- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #25.241
Mekik cekerken karnin kasilir ya onde bi anlik sertlesiyor o andada karnim ishal gibi agriyor ama saniyelik bunlar canim gunde 10 kereye kadar normalmis bunu yasamak ama ben 10 dakkada 4 kere cikti kasilma
bende de oluyo ama oyle sık değil, gunde bi kaç kere taş gbi kesiliyo bi anda karnım geçiyo sonra.
demek onlar kasılmaymış, ben farkında bile değilm. bebek geriliyo flan heralde diyodum.
Benim de gözüm karnımda üzerimi değiştirirken sürekli kontrol ediyorum,henüz bi çatlak belirtisi yok inşallah da olmaz yaa,bu arada kızlar benim göğüslerim 3. ayda filan çok büyümüştü ve gergindi ta ki 6. aya kadar,sonra ne olduysa söndüler,2 aydır bi garip sütlenince yine büyüyecekler mi merak ediyorum,bir anda büyüyüp küçülünce biraz sarkma oldu sanki,pek hoşuma gitmiyo ama sağlık olsun napalım...
aynısından bende de oldu, ondan sarktı gbi demek, ben de farketmemiştm nie boyle diye.. belki sonra dolcaktır.
Sağol cnm inşallah, az kaldı çok şkür.
Pınaraliye yazık yaa, çok kötüymüş suni sancı diye duymuştm.
suni sancı verilenler, kendi sancılarım suni sancı yanında cennet gibi diyolardı. hiç ara vermeden sancıya sebep oluyomuş, geceden beri sancı veriyolarsa yazık, çok eziyet çekiyodur, Allah yardımcısı olsun.
kolay gelsn cnm, çamasır suyuna temas etmeyen hamile arkadaslarm var, zararlıymış diyolar, siz dikkat ediyo musunuz?
Günaydın kızlar herkes iyidir inşallah benimde bugün bebişimle randevum var şükür kavuşturana 6 hafta geçmek bilmedi çok merak ediyorum ne durumda boyunu posunu, birde yüzünü net görebilirsem benden mutlusu yok
'hayalim benim' arkadaşım çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda sancıların diner
pnrali' ye hayırlı doğumlar diliyorum rabbimiz yalnız bırakmasın tez zamanda hayırlısıyla kucağına alsın inşallah...
Hayirli haberlerle gel insaallah. benimde bugun randevum vardi ama haber verdiler yarina alinmis. Insaallah bende yavrusumu gorurum bu defa.
Canım bizi yine haberdar et durumdan,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş,dualarımız onunla ve bebeğiyle...
Canım ben büchen aldım daha kullanmadığım için bilmiyorum ama kullananlar memnunmuş,sebamed de alabilirsin ama,diğer markalarla ilgili bi fikrim yok.Eğer büchen almak istersen miniço da çok indirimde,bi sürü yerde gördüm şampuanı vüvur kremi filan 25-35 arası,miniço da hangi ürününü alırsan al 7.90 tl,ben vücut şampuanını banyo köpüğünü filan hepsini aldım 7.90 dan.İnternet sitesi de var e miniço diye.
Canım hiç sorma bende aynıyım gece tuvalete kalkmaya korkuyorum,sabah da işe giderken 10 dk sonra açılıyo bacaklarım,aynı senin dediğin gibi bacak arası kemiğim felaket sızlıyo,doktorun dediği gibi normal bencede,çünkü hepimiz aynı sorunları yaşıyoruz...
Ahhh tatlım keşke ordalarda olsaydım gelirdim gerçekten ne güzel tanışmış olurduk,ben doğudayım görevimden dolayı,ama şafak 3 bu cuma iznimi alıp sağ salim gidicem inş. memleketime,bu arada çok kilo almışsın canım benim sende dikkat et bence sonra veremezsin üzülürsün,ben 10 kilo aldım toplam ona rağmen hareketlerim çok kısıtlandı,yürümekte hareket etmekte zorlandıkça ya daha çok kilo alsaymışım napcakmışım diyorum,sende çok zorlanıyomusun,ayaklarımıza inince kilolar bütün yükü ayaklar çekiyo nasıl sızlıyo yürüyüşlerimde anlatamam...
Canım hafta olarak seninde gelmiş izin hakkın niye 1 hafta daha çalışmak zorundasın anlamadım...
bu arada kızlar beşiğin/karyolanın içine nasıl yatak aldınız?
ortopedik yaylı yatak alsam bebek için uygun olur mu sizce?
Günaydın temmuz anneleriiiii
Çalışan arkadaşlara bir sorum var, bugün nette okuduğum bi kaç yazı üzerine bi endişe aldı beni.
Doğum öncesi izin vakti gelen arkadaşlar, 5 haftasını çalışıp doğum sonrasına aktarmak istiyorum. Hastaneden çalışabilir raporu aldım. Bi kopyasını çalıştığım yer aldı, bi kopyasını da sakla dediler. Sigortalıyım, sgk ya gideyimmi diye sordum yok, doğum zamanı gitcen dediler. Şimdi aradan bi hafta geçti nette gördüğüm bazı yazılar kafamı karıştırdı, sgkya gidilmesi gerekiyo falan diyo kimi siteler.
Siz nasıl yaptınız?
henüz bebişimiz hakkında bılgımız yok kızlar.dunden berı sunı sancılar verılıyordu sabaha kadar cektı ama sezaryene almıslar sonuc olarak..guzel haberlerını beklıyoruz
Gunaydin kizlar
Bugun kontrolumuz vardi hastaneye geldik kizimin kilosu 2465 gr boyu 45.5 cm olmus bile teyzeleri dr a arada sanci kasilma oluyor dedim nst istedi sancilar 60 da cikti dr gercekmis dedigin idrar yolunda sorun yoksa erken dogum belirtisi bu durdurmamiz lazim hemen dedi tahlil sonuclarini bekliyoruz simdi dua edin canlar
ay bebişimizde iyidir inşallah haber almaya devam edersen yaz canım lutfen merakla takipteyim cunku.
bana da biraz kucuk gbi geldi, internetten almıştm, iade ettm geriye.
evet canım küçük ....
.
evet ya çantalar baya pahalı ... ben kendi eşyalarımı normal küçük valize bebişinkileride portbebenin takımı çantası var ona hatta bakım cantasına da bişiler atabilirim diye düşündüm ,henüz hazırlamadım ama bu şeki,lde yeter bence ......günaydın hanımlar.. pınarali arkadaşımızın inşallah hayırlı haberlerini alırız bugün, allah yardımcısı olsun dünden beri sancı veriyorlar tez zamanda sağlıkla kurtulsun inşallah hem bebişi hem kendisi.. şampuan konşulmuş benim herşeyim olduğu gibi şampuanım da eksik kimse tavsiye etmemiş ama ben de dalin almayı düşünüyodum yaa.. niye tavsiye etmiyorlar acaba?? bebek deyince dalin geliyor benim de aklıma ooh mis gibi.. bu arada çanta da almadım daha o da alınacak.. çok pahalı geliyor çantalar yaa nerden baksan en az bi 50 bayılcaz gibi.. gerek var mı o kadar para vermeğe bilemiyorum.. almak da lazım.. neyapsan bilemedm :44: :44: :44: :44:
ben park yatağın içine bir tane sünger onun üzerine de visco aldım. deneyimli annelerin tavsiyesi bu şekildeydi yoksa kendi bildiğimden değil:))
kızlarrr
pınaralı arkadasımız az önce sezaryenle dogum yaptı mıray bebegımız dunyaya geldı, gözumuz aydın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?