2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

herhangi bir sebep söylemedi olabilir dedi sadece bu arada içinizde nst ye giren oldumu değerleri söyleyebilirmisiniz

Canım 1 hafta değil 2 hafta değil daha 2 ay var nerdeyse bebeğinin gelişimiini tamamlamasına ve doktorun her an doğabilir demiş yani sen buna rağmen sebebini sormadın mı yani normal mi geldi sana şaşırdım valla ne yalan söyleyeyim kızma ama burda herkes endişe ediyo erken doğumdan senin rahatlığına şaşırdım...

kızlar ben kirli bez torbası,poşeti gibi birşey arıyorum anne bebek çantalarının içinde oluyormuş ama ben onlardan almadım.Tek satıldığını gördünüzmü nette filan ben aradım ama bulamadım

biliyorum ama ne yapalım dr umuz önlemini aldı celestone yapıldı nidilat kullandım artık kullanmayacağım sebebe gelincede herhangi bir sebep yok herşey normal gidiyordu sadece nst de sancı görünüyor bununda herhangi bir sebebi yok

miniciğimmmmm maşallah sizeee.

Saol canım benim çok teşekkür ederiz teyzesi,siz nasılsuınız bakalım bebişinle , kontrolünüz ne zaman?

Canım yine de bi sorun varmış demekki baksana ilaç kullanmışsın önlem için,geçmiş olsun san da bebeğine de,inşallah zamanında gelir yine de daha çok küçük çünkü,hayırlısıyla kucaklarımıza alalım sağlıkla inş.

Minicigim masallah bebişine,Hyirlisiyla kucagina al insallah.

Nasilsinizzz kizlar, bizim bugun uyusukluk gunumuz oglumla, tv karsisinda yatiyoruz sabahtan beri

iyi dileklerin için teşekkür ederim inşallah zamanında sağlıcakla gelir paşamız tek temennimiz bu ama erken gelirsede hazırlıklı olmalıyız

Canım ben tek satıldığını görmedim hiç,sadece çantaların içinde oluyo bildiğim kadarıyla...

canım ben migros da görmüştüm benim dediğim poşet gibi bir şeydi...

iyiyiz biz de... kızlar bu karındakı rıtmık hareketlerın hıckırık olduguna emın mısınız? bazen 10 dk falan suruyor cunku. bır de ben gecelerı cok zorlanıyorum. mıdem resmen şişip patlayacak duruma gelıyor.

Minicigim masallah bebişine,Hyirlisiyla kucagina al insallah.

Nasilsinizzz kizlar, bizim bugun uyusukluk gunumuz oglumla, tv karsisinda yatiyoruz sabahtan beri

Saol teyzesi pek tatlıydı maşallah kuzum,dualarımız ,güzel dileklerimiz bütün melekerimiz için...

Canım benim de öyle uzun sürüyo bazen kızımın hıçkırıkları o rahatsız oluyo mu bilmiyorum ama benim hoşuma gidiyo,bu arada bende çok zorlanıyorum yatarken artık,gece karnımın şişliğiyle sabahki arasında çok fark oluyo,her sabah diyorum bugün çok yemeyeyim rahat edeyim gece diye,ama ne mümkün gece yine aynı oluyorum...

evet yaaa. aynen benı anlatmıssın...

maşallah...benim doğum çantam önümüzdeki hafta inşallah,bu işlerimi tamamlayıp 34+0 gibi gitmeyi düşünüyorum kısmetse...
şu anda odaklandığım tek şey ayaklarımın sızısı:9)

evt gerçkten temizlik gibisi yok ama tam bitseydi duşakabin değişcekti onu bekliyorum,kapışar gelcek boyanmaya gitti veeee sonra bi süpür sil tamam inşalllah...:)

Canım ben tek satıldığını görmedim hiç,sadece çantaların içinde oluyo bildiğim kadarıyla...

canım ben migros da görmüştüm benim dediğim poşet gibi bir şeydi...

peki bu çantalarda olanlar nasıl bişey,diktirilip yaptırılabilir mi?fotosunu çekip koyabilirseniz çok sevinirim kızlar ya...poşet derken canım naylon poşet gibimi çirkinmiydi yani:)neyse bi bakayım migrosa olmassa

Canım ben bebek bakım çantası gibi bişey almadım ,o yüzden bilemiyorum nasıl bişey olduğunu ama onun içinde var diye biliyorum sadece,ben büyük kullanışlı bi çanta aldım onu kullanıcam...

Canım ben bebek bakım çantası gibi bişey almadım ,o yüzden bilemiyorum nasıl bişey olduğunu ama onun içinde var diye biliyorum sadece,ben büyük kullanışlı bi çanta aldım onu kullanıcam...

bende öyle yaptım canım kullanışlı bişey aldım,anne bebek çantaları çok tipsiz geliyor çünkü bana:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…