2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

keşke bütün doktorlar önce normal doğuma yüreklendirsee... doktorum sezaryenden yana; çocuk yönünden hiç bir risk olmaması, saatinde sağlıklı bir şekilde gelip ameliyat olunmasının daha iyi olacağı gibi nedenleri var. ama ben cesur 1anne adayıyım ve bu anı kaçırmak istemiyorum. gereksizce mi cesaret yapıyorum nedir.?:44:

hayırlı olsun allah yardımcıları olsun ayy sok oluyorum her dogum haberıne kendımden korkarken artık normal kızlar bu saatten sonra hepımıze rabbım saglıkla kucagımıza bebıslerımızı almayı nasıp etsın

Allah yardım etsin inşallah fazla kalmaz küvözde gerek olmaz...demek 4 doğum oldu.! erken olduğu için sezaryen olmuştur heralde dimi sabırsız bebelerimizin anneleri.?

AYYY inanmıyorum allah uzun ömür versin analı babalı büyüsün inşallah.. çok heyecanlanıyorum ben doğum haberlerini okudukça yaa.. şaka bi yana temmuz bebişleri pek aceleci, sıraya girdiler walla.. sıradaki ben miyim diyorum hep

Allah yardım etsin inşallah fazla kalmaz küvözde gerek olmaz...demek 4 doğum oldu.! erken olduğu için sezaryen olmuştur heralde dimi sabırsız bebelerimizin anneleri.?

yok cnm sunı sancısız epıduralsız normal dogum olmus.Bebiş atıverdı heralde kendını dısarı
cok agrısı oldugu ıcın ve bebk cıkmadıgı ıcın makata kadar kesmısleroyle cıkmıs bebıs
zaten onun ıcın sezeryan tehlıkelıydı

maşallah bebişinee bak gittin rahatladın.
bilmediğimiz için hemen korkuyoruz, iyice büyütüyoruz ağrılarımızı.. gayet iyisin ki, uçak seyahatine bile izin verilmiş..
ilacını ihmal etme, daha iyi olacaksin inş..

valla, arkanı dönmeye gelmiyo.. yine doğum var
hamdolsun hayırlı olsun.. kızlar korkmayın, bakın erken doğumlarımız var ama hamdolsun önemli bi sağlık sıkıntısı olan yok..

ne biçim nedenlermiş onlar.. o kimmiş kii
şaşırdım, sinirlendim valla..

ne güzel normal yoldan olması çok iyi ben imreniyorum en istediğim yol epiduralsiz normal ama kesiği fazla olmuş sanki, inşallah sorun olmaz. sezaryen neden tehlikeliydi ama merak ettim:44:

maşallah bebişimizee.inşallah ikiside iyidir..Allahım sağlık ve uzun ömür versin

cena cnm ben de sinirleniyorum seni de biliyorum başından beri normalcisin:) sinirlenmene şaşırmadım. o beni ikna edeceğine ben onu ikna etmeye çalışıyor gibi bi pozisyondayım normal doğuma. evet kesikten korkuyorum, evet sonrasında cinsel hayat endişem var, hatta çatı muayenesi olmadım henüz ve ondan bile çekinmiyor değilim ama her şeye rağmen değeceğine inanıyorum nedense. ve bebeğimin dönmüş olması, suyumun normal olması sanki her şey bi işaret gibi geliyo bana Allah tarafından...

ay hadi gözü aydın.. cnm yaa biran önce sarışsın inş. yavrucağıyla.. maşallah kuzucuğa..

gözümüz aydın olsun inşallah tez zamanda evlerine gecerler ALLAH YARDIMCISI OLSUN

ne güzel normal doğum olması ama bu kesik olayı baya korkuttu beni :S gerçi dikiş atılmıştır ve eski haline geri döner heralde dimi.. :18:

Okuduğuma göre herkeste idrar yolu enfeksiyonu varmış.. bende sadece bende var diye üzülüyordum.. sağlık ocağındaki ebe idrar tahlili yapınca çıkmıştı doktoruna göster sonucu demişti ama ben taşınma telaşesinden doktora gidemedim.. Çarşamba gününe randevu almış kocam söyleyeyim bende.. Doğuma kadar geçmezse sorun olur demişti ebe.. :18:

Yeni bebişimiz hayırlı olsun.
. Maşaallah çok zayıf doğmamış.. hayırlısıyla çıkar inşaallah kuvezden..

ne güzel normal doğum olması ama bu kesik olayı baya korkuttu beni :S gerçi dikiş atılmıştır ve eski haline geri döner heralde dimi.. :18:

ya kesiğe gore degısıyor canım eskı halıne gelıp gelmeemsı kı duyduguma gore tamda eskısı gıbı olmuyomus uzun sure. hatta bazıları cınsellık yasarken hıcbırsey hıssedemıyomus gercı bu dr actıgı kesıtın uzunluguna vede dıkısın nasıl atıldıgına baglı bırazda

ne güzel normal yoldan olması çok iyi ben imreniyorum en istediğim yol epiduralsiz normal ama kesiği fazla olmuş sanki, inşallah sorun olmaz. sezaryen neden tehlikeliydi ama merak ettim:44:

cnm kan degerlerıyle ılgılı sıkıntı vardı onda kanamasının durmaması verdı bıde baska bıseyı daha vardı normal dogum sarttı ona

korkcak bısey yok cnm hemen toparlıyo kendını ordakı dıkıs zaten karında dıkıs daha zor altta dıkıse razı oluyo ınsan yanı

seni tebrik ediyorum valla ilk doğum, tecrübemiz yok, bilmiyoruz ne yaşanacağını..
buna rağmen isteklisin, cesaretlisin.. doğum bi şekilde olacak, normal ya da sezaryan..
sinirlenmemin sebebini sen söyledin işte.. yani onun normali özendirmesi, teşvik etmesi gerekirken.. sen zorluyorsun olmaz mı diye
yani dediğim gibi, bi aksilik olur, uygun olmaz normal doğum onu sorgulamıyoruz, gidişata göre karar verilir zaten. ama herşey normalken..
işte zamanını biliriz falan diye sezaryana yönlendirildiğini senin doktordan duydum valla..

bilmiyorum ama, etrafından sor soruştur bi başka doktora daha git derim ben..

çoğu hamilenin sorunu bu enfeksiyon.. gayet normal.. iki ayrı zamanda yaptırdım,
benim tam idrar tahlilinde çıkmadı, doktorum ısrarla idrar kültürü istedi, 4 çeşit bakteriye duyarlılık olduğu çıktı ortaya.
farkedilince küçümsenmemesi, mutlaka tedavi edilmesi gerek. dediğim gibi bebeğe bile geçebiliyormuş enfeksiyon.:18: riske edilmez..
sen de randevuna sonucunla git doktoruna, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik zaten..

Daha gecen gun konusuyorduk burda,bir anda dogum yaptigini duyunca cok sasirdim. Allah anali babali buyutsun,ikisinede saglik sihhat versin insallah:)

dün akşam eşime gösterdim karnımı.
adamın yüzü gözü bi hal olduu
korktu sanırsam..

kıh kıh kaçırcan adamı vallaa

bizm de hiçbişimiz hazır deil saylır, haftaya izne cıkcam inşallah ondan sonra yogunlaştırcam hazırlıkları ben de..
karyola aldık ama yataı yorganı bişisi yok henuz.
bi de ilk zaman yatması için sepet sele bişi de almadm henuz..
agustos böcüğü misali erteliyorm bakalım

yine yağmuur var istanbulda

güneşli havalar güzel de ben yağmura şimdilerde daha bi seviniyorum..
hamileyken istanbul sıcağı hiç çekilmiyor, nem de yüksek zaten..
yağmur olunca ferahlıyor hava.. e sıcaklık da birkaç derece düşüyor.. ohhh, rahatlıyorum..
ben dua ediyorum yağmur yağsın diye valla[/U]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…