- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #25.061
Güle güle oturun inşallah.
Bebişinizin odası hayırlı olsun canım çok sevindim. bizim evimiz küçük olduğundan odayı sonra yapacağız eşim yoğun çalışıyor bende öyle ilgilenemedik oda kısmıyla. ancak eşya biberon vs işte. bende 2 hafta sonra ayrılıyorum mecburi izin başlıyor
zor gelmeye başladı karnım iyice geriliyor alttan sanki yırtılıverecek yavvv. cildim çok hassas zaten. senin için günler çabuk geçer oda, kardeş tatil bekle derken heyecan hiç bitmeyecek gibi.
güzel dıleklerınız ıcın sonsuz tskler .. Hepınızden Allah razı olsunnn ......kıyafer yıkandı hastane cantamız hazır besıgımız kurulu nevresımı serili . Rbbım sen hevesliklerımızı yaşat .... ee nasılsınız bakalım kızlarr
güzel dıleklerınız ıcın sonsuz tskler .. Hepınızden Allah razı olsunnn ......kıyafer yıkandı hastane cantamız hazır besıgımız kurulu nevresımı serili . Rbbım sen hevesliklerımızı yaşat .... ee nasılsınız bakalım kızlarr
Güle güle kullanın canım,iyi günlerde inşallah...Biz de iyiyiz çok şükür yani buna da şükür diyelim,çünkü artık sıkıntılar başladı,benim mide yanmam var bugün, en son 5. ayımda yaşamıştım böyle bişey...Bu hafta da hep sırtım ağrıdı nefes almakta güçlük çekiyorum,onun dışında kasıklarımda çok şiddetli ağrı hissetmeye başladım şu an hala ağrıyo,hayır olsun inşallah,anlayacağınız kızlar ben baya korktum gurbet ellerde doğurmaktan,bu cuma 35. haftam bitince izne ayrılıyorum nasipse,aslında 36 da haftaya cuma düşünüyodum ama dayanamıycam ve riske atamıycam,gideyim anneciğimin yanında doğurayım bari...
sağol tatlım benimde ağrılarım var ayaklarım davul gibi şişti persembe işte son günüm benimde izne cıkmak istiyorum yoruldum artık benimde ağrılarım var canım cuma günüde kızımı görmeye gitcem nasipse bakalım ne olcakksende yorma artık kendini cnm çık bebişlerimize yazık annemler cok kızıyor bana hala calışıyorum diye
çalıştığın için önünde saygıyla eğiliyorum.benım de ayaklarım davul gibi.salondan mutfağa zor gidiyorum.çalışmayı 1 hafta önce bıraktım.çok ödemim var
hayırlı sabahlar annecikler...
ya bu mümkünmü bilmiyorum ama geceden beri bebeğin kalp atışlarını tıp,tıp diye hissediyorum...
önce hıçkırıktır dedim ama geceden beri sürekli olunca hıçkırık değil diye düşünüyorum nettede bununla ilgii bişey bulamadım...
ha bu arada SECRET 'DAN haberi olanınız varmı?son durum ne oldu?
cuma aksamı tasınıyodum esyalar bı geldı yeni eve hiçbişey sıgmadı. ortalık birine girdiAminnnn canım benim, en önemlisi huzur,eminim yeni evinde bu saydıklarından çok HUZUR var canım... Biz de iyiyiz çok şükür,kuzucukların keyifleriyle uğraşıyoruz,bi aşağı bi yukarı bi sağ bi sol benim kız pek hareketli maşallahyoruyo biraz annesini ama şikayetlenmiyorum,yavrucuğum alıştırıyo beni doğum sonrasına diyorum Senin oğlan nasıl bakalım o da çok yorulmuştur taşınma esnasında ama şimdi yeni evinde annesinin mutluluğunu hissediyodur mutlaka...
Allah razı olsunnn .. ben cok aceleciyim inan duramıyorum bısey yapmadan bıde cok agırlasmadı vucudumm . sadece kusmalar basladı ve kabızlık benı mahfedıyorrrsağol canım teşekkürler.. ne güzel 2 haftan kalmış çabucak geçer.. benim daha 2 hafta sonra okul kapanacak, sonrasında seminerler var, oof daha çook var. bakalım dayanabilecek miyim o zamana kadar.. zor yürüyorum artık yaa paytak paytak oldum, oysaki çok da kilo almadım aşırı.. allah hepimizin yardımcısı olsun, zor günler var önümüzde doğuma kadar..
cnm yeni evine taşınmışsın hayırlı olsun güle güle oturun, görmemişim ben geçmişi okurken atlamışım.. ne güzel walla hem taşınmışsın hem de kıyafetlerin çantan hazır, maşallah sanabenim daha herşey duruyo, şimdi doğursam ne bebeğin ne benim giyecek bişeyimiz yok hazırda..
aminn canımm benımmmmamin canım hayırlı olsun hepsi ..güzel günler yaşayın evinizde inşallah
çalıştığın için önünde saygıyla eğiliyorum.benım de ayaklarım davul gibi.salondan mutfağa zor gidiyorum.çalışmayı 1 hafta önce bıraktım.çok ödemim var
Çok saol çok teşekkür ederim canım, herşey bebekleri için,ben de bu cuma ayrılıyorum allah nasip ederse,ödemim yok ama çok uzun yola gidicem memleketime,artık sancılar yoklamaya başlayınca buralarda olacak diye korkumdan bu hafta karar verdim,memleketimde çalışıyo olsaydım belki daha dayanırdım ama 35. haftamda pes ettim bende...Sende baya çalışmışsın canım...Benim ödemim bir iki hafta önce oldu ama bu sıralar iyi çok şükür,ayaklarını sadece uzatmak yetmiyo canım biraz yüksek bi yere kaldırman lazım onun dışında soğuk tuzlu su yap biraz beklet içinde ayaklarını,aklına geldikçe de soğuk suyla yıka sürekli,beni rahatlatmıştı umarım sende rahatlarsın,bi de tabi vazgeçilmez bol su iç canım...
Çok saol çok teşekkür ederim canım, herşey bebekleri için,ben de bu cuma ayrılıyorum allah nasip ederse,ödemim yok ama çok uzun yola gidicem memleketime,artık sancılar yoklamaya başlayınca buralarda olacak diye korkumdan bu hafta karar verdim,memleketimde çalışıyo olsaydım belki daha dayanırdım ama 35. haftamda pes ettim bende...Sende baya çalışmışsın canım...Benim ödemim bir iki hafta önce oldu ama bu sıralar iyi çok şükür,ayaklarını sadece uzatmak yetmiyo canım biraz yüksek bi yere kaldırman lazım onun dışında soğuk tuzlu su yap biraz beklet içinde ayaklarını,aklına geldikçe de soğuk suyla yıka sürekli,beni rahatlatmıştı umarım sende rahatlarsın,bi de tabi vazgeçilmez bol su iç canım...
canım Allaha emanet ol.inşallah sağ salim varırsın gideceğin yere.tavsiyelerine uyacağım.soğuk suyla yıkamak ıyı gelıyor hakıkaten.hafta sonu evımı temızlettım.biraz ayakta kaldım halıyle,ayakta kaldıgımda hele hiç basamıyorum artık uzerine.yaklarımı cok severdim bi zamanlar.ama şimdi görmek istemiyorum:)palet gibiler:)
cuma aksamı tasınıyodum esyalar bı geldı yeni eve hiçbişey sıgmadı. ortalık birine girdikocamla kavga ettık ben fenalaştım agladım zırladım .. annemi aradım
-anne esyalar sıgmıyor ne yapacam ben dedım ayıldım bayıldım azcık telefonda . gece uçagıyla annem Trabzondan ISTANbula geldı .. evımı yerlestırdı temızledı düzenımı kurdu gitti :)) 2 gece kaldı . çunku calısıyor dıye.. annem benı hamıle ılk defa gördü..
ve tasındıgım gun benım dogum gunumdu . annem geldı dogum gunun de kutlu olsun dedi .. ayy cok guzeldii..
canım Allaha emanet ol.inşallah sağ salim varırsın gideceğin yere.tavsiyelerine uyacağım.soğuk suyla yıkamak ıyı gelıyor hakıkaten.hafta sonu evımı temızlettım.biraz ayakta kaldım halıyle,ayakta kaldıgımda hele hiç basamıyorum artık uzerine.yaklarımı cok severdim bi zamanlar.ama şimdi görmek istemiyorum:)palet gibiler:)
Aminnn canım çok saol iyi dileklerin için...Bende eşime gösteriyorum sürekli şişmiş mi bi gariplik var mı diye,ama ödem iyice oluştuğunda valla çok garip görünüyolar ayakkabıya zor sığıyolar zaten
kızlar doktordan geldik 31+4 teyiz 2 kg olmuş kuzucuğum:))maşallah maşallah..Herşeyi iyi dedi doktorumuz ama kafası hala biraz aşağıda kasıklarımda dikkat ediceksin kaptırmıcaksın kendini dedi,sürekli yatmıcam ama dimi dedim yok o kadara gerek yok dedi.Normal doğumu konuştuk şu an için hiç bişi diyemem dedi benimkinin yüzü karnıma bakıyormuş:)ama dönebilir dedi normal olması için sırtını dönmesi gerekiyormuş karnıma.Çatı genişlemeye devam ediyor o yüzden son haftalarda bakıyoruz dedi.20 gün sonra çağırdı.Bizde haberler böyle...Onu görünce unuttum uykusuzluğuda ağrılarıda hepsi uçtu gitti:))
maşallah canım Allah nazarlardan saklasın,ne zamandır yatıyosun bildiğim kadarıyla çok şükür gelişmeler iyi demekki, yine de dikkat et hareketlerine, senin bebiş de tombiş olcak sanırım benim kız gibi...
havalımanına gıttık annem benı yandan gordu tanımadı .. esıme sordu kı zeynep nerde??Ayy zeynepcim duygulandırdın beni , anneler işte yaa:2: her sıkıntımızda anında koşuyolar,annen beni ilk kez hamile gördü demişsin ona da ayrı bi duygulandım off bende annemin yanına gitmek istiyorum hayırlısıyla...Ne güzel herşeyini halletmiş hasret de gidermişsinizdir,doğum gününü de kutlamışsınız ohhhhhh kaça katlandı mutluluğun kimbilir...
Anlatsana biraz annen seni nasıl buldu neler söyledi merak ettim...Kendi kendime kaşınıyorum heralde duygulanasım var...Bu arada doğum günün kutlu olsun canım nice senelere sağlıkla mutlulukla eşinle evladınla....
havalımanına gıttık annem benı yandan gordu tanımadı .. esıme sordu kı zeynep nerde??
bende yuzumu donunce annem aglamaya basladı ..
taksıyle eve gıderken gece sureklı benı izlıyordu ..
karnıma baktı ömür tekme atıyordu bı inip bı kalkıyordu karnım . yavrumun yavrusumu varmıs orda dedi . ayy saclarımı öptu kokladı ..
eve gıttık ben senle uyuycam dıye tutturdum oda bebege vururum gece uyurken dedi deff ettı beni
neyse 2 gun hıc durmadan sabah6 aksam 12 ev yerlestırdık . annem bana gıderken dedi ki 20 yasına gırmıssın ama pek bı buyuk geldin gozume :)) ayy öyle ıste anam benım ...
çok tsk ederim fameeeeeay canım ya ne güzel bir mutluluk olmuştur sana anneler işte ''iki eli kanda olsa'' yavrusunu yalnız ve sıkıntıda bırakmayıp hemen yetişiyo... :124: Doğum Günün Kutlu Olsun:124: Nice mutlu yıllara tatlım:119:
havalımanına gıttık annem benı yandan gordu tanımadı .. esıme sordu kı zeynep nerde??
karnıma baktı ömür tekme atıyordu bı inip bı kalkıyordu karnım . yavrumun yavrusumu varmıs orda dedi . ayy saclarımı öptu kokladı ..
eve gıttık ben senle uyuycam dıye tutturdum oda bebege vururum gece uyurken dedi deff ettı beni
neyse 2 gun hıc durmadan sabah6 aksam 12 ev yerlestırdık . annem bana gıderken dedi ki 20 yasına gırmıssın ama pek bı buyuk geldin gozume :)) ayy öyle ıste anam benım ...
Canım yaa ne güzel mutlu olmuşsundur.Anneler işte kıyamaz evlatlarına yazdıklarını okurken duygusallaştım gözlerim doldu. Her ne kadra benim annem bana yakın olsa da anne ile ilgili birşey duydum mu okudum mu böyle oluyorum. Bu arada Trabzonlusun galiba. Bende Trabzonluyum. Sen neresindensin bakem. Pendiğin neresine taşındın ?
sağol canım teşekkürler.. ne güzel 2 haftan kalmış çabucak geçer.. benim daha 2 hafta sonra okul kapanacak, sonrasında seminerler var, oof daha çook var. bakalım dayanabilecek miyim o zamana kadar.. zor yürüyorum artık yaa paytak paytak oldum, oysaki çok da kilo almadım aşırı.. allah hepimizin yardımcısı olsun, zor günler var önümüzde doğuma kadar..
merhaba hanımlar hepinize hayırlı dogumlar diliyorum. bende kısmetse bi prenses beklıyorum az kaldı. yalnız biraz iri galiba cünkü burdakileri okudugum kadarıyla benimkinin kilosu cok fazla. en son doktora 1 ay önce gittim 1750 gramdı. doktorda iri diyor. yarın tekrar randevum var acaba ne kadar olmustur. iri bebek normal doguma engelmi? ben biraz minyon tipliyim.
herkese merhaba güzel anneler ve birbirinden tatlı bebişleri nasılsınız bakalım biz iyiyiz çok şükür cuma günü gittik kontrole oğlum 2300 kg olmuş maşallah :) şu gebelik şekeride olmasa iyi olacak ama napalım bunada şükür oğlum iyi yaa razıyım diyete :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?