2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ne zaman aldın canım?Benim evimin yanında ebebek var bende ordan baktım,en düşük modeli 89 du,sen hangi modeli aldın.

Bu pazartesi aldim cnm ama sadece bayrampasada fiyatlar dusuk bizde baska e bebek de pahali gorunce sorduk braun stand vermis oraya ondan fiyatlar daha uygun oluyormus biz hafizasiz aldik yavrumun atesi olursa benim hafizama kazinir zaten

herhangi bir sebep söylemedi olabilir dedi sadece bu arada içinizde nst ye giren oldumu değerleri söyleyebilirmisiniz

ben 32artı4te gittim son randevuma, nst istemedi doktor.
2- 2,5 hafta sonra tekrar gel dedi, sanırım o zaman nst'ye girerim.

bazen anne hissetmese de sancılar var oluyor. rahim doğuma hazırlanıyor. o bakımdan nst çok önemli..

bi de söyle bi durum var. yaz geliyor. e ramazan girmeden tatil yapmak gerek. doktorlar doğumları aradan çıkarmak istiyor.
yoksa bi bebeği sebepsiz 36da almak ne demektir.. bence gözünüz açık olsun, eğer sorunsuz bi hamilelik yaşıyorsanız.
ve doktorunuz durup dururken sezaryan ve daha da kötüsü 36, 37. haftaları zikrediyorsa şüphelenin derim.:44:
sezaryan olacaksa bile 38den önce neden bebeği alıyorlar ki.. 'gelişimini tamamladı' diye bi laf var, sinir oluyom
dediğim gibi bi sorun yoksa ve sezaryan olacaksanız, bebeğinizin karnınızda durduğu her gün kardır.. sakın doktorların dolduruşuna gelmeyin..
karakız sana diyorum temmuz topiği sen anla

benimki de öyle 10 dakika bazen daha bile fazla hıçkırıyor..
ama ben üzülüyorum öyle olunca, bebeğim rahatsız olmuş gibi.. ben de sıkıntısını çekiyorum..

gunaydın kızlarrr nasılsın bakalım bu sabah kzımla bız gayet rahatız hıc kıpırdamı uyuyomudur ne :))

karakızzzz senı ruyamda gordum heee

Son düzenleme:
ben sevi bebenin ateş ölcerini aldım sitedeki fiyatı 61 di sanırım ama benim hediye cekim vardı lansinohun 24 lü gögus pediyle beraber 35 geldi lansinoh dan memnun kalacagıma emınım de umarım sevi bebe ateş ölcerden de memnun kalırım

Günaydın hanımlar! Bugün 14 de randevumuz var 34 haftamızı doldurduk teyzeleri bakalım kuzucuğum ne kadar olmuş ? Acaba çatı muayenesi yapar mı diye korkmuyo değilim ha! :18:

Günaydın hanımlar! Bugün 14 de randevumuz var 34 haftamızı doldurduk teyzeleri bakalım kuzucuğum ne kadar olmuş ? Acaba çatı muayenesi yapar mı diye korkmuyo değilim ha! :18:

hadi canım hayırlı haberlerle gel inşallah bol bol kuzunla hasret gider çatı muayenesi için daha erken değil mi yaa:44:

günaydın hamişleeer
34,35. haftada çatı muayenesi olan hiç duymadım..
çoğu doktor 38. haftada yapıyor. pek azı da doğum başladığı sırada..
ben 33te gittim, nst'ye bile girmedim.. sen de çatı muayenesi için korkma. en az 2-3 haftan var..

Son düzenleme:

Yusuf defnecim , seninle aynı bebişlerimizin tarihleri bakalım gelişimleri nasıl? Biz de dün gittik teyzesi,dün yazmıştım kızım 2400 gr 45 cm miş bende toplamda 10 kilo almışım vallah 6. ayım bitene kadar toplam kilom 4 tü , 2 ayda 6 kilo aldım yani ayda 3 kilo gibi,son 1 aya girdik sayılır 3 kilo daha alsam inşallah 12-13 le bitiririm, tabi herşeyden önemlisi bebeklerimizin sağlığı. Canım doktorum bana çatı muayenesi yapmadı ve nst ye da girmedim,sordum 36. haftada yani 2 hafta sonra dedi.Hadi güzel haberleele gel inş,bebişin gelişimini paylaş bizimle...

maşallah bebişine canım.Ben hamile old. öğrendiğimde 68 falandım.Şimdi 69'um.Yani 1 kilo aldım Gerçi 63'e falan düşmüştüm 4. aya kadar.Ordan sayarsam 6 kilo almışım.İnş. paşamın kilosu da iyidir.Ne bileyim birileri demiştir ki aklımda öyle kalmış sanki çatı muayenesi yapacak gibi.Çok rahatladım sağolun valla kızlar içim rahatladı.Gidim paşamı göreyim bi de gelince yazarım inş. gelişimini...

Son düzenleme:

Maşallah canım kilolarımızda aynı ben 59 la başladım dün 69 çıktım,yani aynı kilodayız valla ne güzel dimi Benim hiç kilo kaybım olmadı ama çok düzenli aldım,ilk 4 ayda 1 kilo almıştım yani 60 olmuştum,sonra düzenli olarak aldım 6. ayıma kadar 3 daha aldım 63 oldum,en son 7 ve 8 de 3'er daha almışım canım toplam 10 oldu yani...Hadi bakalım bebişlerin gelişimini de konuşuruz sen bi git gel hayırlısıyla....

merhaba kızlar
dün doktoruma gittim kalbini dinledik yine çok ii maşallah. doktorum iyi olduğunu söyledi iki hafta sonraya randevu verdi ve dedi ki :
İki hafta sonra yeniden muayene edeceğim sizi tabi 2 hafta içerisinde doğum olmazsa :18:

ooo başa baş gidiyoruz bakalım Benim oğlanın kilosu nasıl acaba senin prensese göre çok merak ettim şimdi? Hayde görüşürüz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…