2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bende bitki çaylarının doguma sebep oldugunu biliom ondan su zamanlarda içmemek gerektiğini biliom .... senle aramızda bi gun varmıs o alman sitesinde bu hafta boyu ve kilosu için ne dio ?

inan ağlaya ağlaya okudum hikayeni eminim çok zor zamanlar geçirmişsindir inş. bu sıkıntılarınız son olur bundan sonra eşinle bebeğinle mutlu huzurlu saglıklı gunler geçirirsiniz ...... inş. hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucagımıza alıp güzel dogum hikayelerimizi yazarız ......

merhaba perşembe günü doktora gittim suyumda çoğalma fln yok fakat bebeğimin gelişimi güzel haftasıyla uyumlu 32+2 de 1900 gr. bebege giden kan akışı güzel bebek hareketleri ii dedi cuma günü tekrar gidicez sizin bebeginiz kaç haftalık ??

herşeyimbebeğim çok geçmiş olsun bütün bu zorluklara rağmen Allah bebeğinizi size bağışlamış Allah'ım sağlıklı mutlu büyütmeyi nasip etsin...

Son düzenleme:

Canim benimm cook tesekkur ederim. Inan defterimde yazmasaydim o zamanlari hatirlamakta zorlanacaktim.
Cunku herseyi unutmak istedim. Esim o defterimi acip okumami istemiyor, hastanedeki zamanlarda yazdigim.
Su anda hala depresyondayim, aklima gelen kareler ve bebegim agladiginda ben de oturup zir zir agliyorum, bebegimi kucagimdan indirmek istemiyorum. gece karnimin ustunde uyuyor, ikimizde cok rahatliyoruz o zaman. Hala karnimdaymis gibi, ve bebisim de karnimdaki seslerle ve nefesimi hissedince daha rahat uyuyor...
Amaaaa cook guzelll bir duyguuu....
Insalla sag salim sen de kucagina alirsin bebegini...
Sakin merak etme, Allah yardim ediyorrr..

zorlu süreç geçirmişsin neyseki sonu tatlıya baglanmıs prensesin yanında .... bende çok korkuom dogumdan inş. saglıkla kucagıma alırımda rahatlarım ..... ama dediğin gibi bizlere bu mucizeleri veren ALLAH , onun gücünü kuvvetinide verir inş.

ağlayarak okudum hikayeni.. Rabbim garibi korur, bebeğini korumuş, seni korumuş..
2. gün kuvuezden çıkmış bebeğin.. ne kadar sevindim anlatamam.. annelik böyle işte.. kendini unutup bebeğin için iyi oluyorsun..
güçleniyorsun.. gözün aydın, Rabbim mutluluğunuzu daim etsin.. sağlıkla bebeğin büyüsün..

bu arada hikayeni
http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/528996-2012-temmuz-annelerinin-dogum-hikayeleri.html de alıntı yaparak paylaştım.
daha çok kişiye ulaşacak.. inş bizim hikayemiz de seninki gibi mutlu biter.. Allaha emanetsiniz..

arkadaşlar sol tarafınıza nasıl yatıyosunuz?? ben karnımın altına yastık koydugum halde üzerine yatıyomuşum gibi hissediyorum...

Son düzenleme:

merhaba bizde lojmandayız bazen zorlukları oluyo lojmanın ama onları görmezden gelicez onun dışında güzel en azından insan bi merhaba diyecek birisini arıyo canım sıkıldıkca aşağı çardağa oturmaya iniyorum çol çocuk insana şenlik oluyo bende 2 yıllık evliyim ve ist.dan sivasa geldim eşimin işi nedeniyle 1 sene oldu lojmana taşınalı diğer evimde 1 yıl oturdum binada bi Allahın kulunu göremedim komşuluk yok insan gurbet ellerde arıyo:)

Canim allah anali babali saglicakla buyutsun bebegini hem duygulandim hem mutlu oldum bebegini kuvezden erken cikarmalari iyi olmus bebiste cabuk toparlanmis o zaman cektiklerini cabuk unutmussundur tahmin ediyorum su an dunyanin en mutlu kadinlarindan birisin allah bizlerinde saglikla bebegimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah ayrica bebisi gobeginde uyutman cok hosuma gitti ne tatli duruyodur Saglicakla kalin benim yerime kizini kokla ne guzel kokuodur kuzum sut sut mis gibi ben bebisleri opmeye bile kiyamiorum

cnm öncelikle çok geçmiş olsun,ve asıl olarakta hayırlı olsun bebeğin vatana,millete sana hayırlı evlat olsun inş...
mühim olan onun seninle olması, gerisi unutulur...
RABBİM bir daha hiç kimseye yaşatmasın bu tür korkular hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza....

Gözlerim dolu dolu oldu okurken, annemle beraber okuduk hikayeni...
Zor oldu belki ama dünyanın en mucizevi anını yaşadın canım. Allahım yardım etti ve bebeğin sağlıkla kucağında şükürler olsun.
Melekler koruyor meleklerimizi

Allahım analı babalı büyütsün, sağlıkla upuzun ömür nasip etsin yavruna.

Merhaba kuzucuğumun teyzeleri , biz doktordan geldik.minicigimmm , paşamın kilosu 2048 gr. , boyu da 45 cm.'miş.Senin kızdan zayıf benim oğlan.Bebeğim gayet sağlıklıymış çok şükür.Suyu falan da gayet iyiymiş.Sen kaç kilo doğmuşsun dedi doktor.Annem söylerdi hep sen çok küçük doğdun diye.3 kilodan az doğmuşum dedim.Bebeğin küçük biraz ama 2,5 haftaya kadar olan gerilik normal dedi.Yine de üzüldüm açıkçası. Bacaklarında biraz ödem var tuzlu ve hamur işini kes dedi. Doktorla görüşmeden önce direk NST ye girmiştik.Kasıklarımda bazen sancı hissettiğimi söyledim , evet NST'de de sancıların olduğu görülüyor ama doğum sancısı kadar değil dedi.Bol su iç ve dinlen dedi.Bu arada aldığım kağıda baktım biraz 10 - 20 - 40 ... diye gidiyor çizelgede max değer 40'ı biraz geçmişti.Haftaya cuma tekrar gel kontrole dedi.Sanırım bundan sonra hafta bir gideceğim.

HerseyimBebegim canım benim doğum hikayen gerçekten üzücü ama şükürler olsun ki sonucu iyi.Bebeğin de sen de sağlıklısın.Bir ömür inş. sağlıklı, mutlu olursunuz çekirdek aile...

Son düzenleme:

bu mesajı yazarken bile hala ağlıyorum bir an kendimi senin yerine koydum bende gurbet ellerde bir başımayım bir Allah bir de eşim var başka kimsem yok bu yabancı memlekette çok şükür yaradana yavruna sağlıcakla kavuşmuşsun rabbim senide yavrunuda bütün kötülüklerden korusun topiğin ilk bebişi hayırlı uğurlu olsun hepimize

canım benim yemin ağlaya ağlaya okudum yazıdıklarını. ama ne güzel tüm sıkıntılarına rağmen yavrun kucağında. Allah inşallah bizede nasip eder. Allah yavruna bir ömür boyu sağlık huzur ve mutluluk versin. tabiki annesi ve babasıyla beraber.
bende Allah nasip ederse ağustosta kızımı kucağıma alacam. bende 2 aydır epey bir zorlu süreç geçiriyorum psikoloijk olarak. ama yavrum inanki bana da güç veriyo meleğim. annem her zaman derdiki anne olduğunda anca beni anlarsın diye çokkk haklıymış.

dün gece 2,5da sancım tuttu uykumdan uyandım resmen evde dört döndüm çok korktum günü gelmeden bu ağrıda neyın nesi diye sonrasında bi istifra ettimki rahatlamaışım nedenını hala çözemedim

Canım benim yurt dışındaki bi akrabam da son haftalarıma doğru ahududu yaprağının suyunu içmemin çok faydalı olacağını söylemişti ama yine de doktora danışalım önce.

Canım yaa yazılarını doğum hikayani bi solukta okudum inşallah bundan sonra hayatınızda hep güzellikler olur,kızınla birlikte çok güzel bi yuvanız oldu allah bozmasın inşallah,o kötü günleri unutacak kadar çok güzellikler yaşayın inş,bu arada prensesinin adını ne koydunuz bakalım...

Yusuf-defnecim bu akşam seni merak edip girdim valla topiğe,aslında hiç halim yoktu,bakiyim oğluş nasıl dedim,maşallah annesitelaşlanacak bi durum yok bakma sen benim kıza,benim kız da haftasına göre önde yani o da pek normal bi durum değil,en azından şöyle düşün ben normal doğum istiyorum ama bebek kilolu olursa kesinlikle sezeryan olcaksın dedi doktorum,yani aslında bebişlerin kilosu doğum şeklimiz filan çok kafaya takılacak şeyler değil,sağlıklıca kucaklarımıza alalım inş canım,biz de onlar da sağ salim evimize gelelim doğumlarımızdan sonra.....Haftaya yine paylaşırsın bizimle canım,bizim kontrolümüz de haftya cuma aslında doktorum 15 gün sonra görüşelim dedi ama ben artık memleketime daha erken gitmek istiyorum yoksa buralarda doğurucam diye korkuyorum,o yüzden konrtolümü erkene aldım 35. haftamda doğum iznime çıkıcam inş yani haftaya çalışamaz raporumu alıcam çokkkk mutluyum artık çalışmak istemiyorum çünkü,yani haftaya cuma kilolar gelişemeler konuşulcak yine yusuf defnecim,ikimizde güzel haberler alırız inşallah....

Amin , Sağolasın canım.Geçen gittiğimde de küçük demişti.Üzülüyor insan ister istemez.Çok şükür sağlıklılar ya o yeter.Cumaya kadar dinlen ve bol su iç dedi.Kızz sen ne yiyip ne içiyon ben de yiyim Evet cuma akşam yine konuşacağız inş..Ayy Rabbim sağlık sıhhat versin yavrularımıza...Ben 3 kilo bile yokmuşum doğduğumda.Dedem anneme dermiş ki "Kızım 3 günde zorla doğurdun bunu mu doğurdun , bu çocuk yaşamaz".Rabbim yeter ki sağlık versin büyür giderler kuzucuklarımız Allah'ın izni ile....

Bu haftalarda yolculuk zor olamayacak mı canım ya uzak mı memleketin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…