- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #24.901
iyiyiz biz de... kızlar bu karındakı rıtmık hareketlerın hıckırık olduguna emın mısınız? bazen 10 dk falan suruyor cunku. bır de ben gecelerı cok zorlanıyorum. mıdem resmen şişip patlayacak duruma gelıyor.
evet canım hıçkırık benim oğlumunda uzun sürüyo ve çok üzülüyorum çünkü beni hıçkırık tuttuğunda çok bunalıyorum.kötü bişey hıçkırık.geceleri midenin şişmeside oluyor bende ve sürekli asit geliyor yastığı 3 e çıkardım ben geceleri eziyet dolu
doktordan geldik sağlığımız iyi maşallah 2100gr 44cmde boyumuz teyzeleri
iyiyiz biz de... kızlar bu karındakı rıtmık hareketlerın hıckırık olduguna emın mısınız? bazen 10 dk falan suruyor cunku. bır de ben gecelerı cok zorlanıyorum. mıdem resmen şişip patlayacak duruma gelıyor.
aynı problem nerdeyse 1 bucuk aydır var bende de
maşallah cnm bizde bugün doktordaydık 1906 kg 44,5 boyumuz ince uzun gidiyormuş oğluş
kızlar herkese hayırlı cumalar.sayfaları okurken dikkatimi çektide gebeliğimin ilk 4 ayında aralıksız kabızlık cektim ne denediysem olmadı kuru kayısı bile fayda etmiyordu.en sonunda bir yerden bol tahıllı seylerin yemesi gerektiğini okumus esimo akşam gidip nestle nesfit varya mısır gevreği lila pakette ama meyvesiz olan ondan almış.yaklaşık 15 gün sabah kahvaltıda sütle yedim kabzlıktan eser kalmadı tavsiye ederim faydasını görürsünüz.bu arada milupa anne bebek kulübüne üye olun kızlar.hamileliğnizden doğumunuz ve bebeğiniz 3 yasında olana kadar sürekli hediye paketleri geliyo.benim ilk setim bugün geldi.içerisinde cd,hamilelik ve bebek bakımı ile ilgili dergi,huggies bebek bezi,numune nivea pişik önleyici krem,ıslak mendil,süt arttırıcı stell tea,indirim kuponu vs geldi.kargo ücretsiz.ileridede bebeğin doğduğu ay ve daha sonra mama kabı kaşığı ek besinler gibi hediyeler geliyor aklınızda bulunsun.kargo ücretsiz
Eki Görüntüle 427838 Eki Görüntüle 427839 ,
Eki Görüntüle 428024
Eki Görüntüle 428025
Eki Görüntüle 428026
buda bizim fatih in oyun parkı
bu arada bugün dr a gittik ve heran doğum olabilir hazırlıklı olun dedi bebek 2050 gr olmuş inşallah 2 hafta daha sabreder erken gelmek istiyor keratanst de sancı sürekli 20 lerdeydi
Eki Görüntüle 428024
Eki Görüntüle 428025
Eki Görüntüle 428026
buda bizim fatih in oyun parkı
bu arada bugün dr a gittik ve heran doğum olabilir hazırlıklı olun dedi bebek 2050 gr olmuş inşallah 2 hafta daha sabreder erken gelmek istiyor keratanst de sancı sürekli 20 lerdeydi
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bebişler nasıl
selam canım,biz iyiyiz çok şükür.Siz nasılsınız?
oh ne güzel bizde iyiyiz oğlum yaramazlık yapıyo karnımda teyzesi bugün son eksiklerinin alışverişinide yaptık ona seviniyo herhal
oy yerim ben onu anladı demekki onun için alışveriş yapıldığını:))sağlıklı günlerde kullansınlar inş. cicilerini
Günaydın kızlar...
Canım ben daysincolours dan 35 e aldım nevresim takımı,kumaşı güzel tavsiye ederim.Pelus battaniyesi ile takım yaparsan 75 fiyatı.park yatak için daha kullanışlı diye düşünüyorum.uyku setlerine park yatak için gerek yok bence çünkü bumper kullanılmıyor.nevresimi değiştir değiştir kullan.güzel günlerde kullansın bebisin.
Bende Atesolcer için kararsız kaldım,braun kulaktan olanı ile chicconun alından olcenini beğendim.alan ya da fikri olan var mı?
7:
gunaydin kizlar ve melekleri canim ates olcer icin bende cok kararsizlik yasadim alindan olcen istiyordum ama ortam isisindan etkileniyor dogru sonuc vermeyebiliyor dediler bende braun kulaktan aldim ebebek bayrampasada fiyatlarida cok uygun 69 tl bence kulaktan al derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?