- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #25.121
kızlar bişey sorucam bende 2-3 gündür aşırı sırt ağrısı var heleki bu gün fena şöyle bir yazı buldum
Gebe uterus, bir yandan büyürken diğer taraftan da ağırlığıyla öne doğru meyil gösterir. Bu şekilde vücudun ağırlık merkezi de Öne doğru kaymış olur. Vücudun bunu kompanse edebilmesi için bilhassa bel omurlarında ileri derecede lordoz meydana, gelir. Bu esnada bel ve sırt adaleleri, daha fazla yük altında kalacakları için, gebeliğin son 14 günü içinde gebeler ileri derecede bel ve sırt ağrılarından şikâyet ederler.
14 gün diyo oysaki benim daha 5 haftam var.erken doğum olabilirmi acaba sizdede sırt ağrı varmı
burburcum masaj niçin tehlkeliymiş ki, arada sırada yaptırıyorm ii geliyo valla sırtıma belime, yaptırmayım mı yani?
kızlar bişey sorucam bende 2-3 gündür aşırı sırt ağrısı var heleki bu gün fena şöyle bir yazı buldum
Gebe uterus, bir yandan büyürken diğer taraftan da ağırlığıyla öne doğru meyil gösterir. Bu şekilde vücudun ağırlık merkezi de Öne doğru kaymış olur. Vücudun bunu kompanse edebilmesi için bilhassa bel omurlarında ileri derecede lordoz meydana, gelir. Bu esnada bel ve sırt adaleleri, daha fazla yük altında kalacakları için, gebeliğin son 14 günü içinde gebeler ileri derecede bel ve sırt ağrılarından şikâyet ederler.
14 gün diyo oysaki benim daha 5 haftam var.erken doğum olabilirmi acaba sizdede sırt ağrı varmı
kader arkadaşlarım herkese merhaba ben hamileliğin başlarında çok giriyordum fakat okul falan baya bi yazamadım sizlerde bizde oğlumla 32.haftanın içindeyiz benimde bel,sırt ve bugünlerde de kasık ağrıları başladı ha birde göğsümün altında sol tarafta yani karnımın en tepe sol noktasında yanma oluyo acaba oraya bi organımı değiyo ne oluyo acaba bu gibi sorunu olan var mı acaba?
minnak kuzular ve onların koca göbekli anneleri nasılllllarl bu sabah????
her yerim ağrıyor ve dinlenememiş bi şekilde kalksamda koynumda bebeğim yanımda oğlumla gözlerimi güne açmak yetiyor bana....
RABBİM SANA SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN!!!!!!!!!!!11
canım doğummu yaptın güle güle büyüt bebeğini sağlıkla inşallahh
ben 32artı4te gittim, 2300 gr dedi doktor. baştan beri iri, önde gidiyor haftasına göre..
doktorum böyle giderse normal doğum zor olur.
bastırmayla, vakumla ilk doğumda zorlamak istemem dedi..
ben de benim kadar normal doğum istediğini biliyorum doktorumun.
ama 37-38 gibi kendisi gelirse süpper olacak.
bu aralar sırt üstü yatıyorum önceden hep sola yatardım şimdi yatamıyorum rahatsız oluyorum kızımda rahatsız oluyo heralde sıkıştırıyo beni cuma günü kontrolüm var doktoruma sorucam benim suyum az haftada bir kontrole gidiyorum nstlerim fln 2 haftadır başladı geçen hafta bebeğe giden kan akışı fln ii demişti doktorum bakalım hakkımızda hayırlısı olsun kızım şimdiden esir aldı annesini :):)
Kizlar bugun "Dikkat bebek var" filmine gittim,cok guzeldi tavsiye ederim izleyin mutlaka
Ebe asude oflaz in sitesinde dogal dogumla ilgili bilgiler var, orda doktor onerileride var sanirim ordan bilgi alabilirsin.
Hosgeldin cnm:) ben normal dogum istiyorum insallah ama sezeryan olmak zorunda klirsam heralde narkoz alirim,epiduralde ne kadar aci hissedilmesede dokunuldugu ve karninla oynandigi hissediliyor. Heralde o hisse benim yuregim dayanmaz:)
herkese günaydın.. ya kızlar 2 gecedir bacağımda kasılmayla uyanıyorum çığlıkla sonra hareket ettiremiyorum yani tam kasılma değilde hani derler damar damar üstüne geliyo diye öyle oluyo çok canım yanıyo hep aynı bacakta oluyo sabah kalkınca bi süre tutuna tutuna yürüyorum ilerleyen saatlerde açılıyo bunun nedeni nedir acaba bilgisi olan varmı..doktora gidecek halim bile yok önce foruma bi sorayım fikir sahibi olan vardır diye düşündümkocam diyo bana kalp krizi geçirtmeden bi doğursaydın :26:haklı
herkese günaydınlaarsırt ağrılarından bahsedilmiş, biz de aynıyız yaa.. ölcem ağrıdan. geceleri hiç uyuyamaz oldum nasıl geçecek bu son günler merak ediyorum.. bi de artık hiç iş yapamaz oldum, 2 gömleği zor ütüledim dün akşam. ayaklarım sanırım beni taşımıyor artık. topuklarım yere geçti resmen ya diken gibi batıyor ayak tabanlarım hiç ayakta duramıyorum.. belim deseniz kopacak gibi ağrıyor.. bunlar yetmezmiş gibi bir de kasık ağrılarım başladı.. bacaklarımın arasındaki o kemikler yerinden çıkacak gibi acıyor adım atarken.. korkuyorum erken doğum belirtisi mi yoksa diye..
bende de oluyor canım gece esnediğim zaman, yavaş yavaş ov ve hareket ettir ayağını bilekten ileri geri doğru. bol bol yoğurt ye, önemli birşey değil gece-gündüz sürekli olmuyorsaherkese günaydın.. ya kızlar 2 gecedir bacağımda kasılmayla uyanıyorum çığlıkla sonra hareket ettiremiyorum yani tam kasılma değilde hani derler damar damar üstüne geliyo diye öyle oluyo çok canım yanıyo hep aynı bacakta oluyo sabah kalkınca bi süre tutuna tutuna yürüyorum ilerleyen saatlerde açılıyo bunun nedeni nedir acaba bilgisi olan varmı..doktora gidecek halim bile yok önce foruma bi sorayım fikir sahibi olan vardır diye düşündümkocam diyo bana kalp krizi geçirtmeden bi doğursaydın :26:haklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?