2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

sLM kızlarrr nasılsınızzz gun gectıkce zamanımız azalıyo sorunlar coğalıyo inş sağlıcakla alırz yavrularımızı kucagımıza

burburcum masaj niçin tehlkeliymiş ki, arada sırada yaptırıyorm ii geliyo valla sırtıma belime, yaptırmayım mı yani?

Canım bende de var sırt ve bel ağrısı,ilk aylarda sadece belim ağrıyodu şimdi de feci derecede sırtım ağrıyo ve ben her ağrıdığında masaj yaptırıyorum çok rahatlıyo insan,normaşlde de masajı çok severim zaten,yani ovma şeklinde yaptırıyorum vurdurmuyorum ve tam bel bölgeme yaptırmıyorum orda boşluk olunca bi tuhaf oluyo...Çok zorlamadıkça bi sorun olacağını sanmıyorum...

Sanırım bu saatte benim gibi ayakta kimse yoktur.Saat 3 gibi bir uyandım uyuyamadım tekrar.Dün arkadaşımın günü vardı oraya gittim.Fırt fırt gezioyurm hala ama artık hiç bir yere gitmeme kararı aldım.Çok rahatsız oldum aşağı doğru çok baskı hissettim bazen de acıma.Bu hafta evdeyim inş. sürekli yazarım forumda

zeynep346161 , canımcığım öncelikle yeni evin hayırlı olsun.İnş. huzur içinde otur.İkinci olarak , doğum günün kutlu olsun inş. seneyeki doğum gününde bebişinde yanında olacak birlikte üflersiniz mumlarınızı.Annen ile ilgili anlattıkların çok duygulandırdı beni.Anne işte...

Ahh canım ahh bel, sırt ağrılarım benim de o kadar fazla ki anlatamam.Dinlenmek için uzanıyorum sırt ağrısından yatamıyorum.Artık dayanamıyorum, akşamları eşim yarım saatte bir masaj yapıyor da öyle dinleniyorum.

Canım, ben de sol göğsümün altında bir sıkışma hissediyorum bazen.Sanırım bebişin ayağı falan diyorum da hareket ettiğinde anlıyorum ki değil.Ne olduğunu ben de çözemedim.

minnak kuzular ve onların koca göbekli anneleri nasılllllarl bu sabah????
her yerim ağrıyor ve dinlenememiş bi şekilde kalksamda koynumda bebeğim yanımda oğlumla gözlerimi güne açmak yetiyor bana....
RABBİM SANA SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN!!!!!!!!!!!11

canım doğummu yaptın güle güle büyüt bebeğini sağlıkla inşallahh

canım doğummu yaptın güle güle büyüt bebeğini sağlıkla inşallahh

yok hayatım ne doğumu aman daha erken :)))
benim 4 yaşında bi oğlum var diğeride içerde ya onu kast ettim ...zaten bu seferki kız olcak kısmetse.....
Hani şu söz var ya"bi oğlum olsun adıı toprak olsun...
Bi kızım olsun adı yağmur olsun...
Ikisi kavga etsin ortalık çamur olsun..."" gibi tadından yenmez bi durum :))))

günaydın hamişler herkes nasıl bakalım
benimde çok sırt ve bel ağrım oldu pek uyuyamadım ama sabah kalktım işe geldim mecburen ( olsun buna da şükür....
yaa bende bebişimin kıyafetlerini yıkayıp yerleştirmek istiyorum , hala çantamı hazırlamadım.... komik belki ama çantamı hazırladıgımda sanki doğumun daha da yaklaştığını hissedeceğim gibi geliyor...yaklaştıda zaten ama ne bileyim işte bi garip hissediyorum ben kendimi bu ara ....

herkese günaydın.. ya kızlar 2 gecedir bacağımda kasılmayla uyanıyorum çığlıkla sonra hareket ettiremiyorum yani tam kasılma değilde hani derler damar damar üstüne geliyo diye öyle oluyo çok canım yanıyo hep aynı bacakta oluyo sabah kalkınca bi süre tutuna tutuna yürüyorum ilerleyen saatlerde açılıyo bunun nedeni nedir acaba bilgisi olan varmı..doktora gidecek halim bile yok önce foruma bi sorayım fikir sahibi olan vardır diye düşündümkocam diyo bana kalp krizi geçirtmeden bi doğursaydın :26:haklı

cena bence senn yumurtlama zamanın erken de olabilir bizlere göre, yani SAT aynı olması demek, döllenme zamanının aynı olması demek değil.
Tabi yine de iri bi bebek oldugunu değiştirmez ama, 2-3 hafta değil de 1-2 hafta ilerdedir belki. belki sen 38 deym sanarken döllenme acısından o zaten 40 haftalıktır.

inşallah vaktinde en normal şekilde gelir de, istediğin gibi bi doğum olur.

ben sırtüstü yatamıyorm nefesm kesiliyo resmen, ciğerme hava dolcak yer kalmıyo sanki sırtüstü yattıgmda. sen nası yatıyosn ki, nefes alabiliyo musn?

minitacm ama epidural oldugu zaman, bebegni ilk çıktgnda görebiliyosn, ilk temas çok önemli sonucta. korkunc tabi ama oyle bi avantajı var.

Bu arada biz de karyolamızı dolabımızı aldık kızlar.
o kadar gittik çamlıca mobilya sitesindeki pahalı mobilyalara baktk baktk, az kaldı alcaktık, pazarlıkta anlaşamadık accık bi indirim yapsalardı alıyoduk ama indrm yapmadılar die almadık..

sonunda gittik ikea dan aldık. inşallah cabuk deforme olmaz
bi de şifoniyer yoktu bu grupta o kötü oldu, çekmece çok kullanılıyomuş, miniklerin kıyafetleri de minicik diye :44:

Eki Görüntüle 430843

canım ben de haftalarca çektim aynı durumu gece bir kramp girerdi nasıl bir acıyla yataktan fırlatırdı beni... magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyodur heralde çünkü herkeste aynı teşhisi koyuyo aşağı yukarı doktorlar ve magnezyum ilacı veriyolar. magnorm adında bi ilaç kullanmaya başladım ben (sandoz şeklinde) geç oldu ama son haftalarımda rahat ediyorum bari.

herkese günaydınlaar sırt ağrılarından bahsedilmiş, biz de aynıyız yaa.. ölcem ağrıdan. geceleri hiç uyuyamaz oldum nasıl geçecek bu son günler merak ediyorum.. bi de artık hiç iş yapamaz oldum, 2 gömleği zor ütüledim dün akşam. ayaklarım sanırım beni taşımıyor artık. topuklarım yere geçti resmen ya diken gibi batıyor ayak tabanlarım hiç ayakta duramıyorum.. belim deseniz kopacak gibi ağrıyor.. bunlar yetmezmiş gibi bir de kasık ağrılarım başladı.. bacaklarımın arasındaki o kemikler yerinden çıkacak gibi acıyor adım atarken.. korkuyorum erken doğum belirtisi mi yoksa diye..

canım günaydın kasık ağrısı üşütmeden olabılecegı gıbı sancı belırtısıde olabilir o nedenle bence doktorunu ara ve sor mutlaka.

bende de oluyor canım gece esnediğim zaman, yavaş yavaş ov ve hareket ettir ayağını bilekten ileri geri doğru. bol bol yoğurt ye, önemli birşey değil gece-gündüz sürekli olmuyorsa

gunaydın kızlar

valla sizi kıskanmıyorum dersem yalan olur benım kocam hamıle kaldıgımdan beri oyle degıstı kı anlatamam masaj yapıyor falan yazmıssınız benım kı yapmadıgı gıbı soylenıyor bıde bı senmı hamılesın kımseyı boyle gormedım hıc koca masaj yaparmıymıs
gecen gun agrıdan kıvranıyorum ısten 2 de cıktım gıttım yattım eve geldı hıc nasılsın demek bıle yok yemek ısıttı kendıne ( bana verecek sandım bende ılk basta) oturdu yedi bi guzel
pazar gununede kahvaltıya akrabalarını cagırdı yemın ederım hıc bıseye yardım da etmedı bılıyor benım huyumu rezıl olmaktansa her yerım agrır yıne yaparım bıde annelerı falan gelınce buzdolabını falan temızlemeye baslıyor bırı su ıcse gıdıyor bardagı yıkıyor her gelen evde sen ıs yapmıyon her halde herseyı o yapıyor baksana dıyor ben daha da sınır oluyorum en guzel sekılde agırladım akrabalarını sonra benım arkadaslarım ızmıtten gelmıs yarım saat ugrayalım dedıler musaıt deılım dıyecekmısım akrabaları ya gec saate kadar otururlarsaymıs
dedımkı ınsan bı tesekkur eder bana ne yaptın kı tesekkur beklıyosun demezmı kahvaltı bu duyanda 10 cesıt pasta yaptın sanır dedı delırdım anlatamam ne sans var bende yaa hamıle kaldıgımdan berı ilgi bekleyen bı kocaya sahip oldum aileside saolsun gelip yardım edelım hıc demezler yıyıp ıcelım anca

bana dua edın kızlar rabbım sabır versın akıl versın bunları atlatacak ıman versın yoksa delirecem

Günaayydın Kızlar...
Annem buradaydı 2 haftadır dün akşam uğurladık pek bir üzüldüm ağlaya ağlaya uyumuşum.Neyse şimdi kendimi daha iyi hissediyorum.Umarım sizler iyisinizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…