2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

evet bende normal dogum olsun diye tutturmuyorum bakalım doktor ne soylerse o olacak tabiki. sezeryandan degilde sonrasındaki acılardan cok korkuyorum. etrafımda hiç normal doguran yok ha bir tane war onunda bebege dogumda su kacırmıslar menenjit oldu hiç iyi bir örnek degil bana neyse bakalım buna doktor karar vericek tabiki. sanada hayırlı dogumlar dilerim insallah asasız noksansız hayırlı bir evladın olur

kızlar doktorum günde 1 fincan türk kahvesine izin verdi. Ben de günde 1 fincan içiyorum. Yalnız kahveyi içerken telvesi kalınca yiyesim geliyor ve yiyorum. sizce zararı varmıdır.

Selam kızlar. Zeynepciğim yeni evin hayılı uğurlu olsun. Evelsi gün gece bende sancılandım, belim hiç ağrımazdı belim ağrıdı. Eşimi uyandırsammı uyandırmasammı derken uyanadırdım. Dedim sancım var kalk bi bak açılmam filan var mı. Bişey olmaaaz suyun gelirdi zaten doğum başlasa dedi. Allahım bu adamın bu rahatlığı beni öldürecek O an diyorum kalksammı ki, kendi çantam hazırda bebişinkileri koymadım çantaya acaba onları koysammı, duşumu da alırım filan diyorum. Amaaaan çok değişik bi psikoloji yaa, erkekler ne anlasın tabii.. Neyseki sancım geçti. Bizden haberler böyle..

merhaba herkese
sabahtan beri sayfam açık ara ara okudum ama bir türlü yazma fırsatı bulamadım işlerden....
secretı okuyunca pankledim yalnız gerçekten artık doğumlar sıraya dökülecek galiba şaka gibi geliyor bana ama bişicik kalmadı ayyy heyecanlandım .. secret canım iyi olmana sevindim, allahım bebişlerimizi korusun....
zeynep 346161 canım güle güle otur yeni evinde ağız tadıyla inşallah.. ohh ne güzel herşeyi halletmişsiniz anacınla... doğum gününde kutlu olsun bu arada bebişinle ve eşinle nice mutlu yıllara....

Ayyy zeynep ağladım senin yüzünden yaaaaaaaaa annem de beni görmedi kayseri de ve çalışıyo doğuma gelebilirmi bilmiyorum burda tekbaşımayım nefret ediyorum o yüzden istanbuldan yaa her şeyini yalnız yaşıyosun en güzel anlatrında sevdiklerinden kimse yok yanında off offff

kızlar doktorum günde 1 fincan türk kahvesine izin verdi. Ben de günde 1 fincan içiyorum. Yalnız kahveyi içerken telvesi kalınca yiyesim geliyor ve yiyorum. sizce zararı varmıdır.

zararlı olup olmadığını ben de çok merak ediyorum, çünkü aynı şeyi ben de yapıyorum :26: :26: :26: son damlasına kadar parmaklayıp yiyorum walla... öyle canım çekiyor ki.. utanmasam kuru kahveyi yalayacam

ben dogma buyume Trabzon merkezliyim( köyüm yok ) ben halkalıda (k.çekmece) ye tasındım kuzummmmmm .. sen neresındensın trabzonun

evet kuzum yaaaa aynen annem bana derdi anne olunca anlarsın dıyeee cok dogru soylemıs sen nasılsın mınicıgın nasıl ?

canım bende kucukcekmece deyım sen doktora nereye gıdıyorsun uygun fıyat hastane arıyordun sanırım sefakoyde rumeli hospital var normal dogum 200 epıdural 300 sezeryan 500 tl canım bılgın olsun ıstedım

canım bende kucukcekmece deyım sen doktora nereye gıdıyorsun uygun fıyat hastane arıyordun sanırım sefakoyde rumeli hospital var normal dogum 200 epıdural 300 sezeryan 500 tl canım bılgın olsun ıstedım
armonipark alısverıs merkezının yanında bılıyorum hayatım ama orayı pek önermediler seb oraya mı gıdeceksın orda mı yapcan dogumunu??

armonipark alısverıs merkezının yanında bılıyorum hayatım ama orayı pek önermediler seb oraya mı gıdeceksın orda mı yapcan dogumunu??

ben orda turkan hanıma gıdıyordum gecen aya kadar o ayrılacam dedı bende medıcana ya gıtmeye basladım aslında ben o hastaneyı cok begenırdım ama son 1 yıldır bozdu gıbı gelıyor bana da bıde ben dogum katını falan da gezdım fıyatlarına oranla kotu deıl aslında onemlı olan guvenecegın bı doktor bulmakta olay cnm benım sımdı gıttıgım hastanede normal dogum 1300 sezeryan 2500 duyunca ıcım gıtmedı deıl ama sırf doktorum gıttıgı ıcın bıraktım o hastaneyı

hayatım benım dr um ozel gungoren hastanesınde 1000 lıraya normal 1500 e sezeryaan yapıomus ben o kadar para veremem onun ıcın özel hayat hastanesı esenler de yapacagım ınsallahh sen nerde oturuyorsunnn

hayatım benım dr um ozel gungoren hastanesınde 1000 lıraya normal 1500 e sezeryaan yapıomus ben o kadar para veremem onun ıcın özel hayat hastanesı esenler de yapacagım ınsallahh sen nerde oturuyorsunnn

küçükçekmece tren ıstasyonunun ordayım ben canım annem halkalı konutların orada sen cnm

Aminnn canım maşallah bebişlerimize,benim kızım 3 gün önce 2400 gr dı doktorumuz tombiş olduğunu söylüyo ama hızlı kilo almazsa belki normal olabilir ama böyle giderse sezerayn olursun dedi,hayırlı doğumlar inşallah hepimize...

Biz de iyiyiz zeynepcim bende hayırlısıyla bu cuma doğum iznime ayrılıcam 37. haftamı bekleyemiycem,bu cuma 35. haftam doluyo yeter dedim artık,bende de toparlanma telaşı var canım,ama öyle bi ev taşıma filan yok seninki gibi,Miniciğim de iyi maşallah kuzum,büyüyoruz anne kız,ben onu büyütüyorum o beniBu cuma raporumuzu almaya gidicez tekrar doktorumuza gelişmelerini yazarım size tatlım...

içimde öyle bi sıkıntı var ki kızlar anlatamam bir an once kızıma kavusmak ıstıyorum onunla gulup oynamak gul yuzunu opup koklamak ıstıyorum

kızlar bişey sorucam bende 2-3 gündür aşırı sırt ağrısı var heleki bu gün fena şöyle bir yazı buldum

Gebe uterus, bir yandan büyürken diğer taraftan da ağırlığıyla öne doğru meyil gösterir. Bu şekilde vücudun ağırlık merkezi de Öne doğru kaymış olur. Vücudun bunu kompanse edebilmesi için bilhassa bel omurlarında ileri derecede lordoz meydana, gelir. Bu esnada bel ve sırt adaleleri, daha fazla yük altında kalacakları için, gebeliğin son 14 günü içinde gebeler ileri derecede bel ve sırt ağrılarından şikâyet ederler.

14 gün diyo oysaki benim daha 5 haftam var.erken doğum olabilirmi acaba sizdede sırt ağrı varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…