- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #25.181
merhaba kızlar...
ınsallah herkes ıyıdır..pınarali ısımlı arkadasımızı gecen gün yazmıstım , hala hastanede yatıyordu kendısı ve bugun suncı sancı vererek dogumu baslatmaya karar verdıler..hepimiz dualarımızı esırgemeyelım lütfen..hayırlısıyla bı bebişimiz daha gelıyor ınsallah
Kızlar ne zamandır bebek şampuanı falan alacağım ama ne marka alsam bilemiyorum.Şampuan , bebek yağı... falan neler aldınız ? Hangi marka aldınız yada almayı düşünüyorsunuz ?
kızlar bu ara ben öyle cok acıkmaya başladım ki anlatamam hep yıyım yıne yıyım ama sırtım agrımasın istiyorum :))
Ayyy ağzım sulandı kızeve gidince yapsam mı acaba,kilo alıyorum diye pek bişey yapmıyorum son zamanlarda,yapınca çok yiyorum çünkü,saol tatlım yemişle beraber inş,sne ye bizim yerimize de ,şöyle bol limonlu yanında da turşu :18:
Kizlar ben geceleri iyice zorlanir oldum duz yatmak istiyorum nefes alamiyorum yan yatincada uyusuyorum. uyku haram oldu bana, ve acayip bir agrim var alttarafimda sanki kemiklerim birbirinden ayriliyor sabah kalktigimda zor yuruyorum. :26: dr normal diyor ama ben cok anormal bir haldeyim surahi nine gibi yuruyorum gecelerikizimda ne rahattim
merhaba kızlar...
ınsallah herkes ıyıdır..pınarali ısımlı arkadasımızı gecen gün yazmıstım , hala hastanede yatıyordu kendısı ve bugun suncı sancı vererek dogumu baslatmaya karar verdıler..hepimiz dualarımızı esırgemeyelım lütfen..hayırlısıyla bı bebişimiz daha gelıyor ınsallah
Kızlar ne zamandır bebek şampuanı falan alacağım ama ne marka alsam bilemiyorum.Şampuan , bebek yağı... falan neler aldınız ? Hangi marka aldınız yada almayı düşünüyorsunuz ?
merhaba kızlar...
canım çok teşekkürler...ben de çorap hurcu aldım onun içine hemşireye ilk verilcekleri koycam.hastane çıkışı,bez ve biberonu koyıım içine dediğn gibi...aklına başka bişi gelirse ekleyebilir misin...cok teşekkür ederim terar
ben 2 gecelik 2 hamile kilotu 2 emzirme atleti 1 emzirme sütyeni 1 havlu 2 çorap ıslak mendil(uni baby) lohusa tacı, deodorant, makyaj malzemezi, göğüs kremi ve pedi filan kendime koyudum.
bebeğe de: 4 çıtçıtlı bady, 4 tulum, 2 battaniye, 1 paket bez, 1 biberon, bir emzik, 1 hastane çıkışı, 1 pişik kremi, koydum. hemşireye ilk verilecek olan hastane çıkışı bez ve biberonu ayrı bir bohça gibi bişeye koydum.
şimdilik aklıma gelenler bunlar.
panık yapma hayatım hepımız öyleyiz:)ben kalkınca paytak paytak yuruyorum.bı süre toparlayamıyorum kendımı,her yerımi dövbmüşler gibi agrıyor.
gunaydın kızlar
valla sizi kıskanmıyorum dersem yalan olur benım kocam hamıle kaldıgımdan beri oyle degıstı kı anlatamam masaj yapıyor falan yazmıssınız benım kı yapmadıgı gıbı soylenıyor bıde bı senmı hamılesın kımseyı boyle gormedım hıc koca masaj yaparmıymıs
gecen gun agrıdan kıvranıyorum ısten 2 de cıktım gıttım yattım eve geldı hıc nasılsın demek bıle yok yemek ısıttı kendıne ( bana verecek sandım bende ılk basta) oturdu yedi bi guzel
pazar gununede kahvaltıya akrabalarını cagırdı yemın ederım hıc bıseye yardım da etmedı bılıyor benım huyumu rezıl olmaktansa her yerım agrır yıne yaparım bıde annelerı falan gelınce buzdolabını falan temızlemeye baslıyor bırı su ıcse gıdıyor bardagı yıkıyor her gelen evde sen ıs yapmıyon her halde herseyı o yapıyor baksana dıyor ben daha da sınır oluyorum en guzel sekılde agırladım akrabalarını sonra benım arkadaslarım ızmıtten gelmıs yarım saat ugrayalım dedıler musaıt deılım dıyecekmısım akrabaları ya gec saate kadar otururlarsaymıs
dedımkı ınsan bı tesekkur eder bana ne yaptın kı tesekkur beklıyosun demezmı kahvaltı bu duyanda 10 cesıt pasta yaptın sanır dedı delırdım anlatamam ne sans var bende yaa hamıle kaldıgımdan berı ilgi bekleyen bı kocaya sahip oldum aileside saolsun gelip yardım edelım hıc demezler yıyıp ıcelım anca
bana dua edın kızlar rabbım sabır versın akıl versın bunları atlatacak ıman versın yoksa delirecem
merhabalar hanımlar bende izne ayrıldım ev keyifliymiş.
Bu arada bugün migrosdan 1 paket prima 1 numara bez aldım yanında bir paket prima ıslak mendil hediye verdiler. Daha önce böyle bir kampanya varmıydı bilmiyorum ama şu anda var bilginiz olsun.
acaba benim bebeğim çok mu küçük kalmış arkadaşlar,her yere bakıyorum bu haftalarda 2-2,5 kg olmalı yazıyor,benim miniğim 1,800 ancak geliyor.
Destiny555 sana imrendim valla.Ben hala çalışıyorum 8 ine kadar,oğlumla okulu kapamaya niyetliyiz:) tek sorunum eve gelince enerjim kalmıyor sadece yemek ve utulencekleri yapıyorum.temizlikci cagiricam basında duramiyacagim için onuda yapamıyorum.esimin yaptıgı kadarıyla,misafir gelmesin diye dua ediyorum en azından okul kapanana kadar.Birde çalışmak bana iyi geliyor,beden egitimi öğretmeniyim,nerde hareket orda bereket.3 gün evde hastaydim yattım,4. Gün merdiven çıkamadım kasık arası ağrılarımdan.Şimdilik ne sırt,ne bel ne de kasık ağrılarım var,yoga tavsiye ederim herkese faydasını goruceksiniz mutlaka, normal dogum için,ayrıca kegel egzersizlerinide...
merhaba kızlar...
Kizlar ben geceleri iyice zorlanir oldum duz yatmak istiyorum nefes alamiyorum yan yatincada uyusuyorum. uyku haram oldu bana, ve acayip bir agrim var alttarafimda sanki kemiklerim birbirinden ayriliyor sabah kalktigimda zor yuruyorum. :26: dr normal diyor ama ben cok anormal bir haldeyim surahi nine gibi yuruyorum gecelerikizimda ne rahattim
kızlar yiyin gitsin temizinden 25 kilo almışım ama hala yicem dıye uğrasıyorum:))boşverin keyfını cıkarın:) ayrıca beklerım gercekten yakınsanız ıstanbuldaysanız,buyrun gelin ne zaman ıstersenız.ben pendıkteyım:)
biz de okullarla beraber tatile gircez inşallah, keşke diyorm 8 haziran deil de 1 haziran olsamış izne cıkışım, şimdi cok zor geliyo artık 1 hafta bile..
.
Canım ben büchen aldım daha kullanmadığım için bilmiyorum ama kullananlar memnunmuş,sebamed de alabilirsin ama,diğer markalarla ilgili bi fikrim yok.Eğer büchen almak istersen miniço da çok indirimde,bi sürü yerde gördüm şampuanı vüvur kremi filan 25-35 arası,miniço da hangi ürününü alırsan al 7.90 tl,ben vücut şampuanını banyo köpüğünü filan hepsini aldım 7.90 dan.İnternet sitesi de var e miniço diye.
Canım seninle aynı beklenen dogum tarihimiz ben 37 hafta raporumu aldım,lisedeyim seminer yok,yoksa mümkün değil hergün gideyim, sadece sınav gorevi verirlerse giderim.Kendimede zaman ayırmak istiyorum çünkü...
Teşekkür ederim canım.Şu an eline ulaşmış durumda mı ? Güvenilir bir site mi diye soruyorum. :44:
ben de karneleri çocuklardan daha hevesli beklyorum.1 hafta seminer.sonra tatil başlıyor...tabı o hafta doğurmazsam.bu arada torba yasada erken doğum durumunda kullanamadığımız izinleri aktarabildiğimizi okudum sizin bilginiz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?