2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

aynen ben de yatamıyorum sol tarafa yatınca kıpır kıpır beni sıkıştırıyor uyutmuyor :)

zaten nasıl rahat yatabiliyorsan en iyisi o tatlım benim oğlan hoşuna gitmeyen şekilde yatıyorsam tekmelemeye vurmaya başlıyor hemen dönüyorum bazen ne sağda ne solda yatmamı istemiyor kalk otur diyo sıpa şimdiden parmağında oynatıyo beni

evetttt, beyefendilerin keyfine göre yatıp kalkıyoruzz:))

kızlar göğüs pedi markasında fikir verebilirmisiniz mesela lansinoh nasıl? yada başka öneriniz var mı:44::44:

slm kızlar doğumlarımız aynı olacak galiba.dün gittim dr a benim kızımda 2150 olmuş suyum 3 haftadır az nst ler ve hareketlerimiz iyi.hala çalışyorum.dinlenmeye son iki haftamtabi bu arada doğurmazsam

kızlar göğüs pedi markasında fikir verebilirmisiniz mesela lansinoh nasıl? yada başka öneriniz var mı:44::44:

lansinoh un göğüs ucu kremi, göğüs pedi hediyeliydi 26 tl fiyatı,ben almayı düşünüyorum. ama ped markası çok da önemli değil. hepsi aynı işi görüyordur bence
göğüs kalkanı,koruyucusu diyorlar; yapıştırılıyor göğüse biberon ucu gibi birşey, bebek ordan emiyor göğüsteki çatlak acısını azaltıyor ve çabuk iyileştiriyormuş onları merak ediyorum acaba hangi marka iyidir? birkaç tane gördüm çok büyük uçlu, koca şeyi nasıl ağzına sokacak el kadar bebek

merhaba anneler , tasınma curcunası halen devam edıyor . arada sırada bakıyorum neler kaynamıs dıyeee:))
bebıslere ıyı bakın . ben 2-3 gune gelırım ınsallah
opuyorum sızı ve mınnak kuzuları muah muah muah

Çok duygulandım, çok şükür kızın kucağında kimbilir ne kadar güzel bir duygudur.
Rabbim bizlerede hayırlısıyla kucağımıza almak nasip etsin....

sağol canım ya ben başta almıcaktım gereksiz diye ama şimdi ne olur ne olmaz evde bulunsun alayım diyorum

zeynep gelmiş paşasıyla hoşgelmiş kolay gelsin tatlım yorma kendini fazla bende yarın başlıyorum ev temizliğine ama gözüm yemiyo bazen öyle bir sancı giriyor ki belime ooff

hastaneye gıtmıstım oglen gerı yolladılar. ama suan sancım var dedıgım gıbı. 3 dk ya 1 e dussun dıye beklıyorum. bu gece bana uyku yok.

Allah yar ve yoldaşın olsun canım aman dikkat et stres yapma gelişmeleri bize yaz olur mu dualarımız senin ve bebeğinle olcak

sağol canım ya ben başta almıcaktım gereksiz diye ama şimdi ne olur ne olmaz evde bulunsun alayım diyorum
yok canım gereksiz değil, bir göğüsten emzirirken diğerinden de süt akıyormuş hertaraf süt oluyormuş, ped yapıştırınca buyuk temizlik demişti annem
göğüs kalkanı/koruyucusu hakkında fikrin var mı

hastaneye gıtmıstım oglen gerı yolladılar. ama suan sancım var dedıgım gıbı. 3 dk ya 1 e dussun dıye beklıyorum. bu gece bana uyku yok.

neden geri yolladılar seni, birşey yok mu dediler

sabah mide bulantısından yataktan fırladım .
esımde bısey oldu sanmıs arkamdan kosuyo,:
acayıp mıdem bulanıyor ve bu kabızlık beni öldürdü . ne yesem faydası yok

Gunaydin temmuz anneleri ve bebisleri.

Secret51 naptin dogum sancisimiymis kacinci haftandaydin bizi habersiz birakma rabbim yardimcin olsun dualar sizinle.
Zeynepcim kolay gelsin gecen kabizlik icin kiraz yiyip ustune su icmenin iyi geldigini yazmislardigi

bende bitki çaylarının doguma sebep oldugunu biliom ondan su zamanlarda içmemek gerektiğini biliom .... senle aramızda bi gun varmıs o alman sitesinde bu hafta boyu ve kilosu için ne dio ?

Bugün için:
3. Trimester, 9. Ay, 35. SSW gebelik haftası (34 + 2).
Bu hafta Bebeğinizin yaklaşık boyu 46 cm ve yaklaşık ağırlığı 2.550 gr olacaktır diyor

Baya büyüdü otururken bile dik hatta hafif arkaya doğru yaslanarak oturmamı istiyor sanki, biraz öne eğik oturdum mu tekme atıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…