2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ben de sadece coraspin kullanıyorum, kan pıhtılaşması testi yapmadan başlattı doktor önceden 2 düşüğüm olduğu için.senin doktorun aspirini ne zaman kesecek canım? bana 38 de keseceğini söyledi, tabi 40.haftada doğuracağımı planlayarak. inşallah erken gelmez çünkü önceden kesilmesi gerekiyormuş aspirinin

İlknurcuğum hoşgeldin valla ben de merak etmiştim seni, iyi olmana sevindim.
Bizde dün doktora gittik, birkaç hafta önden gidiyo bizim ufaklık. Epidural hakkında biraz konuştuk boşverin dedi doktorumuz, doktoru ayarlamanız lazım, hem doğumu yavaşlatıyo filan dedi. Sizinki çok hareketli ayakları bi dayar bi direnir pırt diye çıkar dedi Hayırlısı olsun bakalım.. Bu arada dün emzirme atleti aldım bi tanesine 22 tl dediler, eşim kendi mi emziriyomuş dedi kıza :) 12 tl ye başka bi marka aldım.

Miray bebek gelmis hosgelmis Allah anali babali buyutmek nasip etsin

bizde dr kontrolümüzü yaptik herseyi iyi cikti butun vucut olculerini aldi hersey normal geriden geliyo filan demedi sadece biraz kilosu az gibi geldi bana 2 kiloymus yavrum ama boyunu soylemedi kilosuna cok uzuldum yaaa

Miray bebek gelmis hosgelmis Allah anali babali buyutmek nasip etsin

bizde dr kontrolümüzü yaptik herseyi iyi cikti butun vucut olculerini aldi hersey normal geriden geliyo filan demedi sadece biraz kilosu az gibi geldi bana 2 kiloymus yavrum ama boyunu soylemedi kilosuna cok uzuldum yaaa

0,4 clexan ve asprin kullanıyorum.factor v ve 1298 var heterizigot. senin bebe asprini kaç mg?

arkadaşlar bende de faktör Xlll ve mthfr1298 heterozigot, mthfr677 homozigot var. coraspin 100 ve clexane 0,4 kullanıyorum her gün.. sizi bulmşken sormak istiyorum.. normal doğum mu yapacaksınız? benim doktorum pek normal doğum taraftarı değğil, yine sana bırakıyorum kararı diyor ama ben de çok kararsızım.. bu 4. hamileliğim.. ve artık hiç bir şeyi riske atmak istemiyorum.. normal olmaz diye bişey yok ama herşey planlı olsun istiyorum. allah kısmet eder de sağ salim o günleri görürsem ilaçları bırakayım haftasına da sezeryan olayım diyorum. bi de aklımda bi soru daha oluştu şimdi millet doğurmaya başlayınca.. ya şimdi bebek gelmek istese normal doğum başlasa??? o zaman ne olacak??? doktora bunu daha sormadım, var mı bilgisi olan?? her hastanede gerekli önlemi alabilecek ilaç alet vs var mıdır müdahale edebilecek??? çünkü benim bi yerim kanasa saatlerce durmuyor, bi sivilce için bile 45 dk uğraştım geçen gece.. doğumda ne olur acaba???

eline sağlık hapsuucum, :129:

endişe etme, inş bi şey olmayacak. dediğin gibi belki iltihaptandır. bende de enfeksiyon çıktı idrar yollarında, antibiyotik kullandım bir hafta, tekrar ettim tahlilleri.. sonuçları cuma alcam..

ben weniceden aldım cnm içindeki bakım ürünleri ile beraber 48 tl. alacaksanız weniceden alın derim..
wenice'te bakım çantası var mı? ilk fırsatta uğrayacağım..

hemen evham yapma yaa!! doktorun bi gerilik var dememiş..
sağlıklı olsun da 250 gr zayıf olsun.. sen kendine dikkat et annesii

ya arkadaşlar citos'tan haberiniz var mı? topiğin tek ikiz hamilesi.. ne zamandır göremiyorum, doğum yapmış olabilir..

Son düzenleme:

Masallah bebisine cnm,boyu posu pek yerinde:) insallah erkenden gelmeye kalkmaz,hersey yolunda cikar cnm:)

[FONT=Comic Sans MS .!.:
wenice'te bakım çantası var mı? ilk fırsatta uğrayacağım..[/FONT]

zeynepcim evet çantasıyla beraber 48 tl. ben aslında johnsons bakım ürünlerini almıştım. çanta arıyordum,hepsi çok pahalı ama bunu görünce hemen atladım tabi :))

kızlar pınar yoğun bakımdan çıkmış, normal servise almışlar. biraz ağrıları varmış. bebişimiz küçük olduğu için biraz solunum sıkıntısı olduğundan başka hastanede küvezde imiş. ama herşey yolunda, sadece henüz küçük olduğu için. inş. kısa zamanda mirayımız küvezden çıkacak, anneside kısa zamanda aramızda olacak..

canım daha önce de yazışmıştık. ben de cleaxene 0.4 kullanıyorum bi tane heterezigot olmasına rağmen mthfr 1298. ben de seninle aynı kaygıları yaşıyorum canım. 2. gebeliğim benim de, ilkini kaybettim. bu nedenle sezeryani kabul ettim. önceden planlı olsun herşey, iğne de kullanıyorum ona göre bırakırız diye. ama ani biişey olursa ne olur ben de bilmiyorum. inşallah bebişler aceleci olmaz. 7 temmuz benim sezeryan günüm bile verildi. ama benim kanama durmaması gibi bişey olmadı hiç. genelde durar çabuk. ama bu iğneler etkiler, orasını bilemiyorum. haberleşelim.

allah ıkısının de yardımcısı olsun. en kısa zamannda hastaneden çıkarlar umarım.
bebeişler teker teker gelmeye başladı. allah hepımızın yardımcısı olsun.

Heyy millet yemek hazırlmaya mı kaçtınız ? Biz oğlumla bir uyumuşuz yeni kalktık babamızı aradık bizi dışarı götürecek.Birazdan hazırlanıp çıkacağız.cena 'nın dediği gibi biz gelene kadar kimse doğurmasın ha! Ayy ben de dahil

Hadi gözümüz aydın.İnş. en kısa zamanda pınar ve bebeği evlerine dönerler de burda bize miss bebişini anlatır.

Canım yaa benim de 4. ayımda idrar yolu enfeksiyonum vardı,yanma hissediyodum idrarımda sonra da lekelenme gibi olmuştu,1 hafta antibiyotik kullandım sonra tamamen geçti demedi doktor azalmış dedi,bol su içmeye devam ettim.3-4 haftadır akıntılarım yoğunlaştı bir de pıhtı gibi bişeyler oluyo akıntımın içinde,ama yanma ya da leke yok çok şükür.Doktoruma söylediğimde idrarda renk değişikliği ve koku yoksa pek problem değil akıntı normal dedi.Tahlil yaptırsam enfeksiyon çıkacak gibi geliyo ama doktorum tahlil istemedi...Ama yine de endişe ediyorum.Bebek içim erken doğum dışında bi problem teşkil eder mi sizce kızlar,yani enfeksiyon varsa eğer bebeği etkiler mi? Bu konuda bilgisi olanlar lütfen yazsınlar,çok merak ettim.

Hiç endişelenme canım daha 35. haftandasın nerden baksan 4 hafta yani 1 ay var,bundan sonra hızlı kilo alacaklar en azından 1 kilo daha alır o da toplamda 3 kilo yapar ki çok normal olur kilosu,sen endişelenme annesi yoğurt ve peyniri arttır biraz belki faydası olur...

ya arkadaşlar citos'tan haberiniz var mı? topiğin tek ikiz hamilesi.. ne zamandır göremiyorum, doğum yapmış olabilir..

Canım citos dün benim de aklıma geldi dedim bi tane ikiz annemiz vardı noldu acaba, ama onun bebişlerin cinsiyetlerini bile öğrenemedik yani çok uzun zamandır en azından 3 aydır girmiyo topiğe,sesimize duyarsa bizi haberdar etsin kendisinden....

Canım pınaraliyi niye yoğunbakıma almışlar doğumdan sonra bi problem mi olmuş,allah hayırlısıyla bebeğiyle beraber evlerine gitmeyi nasip etsin inşallah AMİNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…