2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ben de lansinoh aldım ama denemedim hiç. krem süremeyi ben de duydum. onu da lansinoh aldım. ama erken doğumu tetikler diye korkuyorum göğüs uçlarımla oynamaya.

oo çokmuş. o kadar paraya neler alınır. inşallah canım az kaldı inşallah.

doğum yapan arkadaşlara da hayırlı olsun diyorum.

Bende pendikteyim. Biz Nene hatun ( medicine hospital ) hastanesini düşünüyoruz.. Remedy nasıl bir hastane tam olarak nerede..?
merhaba canım..remedy hospıtal eskı özkan hastanesı..ısım degıstı sadece..pendık kızılayın o tarafta..civil bebenın arka sokagında...

benım doktorumda dısarıdan gelecek, pendıkte oldugumuz ıcın remedy yakın dıye dusunduk hem doktorumda orda yaptırıyor yakın olanları..hastane cok lüks ya da otel konforunda değil..ama önemlı olan doktorun..1000tl de ıyı bı fıyatmıs dısardan geldıgı halde:S benımkı netlestırmemekle bırlıkte daha yuksek fıyatlardan bahsedıyor:S

mirayımız 2.164 gram ve 44cm olarak dünyaya geldi, accık küvezde kalacak.hıcbı saglık problemı yok kuzumuzun maaşallah

Teşekkür ederim canım.. benim eşimde Medicina hospital'e randevu almış. Çarşamba günü gideceğiz İnşaallah.. Hale'ymiş doktorun ismi..

Miray bebeğinde iyi olmasına çok sevindim.. İnşaallah şağlıklıca çıkar kuvezden..

Çok haklısın canım.. bende hep okuyunca panik oluyorum kabuslar görmeye başladım erken doğum korkusu yüzünden.. Kocamda kızıyor artık bana düşünme böyle şeyler diye.. Azıcık bir terleme olsun alttarafımda suyum geldi sanıyorum.
. rüyamda bebeğimin çok zayıf hiç gelişmemiş olarak doğduğunu görüyorum.. Allah muhafaza etsin böyle şeylerden.. Sizin az zamanınız kaldı benim daha 1 aydan fazla var..

canım pekı senın de sancın oluyormu bende de cıktı sancılar ondan mı merak edıyorum dunden beri cok arttı sancılarım ama korkudan mı arttı onuda anlamadım

ben de lansinoh aldım ama denemedim hiç. krem süremeyi ben de duydum. onu da lansinoh aldım. ama erken doğumu tetikler diye korkuyorum göğüs uçlarımla oynamaya.

bana dr 36 . haftadan once kesınlıkle surmeye baslamayacaksın dedı cnm dedıgın gıbı dogumu tetıkleme ıhtımalı var demekkı

canım aynı problem bendede var,hatta hamilelikten öncede vardı ama kurutmuştuk iltihabı.Hamilelikte de oldu 2 kez fitil ve antibiyotik kullandım,dediğin gibi herşeyime dikkat ediyorum,ütüsüz çamaaşır giymem pamuksuz asla giymem ki hep öyleydim ama en son yine yaptırdım +2 kadar yine çıktı 10a kadar antibiyotik vermiyorum dedi doktorum bol su iç dedi yani hala var ama ciddi boyutta değil.Biz ne yaparsak yapalım kendi tekrarlıyormuş vücut kendi kendine üretiyormuş.Bol su iç ayaklarını sıcak tut ve gece yatarken belin böbreğin açıkta kalmasın canım...

oy maşallah bebişimize çokta minnak değilmiş ele avuca geliyormuş:))sağlıklı uzun ömürler versin rabbim

kızımın ağzı burnu gözü nasıl güzel gördüm maaaşallahhhhh canımın içiii yaa annesine gözlerini oynattı

idrar yollarında enfeksiyonmu ne varmış antibiyotik verdi ağrılar felan ondan oluyormuş idrar testi yaptırdım
31+3 çıktım adete göre 30 hafta gelişimi felan herşeyi iyi suyu felan çok güzel dedi normal doğum gözüküyor dedi tansiyonun düşük dedi 9a 5 çıktı
antibiyotik verdi ama yan etkilerini okuyunca çok korktum çok kötü şeyler yazıyor kullanmamayı düşünüyorum

kilomuz 1,780 gram boyumuzda uyumlu 43 cm dedi ağrılarımda kramp ve şu yalancı sancılarmış yat dinlen dedi
uçak raporumuda aldım geldim

maşallah canım bebeğine Sende de mi çıktı bu idrar yolu enfeksiyonu! biz de ondan dert yanıyoduk sabahtan beridir.Geçmiş olsun diyelim.Canım bende 5 aylıkken ilk çıkmıştı idrar yolu enfeksiyonu, sonra doktor antibiyotik verdi ben de prospektüsünü okuyunca içmedim.Zaten şikayetim falan yok diye.1 hafta sonra doktorla konuşuyorduk ben ilacı kullanmadım diye.Bana bir kızdı "ben bunun için okul okudum, ne senin için ne de bebeğin için zararlı olacak bir şeyi vermem.Eğer içmezsen tedavi olamazsın ve erken doğum yaparsın(Allah korusun!)" dedi.Çok tırstım telefonu kapatınca hemen ilacı içtim.Şimdi yine tekrarlamış muhtemelen yine antibiyotik vercek.

Öyle canım ben sadece kendimi sıcak tutmazsam olacağını bilmioyordum.Artık dikkat ederim.Bol suya da dikkat ediyorum.İnş. geçer hemencik...

maşallah tatlım kuzucuğa kocaman olmuş:)enfeksiyon varsa mutlaka antibiyotiği kullan canım yoksa çok daha kötü sonuçlar doğurur,doğumu tetikler,bebeğe zararı olur.Doktorun gerekli görmüşki vermiş.Niye doğum gözüküyor dedi yalnız onu anlamadım,enfeksiyon yüzünden mi?

selam kızlarrr
idrar yolu iltihabından bahsedilmiş. bendede en başından beri sürekli akıntım var hatta çoğu peynirimsi ve sümüğümsü afedersiniz... Dr fitil vermişti kısa süreli geçiyo ama yine başlıyo.. nerdeyse hiç bırakmadan fitil kullanmam lazım. Ama dr dedi ki sakın sabunla yıkama özel bölgeyi, 1 lt içme suyuna 1 kapak kadar sirke koy, her tuvalete gidişinde bu suyla taharetlen... ben üşengeçliğimden henüz denemedim bu arada (

yine yağmuur var istanbulda

evet banumm burdada gök yere indi desen olcak... fena yağmur var , sel oldu..

cnm zaten bu saatten doğsalar bile bizim korkmamızı gerektirecek bişi yok. Tabiki vakitlerini doldursunlar inşallah ama onlar başlarını çoktan kurtardı zaten. Vakit bir an evvel aksın, bebişlerimizi kucaklayalım pamuk pamukkk

normal doğum gözüküyr dedi ya daha önce hiç konuşmamıştıkda
17 kilo aldım dedim sezeryana koşarsın bak dedi

defneeeeeee bende aynen ya korktum 10 gün sbah akşam iç dedi içsemmi
ama sınava gircem şimdi yan etki felan yapar 2 gün daha bekleyip kullanayım en iyisi

hepinize çok teşekür ederim oh be içim çok rahatladı ağrılarım azalcakmış

kızlarrr gunaydın 4. bebegımızde aramıza katıldı.Secret51 dun aksam saat 7.40 ta oglunu dunyaya getırdı.Erken dogum olmasına
ragmen hersey gayet yolunda 2.400 gr ve suanda kuvezde.ALLAH annesıne de mınık bebegınede yardım etsın ıns tez zamanda
ıkısıde cıksınlar hastaneden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…