- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #25.041
ohhhhhhhhhhhhhh beee tasındımmmmmmmm bıttııı :))) miss oldu missss
herkese günaydın!!! geçmişe çok ayrıntılı bakamadım ama sanırım yaramaz bi durum yok.. bizden haberleri vereyim size. sonunda haftasonu bebişimizin odasını aldık, çok mutluyumşimdi de gelmesini bekleyeceğiz bakalım.. hatırlayan var mı bilmiyorum belisin doğa modelini beğenmiştim, bursadaki satış noktasında görememiştik yoktu ellerinde. bu haftasonu balıkesirdekine baktık onda varmış ama pek beğenmedim, internette göründüğü kadar güzel değildi, onu beğenmeyince ordan bastık yine bursaya gittik geçen hafta baktığımız başka bi takım vardı çok beğenmiştik onun siparişini verdik sonunda.. sabırsızlıkla bekliyorum gelmesini... cuma günü de doktora gidicem oğlumu görmeye.. bu sıralar çok heyecanlı günler yaşıyorum anlayacağınız gün saymaktan başım döndü artık, neyi sayacağımı şaşırdım.. bi yandan doğuma kalan zamanı sayıyorum, bi yandan doktor kontrol günlerini sayıyorum, bi yandan kardeşim yurtdışında onun geleceği günü sayıyorum, şimdi bi de mobilyaların gelme tarihi çıktı başıma tabi bi de en önemlisi okulun bitme tarihi var ki en çok onu iple çekiyorum.. bi tatil olsa artık evde yatsam akşama kadar... ooof of
hayırlı sabahlar annecikler...
ya bu mümkünmü bilmiyorum ama geceden beri bebeğin kalp atışlarını tıp,tıp diye hissediyorum...
önce hıçkırıktır dedim ama geceden beri sürekli olunca hıçkırık değil diye düşünüyorum nettede bununla ilgii bişey bulamadım...
çok kötü midem bulanıyor başımı kaldıramıyorum
günaydın kızlar dün bebek arabasını kurdurttuk ,elektrikli süt sağma makinasını aldım ve beşiğe takılan dönencelerden aldım cok güzel oldu siz neler yapıyosunuz ?
Günaydın kızlar
canım bende dun oyleydım tansıyonunu bir olc tansıyon dusuklugu halsızlık vede mıde bulantısı yapıyor olabılır. yani bende oyle bır etkısı var sende bır tansıyonunu olc. bırde sekerınnormalseydı bırde tatlı bırsey at agzına
Güle güle kullanın canım,iyi günlerde inşallah...Biz de iyiyiz çok şükür yani buna da şükür diyelim,çünkü artık sıkıntılar başladı,benim mide yanmam var bugün, en son 5. ayımda yaşamıştım böyle bişey...Bu hafta da hep sırtım ağrıdı nefes almakta güçlük çekiyorum,onun dışında kasıklarımda çok şiddetli ağrı hissetmeye başladım şu an hala ağrıyo,hayır olsun inşallah,anlayacağınız kızlar ben baya korktum gurbet ellerde doğurmaktan,bu cuma 35. haftam bitince izne ayrılıyorum nasipse,aslında 36 da haftaya cuma düşünüyodum ama dayanamıycam ve riske atamıycam,gideyim anneciğimin yanında doğurayım bari...
sağol tatlım benimde ağrılarım var ayaklarım davul gibi şişti persembe işte son günüm benimde izne cıkmak istiyorum yoruldum artık benimde ağrılarım var canım cuma günüde kızımı görmeye gitcem nasipse bakalım ne olcakksende yorma artık kendini cnm çık bebişlerimize yazık annemler cok kızıyor bana hala calışıyorum diye
hayırlı sabahlar annecikler...
ya bu mümkünmü bilmiyorum ama geceden beri bebeğin kalp atışlarını tıp,tıp diye hissediyorum...
önce hıçkırıktır dedim ama geceden beri sürekli olunca hıçkırık değil diye düşünüyorum nettede bununla ilgii bişey bulamadım...
çok kötü midem bulanıyor başımı kaldıramıyorum
Günaydın kızlar
canım bende dun oyleydım tansıyonunu bir olc tansıyon dusuklugu halsızlık vede mıde bulantısı yapıyor olabılır. yani bende oyle bır etkısı var sende bır tansıyonunu olc. bırde sekerınnormalseydı bırde tatlı bırsey at agzına
Valla kızlar yine de çok sızlanmayalım çok şükür bu aylara geldik,şaka maka 9. ayımıza girdik çoğumuz,artık sıkıntılarımız olması çok normal,üstelik mucizevi bi insan bekliyoruz hayatımıza,bu yolda çekilen bütün çile kutsaldır arkadaşlar
yerdenn göğe kadar haklısın canım zaten soran herkese hiçbir şeyim yok şükür iyiyiyim diyorum ama burda da bazı sıkıntıları paylaşıyorum size mi nazlanıyorum neHamişin derdinden ancak hamiş anlar diyorum
merhaba kızlar bu topiği geç görenlerdenim.Ben de temmuzda doğum yapacağım inşallah.Bebeğinizin ihtiyaçlarını aldınız mı?Bebek arabası alırken çift yönlü mü tercih etmek iyi olur sizce?Sizde de kalça ağrısı var mı?Geceleri uyuyabiliyor musunuz?:))))) Bütün soruları sıraladım :) Bir de biz bu bebeciklere ne giydircez.Temmuzda tulum giyilir mi sizce?0-3 aylık bir iki tane tulum almalı mı almamalı mı?Yoksa kısa kollu çıt çıtlı body alıp geceleri patikli pantolon mu giydiririz?Üşürler mi acaba ya da çok giydirirsek pişik olurlar mı?
Neyse ben gidiyim,şimdi nerden geldi bu bi ton soru soruyo demeyin :))
iyi günlerde otur tatlım inşallah ... eşin ve kuzunla inşallah.
hadi gözünaydın cnm güle güle otur.Artık bebişini bekle bakalım :)
güle güle otur tatlım Allah eşinle ve paşanla mutlulukla, sağlıkla ve huzurla oturmayı nasip etsin
Herkese günaydınlar kızımla benden de...
Zeynepcim ohhh çok sevindim canım,dinlen artık bol bol yoruldun valla,oğluşunla eşinle huzurlu ve sağlıklıca oturun artık inşallah...
Kozmatik cim secret dan bi haber yok canım daha,evde dinleniyodur diye düşünüyorum....
güzel dıleklerınız ıcın sonsuz tskler .. Hepınızden Allah razı olsunnn ......kıyafer yıkandı hastane cantamız hazır besıgımız kurulu nevresımı serili . Rbbım sen hevesliklerımızı yaşat .... ee nasılsınız bakalım kızlarrGüle güle oturun inşallah.
Bebişinizin odası hayırlı olsun canım çok sevindim. bizim evimiz küçük olduğundan odayı sonra yapacağız eşim yoğun çalışıyor bende öyle ilgilenemedik oda kısmıyla. ancak eşya biberon vs işte. bende 2 hafta sonra ayrılıyorum mecburi izin başlıyor
zor gelmeye başladı karnım iyice geriliyor alttan sanki yırtılıverecek yavvv. cildim çok hassas zaten. senin için günler çabuk geçer oda, kardeş tatil bekle derken heyecan hiç bitmeyecek gibi.
merhaba kızlar bu topiği geç görenlerdenim.Ben de temmuzda doğum yapacağım inşallah.Bebeğinizin ihtiyaçlarını aldınız mı?Bebek arabası alırken çift yönlü mü tercih etmek iyi olur sizce?Sizde de kalça ağrısı var mı?Geceleri uyuyabiliyor musunuz?:))))) Bütün soruları sıraladım :) Bir de biz bu bebeciklere ne giydircez.Temmuzda tulum giyilir mi sizce?0-3 aylık bir iki tane tulum almalı mı almamalı mı?Yoksa kısa kollu çıt çıtlı body alıp geceleri patikli pantolon mu giydiririz?Üşürler mi acaba ya da çok giydirirsek pişik olurlar mı?
Neyse ben gidiyim,şimdi nerden geldi bu bi ton soru soruyo demeyin :))
güzel dıleklerınız ıcın sonsuz tskler .. Hepınızden Allah razı olsunnn ......kıyafer yıkandı hastane cantamız hazır besıgımız kurulu nevresımı serili . Rbbım sen hevesliklerımızı yaşat .... ee nasılsınız bakalım kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?