2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ohhhhhhhhhhhhhh beee tasındımmmmmmmm bıttııı :))) miss oldu missss

Güle güle oturun inşallah.

Bebişinizin odası hayırlı olsun canım çok sevindim. bizim evimiz küçük olduğundan odayı sonra yapacağız eşim yoğun çalışıyor bende öyle ilgilenemedik oda kısmıyla. ancak eşya biberon vs işte. bende 2 hafta sonra ayrılıyorum mecburi izin başlıyor
zor gelmeye başladı karnım iyice geriliyor alttan sanki yırtılıverecek yavvv. cildim çok hassas zaten. senin için günler çabuk geçer oda, kardeş tatil bekle derken heyecan hiç bitmeyecek gibi.

gunaydın temmuz anneleri ve bebişleri

kozmatik benim okuduguma gore ılerleyen aylarda bebegın kalp atısını dısardan dınleyebılmek normal yazıyordu hatta babalar ıcın sevındırıcı durumlar arasındaydı miniğinin minik kalbini duyuyorsun yani :)
yakında kokusunu da duyacagız allahın ıznıyle

günaydın kızlar dün bebek arabasını kurdurttuk ,elektrikli süt sağma makinasını aldım ve beşiğe takılan dönencelerden aldım cok güzel oldu siz neler yapıyosunuz ?

çok kötü midem bulanıyor başımı kaldıramıyorum

Günaydın kızlar

canım bende dun oyleydım tansıyonunu bir olc tansıyon dusuklugu halsızlık vede mıde bulantısı yapıyor olabılır. yani bende oyle bır etkısı var sende bır tansıyonunu olc. bırde sekerınnormalseydı bırde tatlı bırsey at agzına

gunaydın güzel anneler ve bebişleri,
bugün bizim izinde ilk gunumuz. hava guzel olsaydı kıyfetleımızı yıkayacaktık ama maalesef baska gune kaldı.

günaydın kızlar dün bebek arabasını kurdurttuk ,elektrikli süt sağma makinasını aldım ve beşiğe takılan dönencelerden aldım cok güzel oldu siz neler yapıyosunuz ?

Güle güle kullanın canım,iyi günlerde inşallah...Biz de iyiyiz çok şükür yani buna da şükür diyelim,çünkü artık sıkıntılar başladı,benim mide yanmam var bugün, en son 5. ayımda yaşamıştım böyle bişey...Bu hafta da hep sırtım ağrıdı nefes almakta güçlük çekiyorum,onun dışında kasıklarımda çok şiddetli ağrı hissetmeye başladım şu an hala ağrıyo,hayır olsun inşallah,anlayacağınız kızlar ben baya korktum gurbet ellerde doğurmaktan,bu cuma 35. haftam bitince izne ayrılıyorum nasipse,aslında 36 da haftaya cuma düşünüyodum ama dayanamıycam ve riske atamıycam,gideyim anneciğimin yanında doğurayım bari...

MEDUSAAA cım sende çok zorlama canım sıkıntıların varsa,valla izne ayrılmaya karar vermek bile öyle motive etti ki beni çok mutluyum bu cuma son,haftaya bu zamanlar inş. memleketimde olucam AMİNNNNNN.....

gunaydın güzel anneler ve bebişleri,
bugün bizim izinde ilk gunumuz. hava guzel olsaydı kıyfetleımızı yıkayacaktık ama maalesef baska gune kaldı.

canım benim ya başa döndük tekrar ilk günlerdeki gibiyim geçmişi okudum genelde varmış birde benim altta 31 yazıyor ben 32 yim üstüne adet oldum

Valla kızlar yine de çok sızlanmayalım çok şükür bu aylara geldik,şaka maka 9. ayımıza girdik çoğumuz,artık sıkıntılarımız olması çok normal,üstelik mucizevi bi insan bekliyoruz hayatımıza,bu yolda çekilen bütün çile kutsaldır arkadaşlar

endişelenecek bir durum yok canım hatta sevinmelisin bu tecrübeyi yaşadığın için bebek göğüsünü Anne karnının üst kısmına dayadığı için öyle oluyo net hissediliyo benim geçen aylarda olmuştu eşimde kulağını dayayıp dinlemişti minik yavrumun kalbini bende oturup ağlamıştım rabbim dindirmesi bu sesi diye

çok kötü midem bulanıyor başımı kaldıramıyorum

sizlerede hayırlı sabahlar canlar benim gece ki durumdan bahsetmişsiniz sanki zehir varddı midemde ayrıca düşük tansiyonda oluyo bende acaba benim mide bulantı ve kusmaların tekrar başlamasına sebep bu olabilir mi ki:44::44:

yerdenn göğe kadar haklısın canım zaten soran herkese hiçbir şeyim yok şükür iyiyiyim diyorum ama burda da bazı sıkıntıları paylaşıyorum size mi nazlanıyorum ne Hamişin derdinden ancak hamiş anlar diyorum

Haklısın canım tabiki bnde aynı , sıkıntılarımı sizinle paylaşınca çok rahatlıyorum, beraberce bu aylara kadar geldik, bende bi eşime nazlanıyorum bi de size,onun dışında çok şükür herşey gayet yolunda...Allahım sağlıklıca kucaklarımıza almamızı nasip etsin inşallah,topiğimizin vazgeçilmez duası

merhaba kızlar bu topiği geç görenlerdenim.Ben de temmuzda doğum yapacağım inşallah.Bebeğinizin ihtiyaçlarını aldınız mı?Bebek arabası alırken çift yönlü mü tercih etmek iyi olur sizce?Sizde de kalça ağrısı var mı?Geceleri uyuyabiliyor musunuz?:))))) Bütün soruları sıraladım :) Bir de biz bu bebeciklere ne giydircez.Temmuzda tulum giyilir mi sizce?0-3 aylık bir iki tane tulum almalı mı almamalı mı?Yoksa kısa kollu çıt çıtlı body alıp geceleri patikli pantolon mu giydiririz?Üşürler mi acaba ya da çok giydirirsek pişik olurlar mı?

Neyse ben gidiyim,şimdi nerden geldi bu bi ton soru soruyo demeyin :))

Hoşgeldin canım ewet bebeğin bütün ihtiyaçları bitti bugün ütüsünü yapıp yerleştircem bebek arabasında ben trio set aldım çift yönlü daha iyi olur die düşünüyorum rüzgarı var güneşi var korumak lazım...gece rahat uyku yok kalça kemiğim çok ağrıyo benimde sinirler gevşediği için bebekte baskı yapınca ondan oluyomuş o ağrılar..giyim konusunda topu anneannelere ve babaannelere atıyorum onlar daha tecrübeliler...atladığım soru kalmadı herhalde

iyi günlerde otur tatlım inşallah ... eşin ve kuzunla inşallah.

hadi gözünaydın cnm güle güle otur.Artık bebişini bekle bakalım :)

güle güle otur tatlım Allah eşinle ve paşanla mutlulukla, sağlıkla ve huzurla oturmayı nasip etsin

güzel dıleklerınız ıcın sonsuz tskler .. Hepınızden Allah razı olsunnn ......kıyafer yıkandı hastane cantamız hazır besıgımız kurulu nevresımı serili . Rbbım sen hevesliklerımızı yaşat .... ee nasılsınız bakalım kızlarr

Hoşgeldin canım aramıza, bebeklerimizin ihtiyaçları kalmadı allahın izniyle,hallettik sayılır,sıcaklara bırakmak istemedik hiçbirimz,tabi sen yeni katıldığın için bilmiyosun aramızda 2 tane tammuz annemiz mayısta bebeklerini kucaklarına aldılar bile maşallah sağlıkları iyi...Bebek arabası bende çift yönlü travel sistem aldım,geceleri uyuyabilyorum ama sabah erken uyanıyorum kasık sancılarımla,kıyafet konusunda da her türlüsünden 2-3 tane al canım mutlaka giydirilir,doğumdan sonra da ihtiyaca göre alırsın zaten...

Aminnnn canım benim, en önemlisi huzur,eminim yeni evinde bu saydıklarından çok HUZUR var canım... Biz de iyiyiz çok şükür,kuzucukların keyifleriyle uğraşıyoruz,bi aşağı bi yukarı bi sağ bi sol benim kız pek hareketli maşallahyoruyo biraz annesini ama şikayetlenmiyorum,yavrucuğum alıştırıyo beni doğum sonrasına diyorumSenin oğlan nasıl bakalım o da çok yorulmuştur taşınma esnasında ama şimdi yeni evinde annesinin mutluluğunu hissediyodur mutlaka...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…