- 8 Aralık 2009
- 5.375
- 322
- 698
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #25.301
Dur bakalım sevgia hemen olacak diye bişey yok öle değilmi hemde topiğimizde doğan bebişlerimiz var hiçbir problemleri yok çok şükür.... pıhtılaşma hangisi var sende ? bende mthfr677 heterozigot var bebe aspirini kullanıyorum.. sende sadece aspirin mi kullanıyorsun ?.....
Calisicam canım bende kartalda oturuyorum,okulum eve yakın,yol sorunum yok 37 e kadar çalışırım bir sorun olmazsa,suyumuz az sadece haftama göre.
Dur bakalım sevgia hemen olacak diye bişey yok öle değilmi hemde topiğimizde doğan bebişlerimiz var hiçbir problemleri yok çok şükür.... pıhtılaşma hangisi var sende ? bende mthfr677 heterozigot var bebe aspirini kullanıyorum.. sende sadece aspirin mi kullanıyorsun ?.....
0,4 clexan ve asprin kullanıyorum.factor v ve 1298 var heterizigot. senin bebe asprini kaç mg?
doğum listesi için yeni konu actım kızlar daha kolay takibi olur http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/532482-2012-temmuz-anneleri-dogum-listesi.html
endişe etme, inş bi şey olmayacak.hepinize ayrı ayrı tesekkur ederim kızlar bende korktum bi an idrar da iltihap cıktı dr ondanda olabılır kucuk bı ıhtımalle ılk once antıbıyotık kullan ctesı tekrar gel nst ye baglayalım yıne sancı cıkarsa serum verecem yıne nst ye baglayacagız degısme olmusmu dıye dedı su an beklemedeyız yanı kızlar bana sancılar normal gelıyordu oysakı hepımızde olanlardandı anlamadım bı anda noldu dıye en azında 36 . haftayı gorsek dıyorum
wenice'te bakım çantası var mı? ilk fırsatta uğrayacağım..ben weniceden aldım cnm içindeki bakım ürünleri ile beraber 48 tl. alacaksanız weniceden alın derim..
bizde dr kontrolümüzü yaptik herseyi iyi cikti butun vucut olculerini aldi hersey normal geriden geliyo filan demedi sadece biraz kilosu az gibi geldi bana 2 kiloymus yavrum ama boyunu soylemedi kilosuna cok uzuldum yaaa
Öncelikle miray bebek hayırlı uğurlu olsun annesi saglicakla kucağına alsın Allah anali babali saglikli uzun ömür versin insallah Gunaydin kizlar
Bugun kontrolumuz vardi hastaneye geldik kizimin kilosu 2465 gr boyu 45.5 cm olmus bile teyzeleri dr a arada sanci kasilma oluyor dedim nst istedi sancilar 60 da cikti dr gercekmis dedigin idrar yolunda sorun yoksa erken dogum belirtisi bu durdurmamiz lazim hemen dedi tahlil sonuclarini bekliyoruz simdi dua edin canlar
İnsallah yalancı sancı falandir canım hapla durdurolar bildigim kadarıyla insallah bisey olmaz bebisede maşallah annesi
[FONT=Comic Sans MS .!.:wenice'te bakım çantası var mı? ilk fırsatta uğrayacağım..[/FONT]
arkadaşlar bende de faktör Xlll ve mthfr1298 heterozigot, mthfr677 homozigot var. coraspin 100 ve clexane 0,4 kullanıyorum her gün.. sizi bulmşken sormak istiyorum.. normal doğum mu yapacaksınız? benim doktorum pek normal doğum taraftarı değğil, yine sana bırakıyorum kararı diyor ama ben de çok kararsızım.. bu 4. hamileliğim.. ve artık hiç bir şeyi riske atmak istemiyorum.. normal olmaz diye bişey yok ama herşey planlı olsun istiyorum. allah kısmet eder de sağ salim o günleri görürsem ilaçları bırakayım haftasına da sezeryan olayım diyorum. bi de aklımda bi soru daha oluştu şimdi millet doğurmaya başlayınca.. ya şimdi bebek gelmek istese normal doğum başlasa??? o zaman ne olacak??? doktora bunu daha sormadım, var mı bilgisi olan?? her hastanede gerekli önlemi alabilecek ilaç alet vs var mıdır müdahale edebilecek??? çünkü benim bi yerim kanasa saatlerce durmuyor, bi sivilce için bile 45 dk uğraştım geçen gece.. doğumda ne olur acaba???
allah ıkısının de yardımcısı olsun. en kısa zamannda hastaneden çıkarlar umarım.kızlar pınar yoğun bakımdan çıkmış, normal servise almışlar. biraz ağrıları varmış. bebişimiz küçük olduğu için biraz solunum sıkıntısı olduğundan başka hastanede küvezde imiş. ama herşey yolunda, sadece henüz küçük olduğu için. inş. kısa zamanda mirayımız küvezden çıkacak, anneside kısa zamanda aramızda olacak..
kızlar pınar yoğun bakımdan çıkmış, normal servise almışlar. biraz ağrıları varmış. bebişimiz küçük olduğu için biraz solunum sıkıntısı olduğundan başka hastanede küvezde imiş. ama herşey yolunda, sadece henüz küçük olduğu için. inş. kısa zamanda mirayımız küvezden çıkacak, anneside kısa zamanda aramızda olacak..
hepinize ayrı ayrı tesekkur ederim kızlar bende korktum bi an idrar da iltihap cıktı dr ondanda olabılır kucuk bı ıhtımalle ılk once antıbıyotık kullan ctesı tekrar gel nst ye baglayalım yıne sancı cıkarsa serum verecem yıne nst ye baglayacagız degısme olmusmu dıye dedı su an beklemedeyız yanı kızlar bana sancılar normal gelıyordu oysakı hepımızde olanlardandı anlamadım bı anda noldu dıye en azında 36 . haftayı gorsek dıyorum
Miray bebek gelmis hosgelmis Allah anali babali buyutmek nasip etsin
bizde dr kontrolümüzü yaptik herseyi iyi cikti butun vucut olculerini aldi hersey normal geriden geliyo filan demedi sadece biraz kilosu az gibi geldi bana 2 kiloymus yavrum ama boyunu soylemedi kilosuna cok uzuldum yaaa
ya arkadaşlar citos'tan haberiniz var mı? topiğin tek ikiz hamilesi.. ne zamandır göremiyorum, doğum yapmış olabilir..
kızlar pınar yoğun bakımdan çıkmış, normal servise almışlar. biraz ağrıları varmış. bebişimiz küçük olduğu için biraz solunum sıkıntısı olduğundan başka hastanede küvezde imiş. ama herşey yolunda, sadece henüz küçük olduğu için. inş. kısa zamanda mirayımız küvezden çıkacak, anneside kısa zamanda aramızda olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?