2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin kozmatik, ellerne sağlık valla oooooh tertemiz olmuştur heryer
bi serilmesi kalmış, az kalmış, o da kolaylıklan hallolur inşallah..

biz daha beşik meşik, oda hiçbişi almadık, cocugum yatcak yer bulamicak bu gidişlen, babmız cok rahat, ne acelemiz var hallederz deyip duruyo
ben de baktım kafayı yicem stres oluyorm , hiç bişi hazır değil diye. bıraktım salladım ben de, takmıyorum artık napim

dogum cantam da hazır deil, piff gecelk sabahlık takımı almayı bekliyorm onun için henuz baslamadım cantamı hazırlamaya..

geçmiş olsn canım, çok şükür ki bişi yokmuş normalmiş bebeğin. Allah o doktoru da bildgi gbi yapsn e mi

ay ben de çalışıyorm ama ev işi flan pek yapıyorm sayılmass,
ama cidden zor, bi ters laf söyleyen olsa, paralicam hemen
bi de bu halimlen halen yuksek performans bekliyolar, yogun iş bekliyolar ya, ona da pes diyorum

kız zeynep çok yorma kendini, bu gidişle pırt diye doguruvercen o olcak, dikkat et kendneee

içinde ne var ? merakla bekliom neler var bu koca kutuda ?

Son düzenleme:
tatlım resim yükleyemedim ama yukarıda yazdıklarım var.ben zaten bebeğimin herseyini tamamladım ama aldıklarım bebeğime iyi gelmezse deneyebilirim mesela 8 adet huggies bebek bezi yada pişik önleyici krem.içindekilerden ziyade bebeğin doğduğunda her doğumgününde hatırlıyolar:)

aynen bende öyleyim eve zor atıyorum kendimi yemek falan da yaptıgım yok son zamanlarda ...güya yürüyüşe başlayacaktım ama nerde bari banta cıkayım dısarı çıkmak zor gelıyor diyorum ama nafile.... :26:
ama şu an acayip hevesteyim eve gitsemde temziliğe başlasam diye ama yanlış anlama enerjim oldugundan değil buharlı temizleyicim geldi azöncede çıkarıp buraları temizlememek için zor tutuyorum kendimi bi heveslendimki sormayın inşallah hevesim kursağımda kalmaz .....

dtk sen yazınca baktım ben üyeymişim ama adresimi yazmamışım ondan bişi gelmemiş sanırım şimdi güncelledim umarım gelir

içinde ne var ? merakla bekliom neler var bu koca kutuda ?

bana da gelmişti bu paketten hatta işyerinde bi bey arkadasa teslim etmişler elinde bu kutu kutunun üstü de aynen azönceki resimdeki gibi bana doğru gelince anladım ama felaket utanmıştım ......... bez vardı onu hatırlıyorum sadece , bana baya bi bez falan geldide birsürü yerden tam hatırlayamıyorum o yüzden

Çok teşekkür ederim canım.. çok iyi oldu bunları söylemen zaten eşim arayıp soracaktı ama ben hiç olmazsa doktor tavsiyesi alayım dedim.. doğumdaki bütün personeller bayan diye eşim burayı istedi.. tavsiyelerin için çok sağol.. Allah razı olsun..

doktor diyor seninki kız erken doğurursun :)))))))))))))))))))

mesela dedm 35 36 dei oha dedim :)
zaten şuan 32 deym kalmış 3 4 hafta

Seninle SAT tarihimiz aynı.. benim bebeğimde kız.. acaba bende mi erken doğururum..?
:18: yalnız 32. haftada değilsin 30+1 olman lazım eğer tahmini doğum tarihin 02.08.2012 ise..

zeynep canım allah kolaylık versin, işin zor ama şöle düşün zaten dip köşe temizlik yapmayacakmıydın ben de baslayacagım heryeri temizleyecegım inşallah .. sende bölece herşeyi elden geçirmiş olacaksın ohhh ondan sonra evin misss... yeni evde yeni bir hayat .....

benimde aynen senin ki gibi oldu, önce sol elde başladı. son dönemlerde sağ elimde de hafif hafif var. ve dediğin gibi uyanınca daha kötü oluyor. sağol canım, başkalarınında yaşadığını bilmek, insanın durumu normalize etmesine ve daha az takılmasına sebep oluyor:)

canım bebişlerimizin muhtemel doğum tarihleri aynıymış seninle

15 - 20 dk falan dinlene dinlene yürüyordum canım.Yoksa bayılırdım herhalde İnş. ben de tekrar yürüyüşlere başlarım :26:

Kızla öncelikle doktorumuza gittik geldik kızımla ve eşimle,kızım geçen 2 haftaya göre daha düzenli kilo almış,2 hafta önce tombiş demişti doktorumuz ,şimdi haftasına göre yine önde ama herşey normal dedi doktorumuz,kızım 2400 gr ve 45 cm miş teyzeleri Çok mutlu olduk,sizden de duyduğum kadarıyla nst yi sordum girmeyecekmiyim diye,daha çok erken 36. haftada girmen uygun olur dedi,2 hafta sonra görüşürüz dedi,bizdeki haberler bunlar....

Canım seninle tarihlerimizde kızlarımızın gelişimi de benziyo sanırım seninki biraz uzun olcak maşallah kuzulara

doktor diyor seninki kız erken doğurursun :)))))))))))))))))))

mesela dedm 35 36 dei oha dedim :)
zaten şuan 32 deym kalmış 3 4 hafta

Canım 37 den önce sakın aldırma daha ciğerleri tamamlanmamış oluyormuş,doktorun ne acelesi var anlamadım sen kendini 38-39 a göre hazırla,eğer benim sezeryan olmam gerekirse 39. haftamda düşünüyorum.

buda bizim fatih in oyun parkı

bu arada bugün dr a gittik ve heran doğum olabilir hazırlıklı olun dedi bebek 2050 gr olmuş inşallah 2 hafta daha sabreder erken gelmek istiyor kerata nst de sancı sürekli 20 lerdeydi

Canım yatağını güle güle kullansın bebişin ama erken gelmesin yine de ,doktorun erken gelmek istemesini neye bağladı merak ettim benim 34. haftam bitiyor bugün bana nst ye gerek görmedi doktorum anlamadım bende...Sancın mı olmuştu?

Güle güle kullansın bebişin annesi Senin paşa niye bu kadar acele ediyormuş ki gelmek için... Hayırlısı ile inş. sağlıkla kucağına al bebişini

yaaaaa noluyo kızlar hepnis mi erken dogrucaksnız annamadım kiii..
mumkun oldugnca 40 ı doldursa ii olur, sonucta tam gelişimi 40 da tamamlanıyo, en azından bi 38 olmalı bence, miniciğim e katılıyorm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…