- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #25.201
acaba benim bebeğim çok mu küçük kalmış arkadaşlar,her yere bakıyorum bu haftalarda 2-2,5 kg olmalı yazıyor,benim miniğim 1,800 ancak geliyor.
merhaba kızlar...
ınsallah herkes ıyıdır..pınarali ısımlı arkadasımızı gecen gün yazmıstım , hala hastanede yatıyordu kendısı ve bugun suncı sancı vererek dogumu baslatmaya karar verdıler..hepimiz dualarımızı esırgemeyelım lütfen..hayırlısıyla bı bebişimiz daha gelıyor ınsallah
Teyzeleriii oglusumla biz geldik:)) sampuan falan konusmussunuz bende sorcaktim henuz almadim sebamed almayi dusunuyorum
Canım hafta olarak seninde gelmiş izin hakkın niye 1 hafta daha çalışmak zorundasın anlamadım...
Canım seninle aynı beklenen dogum tarihimiz ben 37 hafta raporumu aldım,lisedeyim seminer yok,yoksa mümkün değil hergün gideyim, sadece sınav gorevi verirlerse giderim.Kendimede zaman ayırmak istiyorum çünkü...
günaydın kızlar biraz sonra kızımla kahvaltı yapıcaz ama ben de şampuanımı yazıyım dedim.sanırım dalin alan sadece benim:)) bebek yağını da dalin alıcam.diğer markalar hem küçük boy hem de cok pahalı geldi bana.
bu arada kızlar beşiğin/karyolanın içine nasıl yatak aldınız?
ortopedik yaylı yatak alsam bebek için uygun olur mu sizce?
günaydın hamidaşlar
benim çooook uykummm varrrrrrrrrrr.... sırtımda feci ağrıyor..... işi asmayı öle çok istedim ki sabah.....
bende niveanın şu çantalı olan takımını almıştım... ama bebe yağını ben kullanmaya başladım bilemmmm , kendiminki bitti napayım ..şimdi ben kızımınkilere ortak olayım büyüyüncede o benımkılere olacak nasıl olsa...
Teyzeleriii oglusumla biz geldik:)) sampuan falan konusmussunuz bende sorcaktim henuz almadim sebamed almayi dusunuyorum
Günaydın arkadaşlar
bende çanta almadım daha.uygun ve yeterli gelebilecek bir şey arıyorum.niveanın seti güzel gibi.çantası falan da var.Sinopeeciğin sen beğendin mi çantayı ben yakından hiç görmedim....
Günaydın temmuz anneleriiiii
Çalışan arkadaşlara bir sorum var, bugün nette okuduğum bi kaç yazı üzerine bi endişe aldı beni.
Doğum öncesi izin vakti gelen arkadaşlar, 5 haftasını çalışıp doğum sonrasına aktarmak istiyorum. Hastaneden çalışabilir raporu aldım. Bi kopyasını çalıştığım yer aldı, bi kopyasını da sakla dediler. Sigortalıyım, sgk ya gideyimmi diye sordum yok, doğum zamanı gitcen dediler. Şimdi aradan bi hafta geçti nette gördüğüm bazı yazılar kafamı karıştırdı, sgkya gidilmesi gerekiyo falan diyo kimi siteler.
Siz nasıl yaptınız?
içinde şampuanı, sabunu vs. hepsi var , çanta güzel ama çok büyük değil herhalde iş görür diye düşünüyorum ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?