- 8 Ağustos 2011
- 12.716
- 15.180
- 498
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #25.361
canım o yamuk haller bende hep var karnım bıraz kucuk kaldı hareket alanı dar ayagını böbregıme kadar sokuyorum kızım. bıde sureklı sağda toparlanma oluyo dun okadar cok oldukı sayamadım . yalnız ıkı gundur arada kasık agrım oldu adet sancısı gıbı o nedenle bıraz korku var ıcımde dr u da aramadı eger cogalırsa arayacagım yoksa haftaya zaten kontorle gıdeceyım o zaman bahsederim
günaydıııın!!!
güneş açmış ya.. benim içim de bi ferah, bi kıpır kıpır anlatamam..
tabi içimdeki bu hiperaktif kızın da bunda etkisi fazla
gece 4 kez tuvalete kalktım, farkettim ki, gündüz olduğu gibi sağ tarafıma toplanmış,
göbeğimin simetrisini bozmuş.. böyle yamuk duruyo karnım..
ağrı, sancı yok ama.. insan bi garip oluyor
bu haftalarda normalmiş...bende ağrı sancı olmuyor ama yine de bi garip oluyorum..
başlarda okşuyordum düzeliyordu..
ama şimdi totoyu dikiyo, ne yaparsam yapayım. kendi istemedikçe indirmiyo zilli
sağda olmasının sebebini doktorum söyledi. başı aşağıda, totosu sağda, sol göğsümün altında da plasenta varmış..
benmki de sağ taramı daha cok seviyo sanırım, nerdeyse hep yamuk benm karnım
gunaydın ,
bugün hava güneşli. kızımın kıyafetlerini , çarşafını, neyi varsa yıkayayım utuleyeyım diyorum.
siz yatağını kullanıma hazır hale getirdiniz mi?
ben herseyı serersem doğuma daha var. tozlanıp,pislenir mı dıye korkuyorum.
ayyy çok mu pınpırıklı oldum ben ?
kesinlikle haklısın.. bedenen olmasa da ruhen kopmamak gerek.. bu sadece aradaki mesafeyi artırır.
inanın, ben her zaman yaptığım gibi yaklaşıyorum, sokuluyorum eşime.. saçlarını okşuyorum, öpüyorum, sarılıyorum.. işten gelince dibinden ayrılmıyorum.
bunlar arayı sıcak tutarçünkü herşey ''birleşme'' değil
gunaydın ,
bugün hava güneşli. kızımın kıyafetlerini , çarşafını, neyi varsa yıkayayım utuleyeyım diyorum.
siz yatağını kullanıma hazır hale getirdiniz mi?
ben herseyı serersem doğuma daha var. tozlanıp,pislenir mı dıye korkuyorum.
ayyy çok mu pınpırıklı oldum ben ?
öyle cnm zaten nedense adam benimle çok ilgilenmese bile,adamı bebek gibi sevesim fln geliyor:)))
kızım olsun yüzüne bakmıycamDDD
dediğin gibi 6-7-8 inci haftalarda 30lu haftalardakilere özeniyodum ama ne bilim kuzumu görmek istiyorummm halbuki biliyorum mumla arıycam bu gunleeri ALLAH ARATMASIN YİNEDE..:)))
gunaydın arkadaslar dün doktor kontrolum vardı çatı muayeneside oldum doktorum normal dogum icin cok uygun oldıugumu soyledı. yalnız bebegin kilosu biraz önde dedi su anda 2,435 gr. dogumum allahtan bişey olmazsa 2 temmuzla 22 temmuz arası beklicez. sizde o zamana kadar 3.5 kiloyu geçermi? bebekler son ayda ne kadar kilo alıyor bileniniz varmı?
kızlarrr
pınaralı arkadasımız az önce sezaryenle dogum yaptı mıray bebegımız dunyaya geldı, gözumuz aydın..
cnm hallet o işleri ben de yeni hallettim cnm çıktı valla minik beşiğimi n içinide hazırldaım büyük beşiğide bugun yarın yerleştircem:)))gunaydın ,
bugün hava güneşli. Kızımın kıyafetlerini , çarşafını, neyi varsa yıkayayım utuleyeyım diyorum.
Siz yatağını kullanıma hazır hale getirdiniz mi?
Ben herseyı serersem doğuma daha var. Tozlanıp,pislenir mı dıye korkuyorum.
Ayyy çok mu pınpırıklı oldum ben ?
günaydın pınpırıklı annee
Ben bebişin kıyafetleri yıkadım ütüledim neredeyse bir ay oldu.. şimdi ağırlaştım, iyiki o zaman halletmişim diyorum.
Ben netten park yatak bakıyorum, almadık hala
Sende bir an önce hallet kuzum ....
ütü yapacaklara tavsiyem, çok parça olduğundan mutlaka oturarak ütü yapın ya da birinden yardım alın..
Dediğim gibi ben 31. Haftada yaptım, belim kopmuştu. Uzun sürdü.. Ki fazla bi şey de almadım yaniii
cnm hallet o işleri ben de yeni hallettim cnm çıktı valla minik beşiğimi n içinide hazırldaım büyük beşiğide bugun yarın yerleştircem:)))
kesinlikle yap işlerini yani...
katılıyorummmm....
normal doğuma uygun olmana sevindim.. ohh, ne güzel
inş ben de uygunumdur
ama neden bu kadar erken çatı muayenesi oldun anlamadım :44:
gunaydın arkadaslar dün doktor kontrolum vardı çatı muayeneside oldum doktorum normal dogum icin cok uygun oldıugumu soyledı. yalnız bebegin kilosu biraz önde dedi su anda 2,435 gr. dogumum allahtan bişey olmazsa 2 temmuzla 22 temmuz arası beklicez. sizde o zamana kadar 3.5 kiloyu geçermi? bebekler son ayda ne kadar kilo alıyor bileniniz varmı?
tahmini doğum kilosu 32. haftanın iki katı olurmuş öyle dedi doktor
ay ben cok tembell cıktım yaa hıcbırsey tamamlanmadı bende :) buarada bebek kıyafetlerı ıcın hangı marka deterjan kullandın ?
doktor doguma kadar hep bakıcakmıs ben normal dogumdan cok korkuyorum sanırım o yüzden erken muayene etti beni simdiden alıstırmaya calısıyor.
aradan çıkar sen de bacım.. iyice ağırlaşmadan..
ben dalin sıvı kullandım..ama granürlü sabun kullananlar da memnun kalmış..
Allah Allah.. hep mi bakacak? :44:
doktorum (erken doğum riski yoksa) 38de bakıyorum rutin dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?