- 25 Eylül 2011
- 114
- 0
- 116
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #25.321
Canım pınaraliyi niye yoğunbakıma almışlar doğumdan sonra bi problem mi olmuş,allah hayırlısıyla bebeğiyle beraber evlerine gitmeyi nasip etsin inşallah AMİNNNNNN
çok ince detayları öğrenemedik henüz ama şuan herşey yolunda, pınarın durumuda iyiye gidiyor cnm. bebiş 2160 gr 44 cm doğmuş. oyyy teyzesinin kuzusuu nazarlardan saklasın, bir an evvel annesiyle kavuşsun inş..
zeynepcim evet çantasıyla beraber 48 tl. ben aslında johnsons bakım ürünlerini almıştım. çanta arıyordum,hepsi çok pahalı ama bunu görünce hemen atladım tabi :))
valla arkanı dönmeye gelmiyo, biri pırtlatıveriyoHeyy millet yemek hazırlmaya mı kaçtınız ? Biz oğlumla bir uyumuşuz yeni kalktık babamızı aradık bizi dışarı götürecek.Birazdan hazırlanıp çıkacağız.cena 'nın dediği gibi biz gelene kadar kimse doğurmasın ha! Ayy ben de dahil
Canım yaa benim de 4. ayımda idrar yolu enfeksiyonum vardı,yanma hissediyodum idrarımda sonra da lekelenme gibi olmuştu,1 hafta antibiyotik kullandım sonra tamamen geçti demedi doktor azalmış dedi,bol su içmeye devam ettim.3-4 haftadır akıntılarım yoğunlaştı bir de pıhtı gibi bişeyler oluyo akıntımın içinde,ama yanma ya da leke yok çok şükür.Doktoruma söylediğimde idrarda renk değişikliği ve koku yoksa pek problem değil akıntı normal dedi.Tahlil yaptırsam enfeksiyon çıkacak gibi geliyo ama doktorum tahlil istemedi...Ama yine de endişe ediyorum.Bebek içim erken doğum dışında bi problem teşkil eder mi sizce kızlar,yani enfeksiyon varsa eğer bebeği etkiler mi? Bu konuda bilgisi olanlar lütfen yazsınlar,çok merak ettim.
Canım citos dün benim de aklıma geldi dedim bi tane ikiz annemiz vardı noldu acaba, ama onun bebişlerin cinsiyetlerini bile öğrenemedik yani çok uzun zamandır en azından 3 aydır girmiyo topiğe,sesimize duyarsa bizi haberdar etsin kendisinden....
canım daha önce de yazışmıştık. ben de cleaxene 0.4 kullanıyorum bi tane heterezigot olmasına rağmen mthfr 1298. ben de seninle aynı kaygıları yaşıyorum canım. 2. gebeliğim benim de, ilkini kaybettim. bu nedenle sezeryani kabul ettim. önceden planlı olsun herşey, iğne de kullanıyorum ona göre bırakırız diye. ama ani biişey olursa ne olur ben de bilmiyorum. inşallah bebişler aceleci olmaz. 7 temmuz benim sezeryan günüm bile verildi. ama benim kanama durmaması gibi bişey olmadı hiç. genelde durar çabuk. ama bu iğneler etkiler, orasını bilemiyorum. haberleşelim.
Hoşgeldin canım ewet bebeğin bütün ihtiyaçları bitti bugün ütüsünü yapıp yerleştircem bebek arabasında ben trio set aldım çift yönlü daha iyi olur die düşünüyorum rüzgarı var güneşi var korumak lazım...gece rahat uyku yok kalça kemiğim çok ağrıyo benimde sinirler gevşediği için bebekte baskı yapınca ondan oluyomuş o ağrılar..giyim konusunda topu anneannelere ve babaannelere atıyorum onlar daha tecrübeliler...atladığım soru kalmadı herhalde
Hoşgeldin canım aramıza, bebeklerimizin ihtiyaçları kalmadı allahın izniyle,hallettik sayılır,sıcaklara bırakmak istemedik hiçbirimz,tabi sen yeni katıldığın için bilmiyosun aramızda 2 tane tammuz annemiz mayısta bebeklerini kucaklarına aldılar bilemaşallah sağlıkları iyi...Bebek arabası bende çift yönlü travel sistem aldım,geceleri uyuyabilyorum ama sabah erken uyanıyorum kasık sancılarımla,kıyafet konusunda da her türlüsünden 2-3 tane al canım mutlaka giydirilir,doğumdan sonra da ihtiyaca göre alırsın zaten...
ben park yatağın içine bir tane sünger onun üzerine de visco aldım. deneyimli annelerin tavsiyesi bu şekildeydi yoksa kendi bildiğimden değil:))
canım hiç moralini bozma. benım 20.haftadan berı baska bı nedenden dolayı erken doğum rıskım var. bvak cok sukur bugunlere geldım.merhaba kızlar bugün dr randevum vardı
moralım çok bozuldu
bebeğim maşallah gelişimi gayet güzel fakat
tek sorun plesentam doğum kanalındaymış aşağıda baya
heran doğum olabılır dedi erken doğum rıskım var yani
bebek için ciğer geliştirici iğneler verdi uyanık ol kanaman falan gelırse sezeryanla alırız dedi
zaten normal doğum zor sezeryanla almalıyız dedi
benım ilk bebeğim normaldı ve ben çok normal istiyordum
anlayacağınız şaşırdım kaldım çok üzgünümmm
canım hiç moralini bozma. benım 20.haftadan berı baska bı nedenden dolayı erken doğum rıskım var. bvak cok sukur bugunlere geldım.
15 gun once doktor bana da ciğelerını gelıstırıcı ıgen verdı.
ıcını ferah tut aklına kotu bı sey getırme.
banada o iğneden verdı kullanıp kullanmama konusunda çok kararsız kaldım canım yaaa
dedım kullansam acaba bebek hemen gelıverırsseeeeenayy
allahım cümlemıze zamanında tek nefeste kurtasın inşşş
valla cok haklısın,suçluyum,cok görünmuyorum ama gelışmeleri genellıkle takıp edıyorum.iyiym canım ,sen nasılsın,kilolar ne alemde,benım aldı başını gitti :)) koca biiiii göbek ama öle böle deil :)) eee kilo öyle olunca en büyük sıkıntıyı ayak tabanları çekıyor,saolsun eşim 1 saat ovuyor tabanlarımı. :)) bendeede tansıyon sorunu vardı,yüksek cıkıyordu,ama cok sukur işi bırakınca bide dınlenınce gecti,muhtemelen onuda kıloya bağlıyorum :)) aman yemın ettım sağlıcakla doğum yapayımda ,ılk işim doğumdan sonra zayıflamak.sen neler yapıyorsun?bebiiişin de iyi deilmi?
valla mg na hiç dikkat etmedim0,4 clexan ve asprin kullanıyorum.factor v ve 1298 var heterizigot. senin bebe asprini kaç mg?
evet düşüklere bağlı baslayan drlar oluyıor.... 10-15 gün önce bırakırız zaten o günlerde sık sık görüşüyor olacagız o zamanlarda tekrar konusuruz dedi....ben de sadece coraspin kullanıyorum, kan pıhtılaşması testi yapmadan başlattı doktor önceden 2 düşüğüm olduğu için.senin doktorun aspirini ne zaman kesecek canım? bana 38 de keseceğini söyledi, tabi 40.haftada doğuracağımı planlayarak. inşallah erken gelmez çünkü önceden kesilmesi gerekiyormuş aspirinin
arkadaşlar bende de faktör Xlll ve mthfr1298 heterozigot, mthfr677 homozigot var. coraspin 100 ve clexane 0,4 kullanıyorum her gün.. sizi bulmşken sormak istiyorum.. normal doğum mu yapacaksınız? benim doktorum pek normal doğum taraftarı değğil, yine sana bırakıyorum kararı diyor ama ben de çok kararsızım.. bu 4. hamileliğim.. ve artık hiç bir şeyi riske atmak istemiyorum.. normal olmaz diye bişey yok ama herşey planlı olsun istiyorum. allah kısmet eder de sağ salim o günleri görürsem ilaçları bırakayım haftasına da sezeryan olayım diyorum. bi de aklımda bi soru daha oluştu şimdi millet doğurmaya başlayınca.. ya şimdi bebek gelmek istese normal doğum başlasa??? o zaman ne olacak??? doktora bunu daha sormadım, var mı bilgisi olan?? her hastanede gerekli önlemi alabilecek ilaç alet vs var mıdır müdahale edebilecek??? çünkü benim bi yerim kanasa saatlerce durmuyor, bi sivilce için bile 45 dk uğraştım geçen gece.. doğumda ne olur acaba???
amın ınsallah. o ığneyı erken doğum rıskı olan hamilelere verme nedenı bebek eger erken doğrsa bı problem yasamaması. yanı kuvözde falan kalmasın dıye
ablam ıkızlere hamıleyken doktor ona da vermıstı. bebişler 36 haftalık doğdu.hele de bır tanesı 1900 gram doğdu. çok sukur hıc problemlerı olmadı
bebeğim şuanda 2,5 kılo masallah nazar değmesin gayet iyi gidyor
ama ben 2 3 ayrı dra daha gıdeyım emın olayım dıyorum
sezeryan olmamak içinn
yarında mecburen memlekete gıdıcem
orada doğum yapıcam bana kalsa evımde çok istıyordumm
büyükmü konuştum ne
Canim neden bu kadar kafayi takiyosun ki bence donemsel hassasligindan olmali bizde uzun zamandir biraktik ama ben tam tersi espirilerimize konu yapiyorum onun ve benim yasadiklarimi cok da guluyoruz bence daha rahat olmalisin bu donemde bu kadar karnimizda sismisken cinsellik bana da komik ve uzak geliyo acikcasimerhaba arkadaşlar benim de çok değişik bir sorunum var belki içinizde benim gibi sorunu olan vardır belki şimdiye kadar dile getirmemiştir bende bu konuyu hiç kimseyle konuşamadığım için sizlerle paylaşmak istedim arkadaşlar biz eşimle hamileliğin başından beri doğru dürüst birşey yaşamadık başlarda 2-3 defa o da tam anlamıyla olmamıştı zaten bende kuruluk olmuştu eşimde boşalamayınca canım yandığı için yarıda bırakmıştık o gün bugündür de nerdeyse 5 ay oldu hiç bişey yapmadık ben istiyorum aslında ama eşim istemiyo kızlar oğluna bişey olurmuş ben iyiyim bişey olmaz diyorum kanamam yok herhangi bir düşük tehlikem falan hiç olmadı ama yine de anlamıyo kendi banyoda işini görüyo tabi ben söyleyince evlenmeden önce nasıl duruyodun yine dur diyo bu akşam işten gelince banyoda yine yaparken gördüm o kadar kötü hissettim ki kendimi tutamadım başladım ağlamaya anlatamam hissettiklerimi bana sadece oğlunu sevmek için yaklaşıyo ondada karnımı öpüyo oğlum oğlum deyip sonrada gidiyoçok kötüyüm arkadaşlar gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin bişey değil o böyle yaptığı için çocuktan soğudum ya yavrumun ne günahı varsa ((''''
oyy maşallah.
için öle rahat edeckse gıt bakalım farklı doktorlara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?