2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın...

arsimacım, ne iyi patronmuş o:))

hayırlı olsun canım izninde, inşallah Furkan bey zamanında gelirde sende dinlenerek geçirirsin bu dönemi...

sağol canım inş. hepsi zamanında sağlıkla gelsin :)

İzin almakla çok iyi etmişsin. ben hala çalışıyorum ama bazen yerimden kıpırdamak o kadar zor oluyor ki. ayağa kalkarken sıkıntılı oluyorum. neyse ki 2 haftam kaldı.

hadi iinş. hemencik geçsin
bende ofisteyken oturuken ii ama ayağa kalkınca ağrıdan ölürdüm
benim şidmi sağ bacağımın kasıkla birleşen yeri ağrıo hani oyuncak bebeklerin ayaklarını kıvırdığımız yer varya ora işte :)
bazen öyle bi ağrı geliyorki yürüyemiyorum

hiiiii doğumu başlamışmı ki durdurmuşlar

Son düzenleme:

Canım bütün gece sırt üstü mü yatıyorsun ? Okuduğum bir çok yazıda ve programda 4-5. aydan sonra annenin sırt üstü yatmasını önermiyorlarmış.Bebeğe giden kan akışının azalmasına neden oluyormuş Allah korusun.Özellikle sol tarafa yatın diyorlar.Ben de bütün gece sağa sola dönmekten uyuyamıyorum resmen ama ne yapayım...

''Uykusuz her gece bu soğuk sahnede'' gecenin bu saatinde teomanın bu şarkısı uygun olur diye düşünüyorum gözlerimde gram uyku yoookk

hayırlı sabahlar annecikler...
ya bu mümkünmü bilmiyorum ama geceden beri bebeğin kalp atışlarını tıp,tıp diye hissediyorum...
önce hıçkırıktır dedim ama geceden beri sürekli olunca hıçkırık değil diye düşünüyorum nettede bununla ilgii bişey bulamadım...

Herkese günaydınlar kızımla benden de...

ohhhhhhhhhhhhhh beee tasındımmmmmmmm bıttııı :))) miss oldu missss

Zeynepcim ohhh çok sevindim canım,dinlen artık bol bol yoruldun valla,oğluşunla eşinle huzurlu ve sağlıklıca oturun artık inşallah...

Kozmatik cim secret dan bi haber yok canım daha,evde dinleniyodur diye düşünüyorum....

herkese günaydın!!! geçmişe çok ayrıntılı bakamadım ama sanırım yaramaz bi durum yok.. bizden haberleri vereyim size. sonunda haftasonu bebişimizin odasını aldık, çok mutluyum şimdi de gelmesini bekleyeceğiz bakalım.. hatırlayan var mı bilmiyorum belisin doğa modelini beğenmiştim, bursadaki satış noktasında görememiştik yoktu ellerinde. bu haftasonu balıkesirdekine baktık onda varmış ama pek beğenmedim, internette göründüğü kadar güzel değildi, onu beğenmeyince ordan bastık yine bursaya gittik geçen hafta baktığımız başka bi takım vardı çok beğenmiştik onun siparişini verdik sonunda.. sabırsızlıkla bekliyorum gelmesini... cuma günü de doktora gidicem oğlumu görmeye.. bu sıralar çok heyecanlı günler yaşıyorum anlayacağınız gün saymaktan başım döndü artık, neyi sayacağımı şaşırdım.. bi yandan doğuma kalan zamanı sayıyorum, bi yandan doktor kontrol günlerini sayıyorum, bi yandan kardeşim yurtdışında onun geleceği günü sayıyorum, şimdi bi de mobilyaların gelme tarihi çıktı başıma tabi bi de en önemlisi okulun bitme tarihi var ki en çok onu iple çekiyorum.. bi tatil olsa artık evde yatsam akşama kadar... ooof of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…