- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #25.081
Canım benim de tombiş bi prensesim olcak allahın izniyle,ben 1 ay öncesini çok hatırlamıyorum en son 3 gün önce gittik 33+6 da 2400gr dı kızım,seninle aramızda 2 hafta var,yarın kontrolden sonra yine haberdar et bizi canım...Eğer 3600-3700 olursa normal doğum riskli olur dedi doktorum,son haftalara doğru belli olur canım bebeişlerin kilolarına göre ama tabi ki iri bebek normal doğumu etkiler hiç riske atmaya gerek yok...Bu arada bende normal istiyorum bakalım hayırlısı artık son haftaları bekliycez karar vermek için,ama doktorumun tavsiyesine kesinlikle uyarım,çünkü bu sıralar doğum yapan arkadaşlarım oldu birinin doğuaramdığı için karnına basmışlar çok fena,birisinin bebeğini de vakkumla almak zorunda kaldılar,ben böyle bişey yaşansın istemiyorum o yüzden baktım bebişim tombiş sezeryan olcam bakalım...
Maşallah canım oğluşunanasıl da büyüdüler kuzucuklar...
havalımanına gıttık annem benı yandan gordu tanımadı .. esıme sordu kı zeynep nerde??
bende yuzumu donunce annem aglamaya basladı ..
taksıyle eve gıderken gece sureklı benı izlıyordu ..
karnıma baktı ömür tekme atıyordu bı inip bı kalkıyordu karnım . yavrumun yavrusumu varmıs orda dedi . ayy saclarımı öptu kokladı ..
eve gıttık ben senle uyuycam dıye tutturdum oda bebege vururum gece uyurken dedi deff ettı beni
neyse 2 gun hıc durmadan sabah6 aksam 12 ev yerlestırdık . annem bana gıderken dedi ki 20 yasına gırmıssın ama pek bı buyuk geldin gozume :)) ayy öyle ıste anam benım ...
kızlar doktorum günde 1 fincan türk kahvesine izin verdi. Ben de günde 1 fincan içiyorum. Yalnız kahveyi içerken telvesi kalınca yiyesim geliyor ve yiyorum. sizce zararı varmıdır.
Aminnn canım çok saol iyi dileklerin için...Bende eşime gösteriyorum sürekli şişmiş mi bi gariplik var mı diye,ama ödem iyice oluştuğunda valla çok garip görünüyolar ayakkabıya zor sığıyolar zaten
maşallah canım Allah nazarlardan saklasın,ne zamandır yatıyosun bildiğim kadarıyla çok şükür gelişmeler iyi demekki, yine de dikkat et hareketlerine, senin bebiş de tombiş olcak sanırım benim kız gibi...
canım çok sağol evet çok uzun zaman yattım hatta hamileliğim yatak wc arası geçti diyebilirim şükürler olsun daha iyiyim artık.Evet teyzesi son 20 gündür atağa geçti paşam maşallah,ama çok bakıo annesi ona azcık tombiş olsun istiyorum nedense şölee boğum boğum sıktırmalık:))önce sağlıklı olsunlar tabi,senin kız benimkinden de tombiş galiba:) maşallah hepsine
ben dogma buyume Trabzon merkezliyim( köyüm yok ) ben halkalıda (k.çekmece) ye tasındım kuzummmmmm .. sen neresındensın trabzonunCanım yaa ne güzel mutlu olmuşsundur.Anneler işte kıyamaz evlatlarına yazdıklarını okurken duygusallaştım gözlerim doldu. Her ne kadra benim annem bana yakın olsa da anne ile ilgili birşey duydum mu okudum mu böyle oluyorum. Bu arada Trabzonlusun galiba. Bende Trabzonluyum. Sen neresindensin bakem. Pendiğin neresine taşındın ?
evet kuzum yaaaa aynen annem bana derdi anne olunca anlarsın dıyeeeKendim kaşındım sordum valla ağlattın beni:2: eli öpülesi anneler,çok mutlu oldum senin adına canım,sanki kendim yaşamışım gibi oldum, Allah ayırmasın onları bizden bizi de yavrularımızdan,insan anne olunca anlarmış lafı kadar doğru bi söz yokmuş gerçekten...
ben dogma buyume Trabzon merkezliyim( köyüm yok ) ben halkalıda (k.çekmece) ye tasındım kuzummmmmm .. sen neresındensın trabzonun
evet kuzum yaaaa aynen annem bana derdi anne olunca anlarsın dıyeeecok dogru soylemıs sen nasılsın mınicıgın nasıl ?
armonipark alısverıs merkezının yanında bılıyorum hayatım ama orayı pek önermediler seb oraya mı gıdeceksın orda mı yapcan dogumunu??canım bende kucukcekmece deyım sen doktora nereye gıdıyorsun uygun fıyat hastane arıyordun sanırım sefakoyde rumeli hospital var normal dogum 200 epıdural 300 sezeryan 500 tl canım bılgın olsun ıstedım
armonipark alısverıs merkezının yanında bılıyorum hayatım ama orayı pek önermediler seb oraya mı gıdeceksın orda mı yapcan dogumunu??
hayatım benım dr um ozel gungoren hastanesınde 1000 lıraya normal 1500 e sezeryaan yapıomus ben o kadar para veremem onun ıcın özel hayat hastanesı esenler de yapacagım ınsallahh sen nerde oturuyorsunnnben orda turkan hanıma gıdıyordum gecen aya kadar o ayrılacam dedı bende medıcana ya gıtmeye basladım aslında ben o hastaneyı cok begenırdım ama son 1 yıldır bozdu gıbı gelıyor bana da bıde ben dogum katını falan da gezdım fıyatlarına oranla kotu deıl aslında onemlı olan guvenecegın bı doktor bulmakta olay cnm benım sımdı gıttıgım hastanede normal dogum 1300 sezeryan 2500 duyunca ıcım gıtmedı deıl ama sırf doktorum gıttıgı ıcın bıraktım o hastaneyı
hayatım benım dr um ozel gungoren hastanesınde 1000 lıraya normal 1500 e sezeryaan yapıomus ben o kadar para veremem onun ıcın özel hayat hastanesı esenler de yapacagım ınsallahh sen nerde oturuyorsunnn
canım çok sağol evet çok uzun zaman yattım hatta hamileliğim yatak wc arası geçti diyebilirim şükürler olsun daha iyiyim artık.Evet teyzesi son 20 gündür atağa geçti paşam maşallah,ama çok bakıo annesi ona azcık tombiş olsun istiyorum nedense şölee boğum boğum sıktırmalık:))önce sağlıklı olsunlar tabi,senin kız benimkinden de tombiş galiba:) maşallah hepsine
ben dogma buyume Trabzon merkezliyim( köyüm yok ) ben halkalıda (k.çekmece) ye tasındım kuzummmmmm .. sen neresındensın trabzonun
evet kuzum yaaaa aynen annem bana derdi anne olunca anlarsın dıyeeecok dogru soylemıs sen nasılsın mınicıgın nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?