- 13 Ocak 2012
- 743
- 296
- 73
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #24.921
Ne zaman aldın canım?Benim evimin yanında ebebek var bende ordan baktım,en düşük modeli 89 du,sen hangi modeli aldın.
herhangi bir sebep söylemedi olabilir dedi sadece bu arada içinizde nst ye giren oldumu değerleri söyleyebilirmisiniz
iyiyiz biz de... kızlar bu karındakı rıtmık hareketlerın hıckırık olduguna emın mısınız? bazen 10 dk falan suruyor cunku. bır de ben gecelerı cok zorlanıyorum. mıdem resmen şişip patlayacak duruma gelıyor.
gunaydın kızlarrr nasılsın bakalım bu sabah kzımla bız gayet rahatız hıc kıpırdamı uyuyomudur ne :))
karakızzzz senı ruyamda gordum heee
günaydınnnnnnnn geceleri uyumak artık haram oldu sırt ağrısı şu bu öldürüyor offf
Günaydın hanımlar! Bugün 14 de randevumuz var 34 haftamızı doldurduk teyzeleri bakalım kuzucuğum ne kadar olmuş ? Acaba çatı muayenesi yapar mı diye korkmuyo değilim ha! :18:
Günaydın hanımlar! Bugün 14 de randevumuz var 34 haftamızı doldurduk teyzeleri bakalım kuzucuğum ne kadar olmuş ? Acaba çatı muayenesi yapar mı diye korkmuyo değilim ha! :18:
Yusuf defnecim , seninle aynı bebişlerimizin tarihleri bakalım gelişimleri nasıl? Biz de dün gittik teyzesi,dün yazmıştım kızım 2400 gr 45 cm mişbende toplamda 10 kilo almışım vallah 6. ayım bitene kadar toplam kilom 4 tü , 2 ayda 6 kilo aldım yani ayda 3 kilo gibi,son 1 aya girdik sayılır 3 kilo daha alsam inşallah 12-13 le bitiririm, tabi herşeyden önemlisi bebeklerimizin sağlığı. Canım doktorum bana çatı muayenesi yapmadı ve nst ye da girmedim,sordum 36. haftada yani 2 hafta sonra dedi.Hadi güzel haberleele gel inş,bebişin gelişimini paylaş bizimle...
maşallah bebişine canım.Ben hamile old. öğrendiğimde 68 falandım.Şimdi 69'um.Yani 1 kilo aldımGerçi 63'e falan düşmüştüm 4. aya kadar.Ordan sayarsam 6 kilo almışım.İnş. paşamın kilosu da iyidir.Ne bileyim birileri demiştir ki aklımda öyle kalmış sanki çatı muayenesi yapacak gibi.Çok rahatladım sağolun valla kızlar içim rahatladı. Gidim paşamı göreyim bi de gelince yazarım inş. gelişimini...
kızlar belım cok agrıyor ve camasırımda kan gordum. cok fazla degıl ama rengı adet kanı gıbı
Maşallah canımkilolarımızda aynı ben 59 la başladım dün 69 çıktım,yani aynı kilodayız valla ne güzel dimi Benim hiç kilo kaybım olmadı ama çok düzenli aldım,ilk 4 ayda 1 kilo almıştım yani 60 olmuştum,sonra düzenli olarak aldım 6. ayıma kadar 3 daha aldım 63 oldum,en son 7 ve 8 de 3'er daha almışım canım toplam 10 oldu yani...Hadi bakalım bebişlerin gelişimini de konuşuruz sen bi git gel hayırlısıyla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?