- 5 Eylül 2011
- 6.196
- 906
- 163
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #25.141
Günaayydın Kızlar...
Annem buradaydı 2 haftadır dün akşam uğurladık pek bir üzüldüm ağlaya ağlaya uyumuşum.Neyse şimdi kendimi daha iyi hissediyorum.Umarım sizler iyisinizdir.
gunaydın kızlar
valla sizi kıskanmıyorum dersem yalan olur benım kocam hamıle kaldıgımdan beri oyle degıstı kı anlatamam masaj yapıyor falan yazmıssınız benım kı yapmadıgı gıbı soylenıyor bıde bı senmı hamılesın kımseyı boyle gormedım hıc koca masaj yaparmıymıs
gecen gun agrıdan kıvranıyorum ısten 2 de cıktım gıttım yattım eve geldı hıc nasılsın demek bıle yok yemek ısıttı kendıne ( bana verecek sandım bende ılk basta) oturdu yedi bi guzel
pazar gununede kahvaltıya akrabalarını cagırdı yemın ederım hıc bıseye yardım da etmedı bılıyor benım huyumu rezıl olmaktansa her yerım agrır yıne yaparım bıde annelerı falan gelınce buzdolabını falan temızlemeye baslıyor bırı su ıcse gıdıyor bardagı yıkıyor her gelen evde sen ıs yapmıyon her halde herseyı o yapıyor baksana dıyor ben daha da sınır oluyorum en guzel sekılde agırladım akrabalarını sonra benım arkadaslarım ızmıtten gelmıs yarım saat ugrayalım dedıler musaıt deılım dıyecekmısım akrabaları ya gec saate kadar otururlarsaymıs
dedımkı ınsan bı tesekkur eder bana ne yaptın kı tesekkur beklıyosun demezmı kahvaltı bu duyanda 10 cesıt pasta yaptın sanır dedı delırdım anlatamam ne sans var bende yaa hamıle kaldıgımdan berı ilgi bekleyen bı kocaya sahip oldum aileside saolsun gelip yardım edelım hıc demezler yıyıp ıcelım anca
bana dua edın kızlar rabbım sabır versın akıl versın bunları atlatacak ıman versın yoksa delirecem
Günaayydın Kızlar...
Annem buradaydı 2 haftadır dün akşam uğurladık pek bir üzüldüm ağlaya ağlaya uyumuşum.Neyse şimdi kendimi daha iyi hissediyorum.Umarım sizler iyisinizdir.
allah tez zamanda kavuştursun canım . doğuma gelicekmi tekrar ?
Canım çok kızdım eşine,sende ona hak ettiği gibi davran,ağrın sızın olduğunda kıvran ama söylenme merak etsin...Şuna bak yaa hamile hamile ne kadar hizmet etmişsin,normal zamandaki gibi değiliz ki kıpır kıpır olalım,Allah sabır versin dilediğim gibi canım,ama dediğim gibi bu güzel günleri tekrar yaşamayacaksın meraklandır biraz,anlatma bebekle ilgili bişey...
Güle güle kavuş canım...
gunaydın kızlar
valla sizi kıskanmıyorum dersem yalan olur benım kocam hamıle kaldıgımdan beri oyle degıstı kı anlatamam masaj yapıyor falan yazmıssınız benım kı yapmadıgı gıbı soylenıyor bıde bı senmı hamılesın kımseyı boyle gormedım hıc koca masaj yaparmıymıs
gecen gun agrıdan kıvranıyorum ısten 2 de cıktım gıttım yattım eve geldı hıc nasılsın demek bıle yok yemek ısıttı kendıne ( bana verecek sandım bende ılk basta) oturdu yedi bi guzel
pazar gununede kahvaltıya akrabalarını cagırdı yemın ederım hıc bıseye yardım da etmedı bılıyor benım huyumu rezıl olmaktansa her yerım agrır yıne yaparım bıde annelerı falan gelınce buzdolabını falan temızlemeye baslıyor bırı su ıcse gıdıyor bardagı yıkıyor her gelen evde sen ıs yapmıyon her halde herseyı o yapıyor baksana dıyor ben daha da sınır oluyorum en guzel sekılde agırladım akrabalarını sonra benım arkadaslarım ızmıtten gelmıs yarım saat ugrayalım dedıler musaıt deılım dıyecekmısım akrabaları ya gec saate kadar otururlarsaymıs
dedımkı ınsan bı tesekkur eder bana ne yaptın kı tesekkur beklıyosun demezmı kahvaltı bu duyanda 10 cesıt pasta yaptın sanır dedı delırdım anlatamam ne sans var bende yaa hamıle kaldıgımdan berı ilgi bekleyen bı kocaya sahip oldum aileside saolsun gelip yardım edelım hıc demezler yıyıp ıcelım anca
bana dua edın kızlar rabbım sabır versın akıl versın bunları atlatacak ıman versın yoksa delirecem
ay canım ya Allah yardımcın olsun inş.Eşinle bu konu hakkında enine boyuna konuşamıyor musunuz ? Hamilelikte böyle olduysa , sebebini konuşmalısınız bence iletişim kopukluğu olmasın.Umarım seni dinler ve anlamaya çalışır.İnsan zaten hamilelikte çok duygusal oluyor, daha fazla ilgi bekliyor eşin inş. bu davranışlarından vazgeçer.
gunaydın kızlar
Günaayydın Kızlar...
Canım bende de var sırt ve bel ağrısı,ilk aylarda sadece belim ağrıyodu şimdi de feci derecede sırtım ağrıyo ve ben her ağrıdığında masaj yaptırıyorum çok rahatlıyo insan,normaşlde de masajı çok severim zaten,yani ovma şeklinde yaptırıyorum vurdurmuyorum ve tam bel bölgeme yaptırmıyorum orda boşluk olunca bi tuhaf oluyo...Çok zorlamadıkça bi sorun olacağını sanmıyorum...
yav bu ev hanımlığı çalışmamak ne rahat bişeymiş,sabah gülbenle başlıyorum güne:) sonra serap ezgüyle yeniden başlayalım var,o bitince esra erol.sonra ana haber bülteni,annemle oturup kek çay kısır yiyoruz.offf off:)) ev hanımlığı güzelmiş valla hemen izine ayrılın,yıpratmayın kendınızı:)
oyyy bayılırım masaja.yalnız o koca göbekle yüzüstü nasıl uzanıyosun da masaj yaptırıyosun orayı anlamadım canım:)) varsa bi formül bana da soyle de ben de gideyım masaja.ben de hamılelıkten once giderdim masaja.şimdi gidemiyorum.
yav bu ev hanımlığı çalışmamak ne rahat bişeymiş,sabah gülbenle başlıyorum güne:) sonra serap ezgüyle yeniden başlayalım var,o bitince esra erol.sonra ana haber bülteni,annemle oturup kek çay kısır yiyoruz.offf off:)) ev hanımlığı güzelmiş valla hemen izine ayrılın,yıpratmayın kendınızı:)
hadi bakalım:)) sen bi izine ayrıl bana hak vereceksin:)) şöyle nalları dikip bi yat güzelce:))Bak şimdi tatlım ayağının arasına yumuşacık bi yastık al yana doğru yat ayyyy bir güzel oluyo anlatamam,bende aynı sen gibiyim saatlerce yapsalar kalkmam.Ben hamile ve emzirme yastıkları varya onlardan çok rahat ettim, otururken yatarken hep kullanıyorum,masajda da onu koyuyorum ağağımla göbüşüme doğru,içi kum gibi olunca baskı yapmıyo karnıma canım,ayy akşam olsa da eşim bi ovsa beni böyleee
hıı anladım yan yatıyosun demek.. zekice aslında.
Bu arada çok imrendim sana,ama benim de az kaldı inş.Neler yapcam şu cuma bi gelsin hayırlrıyla memleketime evime bi gideyim oyyy süper düşünmesi bile...O kadar çalıştık canım tadını çıkar valla...
merhabalar hanımlar bende izne ayrıldım ev keyifliymiş.
Bu arada bugün migrosdan 1 paket prima 1 numara bez aldım yanında bir paket prima ıslak mendil hediye verdiler. Daha önce böyle bir kampanya varmıydı bilmiyorum ama şu anda var bilginiz olsun.
yaww ben evde oturunca esra erol a kadar sıkıntıdan patlıyorum ya temızlık yapıyorum ya örgü örüyorum bana evde durmak öyle zor geliyor ki içimde havuza gıdıp yuzesım var zaten(
kek kısır demeyın bana deli gibi yıyorum ıkısınıde
hadi bakalım:)) sen bi izine ayrıl bana hak vereceksin:)) şöyle nalları dikip bi yat güzelce:))
daha önce de yani yakın zamanda da yapmıştı migros canım.ben onu kaçırmıştım o zaman.söylediğin iyi oldu.bakayım bi migrosa,saolasın
miniciğimle birlikte bana gelin hemen :)sizi bi kek kısır manyağı yapayım ben:))
Kizlar size bisey sorcam dogumdan sonra 40 gun evden cikilmaz
Diyolarya dogrumu ? Ve bisey daha duydum yari kirktan sonra
Evden gezmeye cikabilirmissin ama aksam ezani okunmadan evde
Olman gerekiyomus bole bisey varmi yoksa uydurmami ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?