- 25 Mayıs 2010
- 2.981
- 5
- 108
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #24.861
Hayırlı sabahlar kızlar....
öncelikle kandiliniz mübarek olsun hepinizin.....
Epeydir yoktum...
Boya,badana,temizlik beni feci yordu kafam böyle curcurna gibi...
Hala bi kaç eksiğimiz var ve hala halılar fln serilmedi, ama en azından çoğu gitti azı kaldı:))))
sonrada beşiğimizi kurcaz,cicilerimizi yıkıycaz,ütülüycez....
Geçmişe pek bakamadım habeler nasıl sizde merak ettim?
Hapşu,secret,karakız,ilosdemir,fame,tuball ELİFNAZ ve diğer arkadaşlar bi ses verin bakim:)
canım ben başkasından duymadım bizat yaşadım gecen hafta kontrolum vardı ults ölcumlerini yanlıs almıs tabii biz ilk başta bilmiyoruz bebek nerdeyse 3 hafta geri cıktı dondu bana bebekte gelişme sorunu var salı gunu gel de tekrar ınceleyelım dedi tabii ben salya sümük ağlayarak eve gıttım ılk kezde esım işi yuzunden yanımda deıldı annem yanımdaydı eısm benı oyle gordu durumu anlattım tutu elimden gittik detaylı ults yaptırdık bebeğin ölcumleri gunu gunune tutuyodu bebekte hıcbır sorun yok dedi ults cu . annemınde tanıdıgıydı dr bosu bosuna seni korkutmus dedi ults hatalı cekmıs bellı dedi. neyse salı gunu randevuma gittim detaylıyıda goturdum ama kapıdan gırer gırmez acele acele ver işim var cook vs gırmeden kovudu resmen beni verıdm raporları son cektıgım ults da tabı tamam dedi sorun yok benım cektıgım ultsla ayni. tahlılerıme baktı sözde herseyın normal dedi ( dun gıttıgım doktor bazı degerler dusuk dıye tekrar test istedi) ve resmen beni kovdu . ay nasıl sinir oldum anlatamam
çalışan hamilelelin hakkı nasıl ödenir yaaben sürekli evdeyim, yatıyorum yiyiyorum içiyorum..
ağırlaştım iyice.. yemek yapmak, evi süpürmek bile külfet geliyosizse neler yapıyorsunuz neler.. Allah yardımcınız olsun..
çoğu gitti azı kaldı inş, sabredin, mükafatı çok güzel olacak inş
canım sabah 4 e kadar ev topladım sonra 2 saat uyudum 6 dan beri ev topluyorum . bırazdan naklıyatcılar gelecek de bakacagız hayırlısı ınsallah..ölmüş bitmiş bı durumdayım ama bu evden kurtulacamı dusundukce bı enerjı gelıyor bana . bende oyleyım hayatım kolum kanadım kalkmıyor ama mecbur kımsem yok yanımda annem babam aılem vs arkadas olmayınca mecbur kalıom yapmaya
bende ıyı Rabbıme sukur . paşa sessız sakın kendı alemınde takılıyoo ..sa ol Allah razı olsun buldum sukur bugun tasınıyorummm
kızlar herkese hayırlı cumalar.sayfaları okurken dikkatimi çektide gebeliğimin ilk 4 ayında aralıksız kabızlık cektim ne denediysem olmadı kuru kayısı bile fayda etmiyordu.en sonunda bir yerden bol tahıllı seylerin yemesi gerektiğini okumus esimo akşam gidip nestle nesfit varya mısır gevreği lila pakette ama meyvesiz olan ondan almış.yaklaşık 15 gün sabah kahvaltıda sütle yedim kabzlıktan eser kalmadı tavsiye ederim faydasını görürsünüz.bu arada milupa anne bebek kulübüne üye olun kızlar.hamileliğnizden doğumunuz ve bebeğiniz 3 yasında olana kadar sürekli hediye paketleri geliyo.benim ilk setim bugün geldi.içerisinde cd,hamilelik ve bebek bakımı ile ilgili dergi,huggies bebek bezi,numune nivea pişik önleyici krem,ıslak mendil,süt arttırıcı stell tea,indirim kuponu vs geldi.kargo ücretsiz.ileridede bebeğin doğduğu ay ve daha sonra mama kabı kaşığı ek besinler gibi hediyeler geliyor aklınızda bulunsun.kargo ücretsiz
Eki Görüntüle 427838 Eki Görüntüle 427839 ,
canım valla maşallahbu enerjiyi nerden buluyosun benim elim kolum kalkmıyo yemekten sonra masayı nasıl toplıcam diye bile düşünüyorum gerçi yemek bile yapmıyorum zavallı kocam dışardan getiriyo sürekli uyuyorum sürekli ağlıyorum saçma sapan şeyler geliyo aklıma hamileliğin ilk evrelerine döndüm normalmi acaba durumum pisikoloğamı gitsem napsam kan değerlerimemi baktırsam kanımmı düştü dışarıda çıkmak gelmiyo içimden benim gibi olan anneler varmı acaba:26:
tatlım resim yükleyemedim ama yukarıda yazdıklarım var.ben zaten bebeğimin herseyini tamamladım ama aldıklarım bebeğime iyi gelmezse deneyebilirim mesela 8 adet huggies bebek bezi yada pişik önleyici krem.içindekilerden ziyade bebeğin doğduğunda her doğumgününde hatırlıyolar:)
içinde ne var ? merakla bekliom neler var bu koca kutuda ?
canım bende pendik güzelyalıda oturuyorum. Medicine asyaya gidiyorum bende.Benim doktorum Neslihan Şeker memnunum kendisinden. Neslihan şekerden başka tavsiye edebilceğim neslihan alan ve hilal bayram var. Benim arkadaşlarımın çoğu bu 3 doktor takibinde doğum yaptı ve memnun kaldırlar. Doğum fiyatları da tek kişilk oda da normal doğum 400 TL, iki kişilik oda 340 TL ; Zorunlu sezeryan da tek kişilik oda 570 tl , İsteğe bağlı sezeryanda tek kişilik çift kişilk oda farketmiyor 750 tl. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
doktor diyor seninki kız erken doğurursun :)))))))))))))))))))
mesela dedm 35 36 dei oha dedim :)
zaten şuan 32 deym kalmış 3 4 hafta
dtk sen yazınca baktım ben üyeymişim ama adresimi yazmamışım ondan bişi gelmemiş sanırımşimdi güncelledim umarım gelir
canım muzu duzellı yersen ıshal arada yersen kabız yapıyor cocuklara ondan hergun yedırıyorlar
hmmm demekki benim ki muzdan oluyormus bende hergun muz yiyorum ara ögün olarak
normal dedı bana. gebelıkten sonra duzelırmıs. once sol el yuzuk parmağımda başladı. sonra sağ elıme de gectı. hareketsız kaldıktan sonra cok agrıyor ozellıkle uykudan sonra. ama gun ıcınde cok agrı yapmıyor. takılmamaya calıs o agrıya. gececek. sabret canım. bısey kullanma bosver.
benimde aynen senin ki gibi oldu, önce sol elde başladı. son dönemlerde sağ elimde de hafif hafif var. ve dediğin gibi uyanınca daha kötü oluyor. sağol canım, başkalarınında yaşadığını bilmek, insanın durumu normalize etmesine ve daha az takılmasına sebep oluyor:)
2 saat ha!!:129: maşallahdinlene dinlene 2 saati tamamlıyordun di mi?
ben de iki hafta öncesine kadar rutin (45 dakika) tempolu yürüyordum.. şimdi tekrar başladım.
gerçekten süpper bi şey..
şimdi geldim yürüyüşten.. duşumu aldım..
eğer hamlık varsa, ilk dakikalar öyle zor ki, bırakası geliyor.
ama motor açılınca bi başlıyorsun.. aşkolsun tutabilenee
slm kızlar bugün kontrolümüz vardı 34.haftamız dolmuş çok şükür az kaldı.kızım 2400 gr olmuş bacakları çok uzun boyuda uzun olucak sanırım dedi doktor şimdiden 49 cm olmuş maaşallahbenim bebeğin eşi biraz rahim ağzına yakınmış normal doğum yapamayablirsin demişti geçen kontrolde şimdi çokta sorun yok normal olabilir dedi.aslında bende hep normal istiyodum ama öyle ne zaman olucağı belli olmaması endişelendiriyo beni ve çok sabırsızlandık hemen gelsin istiyoruz eşimle o yüzden sezeryan olsa daha memnun olucam sanki yıllardır bekliyorz bu anı çünkü artık dayanamıyoruz sanırım sürekli kıyafetlerini seviyorum gelsin artık yaaaaaaa
doktor diyor seninki kız erken doğurursun :)))))))))))))))))))
mesela dedm 35 36 dei oha dedim :)
zaten şuan 32 deym kalmış 3 4 hafta
Eki Görüntüle 428024
Eki Görüntüle 428025
Eki Görüntüle 428026
buda bizim fatih in oyun parkı
bu arada bugün dr a gittik ve heran doğum olabilir hazırlıklı olun dedi bebek 2050 gr olmuş inşallah 2 hafta daha sabreder erken gelmek istiyor keratanst de sancı sürekli 20 lerdeydi
Eki Görüntüle 428024
Eki Görüntüle 428025
Eki Görüntüle 428026
bu arada bugün dr a gittik ve heran doğum olabilir hazırlıklı olun dedi bebek 2050 gr olmuş inşallah 2 hafta daha sabreder erken gelmek istiyor keratanst de sancı sürekli 20 lerdeydi
Eki Görüntüle 428024
Eki Görüntüle 428025
Eki Görüntüle 428026
Kızla öncelikle doktorumuza gittik geldik kızımla ve eşimle,kızım geçen 2 haftaya göre daha düzenli kilo almış,2 hafta önce tombiş demişti doktorumuz ,şimdi haftasına göre yine önde ama herşey normal dedi doktorumuz,kızım 2400 gr ve 45 cm miş teyzeleriÇok mutlu olduk,sizden de duyduğum kadarıyla nst yi sordum girmeyecekmiyim diye,daha çok erken 36. haftada girmen uygun olur dedi,2 hafta sonra görüşürüz dedi,bizdeki haberler bunlar....
Canım seninle tarihlerimizde kızlarımızın gelişimi de benziyo sanırım seninki biraz uzun olcak maşallah kuzulara
Canım 37 den önce sakın aldırma daha ciğerleri tamamlanmamış oluyormuş,doktorun ne acelesi var anlamadım sen kendini 38-39 a göre hazırla,eğer benim sezeryan olmam gerekirse 39. haftamda düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?