2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

oof ne özendim cnm yaa bizim yerimize de keyfini sür bari.. doğumdan sonra bebişimle daha çok vakit geçirmek için iznimi sonraya aktarmam lazım dolayısı ile bu haftadan ayrı 4 hafta daha çalışmam lazım.. çok isterdim evde şöyle serilip yatmayı...

Kizlar size bisey sorcam dogumdan sonra 40 gun evden cikilmaz
Diyolarya dogrumu ? Ve bisey daha duydum yari kirktan sonra
Evden gezmeye cikabilirmissin ama aksam ezani okunmadan evde
Olman gerekiyomus bole bisey varmi yoksa uydurmami ?

ben inanmıyorum böyle bişey olduğuna bence uydurma.. sonuçta bugün doğurup yarın kendimizi gezmeğe verecek değiliz.. ama 40 da neymiş?? niye 30 değil 50 değil de 40?? saçma bence.. kendini toparlayıp iyi hissettiğin her an çıkabilmeli bence insan. haa derseniz küçücük bebişlere yazık kıyamam o zaman haklı olabilirsiniz..

daha bugün aktardım iznimi nasıl özendim sana yaa doğumdan sonra bebeğime bakabilmek için çalışmam lazım ama benim

merhaba kızlar nasılsınız
minişler nasıllar sorun yok inş.

bi arkadaşımız 40 çıkmadan çklmaz fln demiş
ben onlara inanmıyorum hurafe onlar
mecbur doktora vs. gidiosun o ne olacak :)
bizim 40 çıkmadan bayram geleceği için mecbur çıkarız :)

Selamualeyküm hatunlar.. nasılsınız? Kaç zamandır giremedim net daha yeni bağlandı.. Yeni evimize de en sonunda taşındık.. çok yoruldum ama değdi.. Sizde ne var ne yok.. doğuran varmı..?

Kizlar size bisey sorcam dogumdan sonra 40 gun evden cikilmaz
Diyolarya dogrumu ? Ve bisey daha duydum yari kirktan sonra
Evden gezmeye cikabilirmissin ama aksam ezani okunmadan evde
Olman gerekiyomus bole bisey varmi yoksa uydurmami ?

yok canım inanma öyle seylere tabıı bebısın bıraz toplayana bırbırınıze alısana kadar ıster ıstemez evde duruyorsun ama ilk hafta dr kontrolun var mesela mecbur bebısınle cıkacaksın ben allah sağlık verırse 40 ı cıkmadan kızımı denıze sokmayı dusunuyorum gecen sene gordum bodrum da adam dr du kızını denıze sokuyordu 20 gunluk cok ıyı gelıyormus bıde 40 ına kadar nasıl alıstırırsan oyle gıdermıs ben o yuzden kalın gıydırmeyı bıle dusunmuyorum acıkcası

Selamualeyküm hatunlar.. nasılsınız? Kaç zamandır giremedim net daha yeni bağlandı.. Yeni evimize de en sonunda taşındık.. çok yoruldum ama değdi.. Sizde ne var ne yok.. doğuran varmı..?

Hayırlı olsun canım.Güle güle oturun inş... Ben de evde oturuyorum artık.Yiyip içip yatıyorum :)

Merhaba Kızlar Merhaba kuzular

Maşallah hepinize bende yavaş yavaş tatil moduna girmeye başladım. aman diyorum son 3 hafta kala evde dinlenmeye bana fırsat tanır bebişim inşallah. bu arada kocam evi atölyeye çevirdi her yer talaşşşşş ama çok şükür kendi dağıtıyor kendi topluyorrr

acaba benim bebeğim çok mu küçük kalmış arkadaşlar,her yere bakıyorum bu haftalarda 2-2,5 kg olmalı yazıyor,benim miniğim 1,800 ancak geliyor.

kızlar aramızda hastane cantası hazır olanlar vardır zahmet olmazsa adetleriyle beraber neler koyduklarını yazabilirler mi ya da bi ara konusu gectiyse kopyalayabilirler mi?rica etsemm...

merhaba kızlar...

ınsallah herkes ıyıdır..pınarali ısımlı arkadasımızı gecen gün yazmıstım , hala hastanede yatıyordu kendısı ve bugun suncı sancı vererek dogumu baslatmaya karar verdıler..hepimiz dualarımızı esırgemeyelım lütfen..hayırlısıyla bı bebişimiz daha gelıyor ınsallah

Allah yardimcisi olsun bebegini saglikla kucagina alir insaallah. kac haftalikti biliyormusun canim?

Allah yardımcısı olsun inş. sağlıkla kucağına alır bebeğini.Hayırlı haberlerini bekliyoruz...

Kızlar ne zamandır bebek şampuanı falan alacağım ama ne marka alsam bilemiyorum.Şampuan , bebek yağı... falan neler aldınız ? Hangi marka aldınız yada almayı düşünüyorsunuz ?

Kızlar ne zamandır bebek şampuanı falan alacağım ama ne marka alsam bilemiyorum.Şampuan , bebek yağı... falan neler aldınız ? Hangi marka aldınız yada almayı düşünüyorsunuz ?

ben bübchen marka aldım canım önce kendim denedim çok güzel geçen sene doğum yapan arkadaşlarım nivea ve chicco dan hiç memnun kalmadılar ya sebamed ya da bübchen aldılar sonra ben de onlardan öğrendim.

allah sağlıklı doğumlar versin inşallah

acaba benim bebeğim çok mu küçük kalmış arkadaşlar,her yere bakıyorum bu haftalarda 2-2,5 kg olmalı yazıyor,benim miniğim 1,800 ancak geliyor.

Yok canim oyle dusunme saglikli olsun kilo onemli deil ayrica bu dr dan dr a bile degisiyor sonucta az one tiklasa zayif diyebiliyor bide hic bir dr ultrasonda olculen boyutta dogurtmuyor hep farkli cikiyor rabbim saglik versin

kızlar aramızda hastane cantası hazır olanlar vardır zahmet olmazsa adetleriyle beraber neler koyduklarını yazabilirler mi ya da bi ara konusu gectiyse kopyalayabilirler mi?rica etsemm...

ben 2 gecelik 2 hamile kilotu 2 emzirme atleti 1 emzirme sütyeni 1 havlu 2 çorap ıslak mendil(uni baby) lohusa tacı, deodorant, makyaj malzemezi, göğüs kremi ve pedi filan kendime koyudum.
bebeğe de: 4 çıtçıtlı bady, 4 tulum, 2 battaniye, 1 paket bez, 1 biberon, bir emzik, 1 hastane çıkışı, 1 pişik kremi, koydum. hemşireye ilk verilecek olan hastane çıkışı bez ve biberonu ayrı bir bohça gibi bişeye koydum.
şimdilik aklıma gelenler bunlar.

Kizlar ben geceleri iyice zorlanir oldum duz yatmak istiyorum nefes alamiyorum yan yatincada uyusuyorum. uyku haram oldu bana, ve acayip bir agrim var alttarafimda sanki kemiklerim birbirinden ayriliyor sabah kalktigimda zor yuruyorum. :26: dr normal diyor ama ben cok anormal bir haldeyim surahi nine gibi yuruyorum geceleri kizimda ne rahattim

Hayırlı olsun canım.Güle güle oturun inş... Ben de evde oturuyorum artık.Yiyip içip yatıyorum :)

Allah razı olsun canım.. Seninde gözün aydın doğuma kadar dinlen evinde.. :)

Rabbim hayırlısıyla kucağına alabilmeyi nasip etsin.. İnşallah kolay olur doğumu.. güzel haberlerini bekliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…