2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım hıçkırık benim oğlumunda uzun sürüyo ve çok üzülüyorum çünkü beni hıçkırık tuttuğunda çok bunalıyorum.kötü bişey hıçkırık.geceleri midenin şişmeside oluyor bende ve sürekli asit geliyor yastığı 3 e çıkardım ben geceleri eziyet dolu

yaaa evet ben de cok üzülüyorm, yazık bitsin artık diyorum, yavurucm hıckıra hıckıra bi hal oldu diye..

doktordan geldik sağlığımız iyi maşallah 2100gr 44cmde boyumuz teyzeleri

maşallah cnm

canım benim oğlumda çok hıçkırıyo ama hıçkırarak nefes alma provaları yapıyomuş böylece ciğerleri gelişiyomuş bende kendimi balon gibi hissediyorum yalnız değilsin canım

aynı problem nerdeyse 1 bucuk aydır var bende de

aynen bende de var bende araştırdım senin bulduklarını buldum dr söyledim bişey demedi ama calsiyumu günde 2 ye çıkarttı dediğin gibi bişey tutamıyorum özellikle sabahları parmaklarımı kıvırıp yumruk yapamıyorum özellikle sabahları çok fecii tuvalet temizlimi bile zor yapıyorum naapçaz bilmem (

Cok saol sayende bende uye oldum

gülegüle kullansınn......
ben de önceki gün girdim nstye benimde 20lerdeydi baya bi öle gitti sonra normale indi ama bişi demedi drum ... ayyy gelmesinler daha yaaa....

Günaydın kızlar...

Canım ben daysincolours dan 35 e aldım nevresim takımı,kumaşı güzel tavsiye ederim.Pelus battaniyesi ile takım yaparsan 75 fiyatı.park yatak için daha kullanışlı diye düşünüyorum.uyku setlerine park yatak için gerek yok bence çünkü bumper kullanılmıyor.nevresimi değiştir değiştir kullan.güzel günlerde kullansın bebisin.
Bende Atesolcer için kararsız kaldım,braun kulaktan olanı ile chicconun alından olcenini beğendim.alan ya da fikri olan var mı?

7:
gunaydin kizlar ve melekleri canim ates olcer icin bende cok kararsizlik yasadim alindan olcen istiyordum ama ortam isisindan etkileniyor dogru sonuc vermeyebiliyor dediler bende braun kulaktan aldim ebebek bayrampasada fiyatlarida cok uygun 69 tl bence kulaktan al derim

Ne zaman aldın canım?Benim evimin yanında ebebek var bende ordan baktım,en düşük modeli 89 du,sen hangi modeli aldın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…