2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

acaba benim bebeğim çok mu küçük kalmış arkadaşlar,her yere bakıyorum bu haftalarda 2-2,5 kg olmalı yazıyor,benim miniğim 1,800 ancak geliyor.

yok canım ya 2500 de çok nerde okudun onu,bencede normal annesi hem önemli olan sağlıklı olmaları bu arada illa yok biraz daha şişsin dersen ayranı tavsiye ederim:))

hayırlısıyla sağlığınla gelsin inş.Allah yardımcıları olsun...

Teyzeleriii oglusumla biz geldik:)) sampuan falan konusmussunuz bende sorcaktim henuz almadim sebamed almayi dusunuyorum

hoşgeldin canım...ben niveanın setini aldım ama bitince sebamed almayı düşünüyorum

Iyi geceler temmuz anneleri ve bebisleri bu gece guzel bi uyku cekersiniz insallah yarin sabah sikagetsiz bi gun olur topigi ben kapatiyorum bakalim kim sabahtan acacak

günaydın kızlar biraz sonra kızımla kahvaltı yapıcaz ama ben de şampuanımı yazıyım dedim.sanırım dalin alan sadece benim:)) bebek yağını da dalin alıcam.diğer markalar hem küçük boy hem de cok pahalı geldi bana.

günaydın hamidaşlar
benim çooook uykummm varrrrrrrrrrr.... sırtımda feci ağrıyor..... işi asmayı öle çok istedim ki sabah.....
bende niveanın şu çantalı olan takımını almıştım... ama bebe yağını ben kullanmaya başladım bilemmmm , kendiminki bitti napayım ..şimdi ben kızımınkilere ortak olayım büyüyüncede o benımkılere olacak nasıl olsa...

Canım hafta olarak seninde gelmiş izin hakkın niye 1 hafta daha çalışmak zorundasın anlamadım...

özel sektör işte.. müdürüme kalsa beni daha da bırakmıyodu

Canım seninle aynı beklenen dogum tarihimiz ben 37 hafta raporumu aldım,lisedeyim seminer yok,yoksa mümkün değil hergün gideyim, sadece sınav gorevi verirlerse giderim.Kendimede zaman ayırmak istiyorum çünkü...

ben sabah 7 de cıkıyorm evden, akşam 7 de evdeym, bir de en zoru anadolu yakasndan avrupa yakasna geçiyorm, servis var cok şükür ama hergun hergun zor oluyo yani, haftaya bitiyo inşallah

cnm yanlız değilsin ben de dalin alcam , bebek sampuanı deyince aklıma dalin geliyo benm, belki onla büyüdük ondan..
gardobunun içine dalin sabun koymuştum, dolabın kapagnı acınca bi güzel koktu ki, çook hoşuma gitti, acıp acıp dolabı koklayıp durdum.. dalinin kokusu bebek kokusuymuş gbi geliyo bana

.

.

günaydın güzel temmuz anneleri. şampuan konuu konusuluyo galıba ben henuz almadım arastırıyorum mustela yı övdüler bana belki ondan alırım.

buarada pınar arkadasımız vardı temmuz annelerınden erken doğuma aldılar dun suni sancı verıyolardı gece alınan son bılgıye gore hala doğurmamıştı dua edın kızlar hersey yolunda gıtsın bebegını saglıkla kucagına alsın.

Günaydın arkadaşlar
bende çanta almadım daha.uygun ve yeterli gelebilecek bir şey arıyorum.niveanın seti güzel gibi.çantası falan da var.Sinopeeciğin sen beğendin mi çantayı ben yakından hiç görmedim....

günaydın arkadaşlar pnrali nikli arkadasımız hala hast ve suni sancı verilio inş. bugun onun ve miray bebegimizin güzel haberlerini alırız dualarımız onlarla....

Günaydın temmuz anneleriiiii

Çalışan arkadaşlara bir sorum var, bugün nette okuduğum bi kaç yazı üzerine bi endişe aldı beni.

Doğum öncesi izin vakti gelen arkadaşlar, 5 haftasını çalışıp doğum sonrasına aktarmak istiyorum. Hastaneden çalışabilir raporu aldım. Bi kopyasını çalıştığım yer aldı, bi kopyasını da sakla dediler. Sigortalıyım, sgk ya gideyimmi diye sordum yok, doğum zamanı gitcen dediler. Şimdi aradan bi hafta geçti nette gördüğüm bazı yazılar kafamı karıştırdı, sgkya gidilmesi gerekiyo falan diyo kimi siteler.

Siz nasıl yaptınız?

günaydınlar olsun valla ben bübchen markası kullanıyorum hatta arkadaşım var yurtışından getirtiriyor hem daha uygun oluyor bübchen göründüğü gibi kücük ama aslında büyük iş cıkarıyor hemende bitmiyor az kullanılması gerek ankarada iseniz elden veriyor valla ben cok memnunum mis gibi o kremlemleri lotyonları cok güzel gün boyu kokuyorsunuz ben bile kullanıyorum yüzüme bad olanı ve işil işil yapıyor ....

Teyzeleriii oglusumla biz geldik:)) sampuan falan konusmussunuz bende sorcaktim henuz almadim sebamed almayi dusunuyorum

günaydınlar olsun valla ben bübchen markası kullanıyorum hatta arkadaşım var yurtışından getirtiriyor hem daha uygun oluyor bübchen göründüğü gibi kücük ama aslında büyük iş cıkarıyor hemende bitmiyor az kullanılması gerek ankarada iseniz elden veriyor valla ben cok memnunum mis gibi o kremlemleri lotyonları cok güzel gün boyu kokuyorsunuz ben bile kullanıyorum yüzüme bad olanı ve işil işil yapıyor ....

içinde şampuanı, sabunu vs. hepsi var , çanta güzel ama çok büyük değil herhalde iş görür diye düşünüyorum ....

ben aldım bi kopyasnı İK ya gönderdm diğeri bende, baska da bişi yapmadım.

içinde şampuanı, sabunu vs. hepsi var , çanta güzel ama çok büyük değil herhalde iş görür diye düşünüyorum ....

bana da biraz kucuk gbi geldi, internetten almıştm, iade ettm geriye.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…