- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #25.161
yav bu ev hanımlığı çalışmamak ne rahat bişeymiş,sabah gülbenle başlıyorum güne:) sonra serap ezgüyle yeniden başlayalım var,o bitince esra erol.sonra ana haber bülteni,annemle oturup kek çay kısır yiyoruz.offf off:)) ev hanımlığı güzelmiş valla hemen izine ayrılın,yıpratmayın kendınızı:)
Kizlar size bisey sorcam dogumdan sonra 40 gun evden cikilmaz
Diyolarya dogrumu ? Ve bisey daha duydum yari kirktan sonra
Evden gezmeye cikabilirmissin ama aksam ezani okunmadan evde
Olman gerekiyomus bole bisey varmi yoksa uydurmami ?
yav bu ev hanımlığı çalışmamak ne rahat bişeymiş,sabah gülbenle başlıyorum güne:) sonra serap ezgüyle yeniden başlayalım var,o bitince esra erol.sonra ana haber bülteni,annemle oturup kek çay kısır yiyoruz.offf off:)) ev hanımlığı güzelmiş valla hemen izine ayrılın,yıpratmayın kendınızı:)
Kizlar size bisey sorcam dogumdan sonra 40 gun evden cikilmaz
Diyolarya dogrumu ? Ve bisey daha duydum yari kirktan sonra
Evden gezmeye cikabilirmissin ama aksam ezani okunmadan evde
Olman gerekiyomus bole bisey varmi yoksa uydurmami ?
Selamualeyküm hatunlar..nasılsınız? Kaç zamandır giremedim net daha yeni bağlandı.. Yeni evimize de en sonunda taşındık.. çok yoruldum ama değdi.. Sizde ne var ne yok.. doğuran varmı..?
kızlar doktordan geldik 31+4 teyiz 2 kg olmuş kuzucuğum:))maşallah maşallah..Herşeyi iyi dedi doktorumuz ama kafası hala biraz aşağıda kasıklarımda dikkat ediceksin kaptırmıcaksın kendini dedi,sürekli yatmıcam ama dimi dedim yok o kadara gerek yok dedi.Normal doğumu konuştuk şu an için hiç bişi diyemem dedi benimkinin yüzü karnıma bakıyormuş:)ama dönebilir dedi normal olması için sırtını dönmesi gerekiyormuş karnıma.Çatı genişlemeye devam ediyor o yüzden son haftalarda bakıyoruz dedi.20 gün sonra çağırdı.Bizde haberler böyle...Onu görünce unuttum uykusuzluğuda ağrılarıda hepsi uçtu gitti:))
merhaba kızlar...
ınsallah herkes ıyıdır..pınarali ısımlı arkadasımızı gecen gün yazmıstım , hala hastanede yatıyordu kendısı ve bugun suncı sancı vererek dogumu baslatmaya karar verdıler..hepimiz dualarımızı esırgemeyelım lütfen..hayırlısıyla bı bebişimiz daha gelıyor ınsallah
Allah yardimcisi olsun bebegini saglikla kucagina alir insaallah. kac haftalikti biliyormusun canim?
merhaba kızlar...
ınsallah herkes ıyıdır..pınarali ısımlı arkadasımızı gecen gün yazmıstım , hala hastanede yatıyordu kendısı ve bugun suncı sancı vererek dogumu baslatmaya karar verdıler..hepimiz dualarımızı esırgemeyelım lütfen..hayırlısıyla bı bebişimiz daha gelıyor ınsallah
Kızlar ne zamandır bebek şampuanı falan alacağım ama ne marka alsam bilemiyorum.Şampuan , bebek yağı... falan neler aldınız ? Hangi marka aldınız yada almayı düşünüyorsunuz ?
merhaba kızlar...
acaba benim bebeğim çok mu küçük kalmış arkadaşlar,her yere bakıyorum bu haftalarda 2-2,5 kg olmalı yazıyor,benim miniğim 1,800 ancak geliyor.
kızlar aramızda hastane cantası hazır olanlar vardır zahmet olmazsa adetleriyle beraber neler koyduklarını yazabilirler mi ya da bi ara konusu gectiyse kopyalayabilirler mi?rica etsemm...
Hayırlı olsun canım.Güle güle oturun inş... Ben de evde oturuyorum artık.Yiyip içip yatıyorum :)
merhaba kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?