2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

rabbim kolaylık versin
sağlıkla ve hayırlsıyla kucaına alsın inş.
dualarım onunla

Kızlar ne zamandır bebek şampuanı falan alacağım ama ne marka alsam bilemiyorum.Şampuan , bebek yağı... falan neler aldınız ? Hangi marka aldınız yada almayı düşünüyorsunuz ?

ben tavsiye üzerine mustela aldım. şampuan nemlendirici krem pişrik kremi fln
en azından 6 ay kullanmamı tavsiye ettiler
bebek yağı almadım çünkü bebiş bakımı ile ilgili bi seminere giden arkadaşım söylemişti
bebeklere bebek yağı sürünce kıl dipleri tıkanıyormuş

kızlar bu ara ben öyle cok acıkmaya başladım ki anlatamam hep yıyım yıne yıyım ama sırtım agrımasın istiyorum :))

kızlar yiyin gitsin temizinden 25 kilo almışım ama hala yicem dıye uğrasıyorum:))boşverin keyfını cıkarın:) ayrıca beklerım gercekten yakınsanız ıstanbuldaysanız,buyrun gelin ne zaman ıstersenız.ben pendıkteyım:)

panık yapma hayatım hepımız öyleyiz:)ben kalkınca paytak paytak yuruyorum.bı süre toparlayamıyorum kendımı,her yerımi dövbmüşler gibi agrıyor.

Umarım saglikla bebeğini kucağına alır...Allah yardımcısı olsun...

Kızlar ne zamandır bebek şampuanı falan alacağım ama ne marka alsam bilemiyorum.Şampuan , bebek yağı... falan neler aldınız ? Hangi marka aldınız yada almayı düşünüyorsunuz ?

Canım ben sampuan mustela,diğer losyon,pisik kremi,yüz kremi,sabununu sebamed aldım.Mustela pahalı biraz ama 6 ay kadar gidiyormuş.Ben kendimde sebamed kullanıyorum, alerjik hassas cildim var,kozmetik ürün değiller ,zaten mustelayı alırsan sadece eczanede var.Birde en önemlisi sık sık yikamakmis bebisi.

Geçmiş olsun arkadaşımıza inşallah çok rahat bir şekilde atlatır. :26:

bende inanmıyorum 40 işine ama yine insanın kafasında soru işareti kalıyor bu arada benim bugun 3 kere kasılmam oldu cuma gunu gitcez bakalım doktora ne dicek ?

canım çok teşekkürler...ben de çorap hurcu aldım onun içine hemşireye ilk verilcekleri koycam.hastane çıkışı,bez ve biberonu koyıım içine dediğn gibi...aklına başka bişi gelirse ekleyebilir misin...cok teşekkür ederim terar

Destiny555 sana imrendim valla.Ben hala çalışıyorum 8 ine kadar,oğlumla okulu kapamaya niyetliyiz:) tek sorunum eve gelince enerjim kalmıyor sadece yemek ve utulencekleri yapıyorum.temizlikci cagiricam basında duramiyacagim için onuda yapamıyorum.esimin yaptıgı kadarıyla,misafir gelmesin diye dua ediyorum en azından okul kapanana kadar.Birde çalışmak bana iyi geliyor,beden egitimi öğretmeniyim,nerde hareket orda bereket.3 gün evde hastaydim yattım,4. Gün merdiven çıkamadım kasık arası ağrılarımdan.Şimdilik ne sırt,ne bel ne de kasık ağrılarım var,yoga tavsiye ederim herkese faydasını goruceksiniz mutlaka, normal dogum için,ayrıca kegel egzersizlerinide...

Allah Allah niye boyle yapıyo ki acaba enteresanmış hakketen.. valla ben bize zor hazrılıyorm kahvaltı, bi de misafir çağırmış üstelik..
psikolojsi mi bozuldu acaba? baba olcağı fikrinden dolayı filan..

ben bebekbezi.com dan prima premium care i 22 tl ye almıştım, sen kaça aldn canım?

acaba benim bebeğim çok mu küçük kalmış arkadaşlar,her yere bakıyorum bu haftalarda 2-2,5 kg olmalı yazıyor,benim miniğim 1,800 ancak geliyor.

bence bozuna üzülüyosn, senn takvimnde bak ne yazıyo:

Bebeğiniz inanılmaz bir hızla büyümeye devam ediyor. Bebeğinizin boyu yaklaşık 29-31 cm oldu. Kısaca klasik bir cetvel kadar oldu :) Bebeğinizin ağırlığı ise yaklaşık 1700-1900 gr arasında. Bu hafta bittiğinde bebeğiniz yaklaşık 1 cm. daha uzamış olacak

biz de okullarla beraber tatile gircez inşallah, keşke diyorm 8 haziran deil de 1 haziran olsamış izne cıkışım, şimdi cok zor geliyo artık 1 hafta bile..

.

biz de okullarla beraber tatile gircez inşallah, keşke diyorm 8 haziran deil de 1 haziran olsamış izne cıkışım, şimdi cok zor geliyo artık 1 hafta bile..

Canım seninle aynı beklenen dogum tarihimiz ben 37 hafta raporumu aldım,lisedeyim seminer yok,yoksa mümkün değil hergün gideyim, sadece sınav gorevi verirlerse giderim.Kendimede zaman ayırmak istiyorum çünkü...

Canım seninle aynı beklenen dogum tarihimiz ben 37 hafta raporumu aldım,lisedeyim seminer yok,yoksa mümkün değil hergün gideyim, sadece sınav gorevi verirlerse giderim.Kendimede zaman ayırmak istiyorum çünkü...

Canım bizi yine haberdar et durumdan,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş,dualarımız onunla ve bebeğiyle...

Canım ben büchen aldım daha kullanmadığım için bilmiyorum ama kullananlar memnunmuş,sebamed de alabilirsin ama,diğer markalarla ilgili bi fikrim yok.Eğer büchen almak istersen miniço da çok indirimde,bi sürü yerde gördüm şampuanı vüvur kremi filan 25-35 arası,miniço da hangi ürününü alırsan al 7.90 tl,ben vücut şampuanını banyo köpüğünü filan hepsini aldım 7.90 dan.İnternet sitesi de var e miniço diye.

Canım hiç sorma bende aynıyım gece tuvalete kalkmaya korkuyorum,sabah da işe giderken 10 dk sonra açılıyo bacaklarım,aynı senin dediğin gibi bacak arası kemiğim felaket sızlıyo,doktorun dediği gibi normal bencede,çünkü hepimiz aynı sorunları yaşıyoruz...

Ahhh tatlım keşke ordalarda olsaydım gelirdim gerçekten ne güzel tanışmış olurduk,ben doğudayım görevimden dolayı,ama şafak 3 bu cuma iznimi alıp sağ salim gidicem inş. memleketime,bu arada çok kilo almışsın canım benim sende dikkat et bence sonra veremezsin üzülürsün,ben 10 kilo aldım toplam ona rağmen hareketlerim çok kısıtlandı,yürümekte hareket etmekte zorlandıkça ya daha çok kilo alsaymışım napcakmışım diyorum,sende çok zorlanıyomusun,ayaklarımıza inince kilolar bütün yükü ayaklar çekiyo nasıl sızlıyo yürüyüşlerimde anlatamam...

.

Canım hafta olarak seninde gelmiş izin hakkın niye 1 hafta daha çalışmak zorundasın anlamadım...

Teşekkür ederim canım.Şu an eline ulaşmış durumda mı ? Güvenilir bir site mi diye soruyorum. :44:

ben de karneleri çocuklardan daha hevesli beklyorum.1 hafta seminer.sonra tatil başlıyor...tabı o hafta doğurmazsam.bu arada torba yasada erken doğum durumunda kullanamadığımız izinleri aktarabildiğimizi okudum sizin bilginiz var mı

Teşekkür ederim canım.Şu an eline ulaşmış durumda mı ? Güvenilir bir site mi diye soruyorum. :44:

Canım ben miniçonun mağazasından aldım ama internet sitesi de güvenli diye biliyorum,hatta siteyi iyice bi gez çok ucuza şeyler bulursun,ben beğenmiştim yani ama burda mağazası olunca direk ordan aldım,ama ürünnlerin çoğu sitede daha indirimli...

evet canım aktarabiliyoruz.. her ne zaman doğurursan doğur 16 hafta iznini kullanıyorsun her türlü.. 8 hafta önce 8 hafta sonra.. öncekinin en çok 5ini aktarıyorsun.. ama erken doğum olursa, kaç gün erken doğduysa o kadar günü 8+5 haftaya ekleyebiliyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…