- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #24.941
Secret51 yerinde olsam hemen dr giderdim son zamanlardayiz ters bisey olursa cok uzuluruz sende onemsiz biseyde olsa dr sor cnm
sordum kaman devam ederse gel dedi. şimdılık durdu gıbı. ama belım kasıklaım bı degısık agrıyor.
yaaaaa noluyo kızlar hepnis mi erken dogrucaksnız annamadım kiii..
mumkun oldugnca 40 ı doldursa ii olur, sonucta tam gelişimi 40 da tamamlanıyo, en azından bi 38 olmalı bence, miniciğim e katılıyorm..
Kızlar bana almanca bir siteden her hafta bilgi geliyor.hangi hafta ne kadar gelişiyor bebek, boyu posu durumu hakkında. bu hafat öneri olarak böğürtlen yaprağı çayından bahsetmiş bilginiz var mı yada kullanan var mı? rahmi doğuma hazırladığından ve kolaylaştırdığından bahsetmiş. ama doktora sormayı da unuttum açıkçası. belki doktora gidecek arkadaşlar varsa sorabilirler :26:
Not: kimi yerde ahududu yaprağı olarak ta bahsi geçiyor.
Canım hamilelikte doktorlar erken dogumu tetiklio die kesinlikle bitki cayı onermiolar ben kışın usuttum o zaman bile bitki cayı içmedim
Kızlar bana almanca bir siteden her hafta bilgi geliyor.hangi hafta ne kadar gelişiyor bebek, boyu posu durumu hakkında. bu hafat öneri olarak böğürtlen yaprağı çayından bahsetmiş bilginiz var mı yada kullanan var mı? rahmi doğuma hazırladığından ve kolaylaştırdığından bahsetmiş. ama doktora sormayı da unuttum açıkçası. belki doktora gidecek arkadaşlar varsa sorabilirler :26:
Not: kimi yerde ahududu yaprağı olarak ta bahsi geçiyor.
Canım bu ahududu yaprağı çayını zaten yabancı bir gebelik sitesi öneriyor. 35.haftadan sonra kullanılabilir diyor.birçok yararı varmış doğumu kolaylaştırıyormuş, aşırı kanamayı önlüyormuş vs. ama tabi doktora danışmadan kullanmak ne kadar doğru olur bilemiyorum. bende normal çaydan başka pek çay içmedim arada ıhlamur ve yeşil çayı saymazsak tabi
sordum kaman devam ederse gel dedi. şimdılık durdu gıbı. ama belım kasıklaım bı degısık agrıyor.
Canım bende bı Topic te okumuştum doguma gitmeden önce 3 bitkiyi karıştırıp iciomussun dogumu kolaylastiriomus ama benim aklımda kalmadı belki onun icinde vardır ama 35. Hafta erken daha böyle seyler icin bence ben Haziran'ın 8 inde gidicem doktora daha var ama istersen sorarım zaten zannetmiyorum bizim doktorların icin diyeceğini :)
Slm kizlar, uzun zamandir size yazamadim kusura bakmayin. Hemen kisa kisa size durumu ozetleyim.
Kizim 32 haftalik kizim 2. gun kuvezden cikti. Simdi evimizdeyiz. Uykusuz geceler yasiyoruz ama Allahima cok sukur cook iyiyiz. Dualarinizi esirgemediginiz icin cook tesekkur ederim hepinize.
Daha sonra size dogumda yasadiklarimi ve dogum surecimi yazarim. Ama ne olursa olsun sunu unutmayin Allahim her seyin sabrini veriyor ve inanin hep yardim ediyor.
Hep derlerdi de inanmazdim dogumdan sonra tum acilari unutiyorsunuz diye, gercekten tum acilari unuttum ama size onceki yazimda sakin sezeryan dusunmeyin normal yapin demisim.. hastanede gecen gunlerim cok zordu belki ama gercekten unuttum. Dogum hikayemi de size yazdigim defterimden aktaracam.
Hepinize duarinizi esirgemediginiz icin cook tesekkur ederim. Allahim hepimizin gonlune gore versin insallah.
Hep guzel haberler aliriz insallahh
Slm kizlar, uzun zamandir size yazamadim kusura bakmayin. Hemen kisa kisa size durumu ozetleyim.
Kizim 32 haftalik kizim 2. gun kuvezden cikti. Simdi evimizdeyiz. Uykusuz geceler yasiyoruz ama Allahima cok sukur cook iyiyiz. Dualarinizi esirgemediginiz icin cook tesekkur ederim hepinize.
Daha sonra size dogumda yasadiklarimi ve dogum surecimi yazarim. Ama ne olursa olsun sunu unutmayin Allahim her seyin sabrini veriyor ve inanin hep yardim ediyor.
Hep derlerdi de inanmazdim dogumdan sonra tum acilari unutiyorsunuz diye, gercekten tum acilari unuttum ama size onceki yazimda sakin sezeryan dusunmeyin normal yapin demisim.. hastanede gecen gunlerim cok zordu belki ama gercekten unuttum. Dogum hikayemi de size yazdigim defterimden aktaracam.
Hepinize duarinizi esirgemediginiz icin cook tesekkur ederim. Allahim hepimizin gonlune gore versin insallah.
inşallah canım seninde güzel kızınında haberlerini bekliyoruzSlm kizlar, uzun zamandir size yazamadim kusura bakmayin. Hemen kisa kisa size durumu ozetleyim.
Ben braun 4020 modelini 89 liraya hepsiburada.com dan aldim. Hafizasi yokmus sadece bende akilda kalir nasilsa die hafizaliya gerek duymadim.Günaydın kızlar...
Canım ben daysincolours dan 35 e aldım nevresim takımı,kumaşı güzel tavsiye ederim.Pelus battaniyesi ile takım yaparsan 75 fiyatı.park yatak için daha kullanışlı diye düşünüyorum.uyku setlerine park yatak için gerek yok bence çünkü bumper kullanılmıyor.nevresimi değiştir değiştir kullan.güzel günlerde kullansın bebisin.
Bende Atesolcer için kararsız kaldım,braun kulaktan olanı ile chicconun alından olcenini beğendim.alan ya da fikri olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?