2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bulunduğum ilçede fazla seçenek yok olmazsa idare edecek türden alacağım artık görmeden almak istemiyorum internette çok var yoksa. bakalım artık zaman da fazla kalmadı çanta hazırlanacak daha

günaydın hanımlar.. pınarali arkadaşımızın inşallah hayırlı haberlerini alırız bugün, allah yardımcısı olsun dünden beri sancı veriyorlar tez zamanda sağlıkla kurtulsun inşallah hem bebişi hem kendisi.. şampuan konşulmuş benim herşeyim olduğu gibi şampuanım da eksik kimse tavsiye etmemiş ama ben de dalin almayı düşünüyodum yaa.. niye tavsiye etmiyorlar acaba?? bebek deyince dalin geliyor benim de aklıma ooh mis gibi.. bu arada çanta da almadım daha o da alınacak.. çok pahalı geliyor çantalar yaa nerden baksan en az bi 50 bayılcaz gibi.. gerek var mı o kadar para vermeğe bilemiyorum.. almak da lazım.. neyapsan bilemedm :44: :44: :44: :44:

Anladım canım,neyse az kalmış seninde,ayrılınca dinlenirsin bol bol doğuma kadar inş...

günaydın arkadaşlar pnrali nikli arkadasımız hala hast ve suni sancı verilio inş. bugun onun ve miray bebegimizin güzel haberlerini alırız dualarımız onlarla....

Bende merakla bekliyorum haberlerini, ama bu kadar suni sancı verilmesinin bebek için zararlı olduğunu duymuştum,gerçi doktorlar takibini yapıyolardır ama eğer normal olmuyosa sezeryan yapsınlar,acaba kendisi illaki normal mi istiyo,merak ettim gelişmeleri...

canım yazdım ben yukarda.ben de dalinciyim

Valla doğru iyi çantalara baktım da neredeyse 250 tl'ye bile var. kullananlar güle güle kullansın gözüm markada falan değil. kullanışlı olsun önemli olan o.
şampuan konusuna gelince dalin bence de güzel ama nivea almış bulundum.bir dahakine bübchen veya sebamed almayı düşünüyorum...

Şimdiye kadar çatlaklar rahatsız etmemişti, birde çatlaklardan yana dertlenmeye başladım. epey gerildi cildim hergün yağlıyor ballıyorum bakalım bu gidişle bedava sezeryan olcam kendiliğimden Şaka bir yana normalicyim

Benim de gözüm karnımda üzerimi değiştirirken sürekli kontrol ediyorum,henüz bi çatlak belirtisi yok inşallah da olmaz yaa,bu arada kızlar benim göğüslerim 3. ayda filan çok büyümüştü ve gergindi ta ki 6. aya kadar,sonra ne olduysa söndüler,2 aydır bi garip sütlenince yine büyüyecekler mi merak ediyorum,bir anda büyüyüp küçülünce biraz sarkma oldu sanki,pek hoşuma gitmiyo ama sağlık olsun napalım...

dalini ben kızım 2 yaşına girince kullanmıştım gözlerini yaktığını söylüyordu birdahada kullanmadım arkadaşımın kızıda aynısını söylüyordu

aynısından bende de oldu, ondan sarktı gbi demek, ben de farketmemiştm nie boyle diye.. belki sonra dolcaktır.

Sağol cnm inşallah, az kaldı çok şkür.

Pınaraliye yazık yaa, çok kötüymüş suni sancı diye duymuştm.
suni sancı verilenler, kendi sancılarım suni sancı yanında cennet gibi diyolardı. hiç ara vermeden sancıya sebep oluyomuş, geceden beri sancı veriyolarsa yazık, çok eziyet çekiyodur, Allah yardımcısı olsun.

günaydın dün temizliğe başladık evi kırklıycam bu gidişle çamaşırsuyu en büyük dostum :)
kızımın kıyafetlerini daha yıkamadım hava biraz daha güzelleşsin diye bekliyorum

kolay gelsn cnm, çamasır suyuna temas etmeyen hamile arkadaslarm var, zararlıymış diyolar, siz dikkat ediyo musunuz?

Son düzenleme:
günaydın dün temizliğe başladık evi kırklıycam bu gidişle çamaşırsuyu en büyük dostum :)
kızımın kıyafetlerini daha yıkamadım hava biraz daha güzelleşsin diye bekliyorum

kızlarrr

pınaralı arkadasımız az önce sezaryenle dogum yaptı mıray bebegımız dunyaya geldı, gözumuz aydın..

Gunaydin kizlar
Bugun kontrolumuz vardi hastaneye geldik kizimin kilosu 2465 gr boyu 45.5 cm olmus bile teyzeleri dr a arada sanci kasilma oluyor dedim nst istedi sancilar 60 da cikti dr gercekmis dedigin idrar yolunda sorun yoksa erken dogum belirtisi bu durdurmamiz lazim hemen dedi tahlil sonuclarini bekliyoruz simdi dua edin canlar

günaydın kızlar doğum ücretlerini şunu bunu soruşturdum
120 sabah 8 akşam 5
akşam 5 den sonra normal doğum 250 sezeryan 270 miş

annemin yanına gitmeye 7 gün kaldı 6 sında gitcem
uçaktan korkmuyorum ama işte ama yok hava boşluğu şu bu diyenler var hayırlısı olsun artık

canım inşallah erken doğum belirtisi cıkmaz. ama maşallah bebişin gayet iyi kiloda . buarada hissetiğin sancı nasıl ?

canım inşallah erken doğum belirtisi cıkmaz. ama maşallah bebişin gayet iyi kiloda . buarada hissetiğin sancı nasıl ?

Mekik cekerken karnin kasilir ya onde bi anlik sertlesiyor o andada karnim ishal gibi agriyor ama saniyelik bunlar canim gunde 10 kereye kadar normalmis bunu yasamak ama ben 10 dakkada 4 kere cikti kasilma

Mekik cekerken karnin kasilir ya onde bi anlik sertlesiyor o andada karnim ishal gibi agriyor ama saniyelik bunlar canim gunde 10 kereye kadar normalmis bunu yasamak ama ben 10 dakkada 4 kere cikti kasilma

ay bende de oluyo su sıra bu kasılmalar ama 10 kereyı gecmıyodur tahmınım ama dn baya sıksık oldu yarım saat ıcınde 4 kez olmustum. doktoruma soylıyeyım bunu .

kızlarrr

pınaralı arkadasımız az önce sezaryenle dogum yaptı mıray bebegımız dunyaya geldı, gözumuz aydın..

çok şükür, Rabbim kendsinin de bebişinin de yardımcısı olsun. kaç kilo dogmuş acaba?
keşke bastan sezeryan olsa imiş, yazık çok acı çekti.
ben normal dogum taraftarıym ama, sancı yok acılma yok, sadece suni sancı ile çok zor normal dogum yapmak.
zaten sezeryan bence boyle durumlar için kullanılmalı. boyle durumlar için var bence.

maşallah kocaman olmuş annesi, erken dogum belirtisi bile olsa ilaçla durduruyolar merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…