2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bu haftalarda normalmiş...bende ağrı sancı olmuyor ama yine de bi garip oluyorum..
başlarda okşuyordum düzeliyordu..
ama şimdi totoyu dikiyo, ne yaparsam yapayım. kendi istemedikçe indirmiyo zilli

sağda olmasının sebebini doktorum söyledi. başı aşağıda, totosu sağda, sol göğsümün altında da plasenta varmış..

gunaydn cnm..

benmki de sağ taramı daha cok seviyo sanırım, nerdeyse hep yamuk benm karnım

benim de sağ başı var aşağıda totosu sağda da ayakları duruyo henuz dönmedi bakalım

günaydın herkese kızlaar
destek ve moral verdiğiniz için çok çok tesekkür ederım hepinize
bugün uyku yoktu bana kafam süreklı dalgın erkendende kalktım
eşim bugün bizi memlekete götürecek
arabanın arkasında yatarak yavas yavas gidicez
evımde yapıcam doğumumu dıye ısrar ederken neye nıyet neye kısmet
bebeğimin eşyalarını kendı eşyalarımı oğlumun eşyalarını toparalayıp
kım bilir dönüşü ne zaman yapacağız :26:
hakkımızda hayırlısı olsun napalım
dr bu saatten sonra yukarı çekmez plesanta ama iihtımal dedi
annemde bol bol dinlenıcem artık

bebeğinin eşyaları gelen arkadaslar gülegüle kulansın meleklerınız
içi dolu olsun inşallah

gunaydın ,
bugün hava güneşli. kızımın kıyafetlerini , çarşafını, neyi varsa yıkayayım utuleyeyım diyorum.
siz yatağını kullanıma hazır hale getirdiniz mi?
ben herseyı serersem doğuma daha var. tozlanıp,pislenir mı dıye korkuyorum.
ayyy çok mu pınpırıklı oldum ben ?

herkese günaydın. Nasılsınız bugün bakalım. Ben gayet iyiyim izin olayım netleşti artık. ,4ay ücretli 6 ayda ücretsiz olarak kullanacağım.Bakalım Az kaldı şurda 25 gün var izne çıkmama iple çekiyorum o günü. Artık dinlenmek istiyorum çabucak gelsin o gün...

canım ben bu konuda cok rahattım henuz yatagnı bıle almadık :) yanı begendım alacagım yer ve model belli ama erken dıye almamıstık evde yok durmasın sımdıden ayak ıcınde dedik şimdide dusunuyorum ellerınde yoksa turkıyeden getırtmelerı gerekecekl doğuma kadar da gelırmı o bellı deıl bır panık sardı kı sorma. bebegın kıyafetlerını de yıkamadım henuz ama onumuzdeki hafata izne cıkacagım evde olacagımdan yıkayıp yavas yavas utulemeyı planlıyorum 33 haftalık olduk haftaya 34 olurum agırlastıkca ısler zorlasıyor bızım ıcın o nedenle kısa zamanda bıtırıp dolaba yerlestıreceyım. hanı bır sorun olacagını sanmıyorum

öyle cnm zaten nedense adam benimle çok ilgilenmese bile,adamı bebek gibi sevesim fln geliyor:)))
kızım olsun yüzüne bakmıycamDDD
dediğin gibi 6-7-8 inci haftalarda 30lu haftalardakilere özeniyodum ama ne bilim kuzumu görmek istiyorummm halbuki biliyorum mumla arıycam bu gunleeri ALLAH ARATMASIN YİNEDE..:)))

günaydın pınpırıklı annee
ben bebişin kıyafetleri yıkadım ütüledim neredeyse bir ay oldu.. şimdi ağırlaştım, iyiki o zaman halletmişim diyorum.
ben netten park yatak bakıyorum, almadık hala

ütü yapacaklara tavsiyem, çok parça olduğundan mutlaka oturarak ütü yapın ya da birinden yardım alın..
dediğim gibi ben 31. haftada yaptım, belim kopmuştu. uzun sürdü.. ki fazla bi şey de almadım yaniii

gunaydın arkadaslar dün doktor kontrolum vardı çatı muayeneside oldum doktorum normal dogum icin cok uygun oldıugumu soyledı. yalnız bebegin kilosu biraz önde dedi su anda 2,435 gr. dogumum allahtan bişey olmazsa 2 temmuzla 22 temmuz arası beklicez. sizde o zamana kadar 3.5 kiloyu geçermi? bebekler son ayda ne kadar kilo alıyor bileniniz varmı?

normal doğuma uygun olmana sevindim.. ohh, ne güzel
inş ben de uygunumdur
ama neden bu kadar erken çatı muayenesi oldun anlamadım :44:

herkese günaydın
bebişler ve anneler iyisinizdir inş.

kızlarrr

pınaralı arkadasımız az önce sezaryenle dogum yaptı mıray bebegımız dunyaya geldı, gözumuz aydın..

ay sağlıkla çıksınlar hastaneden inş.
rabbim haklarında hayırlısını versin
son durum naılmış bilgi aldınızmı bubacım?

bizde dü kontrole gittik
herşeyimiz normal çok şükür
yüzünü göstermedi aman dedim görmeyelim sağlıklı olsunda çıkınca görcez elbet :)
şuan doğum pozisyonunda paşam
tahmini doğum kilosu 32. haftanın iki katı olurmuş öyle dedi doktor
muhtemelen annesi gibi tosuncuk olacak :) babası gibide uzun olacakmış
3 hafta sonraya çağırdı normal doğum için muayne edecekmişşşşş

bizden haberler byle
şimdi anneannemize gidiyoruz :)

cnm hallet o işleri ben de yeni hallettim cnm çıktı valla minik beşiğimi n içinide hazırldaım büyük beşiğide bugun yarın yerleştircem:)))
kesinlikle yap işlerini yani...

katılıyorummmm....

cnm hallet o işleri ben de yeni hallettim cnm çıktı valla minik beşiğimi n içinide hazırldaım büyük beşiğide bugun yarın yerleştircem:)))
kesinlikle yap işlerini yani...

katılıyorummmm....

ay ben cok tembell cıktım yaa hıcbırsey tamamlanmadı bende :) buarada bebek kıyafetlerı ıcın hangı marka deterjan kullandın ?

geçer tatlım ben geçen hafta cuma göründüm 2.100gr dı kızım bana 3700 3 800 doğar dedi (seninle aramızda 2 gün fark var muhtemelen aynı gidiyoruz gibi ) her hafta yaklaşık 200 350 gr alıyor bebişlerimiz doğuma kadar en az 1 2 kilo alabilirler

ay ben cok tembell cıktım yaa hıcbırsey tamamlanmadı bende :) buarada bebek kıyafetlerı ıcın hangı marka deterjan kullandın ?

aradan çıkar sen de bacım.. iyice ağırlaşmadan..
ben dalin sıvı kullandım.. ama granürlü sabun kullananlar da memnun kalmış..

doktor doguma kadar hep bakıcakmıs ben normal dogumdan cok korkuyorum sanırım o yüzden erken muayene etti beni simdiden alıstırmaya calısıyor.

Allah Allah.. hep mi bakacak? :44:
doktorum (erken doğum riski yoksa) 38de bakıyorum rutin dedi..

dalinden memnun kaldın mı peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…