- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #25.401
ben de lansinoh aldım ama denemedim hiç. krem süremeyi ben de duydum. onu da lansinoh aldım. ama erken doğumu tetikler diye korkuyorum göğüs uçlarımla oynamaya.KIzlar teşekkür ederim cevaplarınız için.Ben de dün gittim aldım ihtiyaçlarımızı bugün de yıkadım.Yarın her bir şeyini ütüleyip hastane çantamızı ve gardrobumuzu hazırlayacağım.Şimdilik arkadaşımın verdiği sepet beşik ile idare ederim diyorum.En azından kırkımız çıkana kadar.Sonra büyüyebilen masif karyola yaptırmayı düşünüyorum nasipse.Bebek bakım ürünü olarak mustela aldık,eşime bir doktor önermiş.Sadece eczanelerde satılıyor ve biraz pahalı.Almayı düşünüyorsanız alışveriş merkezlerindeki eczanelerden alın,orada sirkülasyon çok olduğu için rafta beklemiş ürün almıyorsunuz ve bu tür pahalı ürünlerde eşantiyon istemeyi unutmayın.Biz oldukça büyük bir kozmetik çantası aldık eşantiyon olarak :) Meme ucu çatlak önleyici kremi de doğumdan bir ay önce sürmeye başlamak gerekiyormuş.Şimdiden memede çatlaklar oluşurmuş,bebek emmeye başlayınca da ilk günlerde hemen çatlaklar artar ve emzirememeye başlarmışız.Aklınızda bulunsun.Çok konuştum ama bir şey daha söyleyip gidicem :) Meme ucu içine çökmüş ya da dümdüz olan varsa aranızda meme ucunu vakumlayan aletler var.Chicconunki çok pahalı.Lansinohunkini aldım 8 lira hemen de denedim.Süper çıkarıyor meme ucunu.Bir kaç kez o alet vakumlar sonra zaten bebeklerimiz eme eme kocaman yaparlar onları
Siz de erken merken bir an önce doğursam da bebişimi görsem,doya doya sevsem diye düşünüyor musunuz arada bir? Yoksa en sabırsız hamiş ben miyim
evet canım iğnenin etkisinden oluyor, 3 gün oldu elimi kestim hala geçmedi yeri.. eskiden hemen geçerdi.. bende 2 farklı doktora gidiyordum bu zamana kadar, bursadaki sezeryanı önerdi aklıma da yattı 17 temmuza da gün verdi 10unda ilaçları bırakırız demişti ama gel gelelim o hastanede doğuma 3500 tl dediler.. rakamı duyunca oradan vazgeçtim.. bu cumartesi balıkesirddekinden randevu aldım. bakalım o ne diyecek? allahım inşallah sağ salim bebeklerimize kavuşturur.. hala çok tedirginim, korkuyorum bişey oluverecek diye..
merhaba canım..remedy hospıtal eskı özkan hastanesı..ısım degıstı sadece..pendık kızılayın o tarafta..civil bebenın arka sokagında...Bende pendikteyim. Biz Nene hatun ( medicine hospital ) hastanesini düşünüyoruz.. Remedy nasıl bir hastane tam olarak nerede..?
Merhaba canım,ben doktorun Maltepe'de muayenehanesine gidiyordum,testlerimi ise devlette yaptırıyordum.Doktor dışardan doguma gelmek için 1000tl istedi,birde hastanenin alacağı fiyat farkı var.Remedyde uzay hanımı söylediler,deltaya bugün bakicaz,esimin akrabası aracılığı ile gidicez.Hem odalarına bakalim hemde fiyat alalım dedik.
3.bebeğimizde geldi demek,umarım ikiside iyidirler pek minnaktır şimdi o:))Allah sağlıkla analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah...Duydukça korkuyorum yalnız fazla aceleci bu temmuz veletleri:))herkes iyidir umarım ağrılar sancılar dışında onlar zaten bizden biri oldular:)
merhaba canım..remedy hospıtal eskı özkan hastanesı..ısım degıstı sadece..pendık kızılayın o tarafta..civil bebenın arka sokagında...
benım doktorumda dısarıdan gelecek, pendıkte oldugumuz ıcın remedy yakın dıye dusunduk hem doktorumda orda yaptırıyor yakın olanları..hastane cok lüks ya da otel konforunda değil..ama önemlı olan doktorun..1000tl de ıyı bı fıyatmıs dısardan geldıgı halde:S benımkı netlestırmemekle bırlıkte daha yuksek fıyatlardan bahsedıyor:S
mirayımız 2.164 gram ve 44cm olarak dünyaya geldi, accık küvezde kalacak.hıcbı saglık problemı yok kuzumuzun maaşallah
Teşekkür ederim canım.. benim eşimde Medicina hospital'e randevu almış. Çarşamba günü gideceğiz İnşaallah.. Hale'ymiş doktorun ismi..
Miray bebeğinde iyi olmasına çok sevindim.. İnşaallah şağlıklıca çıkar kuvezden..
Kızlar yaa sanki biz çok fazla erken doğumdan konuşup gereksiz endişeler yapıyoruz, yani hergün de bahsetmeyelim, nerdeyse çok şükür bugün de doğmadılar, yaşasın bugünü de atlattı bebeğim gibi endişelere kapılcaz,artık büyüdü bebişler, Allah sağlıkla ne zman gelmelerini nasip ederse buyursunlar gelsinler ama temennimiz hepsi haftalarını doldursunlar...Yani hergün hergün bahsetmeyelim şu erken doğum riskinden,çoğumuz 9. ayımızdayız zaten...
hale ablamın doktoruydu. ablam çok memnun kalmıştı.
yine yağmuur var istanbulda
İnşaallah bende memnun kalırım.. Ablanın doğumuna girmişmiydi..? yoksa ebemi yaptırdı doğumu?
Günaydın kızlar.Sabah sabah canım sıkıldı ya.Geçen hafta idrar vermiştim sağlık ocağında.Sabah ekmek almaya giderken sonucu sorayım dedim çıkmış doktora gösterdim.Doktor "aa idrarda çok iltihap var" dedi.Kaç haftalık gebesin diye sordu , 34 +5 dedim.Düşündü biraz sonra bi antibiyotik yazdı.Yarın doktora gideceğimi söyledim doktoruna da sonucu göster tekrar tahlil yapar belki dedi.5 aylıktan beridir neydi bu idrar yolu sorunum ya!Tövbe estağfirullah... O kadar da dikkat ediyorum temizlik konusunda!Misafirlikte bile zorunda kalmadıkça wc ye gitmiyorum.Allah'ım inş. bebeğime bir zararı olmaz!
ben de lansinoh aldım ama denemedim hiç. krem süremeyi ben de duydum. onu da lansinoh aldım. ama erken doğumu tetikler diye korkuyorum göğüs uçlarımla oynamaya.
Günaydın kızlar.Sabah sabah canım sıkıldı ya.Geçen hafta idrar vermiştim sağlık ocağında.Sabah ekmek almaya giderken sonucu sorayım dedim çıkmış doktora gösterdim.Doktor "aa idrarda çok iltihap var" dedi.Kaç haftalık gebesin diye sordu , 34 +5 dedim.Düşündü biraz sonra bi antibiyotik yazdı.Yarın doktora gideceğimi söyledim doktoruna da sonucu göster tekrar tahlil yapar belki dedi.5 aylıktan beridir neydi bu idrar yolu sorunum ya!Tövbe estağfirullah... O kadar da dikkat ediyorum temizlik konusunda!Misafirlikte bile zorunda kalmadıkça wc ye gitmiyorum.Allah'ım inş. bebeğime bir zararı olmaz!
merhaba canım..remedy hospıtal eskı özkan hastanesı..ısım degıstı sadece..pendık kızılayın o tarafta..civil bebenın arka sokagında...
mirayımız 2.164 gram ve 44cm olarak dünyaya geldi, accık küvezde kalacak.hıcbı saglık problemı yok kuzumuzun maaşallah
kızımın ağzı burnu gözü nasıl güzel gördüm maaaşallahhhhh canımın içiii yaa annesine gözlerini oynattı
idrar yollarında enfeksiyonmu ne varmış antibiyotik verdi ağrılar felan ondan oluyormuş idrar testi yaptırdım
31+3 çıktım adete göre 30 hafta gelişimi felan herşeyi iyi suyu felan çok güzel dedi normal doğum gözüküyor dedi tansiyonun düşük dedi 9a 5 çıktı
antibiyotik verdi ama yan etkilerini okuyunca çok korktum çok kötü şeyler yazıyor kullanmamayı düşünüyorum
kilomuz 1,780 gram boyumuzda uyumlu 43 cm dediağrılarımda kramp ve şu yalancı sancılarmış yat dinlen dedi
uçak raporumuda aldım geldim
canım aynı problem bendede var,hatta hamilelikten öncede vardı ama kurutmuştuk iltihabı.Hamilelikte de oldu 2 kez fitil ve antibiyotik kullandım,dediğin gibi herşeyime dikkat ediyorum,ütüsüz çamaaşır giymem pamuksuz asla giymem ki hep öyleydim ama en son yine yaptırdım +2 kadar yine çıktı 10a kadar antibiyotik vermiyorum dedi doktorum bol su iç dedi yani hala var ama ciddi boyutta değil.Biz ne yaparsak yapalım kendi tekrarlıyormuş vücut kendi kendine üretiyormuş.Bol su iç ayaklarını sıcak tut ve gece yatarken belin böbreğin açıkta kalmasın canım...
kızımın ağzı burnu gözü nasıl güzel gördüm maaaşallahhhhh canımın içiii yaa annesine gözlerini oynattı
idrar yollarında enfeksiyonmu ne varmış antibiyotik verdi ağrılar felan ondan oluyormuş idrar testi yaptırdım
31+3 çıktım adete göre 30 hafta gelişimi felan herşeyi iyi suyu felan çok güzel dedi normal doğum gözüküyor dedi tansiyonun düşük dedi 9a 5 çıktı
antibiyotik verdi ama yan etkilerini okuyunca çok korktum çok kötü şeyler yazıyor kullanmamayı düşünüyorum
kilomuz 1,780 gram boyumuzda uyumlu 43 cm dediağrılarımda kramp ve şu yalancı sancılarmış yat dinlen dedi
uçak raporumuda aldım geldim
yine yağmuur var istanbulda
Kızlar yaa sanki biz çok fazla erken doğumdan konuşup gereksiz endişeler yapıyoruz, yani hergün de bahsetmeyelim, nerdeyse çok şükür bugün de doğmadılar, yaşasın bugünü de atlattı bebeğim gibi endişelere kapılcaz,artık büyüdü bebişler, Allah sağlıkla ne zman gelmelerini nasip ederse buyursunlar gelsinler ama temennimiz hepsi haftalarını doldursunlar...Yani hergün hergün bahsetmeyelim şu erken doğum riskinden,çoğumuz 9. ayımızdayız zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?