- 10 Kasım 2011
- 493
- 72
- 118
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #25.421
kızlarrr gunaydın 4. bebegımızde aramıza katıldı.Secret51 dun aksam saat 7.40 ta oglunu dunyaya getırdı.Erken dogum olmasına
ragmen hersey gayet yolunda 2.400 gr ve suanda kuvezde.ALLAH annesıne de mınık bebegınede yardım etsın ıns tez zamanda
ıkısıde cıksınlar hastaneden
kızlarrr gunaydın 4. bebegımızde aramıza katıldı.Secret51 dun aksam saat 7.40 ta oglunu dunyaya getırdı.Erken dogum olmasına
ragmen hersey gayet yolunda 2.400 gr ve suanda kuvezde.ALLAH annesıne de mınık bebegınede yardım etsın ıns tez zamanda
Allah yardım etsin inşallah fazla kalmaz küvözde gerek olmaz...demek 4 doğum oldu.! erken olduğu için sezaryen olmuştur heralde dimi sabırsız bebelerimizin anneleri.?
idrar yollarında enfeksiyonmu ne varmış antibiyotik verdi ağrılar felan ondan oluyormuş idrar testi yaptırdım
31+3 çıktım adete göre 30 hafta gelişimi felan herşeyi iyi suyu felan çok güzel dedi normal doğum gözüküyor dedi tansiyonun düşük dedi 9a 5 çıktı
antibiyotik verdi ama yan etkilerini okuyunca çok korktum çok kötü şeyler yazıyor kullanmamayı düşünüyorum
kilomuz 1,780 gram boyumuzda uyumlu 43 cm dediağrılarımda kramp ve şu yalancı sancılarmış yat dinlen dedi
uçak raporumuda aldım geldim
valla, arkanı dönmeye gelmiyo..kızlarrr gunaydın 4. bebegımızde aramıza katıldı.Secret51 dun aksam saat 7.40 ta oglunu dunyaya getırdı.Erken dogum olmasına
keşke bütün doktorlar önce normal doğuma yüreklendirsee...doktorum sezaryenden yana; çocuk yönünden hiç bir risk olmaması, saatinde sağlıklı bir şekilde gelip ameliyat olunmasının daha iyi olacağı gibi nedenleri var. ama ben cesur 1anne adayıyım ve bu anı kaçırmak istemiyorum. gereksizce mi cesaret yapıyorum nedir.?:44:
yok cnm sunı sancısız epıduralsız normal dogum olmus.Bebiş atıverdı heralde kendını dısarı
cok agrısı oldugu ıcın ve bebk cıkmadıgı ıcın makata kadar kesmısleroyle cıkmıs bebıs
zaten onun ıcın sezeryan tehlıkelıydı
yok cnm sunı sancısız epıduralsız normal dogum olmus.Bebiş atıverdı heralde kendını dısarı
cok agrısı oldugu ıcın ve bebk cıkmadıgı ıcın makata kadar kesmısleroyle cıkmıs bebıs
zaten onun ıcın sezeryan tehlıkelıydı
ne güzel normal doğum olması ama bu kesik olayı baya korkuttu beni :Sgerçi dikiş atılmıştır ve eski haline geri döner heralde dimi.. :18:
ne güzel normal yoldan olması çok iyi ben imreniyorum en istediğim yol epiduralsiz normal ama kesiği fazla olmuş sanki, inşallah sorun olmaz. sezaryen neden tehlikeliydi ama merak ettim:44:
ne güzel normal doğum olması ama bu kesik olayı baya korkuttu beni :Sgerçi dikiş atılmıştır ve eski haline geri döner heralde dimi.. :18:
cena cnm ben de sinirleniyorum seni de biliyorum başından beri normalcisin:) sinirlenmene şaşırmadım. o beni ikna edeceğine ben onu ikna etmeye çalışıyor gibi bi pozisyondayım normal doğuma. evet kesikten korkuyorum, evet sonrasında cinsel hayat endişem var, hatta çatı muayenesi olmadım henüz ve ondan bile çekinmiyor değilim ama her şeye rağmen değeceğine inanıyorum nedense. ve bebeğimin dönmüş olması, suyumun normal olması sanki her şey bi işaret gibi geliyo bana Allah tarafından...
Okuduğuma göre herkeste idrar yolu enfeksiyonu varmış.. bende sadece bende var diye üzülüyordum.. sağlık ocağındaki ebe idrar tahlili yapınca çıkmıştı doktoruna göster sonucu demişti ama ben taşınma telaşesinden doktora gidemedim.. Çarşamba gününe randevu almış kocam söyleyeyim bende.. Doğuma kadar geçmezse sorun olur demişti ebe.. :18:
dün akşam eşime gösterdim karnımı.
adamın yüzü gözü bi hal olduu
korktu sanırsam..
canım ben bu konuda cok rahattım henuz yatagnı bıle almadık :) yanı begendım alacagım yer ve model belli ama erken dıye almamıstık evde yok durmasın sımdıden ayak ıcınde dedik şimdide dusunuyorum ellerınde yoksa turkıyeden getırtmelerı gerekecekl doğuma kadar da gelırmı o bellı deıl bır panık sardı kı sorma. bebegın kıyafetlerını de yıkamadım henuz ama onumuzdeki hafata izne cıkacagım evde olacagımdan yıkayıp yavas yavas utulemeyı planlıyorum 33 haftalık olduk haftaya 34 olurum agırlastıkca ısler zorlasıyor bızım ıcın o nedenle kısa zamanda bıtırıp dolaba yerlestıreceyım. hanı bır sorun olacagını sanmıyorum
yine yağmuur var istanbulda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?