- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #25.621
Bende aktardan Badem yağı almıştım.. onu kullanıyorum şu ana kadar da çatlağım olmadı.. İnşaallah olmaz.. bende toplamda 7 kilo almışım ama karnım kocaman oldu.. acaba az kilo aldığım içinmi çatlağım olmuyor..?
Slm kizlar neler yapiyosunuz ben sabahtan beri is yapiyorum
Ev hanimi oldum bugun)
kızlar hastane cantasını hazırladım az önce tabi ufak tefek eksikler duruyo ama içim şimdiden rahatladı
bebikim için iki hastane cıkısı koydum
sizce ekstradan badi ve ayaklı altlardan koymalı mıyım?
selam canım,iyiyim sen nasılsınselam kızlar nasılsınız bakalım
selam canım,iyiyim sen nasılsın
kızlar hastane cantasını hazırladım az önce tabi ufak tefek eksikler duruyo ama içim şimdiden rahatladı
bebikim için iki hastane cıkısı koydum
sizce ekstradan badi ve ayaklı altlardan koymalı mıyım?
Slm kizlar dr a gittik nst ye baglandik sonrada dr alttan bakayim bi dedi rahim asagi inmis 1 parmak da acilma var dedi ilac verdi 5 gun sonra tekrar geleceksin bakacaz duruma dedi dogumu 10 gun durdursak bize yeter 36 yi bitirelim dedi
kozamtik merhaba,Aslında yeni demek yanlış olur yeniden desem daha doğru olur...
Hastane odası en azından kapısı için süsleme malzemesi fln alıp süslemeyi düşünüyorum siz bu konu hakkında hiç düşündünüzmü?
Bu işle ilgili organizasyon şirketleri fln var ama 200 den açıyolar ağızlarını buda bana çok çok fazla geliyor.
Bi tül bide kapı süsü yeter bence...
Yani en azından ekonomik açıdan
aman boşversene ne gerek var masrafa,zaten duracağın 1 gün.onun yerine başka bir ihtiyacını gider derim ben.tabı karar senın canımAslında yeni demek yanlış olur yeniden desem daha doğru olur...
Hastane odası en azından kapısı için süsleme malzemesi fln alıp süslemeyi düşünüyorum siz bu konu hakkında hiç düşündünüzmü?
Bu işle ilgili organizasyon şirketleri fln var ama 200 den açıyolar ağızlarını buda bana çok çok fazla geliyor.
Bi tül bide kapı süsü yeter bence...
Yani en azından ekonomik açıdan
Slm kizlar dr a gittik nst ye baglandik sonrada dr alttan bakayim bi dedi rahim asagi inmis 1 parmak da acilma var dedi ilac verdi 5 gun sonra tekrar geleceksin bakacaz duruma dedi dogumu 10 gun durdursak bize yeter 36 yi bitirelim dedi
aynen canım bende onu yazcaktım . zaten dunya masrafımız var 2 guncuk duracak en fazla orda . bebegın guzellıgınden kımse farketmez zaten odanın süsünü püüsünü :)))aman boşversene ne gerek var masrafa,zaten duracağın 1 gün.onun yerine başka bir ihtiyacını gider derim ben.tabı karar senın canım
aman canım dıkkat et.az kalmış bı 10 daha ıdare edebilirsen korkma gerisinden.dualarım senınle
aynen cnm yaaa deli gibi böyle süs ,püs düşkünü oldum ...kozamtik merhaba,
benım de aklımı hastane odasını süsleme çok fena kurcalıyor.bı yandan gereksız gelıyor, bir yandan da delı gıbı suslemek ıstıyorum.
Sanıırm dediğin en doğrusu kendımız suslemek. Belkı tulle uğrasmak zor olur . Kapı suslerı var ck guzel. Belkı onlardan alırım bende.
bebısım benımm sen heveslenmışşin öylede böylede yapcan içinde kalmasın yawwwKızlar sizde haklısınız evt gereksiz bi masraf belki ama ben 2 gün kalacağım hastanede ve en az 2 günde 50 kişi gelir görmeye ve çok ciddi heveslendim ne bilim belki de yapamıycam...
aynen cnm yaaa deli gibi böyle süs ,püs düşkünü oldum ...
Ne bilim metresi 2 tl den, 6 metre tül gidiyo kapıya ,12 tl e bide kapı süsü derkn oluyo 40-50 lira of aman yaa altı üstü bi tül değilmi niye bu kadar pahalı ki:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?