2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...mmuz-anneleri-dogum-listesi.html#post24869120

HAPSUU cum ben topiği inceledim canım, çok güzel olmuş ellerine sağlık...Oraya da bikaç yorum yazdım burdan da belirteyim forumdaki annelerden cinsiyetleri eksik olanlar topiği inceleyip sana haber versinler bence,listemiz eksiksiz olursa daha güzel olur...Son durumu yazayım size 50 KIZIMIZ, 51 OĞLUMUZ var listede... Maşallah maşallah hepsine...

zaman o kadar cabuk gecıyorki,daha dün gibi ılk hamıle kaldığımızı öğrendığımız,ve hamılelık suresıncede hep böyle kalacağımı düşünüyordum ama galıba artık finale yaklaştık.heleki ilk bebeklerımız olmuş bile ,Allah hepsine hem annelerine hem bebişlerine sağlık versin.ve umarım geri kalanların bebişleride vaktınde gelır.tansiyonum yuksekti,ama cok sükür düzeldi.boylelıkle erken doğum riskını azda olsa atlattım,ama erken doğum için illaki bi sebep gerekmıyor.yoğu bi ay bızı beklıyor, su son belkı 15-20 gun daha kurtarabılırsek rahat :)) ben bu gunlerımı denıze giderek,oğluşumla yüzerek geçiriyorum.ve bol bol dınlenıyorum.baık tutuyorum.tabı bu duruma tepkı gosterenlerde cok fazla,eşim,annem,kayınvaldem girme denıze bısey olur diyorlar.ama ben dınlemıyorum,cunku denız cok rahatlatıyor benı,önümüzdekı gunlerde yapılacak baya sey var aslında benı bekleyen,bıraz yufka sarıp koymam lazım.sarma sarıp koymam lazım,kurabıye yapmam lazım.amaaaaa hiç içimden gelmıyor :))

yüzmek çok faydalı hamilelere canım, deniz gibisi var mı. benim sadece havuza girme şansım var ona da mikrop kaparım diye giremiyorum ,ilaçlı su sonuçta. doğal deniz, mis gibi misss

ilknur merhaba sennerelerdeydin uzun bir süre görememiştim ben seni.... iyimisin bebiş napıyor....
valla ne yalan söyleyeyim kıskandım seni bende yüzmeyi severim ama işe devam ediyor olmamı bırak bulundugum yerde deniz bilem yok

kızlar 3 haftadır yatıyorum kasılmalarım var yürümekte oturmakta zorluk çekiyorum. dün doktordan geldim bebek aşağı inmiş dedi .erken doğuma karşın asprini yarım al artık dedi. oğlum daha çok küçük çok korkuyorum. bir yandan kan pıhtılaşması bir yandan erken doğum tehlikesi.

canım geçmiş olsun, aspirin kaç mg alıyordun , ben de coraspin kullanıyorum 100 mg gunde 1 tane

Dur bakalım sevgia hemen olacak diye bişey yok öle değilmi hemde topiğimizde doğan bebişlerimiz var hiçbir problemleri yok çok şükür.... pıhtılaşma hangisi var sende ? bende mthfr677 heterozigot var bebe aspirini kullanıyorum.. sende sadece aspirin mi kullanıyorsun ?.....

Calisicam canım bende kartalda oturuyorum,okulum eve yakın,yol sorunum yok 37 e kadar çalışırım bir sorun olmazsa,suyumuz az sadece haftama göre.

yüzmek çok faydalı hamilelere canım, deniz gibisi var mı. benim sadece havuza girme şansım var ona da mikrop kaparım diye giremiyorum ,ilaçlı su sonuçta. doğal deniz, mis gibi misss

evet canım aman havuzlara dıkkat,nede olsa klor ve çamasır suyu atıyorlar suyuna,doktor bana kesınlıkle havuz yok dedı,sende eğer havuzun suyundan tam emın değilsen girme,hamıle olmasak sorun değilde,allah korusun ufacık bi enfeksiyon cok tehlıkelı olur.

valla cok haklısın,suçluyum,cok görünmuyorum ama gelışmeleri genellıkle takıp edıyorum.iyiym canım ,sen nasılsın,kilolar ne alemde,benım aldı başını gitti :)) koca biiiii göbek ama öle böle deil :)) eee kilo öyle olunca en büyük sıkıntıyı ayak tabanları çekıyor,saolsun eşim 1 saat ovuyor tabanlarımı. :)) bendeede tansıyon sorunu vardı,yüksek cıkıyordu,ama cok sukur işi bırakınca bide dınlenınce gecti,muhtemelen onuda kıloya bağlıyorum :)) aman yemın ettım sağlıcakla doğum yapayımda ,ılk işim doğumdan sonra zayıflamak.sen neler yapıyorsun?bebiiişin de iyi deilmi?

Canım çok geçmiş olsun ... Artık dikkat etmek gerekiyor.Sakın kendini yorma.Yapılacak işlerin varsa yardıma birileri gelsin yapsın, eğer yoksa kalsın bırak. Hiçbirşey bizim ve bebeklerimizin sağlığından daha önemli değil.Rabbim hayırlısı ile bu zor günlerini atlatmana yardımcı olsun. Hem erken doğum olsa bile diğer arkadaşlara katılıyorum 3. temmuz bebeği de doğmuş galiba 3 üde sağlıklı sıhhatli.Hiç endişe edip kafana takma rahat ol canım.

hepinize ayrı ayrı tesekkur ederim kızlar bende korktum bi an idrar da iltihap cıktı dr ondanda olabılır kucuk bı ıhtımalle ılk once antıbıyotık kullan ctesı tekrar gel nst ye baglayalım yıne sancı cıkarsa serum verecem yıne nst ye baglayacagız degısme olmusmu dıye dedı su an beklemedeyız yanı kızlar bana sancılar normal gelıyordu oysakı hepımızde olanlardandı anlamadım bı anda noldu dıye en azında 36 . haftayı gorsek dıyorum

evet canım aman havuzlara dıkkat,nede olsa klor ve çamasır suyu atıyorlar suyuna,doktor bana kesınlıkle havuz yok dedı,sende eğer havuzun suyundan tam emın değilsen girme,hamıle olmasak sorun değilde,allah korusun ufacık bi enfeksiyon cok tehlıkelı olur.

valla cok haklısın,suçluyum,cok görünmuyorum ama gelışmeleri genellıkle takıp edıyorum.iyiym canım ,sen nasılsın,kilolar ne alemde,benım aldı başını gitti :)) koca biiiii göbek ama öle böle deil :)) eee kilo öyle olunca en büyük sıkıntıyı ayak tabanları çekıyor,saolsun eşim 1 saat ovuyor tabanlarımı. :)) bendeede tansıyon sorunu vardı,yüksek cıkıyordu,ama cok sukur işi bırakınca bide dınlenınce gecti,muhtemelen onuda kıloya bağlıyorum :)) aman yemın ettım sağlıcakla doğum yapayımda ,ılk işim doğumdan sonra zayıflamak.sen neler yapıyorsun?bebiiişin de iyi deilmi?

0,4 clexan ve asprin kullanıyorum.factor v ve 1298 var heterizigot. senin bebe asprini kaç mg?

ben weniceden aldım cnm içindeki bakım ürünleri ile beraber 48 tl. alacaksanız weniceden alın derim..

ayy ne güzelll. o kadar çook özledimki denize girmeyi. dr denizin sakıncası yok ama havuza girme demişti bana. keşke denize girme gibi bi fırsatım olsaydı. o kadar çok özledim ki... ve de böyle girsem serinlesem keşke...

geçmiş olsun cnm ama çok da dert edip stres yapma. inş. sağlıkla gelsin bebişlerimiz. bak miray bebeğimizde geldi. Bebiş illa gelicem derse de kendilerini kurtaracak kıvama geldiler. Doğarsada bişicik olmaz inş. Hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin rabbim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…