- 24 Kasım 2011
- 397
- 3
- 68
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #25.221
ben aldım bi kopyasnı İK ya gönderdm diğeri bende, baska da bişi yapmadım.
bana da biraz kucuk gbi geldi, internetten almıştm, iade ettm geriye.
.
özel sektör işte.. müdürüme kalsa beni daha da bırakmıyodu
ben sabah 7 de cıkıyorm evden, akşam 7 de evdeym, bir de en zoru anadolu yakasndan avrupa yakasna geçiyorm, servis var cok şükür ama hergun hergun zor oluyo yani, haftaya bitiyo inşallah
.
günaydın arkadaşlar pnrali nikli arkadasımız hala hast ve suni sancı verilio inş. bugun onun ve miray bebegimizin güzel haberlerini alırız dualarımız onlarla....
günaydın hanımlar.. pınarali arkadaşımızın inşallah hayırlı haberlerini alırız bugün, allah yardımcısı olsun dünden beri sancı veriyorlar tez zamanda sağlıkla kurtulsun inşallah hem bebişi hem kendisi.. şampuan konşulmuş benim herşeyim olduğu gibi şampuanım da eksik kimse tavsiye etmemiş ama ben de dalin almayı düşünüyodum yaa.. niye tavsiye etmiyorlar acaba?? bebek deyince dalin geliyor benim de aklıma ooh mis gibi.. bu arada çanta da almadım daha o da alınacak.. çok pahalı geliyor çantalar yaa nerden baksan en az bi 50 bayılcaz gibi.. gerek var mı o kadar para vermeğe bilemiyorum.. almak da lazım.. neyapsan bilemedm :44: :44: :44: :44:
Valla doğru iyi çantalara baktım da neredeyse 250 tl'ye bile var. kullananlar güle güle kullansın gözüm markada falan değil. kullanışlı olsun önemli olan o.
şampuan konusuna gelince dalin bence de güzel ama nivea almış bulundum.bir dahakine bübchen veya sebamed almayı düşünüyorum...
Şimdiye kadar çatlaklar rahatsız etmemişti, birde çatlaklardan yana dertlenmeye başladım. epey gerildi cildim hergün yağlıyor ballıyorum bakalım bu gidişle bedava sezeryan olcam kendiliğimdenŞaka bir yana normalicyim
Benim de gözüm karnımda üzerimi değiştirirken sürekli kontrol ediyorum,henüz bi çatlak belirtisi yok inşallah da olmaz yaa,bu arada kızlar benim göğüslerim 3. ayda filan çok büyümüştü ve gergindi ta ki 6. aya kadar,sonra ne olduysa söndüler,2 aydır bi garip sütlenince yine büyüyecekler mi merak ediyorum,bir anda büyüyüp küçülünce biraz sarkma oldu sanki,pek hoşuma gitmiyo ama sağlık olsun napalım...
Anladım canım,neyse az kalmış seninde,ayrılınca dinlenirsin bol bol doğuma kadar inş...
Bende merakla bekliyorum haberlerini, ama bu kadar suni sancı verilmesinin bebek için zararlı olduğunu duymuştum,gerçi doktorlar takibini yapıyolardır ama eğer normal olmuyosa sezeryan yapsınlar,acaba kendisi illaki normal mi istiyo,merak ettim gelişmeleri...
günaydın dün temizliğe başladık evi kırklıycam bu gidişle çamaşırsuyu en büyük dostum :)
kızımın kıyafetlerini daha yıkamadım hava biraz daha güzelleşsin diye bekliyorum
kızlarrr
pınaralı arkadasımız az önce sezaryenle dogum yaptı mıray bebegımız dunyaya geldı, gözumuz aydın..
canım inşallah erken doğum belirtisi cıkmaz. ama maşallah bebişin gayet iyi kiloda . buarada hissetiğin sancı nasıl ?Gunaydin kizlar
Bugun kontrolumuz vardi hastaneye geldik kizimin kilosu 2465 gr boyu 45.5 cm olmus bile teyzeleri dr a arada sanci kasilma oluyor dedim nst istedi sancilar 60 da cikti dr gercekmis dedigin idrar yolunda sorun yoksa erken dogum belirtisi bu durdurmamiz lazim hemen dedi tahlil sonuclarini bekliyoruz simdi dua edin canlar
canım inşallah erken doğum belirtisi cıkmaz. ama maşallah bebişin gayet iyi kiloda . buarada hissetiğin sancı nasıl ?
Mekik cekerken karnin kasilir ya onde bi anlik sertlesiyor o andada karnim ishal gibi agriyor ama saniyelik bunlar canim gunde 10 kereye kadar normalmis bunu yasamak ama ben 10 dakkada 4 kere cikti kasilma
kızlarrr
pınaralı arkadasımız az önce sezaryenle dogum yaptı mıray bebegımız dunyaya geldı, gözumuz aydın..
Gunaydin kizlar
Bugun kontrolumuz vardi hastaneye geldik kizimin kilosu 2465 gr boyu 45.5 cm olmus bile teyzeleri dr a arada sanci kasilma oluyor dedim nst istedi sancilar 60 da cikti dr gercekmis dedigin idrar yolunda sorun yoksa erken dogum belirtisi bu durdurmamiz lazim hemen dedi tahlil sonuclarini bekliyoruz simdi dua edin canlar
kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?