- 8 Ağustos 2011
- 12.716
- 15.179
- 498
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #25.381
ay ben cok tembell cıktım yaa hıcbırsey tamamlanmadı bende :) buarada bebek kıyafetlerı ıcın hangı marka deterjan kullandın ?
birazdan doktora gitcem 31+5 de yim çok kötü gece hiç uyyamadım 2dkkada bir sancım vardı ölcektim
kzımı görcem inşallah iyidir
birazdan doktora gitcem 31+5 de yim çok kötü gece hiç uyyamadım 2dkkada bir sancım vardı ölcektim
geçer tatlım ben geçen hafta cuma göründüm 2.100gr dı kızım bana 3700 3 800 doğar dedi (seninle aramızda 2 gün fark var muhtemelen aynı gidiyoruz gibi ) her hafta yaklaşık 200 350 gr alıyor bebişlerimiz doğuma kadar en az 1 2 kilo alabilirler
yalancı sancılardır onlar sen merak etme annesi kızın ay yüzünü gösterince günün güzelleşecekbirazdan doktora gitcem 31+5 de yim çok kötü gece hiç uyyamadım 2dkkada bir sancım vardı ölcektim
evt kızlarrrr...
sabah sabah ağır mevzulardan sonra şöyle bi günaydını hakettik sanırım...
HAYIRLI SABAHLAR MİNNAK KUZULAR VE KOCA GÖBEKLİ ANNE ADAYLARINAAA:)))))))(yani koca göbek diyorum ama, kendim gibi düşüüyorum herkesi ondan yani ...malum tam tamına 10 kg aldım)
cnm pıhtı varsa mantar olablr, akıntında pıhtı oldugunu doktoruna söyleseydin. ihmal etme, erken doguma sebep olabiliyomuş mantar.
benm de baslarda olmuştu, bi vajnal fitil verdi doktor, 2 gune geçmişti.
ilacını kullanır ii olursun, sıkıntı yaptgna degmez, ihmal etme.
günaydın herkese kızlaar
destek ve moral verdiğiniz için çok çok tesekkür ederım hepinize
bugün uyku yoktu bana kafam süreklı dalgın erkendende kalktım
eşim bugün bizi memlekete götürecek
arabanın arkasında yatarak yavas yavas gidicez
evımde yapıcam doğumumu dıye ısrar ederken neye nıyet neye kısmet
bebeğimin eşyalarını kendı eşyalarımı oğlumun eşyalarını toparalayıp
kım bilir dönüşü ne zaman yapacağız :26:
hakkımızda hayırlısı olsun napalım
dr bu saatten sonra yukarı çekmez plesanta ama iihtımal dedi
annemde bol bol dinlenıcem artık
gunaydın arkadaslar dün doktor kontrolum vardı çatı muayeneside oldum doktorum normal dogum icin cok uygun oldıugumu soyledı. yalnız bebegin kilosu biraz önde dedi su anda 2,435 gr. dogumum allahtan bişey olmazsa 2 temmuzla 22 temmuz arası beklicez. sizde o zamana kadar 3.5 kiloyu geçermi? bebekler son ayda ne kadar kilo alıyor bileniniz varmı?
Günaydın kızlar.Sabah sabah canım sıkıldı ya.Geçen hafta idrar vermiştim sağlık ocağında.Sabah ekmek almaya giderken sonucu sorayım dedim çıkmış doktora gösterdim.Doktor "aa idrarda çok iltihap var" dedi.Kaç haftalık gebesin diye sordu , 34 +5 dedim.Düşündü biraz sonra bi antibiyotik yazdı.Yarın doktora gideceğimi söyledim doktoruna da sonucu göster tekrar tahlil yapar belki dedi.5 aylıktan beridir neydi bu idrar yolu sorunum ya!Tövbe estağfirullah... O kadar da dikkat ediyorum temizlik konusunda!Misafirlikte bile zorunda kalmadıkça wc ye gitmiyorum.Allah'ım inş. bebeğime bir zararı olmaz!
Günaydın kızlar.Sabah sabah canım sıkıldı ya.Geçen hafta idrar vermiştim sağlık ocağında.Sabah ekmek almaya giderken sonucu sorayım dedim çıkmış doktora gösterdim.Doktor "aa idrarda çok iltihap var" dedi.Kaç haftalık gebesin diye sordu , 34 +5 dedim.Düşündü biraz sonra bi antibiyotik yazdı.Yarın doktora gideceğimi söyledim doktoruna da sonucu göster tekrar tahlil yapar belki dedi.5 aylıktan beridir neydi bu idrar yolu sorunum ya!Tövbe estağfirullah... O kadar da dikkat ediyorum temizlik konusunda!Misafirlikte bile zorunda kalmadıkça wc ye gitmiyorum.Allah'ım inş. bebeğime bir zararı olmaz!
dur hemen sıkma canını yaa... bende de çıktı, antibiyotik kullandım..
demek ki, hassassın. en ufak bi imkanda nüksediyor enfeksiyon.. azcık üşütsen ayağını yeter..
sadece tuvaletle mikropla alakası yok.. Rabbim, devasız dert vermesin.. yarın doktorun da baksın bi..
zaten az kaldı, sabret birazcık..
Ah canım benim,çok önemli bi sorun değil ama yine de çok can sıkıcı,aynı durum bende de var, bende korkuyorum idrar vermeye kesin enfeksiyon çıkacak gibi geliyo. Benim de 4. ayımda olmuştu bi kere canım enfeksiyon, o zaman fitil ve antibiyotik kullanmıştım,igerçi fitili pek kullanamamıştım. Seninle aynı endişeleri taşıyorum inşallah bebeklerimize bi zararı olmaz içimizi ferah tutmaya çalışalım,bu konuyla ilgili doktorunla görüşünce düşüncelerini bana da mutlaka yazarmısın, bende yarın gelişmelerden seni haberdar ederim canım,hem kuzucukların kilolarını konuşcaktık dimi senle,haftalarımız da aynı, hayırlısı olsun bakalım canım....
Bebislerin kilosu konuşulmuş,bizimde dun kontrolumuz vardı 2527 gr olmusuz.4kg civarı beklenen dogum kilosu dedi.4 hafta sonra çatı kontrolü var.kontrollerimiz 2 haftada bire düştü.normal dogum için konuştuk,şimdi konuşmak için erken dedi,bebeğin kilosu,çatının uygunluğu,bir sürü parametrenin uygun olması gerekir dedi.ben bu doktoru normal dogum taraftarı diye tercih etmiştim.şimdi kafam karıştı.haklı bir yandanda.sancın gelir bebek kanala girmez,önemli olan ikinizin saglıgı dedi.son anda belli olur dogum sekli falan dedi.sizin doktorlarınızda böyle yorumlar yaptimi normal dogum düşünenler için?
Amin canım , üşütmekle de oluyor muymuş bak bunu bilmiyordum.Havalar ısındığından beridir pek dikkat etmiyorum üşütmekten mi oldu acaba ?
yarın saat 11 de randevum var inş. önemli bir şey olmaz ya.Gelince yazarım tabiki canım.Bu hafta peynir, yumurta , ayran(evde süzme yoğurt vardı robotta güzelce ayran yapıp gazoz şişesine koydum günde 1-2 bardak içiyorum), süte çok dikkat ettim.Özellikle dinlendim bakalım bebiş ne kadar olmuş.Bi de nette okuduklarıma göre ne kadar doğrudur bilmiyorum ama böyle enfeksiyonlar bebeğin düşük kilolu olmasına da sebep olabiliyormuş.Acaba benim oğlanın kilosu ondan mı düşük ki ? :44:
ben 30 haftalıkken sormuştum. 37. haftada çatı muayenesi yapıp ona göre karar verebiliriz demişti. gerçi ben normal doğumu düşünmüyorum amaBebislerin kilosu konuşulmuş,bizimde dun kontrolumuz vardı 2527 gr olmusuz.4kg civarı beklenen dogum kilosu dedi.4 hafta sonra çatı kontrolü var.kontrollerimiz 2 haftada bire düştü.normal dogum için konuştuk,şimdi konuşmak için erken dedi,bebeğin kilosu,çatının uygunluğu,bir sürü parametrenin uygun olması gerekir dedi.ben bu doktoru normal dogum taraftarı diye tercih etmiştim.şimdi kafam karıştı.haklı bir yandanda.sancın gelir bebek kanala girmez,önemli olan ikinizin saglıgı dedi.son anda belli olur dogum sekli falan dedi.sizin doktorlarınızda böyle yorumlar yaptimi normal dogum düşünenler için?
doktorun doğru şeyler söylemiş. şuanki kilosuna bakarak 4 kg'ı zikretmiş,Bebislerin kilosu konuşulmuş,bizimde dun kontrolumuz vardı 2527 gr olmusuz.4kg civarı beklenen dogum kilosu dedi.4 hafta sonra çatı kontrolü var.kontrollerimiz 2 haftada bire düştü.normal dogum için konuştuk,şimdi konuşmak için erken dedi,bebeğin kilosu,çatının uygunluğu,bir sürü parametrenin uygun olması gerekir dedi.ben bu doktoru normal dogum taraftarı diye tercih etmiştim.şimdi kafam karıştı.haklı bir yandanda.sancın gelir bebek kanala girmez,önemli olan ikinizin saglıgı dedi.son anda belli olur dogum sekli falan dedi.sizin doktorlarınızda böyle yorumlar yaptimi normal dogum düşünenler için?
Amin canım , üşütmekle de oluyor muymuş bak bunu bilmiyordum.Havalar ısındığından beridir pek dikkat etmiyorum üşütmekten mi oldu acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?