- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #24.881
herhangi bir sebep söylemedi olabilir dedi sadece bu arada içinizde nst ye giren oldumu değerleri söyleyebilirmisiniz
herhangi bir sebep söylemedi olabilir dedi sadece bu arada içinizde nst ye giren oldumu değerleri söyleyebilirmisiniz
o grafiğin bir tarafında 20 40 diye dikine artan artan bir sayı skalası var ordan anlayabilirsin
miniciğimmmmm maşallah sizeee.
biliyorum ama ne yapalım dr umuz önlemini aldı celestone yapıldı nidilat kullandım artık kullanmayacağım sebebe gelincede herhangi bir sebep yok herşey normal gidiyordu sadece nst de sancı görünüyor bununda herhangi bir sebebi yok
Canım yine de bi sorun varmış demekki baksana ilaç kullanmışsın önlem için,geçmiş olsun san da bebeğine de,inşallah zamanında gelir yine de daha çok küçük çünkü,hayırlısıyla kucaklarımıza alalım sağlıkla inş.
kızlar ben kirli bez torbası,poşeti gibi birşey arıyorum anne bebek çantalarının içinde oluyormuş ama ben onlardan almadım.Tek satıldığını gördünüzmü nette filan ben aradım ama bulamadım
kızlar ben kirli bez torbası,poşeti gibi birşey arıyorum anne bebek çantalarının içinde oluyormuş ama ben onlardan almadım.Tek satıldığını gördünüzmü nette filan ben aradım ama bulamadım
Minicigim masallah bebişine,Hyirlisiyla kucagina al insallah.
Nasilsinizzz kizlar, bizim bugun uyusukluk gunumuz oglumla, tv karsisinda yatiyoruz sabahtan beri
iyiyiz biz de... kızlar bu karındakı rıtmık hareketlerın hıckırık olduguna emın mısınız? bazen 10 dk falan suruyor cunku. bır de ben gecelerı cok zorlanıyorum. mıdem resmen şişip patlayacak duruma gelıyor.
Saol teyzesi pek tatlıydı maşallah kuzum,dualarımız ,güzel dileklerimiz bütün melekerimiz için...
Canım benim de öyle uzun sürüyo bazen kızımın hıçkırıkları o rahatsız oluyo mu bilmiyorum ama benim hoşuma gidiyo,bu arada bende çok zorlanıyorum yatarken artık,gece karnımın şişliğiyle sabahki arasında çok fark oluyo,her sabah diyorum bugün çok yemeyeyim rahat edeyim gece diye,ama ne mümkün gece yine aynı oluyorum...
Ben de çantamı geçen hafta hazırladım canım içimde dertti ama kalkıp apınca 1 günde hallettim hepisiniBir kaç eksiğimiz kaldı. İnş. kontrolümüz yarın tatlım çok heyecanlıyım oğluşumu göreceğim diye. Ben babamız da gelsin diye cumartesiye aldım şirket saat 09 - 16 arası seminer mi ne koymuş. Ayy sinir oldum ama eşim sen merak etme randevu saatinde gelirim diyor ya inş. diyelim...
Senin kontrol ne zaman ?
şu anda odaklandığım tek şey ayaklarımın sızısı:9)oh oh kolaylamışsın baya ne guzel. bı taraftan da bıseylerle mesgul olman cok guzel. kafan dağılır devamlı doğuma hamılelığe odaklanmazsın benım gıbı. ama artık kıyafetlerını yıka utule derım. ne olur ne olmaz canım..
evt gerçkten temizlik gibisi yok ama tam bitseydi duşakabin değişcekti onu bekliyorum,kapışar gelcek boyanmaya gitti veeee sonra bi süpür sil tamam inşalllah...:)ne biçim insanlar var bu nasıl hekimlik ya ama sen yinede şükret canım en azından fazla zarara uğramadan öğrenmiş oldun nasıl dr olduğunu Allah'ım korusun ya doğumda bi beceriksizlik yapsaydı...Aman düşünmemek lazım böyle şeyler sen kurtulmuşsun ya ona bak tatlım
Sanada günaydın canım ve bütün temmuz annelerine günaydınlar hayırlı cumalar
merhaba tatlım oh ne güzel çoğu gitmiş azı kalmış işlerin şimdi mis gibi kokuyordur evinşu küçük bızdıklar için ne hazırlıklara giriyoruz hiçbir işi yaparken bu kadar enerjik ve mutlu olmamıştım eminim bütün annelerde böyledir
hoşgeldin kozmatik, ellerne sağlık valla oooooh tertemiz olmuştur heryer
bi serilmesi kalmış, az kalmış, o da kolaylıklan hallolur inşallah..
biz daha beşik meşik, oda hiçbişi almadık, cocugum yatcak yer bulamicak bu gidişlen, babmız cok rahat, ne acelemiz var hallederz deyip duruyo
ben de baktım kafayı yicem stres oluyorm , hiç bişi hazır değil diye. bıraktım salladım ben de, takmıyorum artık napim
dogum cantam da hazır deil, piff gecelk sabahlık takımı almayı bekliyorm onun için henuz baslamadım cantamı hazırlamaya..
cnm artık başla valla zar zor yaptım herşeyi,ne kadar çabuk halledersen o kadar iyi...
ALLAH CÜMLEMİZE KOLAYLIK VERSİN...
geçmiş olsn canım, çok şükür ki bişi yokmuş normalmiş bebeğin. Allah o doktoru da bildgi gbi yapsn e mi
ay ben de çalışıyorm ama ev işi flan pek yapıyorm sayılmass,
ama cidden zor, bi ters laf söyleyen olsa, paralicam hemen
bi de bu halimlen halen yuksek performans bekliyolar, yogun iş bekliyolar ya, ona da pes diyorum
kız zeynep çok yorma kendini, bu gidişle pırt diye doguruvercen o olcak, dikkat et kendneee
Canım ben tek satıldığını görmedim hiç,sadece çantaların içinde oluyo bildiğim kadarıyla...
canım ben migros da görmüştüm benim dediğim poşet gibi bir şeydi...
peki bu çantalarda olanlar nasıl bişey,diktirilip yaptırılabilir mi?fotosunu çekip koyabilirseniz çok sevinirim kızlar ya...poşet derken canım naylon poşet gibimi çirkinmiydi yani:)neyse bi bakayım migrosa olmassa
Canım ben bebek bakım çantası gibi bişey almadım ,o yüzden bilemiyorum nasıl bişey olduğunu ama onun içinde var diye biliyorum sadece,ben büyük kullanışlı bi çanta aldım onu kullanıcam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?