2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım teşekkürler.. ne güzel 2 haftan kalmış çabucak geçer.. benim daha 2 hafta sonra okul kapanacak, sonrasında seminerler var, oof daha çook var. bakalım dayanabilecek miyim o zamana kadar.. zor yürüyorum artık yaa paytak paytak oldum, oysaki çok da kilo almadım aşırı.. allah hepimizin yardımcısı olsun, zor günler var önümüzde doğuma kadar..

cnm yeni evine taşınmışsın hayırlı olsun güle güle oturun, görmemişim ben geçmişi okurken atlamışım.. ne güzel walla hem taşınmışsın hem de kıyafetlerin çantan hazır, maşallah sana benim daha herşey duruyo, şimdi doğursam ne bebeğin ne benim giyecek bişeyimiz yok hazırda..

amin canım hayırlı olsun hepsi ..güzel günler yaşayın evinizde inşallah

cnm evet dogru duymus olabılırsın ben doktoruma cok hıckırıyo dedıgımde bana
kalp atıslarıyla karısıyo olabılır govdesı uste geldıgınde kalp atısını cok rahat duyabılırsın demıstı

ha bu arada SECRET 'DAN haberi olanınız varmı?son durum ne oldu?

cnm dun aksam konustum secret le gayet ıyıydı bu sabah doktorlar gorucekmıs oyle cıkarıcaklarmıs
cok ıyım dıyodu dun serum fılan ıyı geldı sanırım sesıde ıyı gelıyodu cunku oglene dogru arıcam tekrardan suan cok erken

cuma aksamı tasınıyodum esyalar bı geldı yeni eve hiçbişey sıgmadı. ortalık birine girdi kocamla kavga ettık ben fenalaştım agladım zırladım .. annemi aradım
-anne esyalar sıgmıyor ne yapacam ben dedım ayıldım bayıldım azcık telefonda . gece uçagıyla annem Trabzondan ISTANbula geldı .. evımı yerlestırdı temızledı düzenımı kurdu gitti :)) 2 gece kaldı . çunku calısıyor dıye.. annem benı hamıle ılk defa gördü..
ve tasındıgım gun benım dogum gunumdu . annem geldı dogum gunun de kutlu olsun dedi .. ayy cok guzeldii..

Allah razı olsunnn .. ben cok aceleciyim inan duramıyorum bısey yapmadan bıde cok agırlasmadı vucudumm . sadece kusmalar basladı ve kabızlık benı mahfedıyorrr
amin canım hayırlı olsun hepsi ..güzel günler yaşayın evinizde inşallah
aminn canımm benımmmm

Ayy zeynepcim duygulandırdın beni , anneler işte yaa:2: her sıkıntımızda anında koşuyolar,annen beni ilk kez hamile gördü demişsin ona da ayrı bi duygulandım off bende annemin yanına gitmek istiyorum hayırlısıyla...Ne güzel herşeyini halletmiş hasret de gidermişsinizdir,doğum gününü de kutlamışsınız ohhhhhh kaça katlandı mutluluğun kimbilir...

Anlatsana biraz annen seni nasıl buldu neler söyledi merak ettim...Kendi kendime kaşınıyorum heralde duygulanasım var...Bu arada doğum günün kutlu olsun canım nice senelere sağlıkla mutlulukla eşinle evladınla....

kızlar doktordan geldik 31+4 teyiz 2 kg olmuş kuzucuğum:))maşallah maşallah..Herşeyi iyi dedi doktorumuz ama kafası hala biraz aşağıda kasıklarımda dikkat ediceksin kaptırmıcaksın kendini dedi,sürekli yatmıcam ama dimi dedim yok o kadara gerek yok dedi.Normal doğumu konuştuk şu an için hiç bişi diyemem dedi benimkinin yüzü karnıma bakıyormuş:)ama dönebilir dedi normal olması için sırtını dönmesi gerekiyormuş karnıma.Çatı genişlemeye devam ediyor o yüzden son haftalarda bakıyoruz dedi.20 gün sonra çağırdı.Bizde haberler böyle...Onu görünce unuttum uykusuzluğuda ağrılarıda hepsi uçtu gitti:))

havalımanına gıttık annem benı yandan gordu tanımadı .. esıme sordu kı zeynep nerde??
bende yuzumu donunce annem aglamaya basladı ..
taksıyle eve gıderken gece sureklı benı izlıyordu ..
karnıma baktı ömür tekme atıyordu bı inip bı kalkıyordu karnım . yavrumun yavrusumu varmıs orda dedi . ayy saclarımı öptu kokladı ..
eve gıttık ben senle uyuycam dıye tutturdum oda bebege vururum gece uyurken dedi deff ettı beni
neyse 2 gun hıc durmadan sabah6 aksam 12 ev yerlestırdık . annem bana gıderken dedi ki 20 yasına gırmıssın ama pek bı buyuk geldin gozume :)) ayy öyle ıste anam benım ...

ay canım ya ne güzel bir mutluluk olmuştur sana anneler işte ''iki eli kanda olsa'' yavrusunu yalnız ve sıkıntıda bırakmayıp hemen yetişiyo... :124: Doğum Günün Kutlu Olsun:124: Nice mutlu yıllara tatlım:119:

Kendim kaşındım sordum valla ağlattın beni:2: eli öpülesi anneler,çok mutlu oldum senin adına canım,sanki kendim yaşamışım gibi oldum, Allah ayırmasın onları bizden bizi de yavrularımızdan,insan anne olunca anlarmış lafı kadar doğru bi söz yokmuş gerçekten...

Canım yaa ne güzel mutlu olmuşsundur.Anneler işte kıyamaz evlatlarına yazdıklarını okurken duygusallaştım gözlerim doldu. Her ne kadra benim annem bana yakın olsa da anne ile ilgili birşey duydum mu okudum mu böyle oluyorum. Bu arada Trabzonlusun galiba. Bende Trabzonluyum. Sen neresindensin bakem. Pendiğin neresine taşındın ?

merhaba hanımlar hepinize hayırlı dogumlar diliyorum. bende kısmetse bi prenses beklıyorum az kaldı. yalnız biraz iri galiba cünkü burdakileri okudugum kadarıyla benimkinin kilosu cok fazla. en son doktora 1 ay önce gittim 1750 gramdı. doktorda iri diyor. yarın tekrar randevum var acaba ne kadar olmustur. iri bebek normal doguma engelmi? ben biraz minyon tipliyim.

canım benim bildiğim son 3 hafta ne olursa olsun izin hakkın var. bunu unutma mutlaka vakti gelince bırak. çalışman zaten yasal olmaz.dinlenmelisin enerji toplamalısın

herkese merhaba güzel anneler ve birbirinden tatlı bebişleri nasılsınız bakalım biz iyiyiz çok şükür cuma günü gittik kontrole oğlum 2300 kg olmuş maşallah :) şu gebelik şekeride olmasa iyi olacak ama napalım bunada şükür oğlum iyi yaa razıyım diyete :)

Canım benim de tombiş bi prensesim olcak allahın izniyle,ben 1 ay öncesini çok hatırlamıyorum en son 3 gün önce gittik 33+6 da 2400gr dı kızım,seninle aramızda 2 hafta var,yarın kontrolden sonra yine haberdar et bizi canım...Eğer 3600-3700 olursa normal doğum riskli olur dedi doktorum,son haftalara doğru belli olur canım bebeişlerin kilolarına göre ama tabi ki iri bebek normal doğumu etkiler hiç riske atmaya gerek yok...Bu arada bende normal istiyorum bakalım hayırlısı artık son haftaları bekliycez karar vermek için,ama doktorumun tavsiyesine kesinlikle uyarım,çünkü bu sıralar doğum yapan arkadaşlarım oldu birinin doğuaramdığı için karnına basmışlar çok fena,birisinin bebeğini de vakkumla almak zorunda kaldılar,ben böyle bişey yaşansın istemiyorum o yüzden baktım bebişim tombiş sezeryan olcam bakalım...

Maşallah canım oğluşuna nasıl da büyüdüler kuzucuklar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…