2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kim doğurmuş felan merak ediyor insan

bende 4ünde randevum var hem raporumu alayım hemde doktorla konuşcam göğüs ameliyatı olcam doğumdan sonra

Ben hastane için hazırladığım çanta küçük cekcekli seyahat çantasına hazırladım.bebeğin kıyafetlerini ayrı bir poşet icinde en üstüne koydum.Ayrıca bebek bakım cantasida almadım,spor bir sırt çantam var,birde büyük tek omuzlu çantam.Daha bir sürü masraf çıkacak, daha sonra kullanmayacağım çiçekli,ayıcıklı seylere para vermek istemedim.Geniş ve büyük olması yeterli bence.

canım merhaba ben pendık remedyde yapacagım dogumumu..sen neden kararsız kaldın nerde oturuyosun???doktorun kım??

Herkese günaydınlar hanımlar herkesler iiyidr umarım.Topiğimizin 3.bebeğide geldi çok şükür umarım durumları iyidir.haber alan arkadaşlar son durumları paylaşırlarsa sevinirim bizimde kontrolümüz 4 haziranda bakalım durumlar iyidr inş.Hepinize hayrlı günlerrr :)))

canım merhaba ben pendık remedyde yapacagım dogumumu..sen neden kararsız kaldın nerde oturuyosun???doktorun kım??

Merhaba canım,ben doktorun Maltepe'de muayenehanesine gidiyordum,testlerimi ise devlette yaptırıyordum.Doktor dışardan doguma gelmek için 1000tl istedi,birde hastanenin alacağı fiyat farkı var.Remedyde uzay hanımı söylediler,deltaya bugün bakicaz,esimin akrabası aracılığı ile gidicez.Hem odalarına bakalim hemde fiyat alalım dedik.

cnm ben kadıköydeym, medipol e gidiyorm. evime yakın 10 dk diye orayı tercih ettm. ben 35. haftamda bırakcam inş. ağır gelmeye basladı artık havalar da ısındıkça da.

sen çalışcak mısn 37 ye kadar?

Günaydın Hanımlar.3. bebeimiz Miray bebek hoşgeldin!Annesine de geçmiş olsun diyorum, canım onca sancı çekti ama şükür bebeğini aldı kollarına...

Mekik cekerken karnin kasilir ya onde bi anlik sertlesiyor o andada karnim ishal gibi agriyor ama saniyelik bunlar canim gunde 10 kereye kadar normalmis bunu yasamak ama ben 10 dakkada 4 kere cikti kasilma

Canım bende de geçen hafta 40'ın üzerinde çıkmıştı sancılar acaba erken doğum için sancı sınırı nedir ki ? İnş. güzel haberlerini bekliyoruz.İlaçlarla falan müdahele edip erken doğumu durduruyorlarmış üzülme sakın tamam mı tatlım...

Bende de 3-4 gündür ishal olmuşum gibi karın ağrılarım oluyor ama ishal değilim.Süresine de hiç dikkat etmedim.Cuma randevumuz var bari ben de doktora söyleyeyim ishal gibi karın ağrılarımın olduğunu.Açıkçası çok önemsememiştim üşütmüşümdür herhalde falan diyordum.

pınaralı arkadasımız az önce sezaryenle dogum yaptı mıray bebegımız dunyaya geldı, gözumuz aydın..

hoş geldi, safalar getirdi.. Rabbim sağlık versin, analı babalı büyütsün inş..

çok şükür sonunda doğurdu bosuna acı cektırdıler kıza. miray bebek nasıl haber varmı ?

gelicem geliyor, aha da simdi geldim dedi, geldi kerata
ama henüz haber yok hapsuucum..

doğum hikayeleri sayfasına listeyi yapmışsın saol. ama şöyle yapsan nasıl olur. yeni bi link aç.
2012 temmuz anneleri doğum listesi gbi bi şey.
tabloyu o safyadan takip edelim, olmaz mıı?

bebişine maşallah.. boyu da kilosu da çok iyi
son aya girdik, sancılar başladı.. inş iyi olursun, bize sonuçları yaz olur mu?

Kızlar bu kaçıncı bebek oldu şimdi ? heyecan basıyor arada korku yok ama bilinmez bir duygu merak ediyorum tabi.
nükleer, herşeyimbebeğim ve pnaralı üç oldu diye biliyorum ben de..
4. kim acabaa:26::18:

Toplam 17 kullanıcı konuyu okuyor. (13 üye ve 4 ziyaretçi)
cena, busmai, Nukleer, enlifes, iloSdemir, morefla, loneliness, minicigimmm, Tuyax, candas, akkusni, esha84, baharksk

haziran geldi, doğumlar başladı, topik canlandı

merhaba hamişler , ayyy siz doğurmaya başlamışsınız çok heyecanlandım :)) arada girip deneyimlerinizi okumak istiyorum , herkes sağlıkla alsın bebeklerini kucaklarına inşallah

Öncelikle miray bebek hayırlı uğurlu olsun annesi saglicakla kucağına alsın Allah anali babali saglikli uzun ömür versin insallah Gunaydin kizlar
Bugun kontrolumuz vardi hastaneye geldik kizimin kilosu 2465 gr boyu 45.5 cm olmus bile teyzeleri dr a arada sanci kasilma oluyor dedim nst istedi sancilar 60 da cikti dr gercekmis dedigin idrar yolunda sorun yoksa erken dogum belirtisi bu durdurmamiz lazim hemen dedi tahlil sonuclarini bekliyoruz simdi dua edin canlar
İnsallah yalancı sancı falandir canım hapla durdurolar bildigim kadarıyla insallah bisey olmaz bebisede maşallah annesi

kızlarrr

pınaralı arkadasımız az önce sezaryenle dogum yaptı mıray bebegımız dunyaya geldı, gözumuz aydın..

Çok sevindim canım yaa,Allah analı babalı büyütmelerini nasip etsin,gelişemelerden yine haberdar et bizi...

Maşalllah canım kızına Endişelenme ama sancılar için kızların dediği gibi kasılmaları ilaçla durdurabiliyolarmış...

annemin yanına gitmeye 7 gün kaldı 6 sında gitcem
uçaktan korkmuyorum ama işte ama yok hava boşluğu şu bu diyenler var hayırlısı olsun artık

Ayyy seninde mi önünde yolculuk var canım,annenin yanında mı yapıcaksın doğumu,benim de 2 günüm kaldı inşallah şafak sayıyorum resmen,35. haftamda ayrılıcam izne, ama ben kendi arabamızla gidicem canım dinlene dinlene artık,ikimizde problemsiz evlerimize ulaşalım inş...

Canım hadi hayırlı haberlerle gel inş. kilosunu boyunu yaz bizei6 haftadır görmüyosan şimdi ne kadar büyümüş gelcek annesi sana...Süt için de ettiğin dualar kabul olur inş. canım , inşallah hepimizin sütü bol olur yavrularımıza...

Canım ben internetten değil de mağazasından aldım,ml leri de 150-200 hatta 500 ml olan bi ürün de vardı aralarında ama hatırlamıyorum duş kremi mi köpüğü müydü, ne aldıysam hepsini tanesi 7.90 dan aldım canım.

3.bebeğimizde geldi demek,umarım ikiside iyidirler pek minnaktır şimdi o:))Allah sağlıkla analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah...Duydukça korkuyorum yalnız fazla aceleci bu temmuz veletleri:))herkes iyidir umarım ağrılar sancılar dışında onlar zaten bizden biri oldular:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…