2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaayydın Kızlar...
Annem buradaydı 2 haftadır dün akşam uğurladık pek bir üzüldüm ağlaya ağlaya uyumuşum.Neyse şimdi kendimi daha iyi hissediyorum.Umarım sizler iyisinizdir.

allah tez zamanda kavuştursun canım . doğuma gelicekmi tekrar ?

Canım çok kızdım eşine,sende ona hak ettiği gibi davran,ağrın sızın olduğunda kıvran ama söylenme merak etsin...Şuna bak yaa hamile hamile ne kadar hizmet etmişsin,normal zamandaki gibi değiliz ki kıpır kıpır olalım,Allah sabır versin dilediğim gibi canım,ama dediğim gibi bu güzel günleri tekrar yaşamayacaksın meraklandır biraz,anlatma bebekle ilgili bişey...

Günaayydın Kızlar...
Annem buradaydı 2 haftadır dün akşam uğurladık pek bir üzüldüm ağlaya ağlaya uyumuşum.Neyse şimdi kendimi daha iyi hissediyorum.Umarım sizler iyisinizdir.

Güle güle kavuş canım...

allah tez zamanda kavuştursun canım . doğuma gelicekmi tekrar ?

Amin bitanemmm... evet doğum için 2 hafta sonra filan tekrar gelicek inşallah canımm.

saol canım benim

ay canım ya Allah yardımcın olsun inş.Eşinle bu konu hakkında enine boyuna konuşamıyor musunuz ? Hamilelikte böyle olduysa , sebebini konuşmalısınız bence iletişim kopukluğu olmasın.Umarım seni dinler ve anlamaya çalışır.İnsan zaten hamilelikte çok duygusal oluyor, daha fazla ilgi bekliyor eşin inş. bu davranışlarından vazgeçer.

canım psıkolojıde varmıs boyle durumlar bazı erkekler eşi hamile kalınca heryerı agrımaya baslıyormus nazlanmaya baslıyormus falan fılan baba olacagını algılayamıyormus su söz var ya babalık öğreniliyor annelik iç güdüselmiş ya çok pişman olacak bu günlere biliyorum kızı biraz büyüdüğünde ahh be canım benım canımda hıc tatlı değil oyle canım acıyor dıyeyım her aksam kendı kendıme sırtıma masaj yapıyorum bazen aglıyorum yaparkende ama az kaldı kızımı kucağıma alınca bitecek bütün hepsi biz iki kişiyiz zaten şimdide kızımla :)) şükür rabbime

günaydın canım.zaman zaman hepimiz yasıyoruz eşlerimizle böyle problemler.bazen sabırlı olup sineye cekmek gerekiyor.ama sen sinirlenmeden eşini al karşına konuş.erkekler çocuklar gibidir inan.erkekler salaktır ayrıca.hiç bir kadın tanımıyorum kı bı erkeği yola getirmesin.ama işte sabırlı olman şart.eşini eğitebilirsin.istediğin kıvama getirebilirsin.sadece eşinin zayıf taraflarından yaklaşmayı bil.bir de bol sabır dılıyorum canım.

oyyy bayılırım masaja.yalnız o koca göbekle yüzüstü nasıl uzanıyosun da masaj yaptırıyosun orayı anlamadım canım:)) varsa bi formül bana da soyle de ben de gideyım masaja.ben de hamılelıkten once giderdim masaja.şimdi gidemiyorum.

yav bu ev hanımlığı çalışmamak ne rahat bişeymiş,sabah gülbenle başlıyorum güne:) sonra serap ezgüyle yeniden başlayalım var,o bitince esra erol.sonra ana haber bülteni,annemle oturup kek çay kısır yiyoruz.offf off:)) ev hanımlığı güzelmiş valla hemen izine ayrılın,yıpratmayın kendınızı:)

yaww ben evde oturunca esra erol a kadar sıkıntıdan patlıyorum ya temızlık yapıyorum ya örgü örüyorum bana evde durmak öyle zor geliyor ki içimde havuza gıdıp yuzesım var zaten(

kek kısır demeyın bana deli gibi yıyorum ıkısınıde

merhabalar hanımlar bende izne ayrıldım ev keyifliymiş.
Bu arada bugün migrosdan 1 paket prima 1 numara bez aldım yanında bir paket prima ıslak mendil hediye verdiler. Daha önce böyle bir kampanya varmıydı bilmiyorum ama şu anda var bilginiz olsun.

Bak şimdi tatlım ayağının arasına yumuşacık bi yastık al yana doğru yat ayyyy bir güzel oluyo anlatamam,bende aynı sen gibiyim saatlerce yapsalar kalkmam.Ben hamile ve emzirme yastıkları varya onlardan çok rahat ettim, otururken yatarken hep kullanıyorum,masajda da onu koyuyorum ağağımla göbüşüme doğru,içi kum gibi olunca baskı yapmıyo karnıma canım,ayy akşam olsa da eşim bi ovsa beni böyleee

Bu arada çok imrendim sana,ama benim de az kaldı inş.Neler yapcam şu cuma bi gelsin hayırlrıyla memleketime evime bi gideyim oyyy süper düşünmesi bile...O kadar çalıştık canım tadını çıkar valla...

hadi bakalım:)) sen bi izine ayrıl bana hak vereceksin:)) şöyle nalları dikip bi yat güzelce:))

daha önce de yani yakın zamanda da yapmıştı migros canım.ben onu kaçırmıştım o zaman.söylediğin iyi oldu.bakayım bi migrosa,saolasın

miniciğimle birlikte bana gelin hemen :)sizi bi kek kısır manyağı yapayım ben:))

Kizlar size bisey sorcam dogumdan sonra 40 gun evden cikilmaz
Diyolarya dogrumu ? Ve bisey daha duydum yari kirktan sonra
Evden gezmeye cikabilirmissin ama aksam ezani okunmadan evde
Olman gerekiyomus bole bisey varmi yoksa uydurmami ?

yaww ben evde oturunca esra erol a kadar sıkıntıdan patlıyorum ya temızlık yapıyorum ya örgü örüyorum bana evde durmak öyle zor geliyor ki içimde havuza gıdıp yuzesım var zaten(

kek kısır demeyın bana deli gibi yıyorum ıkısınıde

kızlar bu ara ben öyle cok acıkmaya başladım ki anlatamam hep yıyım yıne yıyım ama sırtım agrımasın istiyorum :))

Ayyy ağzım sulandı kız eve gidince yapsam mı acaba,kilo alıyorum diye pek bişey yapmıyorum son zamanlarda,yapınca çok yiyorum çünkü,saol tatlım yemişle beraber inş,sne ye bizim yerimize de ,şöyle bol limonlu yanında da turşu :18:

Kizlar size bisey sorcam dogumdan sonra 40 gun evden cikilmaz
Diyolarya dogrumu ? Ve bisey daha duydum yari kirktan sonra
Evden gezmeye cikabilirmissin ama aksam ezani okunmadan evde
Olman gerekiyomus bole bisey varmi yoksa uydurmami ?

Öyle diyorlar ama çok abarttıklarını düşünüyorum.Yeni doğum yapmış kadının rahmi aşağıda old. için dikişler falan enfeksiyona açık olması, bebeğin de bağışıklık sisteminin çok gelişmemiş olması belli bir süre dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyorum.İnş. herhangi bir sorun olmadığı sürece doğumdan 15-20 gün sonra memlekete gitmeyi düşünüyorum.

Çok güzel söylüyor sizinle de paylaşmak istedim canlarım...

[video=youtube;tpGMSv5kElk]http://www.youtube.com/watch?v=tpGMSv5kElk[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…