- 1 Temmuz 2007
- 1.412
- 22
- 683
- 42
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #25.341
Canim neden bu kadar kafayi takiyosun ki bence donemsel hassasligindan olmali bizde uzun zamandir biraktik ama ben tam tersi espirilerimize konu yapiyorum onun ve benim yasadiklarimi cok da guluyoruz bence daha rahat olmalisin bu donemde bu kadar karnimizda sismisken cinsellik bana da komik ve uzak geliyo acikcasi
hemen evham yapma yaa!! doktorun bi gerilik var dememiş..
sağlıklı olsun da 250 gr zayıf olsun.. sen kendine dikkat et annesii
Hiç endişelenme canım daha 35. haftandasın nerden baksan 4 hafta yani 1 ay var,bundan sonra hızlı kilo alacaklar en azından 1 kilo daha alır o da toplamda 3 kilo yapar ki çok normal olur kilosu,sen endişelenme annesi yoğurt ve peyniri arttır biraz belki faydası olur...
Tşk ederim kızlar desteğiniz için üzülmemek olmuyo annelik böyle bişeymiş nasıl merak ediyo insan nasıl...Haklısınız yediklerime biraz daha dikkat edeyimsıpa o kadar çok hareket ediyo ki nasıl kilo alsın yediği içtiğiyle ancak tepiniyo
eşiminde benımde moralımız yerlerde
haklısın canım içimın rahat etmesı şart yoksa kendımı çok suçlarım
sen yatarakmı gecırıyorsun gününü rıske karsı yoksa normal hayatına devammı edıyorsun
ev işi yapmaya korkar oldum ben şimdi
benım 20. haftamda kanamam oldu. doktor rahim ağzı kısa dedı. hep yatmalısın dedı. ben de oğretmenım. 32. hafama kadar çalıştım. çok fazla oturduğum solenemez. eve gıdınce yemek bıle yapmayacaksın dedı.ama bu mumkun mu?
gundelık ıslerımı de mecbur yaptım. 30. haftda agılarım artmaya başladı. 2 hafta dayandım işte.
şimdi evdeyım yıne gundelık ıslerımı yapıyorum ama buyuk ısler ıcın kadın gelıyor. sımdı ne zaman dısarı cıkığp 1 sat yurusem kalçam kasıklarım çok agrıyor.
Canim neden bu kadar kafayi takiyosun ki bence donemsel hassasligindan olmali bizde uzun zamandir biraktik ama ben tam tersi espirilerimize konu yapiyorum onun ve benim yasadiklarimi cok da guluyoruz bence daha rahat olmalisin bu donemde bu kadar karnimizda sismisken cinsellik bana da komik ve uzak geliyo acikcasi
ne bileyim cnm ya sağlık bakımından bi sorunum olmadığı halde anlamak istememesi sadece kendisini düşünmesi sinirlerimi bozuyo ben bi yerde hamileyken ilişkide eşin içine boşalması doğru olmaz diye okumuştum bunu da ona söyledim ondan sonra iyice uzaklaştı geri çekmek istemiyomuş prezervatifte zatn hiç kullanmadk sevmiyo yani yine kendini düşündüğü için yapmak istemiyo ya insaf 8 ay oldu ya daha doğuma 1,5 ay var ondan sonrada 1,5 ay lohusalık eşimden nefret eder hale geldim(((
merhaba kızlar bugün dr randevum vardı
moralım çok bozuldu
bebeğim maşallah gelişimi gayet güzel fakat
tek sorun plesentam doğum kanalındaymış aşağıda baya
heran doğum olabılır dedi erken doğum rıskım var yani
bebek için ciğer geliştirici iğneler verdi uyanık ol kanaman falan gelırse sezeryanla alırız dedi
zaten normal doğum zor sezeryanla almalıyız dedi
benım ilk bebeğim normaldı ve ben çok normal istiyordum
anlayacağınız şaşırdım kaldım çok üzgünümmm
merhaba arkadaşlar benim de çok değişik bir sorunum var belki içinizde benim gibi sorunu olan vardır belki şimdiye kadar dile getirmemiştir bende bu konuyu hiç kimseyle konuşamadığım için sizlerle paylaşmak istedim arkadaşlar biz eşimle hamileliğin başından beri doğru dürüst birşey yaşamadık başlarda 2-3 defa o da tam anlamıyla olmamıştı zaten bende kuruluk olmuştu eşimde boşalamayınca canım yandığı için yarıda bırakmıştık o gün bugündür de nerdeyse 5 ay oldu hiç bişey yapmadık ben istiyorum aslında ama eşim istemiyo kızlar oğluna bişey olurmuş ben iyiyim bişey olmaz diyorum kanamam yok herhangi bir düşük tehlikem falan hiç olmadı ama yine de anlamıyo kendi banyoda işini görüyo tabi ben söyleyince evlenmeden önce nasıl duruyodun yine dur diyo bu akşam işten gelince banyoda yine yaparken gördüm o kadar kötü hissettim ki kendimi tutamadım başladım ağlamaya anlatamam hissettiklerimi bana sadece oğlunu sevmek için yaklaşıyo ondada karnımı öpüyo oğlum oğlum deyip sonrada gidiyoçok kötüyüm arkadaşlar gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin bişey değil o böyle yaptığı için çocuktan soğudum ya yavrumun ne günahı varsa ((''''
ne bileyim cnm ya sağlık bakımından bi sorunum olmadığı halde anlamak istememesi sadece kendisini düşünmesi sinirlerimi bozuyo ben bi yerde hamileyken ilişkide eşin içine boşalması doğru olmaz diye okumuştum bunu da ona söyledim ondan sonra iyice uzaklaştı geri çekmek istemiyomuş prezervatifte zatn hiç kullanmadk sevmiyo yani yine kendini düşündüğü için yapmak istemiyo ya insaf 8 ay oldu ya daha doğuma 1,5 ay var ondan sonrada 1,5 ay lohusalık eşimden nefret eder hale geldim(((
günaydın güzel temmuz anneleri nasılsın ? bebişler nasıl ?
moralım çok bozuldu
bebek için ciğer geliştirici iğneler verdi uyanık ol kanaman falan gelırse sezeryanla alırız dedi
cnm uzaklaşmanız ,ara vermeniz çok doğal bi süreç diğer arkadaşların da dediği gibi ,ama eşinin bencillik yapıp gözgöre göre kendini düşünmesi gerçekten çok sinir bi durum...merhaba arkadaşlar benim de çok değişik bir sorunum var belki içinizde benim gibi sorunu olan vardır belki şimdiye kadar dile getirmemiştir bende bu konuyu hiç kimseyle konuşamadığım için sizlerle paylaşmak istedim arkadaşlar biz eşimle hamileliğin başından beri doğru dürüst birşey yaşamadık başlarda 2-3 defa o da tam anlamıyla olmamıştı zaten bende kuruluk olmuştu eşimde boşalamayınca canım yandığı için yarıda bırakmıştık o gün bugündür de nerdeyse 5 ay oldu hiç bişey yapmadık ben istiyorum aslında ama eşim istemiyo kızlar oğluna bişey olurmuş ben iyiyim bişey olmaz diyorum kanamam yok herhangi bir düşük tehlikem falan hiç olmadı ama yine de anlamıyo kendi banyoda işini görüyo tabi ben söyleyince evlenmeden önce nasıl duruyodun yine dur diyo bu akşam işten gelince banyoda yine yaparken gördüm o kadar kötü hissettim ki kendimi tutamadım başladım ağlamaya anlatamam hissettiklerimi bana sadece oğlunu sevmek için yaklaşıyo ondada karnımı öpüyo oğlum oğlum deyip sonrada gidiyoçok kötüyüm arkadaşlar gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin bişey değil o böyle yaptığı için çocuktan soğudum ya yavrumun ne günahı varsa ((''''
ama her ne olursa olsun eşler birbirlerine dokunmayı,sarılmayı ve sözlede olsa o tutkuyu yaşatmayı devam ettirmek gerek diye düşünüyorum...
merhaba arkadaşlar benim de çok değişik bir sorunum var belki içinizde benim gibi sorunu olan vardır belki şimdiye kadar dile getirmemiştir bende bu konuyu hiç kimseyle konuşamadığım için sizlerle paylaşmak istedim arkadaşlar biz eşimle hamileliğin başından beri doğru dürüst birşey yaşamadık başlarda 2-3 defa o da tam anlamıyla olmamıştı zaten bende kuruluk olmuştu eşimde boşalamayınca canım yandığı için yarıda bırakmıştık o gün bugündür de nerdeyse 5 ay oldu hiç bişey yapmadık ben istiyorum aslında ama eşim istemiyo kızlar oğluna bişey olurmuş ben iyiyim bişey olmaz diyorum kanamam yok herhangi bir düşük tehlikem falan hiç olmadı ama yine de anlamıyo kendi banyoda işini görüyo tabi ben söyleyince evlenmeden önce nasıl duruyodun yine dur diyo bu akşam işten gelince banyoda yine yaparken gördüm o kadar kötü hissettim ki kendimi tutamadım başladım ağlamaya anlatamam hissettiklerimi bana sadece oğlunu sevmek için yaklaşıyo ondada karnımı öpüyo oğlum oğlum deyip sonrada gidiyoçok kötüyüm arkadaşlar gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin bişey değil o böyle yaptığı için çocuktan soğudum ya yavrumun ne günahı varsa ((''''
moralım çok bozuldu
Canım yaa benim de 4. ayımda idrar yolu enfeksiyonum vardı,yanma hissediyodum idrarımda sonra da lekelenme gibi olmuştu,1 hafta antibiyotik kullandım sonra tamamen geçti demedi doktor azalmış dedi,bol su içmeye devam ettim.3-4 haftadır akıntılarım yoğunlaştı bir de pıhtı gibi bişeyler oluyo akıntımın içinde,ama yanma ya da leke yok çok şükür.Doktoruma söylediğimde idrarda renk değişikliği ve koku yoksa pek problem değil akıntı normal dedi.Tahlil yaptırsam enfeksiyon çıkacak gibi geliyo ama doktorum tahlil istemedi...Ama yine de endişe ediyorum.Bebek içim erken doğum dışında bi problem teşkil eder mi sizce kızlar,yani enfeksiyon varsa eğer bebeği etkiler mi? Bu konuda bilgisi olanlar lütfen yazsınlar,çok merak ettim.
Canım pınaraliyi niye yoğunbakıma almışlar doğumdan sonra bi problem mi olmuş,allah hayırlısıyla bebeğiyle beraber evlerine gitmeyi nasip etsin inşallah AMİNNNNNN
çok ince detayları öğrenemedik henüz ama şuan herşey yolunda, pınarın durumuda iyiye gidiyor cnm. bebiş 2160 gr 44 cm doğmuş. oyyy teyzesinin kuzusuu nazarlardan saklasın, bir an evvel annesiyle kavuşsun inş..
ya hala 47 yazıyo bi türlü düşmedi 30lara
günaydıııın!!!
güneş açmış ya.. benim içim de bi ferah, bi kıpır kıpır anlatamam..
tabi içimdeki bu hiperaktif kızın da bunda etkisi fazla
gece 4 kez tuvalete kalktım, farkettim ki, gündüz olduğu gibi sağ tarafıma toplanmış,
göbeğimin simetrisini bozmuş.. böyle yamuk duruyo karnım..
ağrı, sancı yok ama.. insan bi garip oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?