- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 19.805
- 598
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #25.261
kızlar bu kaçıncı bebek oldu şimdi ? Heyecan basıyor arada korku yok ama bilinmez bir duygu merak ediyorum tabi.
Pınar arkadaşımıza geçmiş olsun allah hepsine mutlu bir hayat yaşamayı nasip etsin
Tubaal bende Anadolu yakasında oturuyorum,dogumu nerde yapmayı planlıyorsun.Ben daha araştırıyorum,Pendik Remedy ile kucukyali delta arasında kaldık,bugün kontrolum var bakalım.Gecen sene bende karşıda besiktasta çalışıyordum,gercekten zor İstanbul trafiğinde,sana kolay gelsin.Birde 37. Haftaya kadar çalışabiliyoruz.16 Temmuz benim BDT,26 Haziran'a kadar çalışabilir görünüyorum.5 haftayı ise doğumdan sonraki 8 haftaya ekleyebiliyoruz.
Bende pendikteyim. Biz Nene hatun ( medicine hospital ) hastanesini düşünüyoruz.. Remedy nasıl bir hastane tam olarak nerede..?canım merhaba ben pendık remedyde yapacagım dogumumu..sen neden kararsız kaldın nerde oturuyosun???doktorun kım??
canım merhaba ben pendık remedyde yapacagım dogumumu..sen neden kararsız kaldın nerde oturuyosun???doktorun kım??
Tubaal bende Anadolu yakasında oturuyorum,dogumu nerde yapmayı planlıyorsun.Ben daha araştırıyorum,Pendik Remedy ile kucukyali delta arasında kaldık,bugün kontrolum var bakalım.Gecen sene bende karşıda besiktasta çalışıyordum,gercekten zor İstanbul trafiğinde,sana kolay gelsin.Birde 37. Haftaya kadar çalışabiliyoruz.16 Temmuz benim BDT,26 Haziran'a kadar çalışabilir görünüyorum.5 haftayı ise doğumdan sonraki 8 haftaya ekleyebiliyoruz.
Gunaydin kizlar
Bugun kontrolumuz vardi hastaneye geldik kizimin kilosu 2465 gr boyu 45.5 cm olmus bile teyzeleri dr a arada sanci kasilma oluyor dedim nst istedi sancilar 60 da cikti dr gercekmis dedigin idrar yolunda sorun yoksa erken dogum belirtisi bu durdurmamiz lazim hemen dedi tahlil sonuclarini bekliyoruz simdi dua edin canlar
Mekik cekerken karnin kasilir ya onde bi anlik sertlesiyor o andada karnim ishal gibi agriyor ama saniyelik bunlar canim gunde 10 kereye kadar normalmis bunu yasamak ama ben 10 dakkada 4 kere cikti kasilma
pınaralı arkadasımız az önce sezaryenle dogum yaptı mıray bebegımız dunyaya geldı, gözumuz aydın..
çok şükür sonunda doğurdu bosuna acı cektırdıler kıza. miray bebek nasıl haber varmı ?
Gunaydin kizlar
Bugun kontrolumuz vardi hastaneye geldik kizimin kilosu 2465 gr boyu 45.5 cm olmus bile teyzeleri dr a arada sanci kasilma oluyor dedim nst istedi sancilar 60 da cikti dr gercekmis dedigin idrar yolunda sorun yoksa erken dogum belirtisi bu durdurmamiz lazim hemen dedi tahlil sonuclarini bekliyoruz simdi dua edin canlar
nükleer, herşeyimbebeğim ve pnaralı üç oldu diye biliyorum ben de..Kızlar bu kaçıncı bebek oldu şimdi ? heyecan basıyor arada korku yok ama bilinmez bir duygu merak ediyorum tabi.
kızlarrr
pınaralı arkadasımız az önce sezaryenle dogum yaptı mıray bebegımız dunyaya geldı, gözumuz aydın..
Gunaydin kizlar
annemin yanına gitmeye 7 gün kaldı 6 sında gitcem
uçaktan korkmuyorum ama işte ama yok hava boşluğu şu bu diyenler var hayırlısı olsun artık
Günaydın kızlar herkes iyidir inşallah benimde bugün bebişimle randevum var şükür kavuşturana 6 hafta geçmek bilmedi çok merak ediyorum ne durumda boyunu posunu, birde yüzünü net görebilirsem benden mutlusu yok
kızlar meraklanmayın sizin göğüsler birden büyüdüğü için öyle olmuş benim yengennin de öyle olmuştu doğuma yakın sönüp sarkmalar vardı maşallah hiç süt sıkıntısı çekmedi hemen geldi sütü...Allah'ın izniyle sizinde süt sıkıntınız olmayacak inşallah
canım e miniçoda gerçekten 7,90 ama gramları aynı mı bir de bunların seyahat boyları var biliyosun. seninkiler geldi mi? kaç ml? eğer seyahat boyu ise 7,90 pahalı bile ama eğer 150-200 ml lik boylar ise gerçekten çok ucuz.
Rabbim analı babalı sağlıklı büyümeyi nasip etsn miray bebeğe pınaralı yede çabucak toparlanması için güç versinkızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?