2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

onunla ilgisinini oldugunu sanmıyorum.ben 25 kılo aldım ama pek çatlağım yok.

Slm kizlar neler yapiyosunuz ben sabahtan beri is yapiyorum
Ev hanimi oldum bugun )

sorma benımde bı elımde vileda diğerinde şarzlı el supurgesi,iş yapıyorum.ayaklarım oldu davul.cok yoruldum artık uzattım ayakalrımı oturuyorum.ayaklarım şiş olmasa ben neler yaparım da ..ama işte ayaklarım balon gibi

kızlar hastane cantasını hazırladım az önce tabi ufak tefek eksikler duruyo ama içim şimdiden rahatladı
bebikim için iki hastane cıkısı koydum
sizce ekstradan badi ve ayaklı altlardan koymalı mıyım?

Son düzenleme:

hadi hayırlı oslun.benımkını annem hazırladığı için ne var ne yok pek bılmıyorum çantada canım.ama içinde kalmasın bence koy.lazım olduğunda eşinden istesen evde bulamaz.en ıyısı mı yanında dursun.fazla mal göz cıkarmaz.

selam Kızlar...
dün doktor kontrolumuz vardı kızım çok şükür 2600 gr ve 48 cm olmuş doktorumuz tombiş bi kız olmayacağını söyledi.Çati muayenesi yapmak istedi ama ben bu hafta erken yapmayalım dedim tamam o zaman haftaya yaparız dedi..Sonra nst ye bağlandık çok şükür sancı mancı çıkmadı. Suyumuz filanda iyiymiş erken doğum riskimiz filanda yokmuş.ohh rahatladık geldik.

Aslında yeni demek yanlış olur yeniden desem daha doğru olur...
Hastane odası en azından kapısı için süsleme malzemesi fln alıp süslemeyi düşünüyorum siz bu konu hakkında hiç düşündünüzmü?
Bu işle ilgili organizasyon şirketleri fln var ama 200 den açıyolar ağızlarını buda bana çok çok fazla geliyor.
Bi tül bide kapı süsü yeter bence...
Yani en azından ekonomik açıdan

Slm kizlar dr a gittik nst ye baglandik sonrada dr alttan bakayim bi dedi rahim asagi inmis 1 parmak da acilma var dedi ilac verdi 5 gun sonra tekrar geleceksin bakacaz duruma dedi dogumu 10 gun durdursak bize yeter 36 yi bitirelim dedi

Slm kizlar dr a gittik nst ye baglandik sonrada dr alttan bakayim bi dedi rahim asagi inmis 1 parmak da acilma var dedi ilac verdi 5 gun sonra tekrar geleceksin bakacaz duruma dedi dogumu 10 gun durdursak bize yeter 36 yi bitirelim dedi

10 gün bebişinle bol dinlen bari.bu dönem bebişlerinin hiç şakası yok

kozamtik merhaba,
benım de aklımı hastane odasını süsleme çok fena kurcalıyor.bı yandan gereksız gelıyor, bir yandan da delı gıbı suslemek ıstıyorum.
sanıırm dediğin en doğrusu kendımız suslemek. belkı tulle uğrasmak zor olur . kapı suslerı var ck guzel. belkı onlardan alırım bende.

aman boşversene ne gerek var masrafa,zaten duracağın 1 gün.onun yerine başka bir ihtiyacını gider derim ben.tabı karar senın canım

aman canım dıkkat et.az kalmış bı 10 daha ıdare edebilirsen korkma gerisinden.dualarım senınle

aynen canım bende onu yazcaktım . zaten dunya masrafımız var 2 guncuk duracak en fazla orda . bebegın guzellıgınden kımse farketmez zaten odanın süsünü püüsünü :)))
ben zaten istanbuldayım esımın ve benım aılem trabzonda . kımsem yok yanı hastaneye gelecek bebek sekerı bıle almayacagımmm :))

Kızlar sizde haklısınız evt gereksiz bi masraf belki ama ben 2 gün kalacağım hastanede ve en az 2 günde 50 kişi gelir görmeye ve çok ciddi heveslendim ne bilim belki de yapamıycam...
aynen cnm yaaa deli gibi böyle süs ,püs düşkünü oldum ...
Ne bilim metresi 2 tl den, 6 metre tül gidiyo kapıya ,12 tl e bide kapı süsü derkn oluyo 40-50 lira of aman yaa altı üstü bi tül değilmi niye bu kadar pahalı ki:2:

bebısım benımm sen heveslenmışşin öylede böylede yapcan içinde kalmasın yawww

kozmatik,
boşver iç,mizde kalacağına yapalım. annemlerın orada bı balon susleme yerı var. bu hafta içi uğrayıp, fiyat alacağım. sana da soylerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…