2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Mekik cekerken karnin kasilir ya onde bi anlik sertlesiyor o andada karnim ishal gibi agriyor ama saniyelik bunlar canim gunde 10 kereye kadar normalmis bunu yasamak ama ben 10 dakkada 4 kere cikti kasilma

bende de oluyo ama oyle sık değil, gunde bi kaç kere taş gbi kesiliyo bi anda karnım geçiyo sonra.
demek onlar kasılmaymış, ben farkında bile değilm. bebek geriliyo flan heralde diyodum.

Gunaydın kzılar aldıgınız o kremlı cantalar varya onlar bakım cantası zaten baya kucuk bende aldım ondan bebegımın kıyafetlerını koydum kendıme de baska bı canta yaptım bıseye pek yaramaz o cantalar dıye dusunuyorum bence almayanlar almasın..Bu arada bebegımız hayırlı olsun saglıkla gelsın ıns.Bu bahsettıgınız kasılmalar bende de oluyo ama gunde on kez falandır bıde yakın zamanlarda dııl dagınık sekılde oluyo

bende de oluyo ama oyle sık değil, gunde bi kaç kere taş gbi kesiliyo bi anda karnım geçiyo sonra.
demek onlar kasılmaymış, ben farkında bile değilm. bebek geriliyo flan heralde diyodum.

Aynen bendede oluyor oyle kasilmalar iki gundur saatine hic dikkat etmedim bende senin gibi geriliyor falan diye dusundum. ayy bak simdi bende panikledim.:26:

Günaydın kızlar herkes iyidir inşallah benimde bugün bebişimle randevum var şükür kavuşturana 6 hafta geçmek bilmedi çok merak ediyorum ne durumda boyunu posunu, birde yüzünü net görebilirsem benden mutlusu yok

'hayalim benim' arkadaşım çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda sancıların diner
pnrali' ye hayırlı doğumlar diliyorum rabbimiz yalnız bırakmasın tez zamanda hayırlısıyla kucağına alsın inşallah...

kızlar meraklanmayın sizin göğüsler birden büyüdüğü için öyle olmuş benim yengennin de öyle olmuştu doğuma yakın sönüp sarkmalar vardı maşallah hiç süt sıkıntısı çekmedi hemen geldi sütü...Allah'ın izniyle sizinde süt sıkıntınız olmayacak inşallah

Canım ben büchen aldım daha kullanmadığım için bilmiyorum ama kullananlar memnunmuş,sebamed de alabilirsin ama,diğer markalarla ilgili bi fikrim yok.Eğer büchen almak istersen miniço da çok indirimde,bi sürü yerde gördüm şampuanı vüvur kremi filan 25-35 arası,miniço da hangi ürününü alırsan al 7.90 tl,ben vücut şampuanını banyo köpüğünü filan hepsini aldım 7.90 dan.İnternet sitesi de var e miniço diye.

canım e miniçoda gerçekten 7,90 ama gramları aynı mı bir de bunların seyahat boyları var biliyosun. seninkiler geldi mi? kaç ml? eğer seyahat boyu ise 7,90 pahalı bile ama eğer 150-200 ml lik boylar ise gerçekten çok ucuz.

Toplam 30 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 19 ziyaretçi)
great.turkish,
avukatnur,
rukiyefatih,
fame,
tubaal,
sukutuhuzur,
gsbaran,
mehmetsym,
hayalimbenim,
KaRaKiZ3834,
karabocuq

Kizlar bu ne kalabalik ayy cok sevindim temmuz annelerini hic bu kadar kalabalik gormemistim

canım e miniçoda gerçekten 7,90 ama gramları aynı mı bir de bunların seyahat boyları var biliyosun. seninkiler geldi mi? kaç ml? eğer seyahat boyu ise 7,90 pahalı bile ama eğer 150-200 ml lik boylar ise gerçekten çok ucuz.

bana da öyle dediler. Hastane bir nüshasını sgk ya gönderiyormuş. sen doğumdan sonraki izin raporun ile sendeki doğumöncesi raporunu sgk ya doğumdan sonra götüreceksin dediler.

henüz bebişimiz hakkında bılgımız yok kızlar.dunden berı sunı sancılar verılıyordu sabaha kadar cektı ama sezaryene almıslar sonuc olarak..guzel haberlerını beklıyoruz

henüz bebişimiz hakkında bılgımız yok kızlar.dunden berı sunı sancılar verılıyordu sabaha kadar cektı ama sezaryene almıslar sonuc olarak..guzel haberlerını beklıyoruz

ay bebişimizde iyidir inşallah haber almaya devam edersen yaz canım lutfen merakla takipteyim cunku.

senin ve bebeğinin hakkında ne hayırlıysa öyle olsun...çok geçmiş olsun...

bana da biraz kucuk gbi geldi, internetten almıştm, iade ettm geriye.
evet canım küçük ....
.

evet ya çantalar baya pahalı ... ben kendi eşyalarımı normal küçük valize bebişinkileride portbebenin takımı çantası var ona hatta bakım cantasına da bişiler atabilirim diye düşündüm ,henüz hazırlamadım ama bu şeki,lde yeter bence ......

Tubaal bende Anadolu yakasında oturuyorum,dogumu nerde yapmayı planlıyorsun.Ben daha araştırıyorum,Pendik Remedy ile kucukyali delta arasında kaldık,bugün kontrolum var bakalım.Gecen sene bende karşıda besiktasta çalışıyordum,gercekten zor İstanbul trafiğinde,sana kolay gelsin.Birde 37. Haftaya kadar çalışabiliyoruz.16 Temmuz benim BDT,26 Haziran'a kadar çalışabilir görünüyorum.5 haftayı ise doğumdan sonraki 8 haftaya ekleyebiliyoruz.

kızlarrr

pınaralı arkadasımız az önce sezaryenle dogum yaptı mıray bebegımız dunyaya geldı, gözumuz aydın..

ayyy 3. bebişimizde doğdu demek. inşallah annesi de bebişi de çook iyidir.. haberleri bekliyoruz cnm bi haber alan olursa bize de söylesin.. allah ikisine de sağlık versin. içim bi garip oldu ya..

Kızlar bu kaçıncı bebek oldu şimdi ? heyecan basıyor arada korku yok ama bilinmez bir duygu merak ediyorum tabi.
Pınar arkadaşımıza geçmiş olsun Allah hepsine mutlu bir hayat yaşamayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…