yatıyorsundur diyince. hadi gece elimin üstüne yatıyorum bütün gün niye devam ediyor o zaman. çok rahatsız edici birşey
sen asılsın canom.ohhhhh 35ede girilmiş bende yarın gireceğim.az kaldı yaaaa.benim sezeryan olacağım için hesap yapıyorum tam 30 günüm var heyecanlıyımmerhaba kızlar nasılsınız
sen asılsın canom.ohhhhh 35ede girilmiş bende yarın gireceğim.az kaldı yaaaa.benim sezeryan olacağım için hesap yapıyorum tam 30 günüm var heyecanlıyım
kızlar herkese hayırlı cumalar.sayfaları okurken dikkatimi çektide gebeliğimin ilk 4 ayında aralıksız kabızlık cektim ne denediysem olmadı kuru kayısı bile fayda etmiyordu.en sonunda bir yerden bol tahıllı seylerin yemesi gerektiğini okumus esimo akşam gidip nestle nesfit varya mısır gevreği lila pakette ama meyvesiz olan ondan almış.yaklaşık 15 gün sabah kahvaltıda sütle yedim kabzlıktan eser kalmadı tavsiye ederim faydasını görürsünüz.bu arada milupa anne bebek kulübüne üye olun kızlar.hamileliğnizden doğumunuz ve bebeğiniz 3 yasında olana kadar sürekli hediye paketleri geliyo.benim ilk setim bugün geldi.içerisinde cd,hamilelik ve bebek bakımı ile ilgili dergi,huggies bebek bezi,numune nivea pişik önleyici krem,ıslak mendil,süt arttırıcı stell tea,indirim kuponu vs geldi.kargo ücretsiz.ileridede bebeğin doğduğu ay ve daha sonra mama kabı kaşığı ek besinler gibi hediyeler geliyor aklınızda bulunsun.kargo ücretsiz
Eki Görüntüle 427838 Eki Görüntüle 427839 ,[/QUOTEiçinde ne var ?
banada bugün geldi kızımadada gelmişti iyi oluyo indirim kuponları mamma için falankızlar herkese hayırlı cumalar.sayfaları okurken dikkatimi çektide gebeliğimin ilk 4 ayında aralıksız kabızlık cektim ne denediysem olmadı kuru kayısı bile fayda etmiyordu.en sonunda bir yerden bol tahıllı seylerin yemesi gerektiğini okumus esimo akşam gidip nestle nesfit varya mısır gevreği lila pakette ama meyvesiz olan ondan almış.yaklaşık 15 gün sabah kahvaltıda sütle yedim kabzlıktan eser kalmadı tavsiye ederim faydasını görürsünüz.bu arada milupa anne bebek kulübüne üye olun kızlar.hamileliğnizden doğumunuz ve bebeğiniz 3 yasında olana kadar sürekli hediye paketleri geliyo.benim ilk setim bugün geldi.içerisinde cd,hamilelik ve bebek bakımı ile ilgili dergi,huggies bebek bezi,numune nivea pişik önleyici krem,ıslak mendil,süt arttırıcı stell tea,indirim kuponu vs geldi.kargo ücretsiz.ileridede bebeğin doğduğu ay ve daha sonra mama kabı kaşığı ek besinler gibi hediyeler geliyor aklınızda bulunsun.kargo ücretsiz
Eki Görüntüle 427838 Eki Görüntüle 427839 ,
bendede var kızlar genelde ishalim,1 gün düzeliyorsam ertesi gün yine yani.Demir hapı yapıyor,magnezyum yapıyor.Ben bide her gün muz yiyiorum oda yaparmış.Endişelendim ilk başta ama kabız olmaktan iyidir gibi geldi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?