2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

yok bee işte benimki züürt tesellisi ,belki çok çok uygun gelirse ...ama bebek şekerini yapcam...
Artık olmazsa tüllere kendim sarınırım böyle şeker paketi gibi
hahahakız alemsin yahu . valla nette bıtane magnetli skerli süs ördüm facede . bayııldım valla ondan 30-40 tane yaptırsam yeter 1.85 tanesi

ben düşündüm bile.hastanedekapıs sülerini kendikleri takıyor onu almıcam tüllerimi aldım kapıya yatak ucuna falan bağlattırcam balonlarımda hazır its aboy yazan mavili ve mazar boncuklu.şeker sepetimi kendim yaptım.kolaonyaşişemi süsledim.bide şu güllü keklerin mavililerini yapıcam poşetleyip kurdelelyip

harika sepetini nasıl yaptın?
Bizim hastane kapı süsüde vermiyo...
Kolanya şişen ve sepetinin resimlerini koysana bizede fikir olsun...
Bide güllü kek ?nasıl hangi güllü kek ?

Slm kizlar dr a gittik nst ye baglandik sonrada dr alttan bakayim bi dedi rahim asagi inmis 1 parmak da acilma var dedi ilac verdi 5 gun sonra tekrar geleceksin bakacaz duruma dedi dogumu 10 gun durdursak bize yeter 36 yi bitirelim dedi

ben de sancı çekiyorum devamlı yatıyorum. ne ilacı verdi doktor başka ne tedavisi uyguladı canım

çok sağol canım amin inş:) daha önce 23 nisan'da gitiştim açıktı ona güvenerek gideriz dedik ama demekki pazar kapalı diosun( o zaman haftaya gideyim yawwww aslında hatıra kalması çok güzel tabi. fiyatlar ne alemde bir de onlara bakmak gerek.... maluuum herşey masraf bu ara :))

çook güzel görünüyorlar. hazır mı kendin mi yaptın?? eğer kendin yaptıysan bizimle de paylaşır mısın canım?
hazır değil canım kendim yaptımaslında çok pratik ve lezzetli denendi yani.ama kalıp gerekli bunun için

Kullanılan Malzemeler:
2 paket kakaolu, 1 paket sade petibör bisküvi
1 adet margarin ( ben 3/4 koyuyorum cok yaglı geliyor)
10 Kaşık pudra şekeri
6 kaşık kakao
2 paket vanilya
1 çay kaşığının ucu ile gıda boyası
Bir miktar süt
Hazırlık
Bisküvileri un haline getiriyoruz.Kakaoluyu ayrı bi kaba sade olanı ayrı bir kaba
koyuyoruz.Kakaolu olanın içine kakao, vanilyanın birini, yagın yarısını, pudra
şekerinin 5 kaşıgını ekliyoruz.Gerektiği kadar süt ekleyip Hamur haline getiriyoruz.Sade olanın içine de
kalan
malzemeleri ve gıda boyasını ekliyoruz onu da hamur haline getiriyoruz.Sonra kalıba
ilk önce kırmızı hamurdan sonra kakaoludan kakaolu daha fazla olacak şekilde
ekliyoruz.5 dk buzlukta bekleyince tablet gibi çıkıyor dagılmadan.Hamur bitene
kadar aynı işlemi tekrarlıyoruz
Tarifin Hazırlanışı
Bisküviler rondo ile un haline getirilirse hamurun
özleşmesi daha kolay olur.Sade
hamura gıda boyası eklerken boya elinizi kırmızı
yapabilir bu nedenle eldiven
giyebilirsiniz, ya da gıda boyasını yagın içine
eklerseniz elinizi boyamıyor..

istersen 1 tane koy için rahat olsun

ohhh ne güzel sen bitirmişsin işlerini. ben daha herşeyimi tamamlamadım bile.... acaba ağırdan mı alıyorum 33. haftaya giricez yarın ama bende daha eksikler var ve çanta hazırlanmadı. acaba benim durumumda olan var mı yoksa bir tek ben mi bu kadar geç kaldım (

Eki Görüntüle 435465

bunun mavilileri olcak poşetlenip mavi kurdeleyle bağlayacağım
evt harika bunun kalıplarını arıyorum bende, sen nereden aldın?

cnm hoşgeldin öncelikle ...
Bende eminönüne ne heveslerle gittim ama beklentilerimi karşılamadı tek memnun kaldığım ve uygun bulduğum lohusa pijama takımımdı bebek şekeri ise 1 tlden aşşağı bulmak imkansız ve gerçekten çok yorucu ama bi git gez yinede içinde kalmasın belki benden daha şanslısındır...
Bizimlede paylaş aldıklarını ve evet pazar günü kapalı heryer...

aysuncum hiç aklıma kolanya şişesi süslemek gelmemişti, doğrusu harika fikir...
Ve sepetinede ayrıca bayıldım çooook harika ...
Nerde bende bu kadar beceri benim şimdi tek derdim bebek şekerlerimi yapmak :)

bravo valla harikasın canım

yalnız bı sey sorcam.bu keklerı sımdı yaptık dıyelım ne zaman doguracagımız bellı degıl.nasıl saklıcaz bayatlamaz mı bunlar

çoook teşekkür ederim canım. gerçekten de kolay görünüyor. daha önce hiç gıda boyası kullanmadım doğrudan kullanıyoruz başka bir işlem yapmaya gerek yok değil mi? bir de dediğin gibi kalıp lazım. nereden bulucaz ki bu kalıplardan acep???

merhaba annişler ve tatlı bebişleri hazırlıklar son hız devam ediyor hepimizde bizde geçen hafta çalışabilir raporumuzu aldık bugünde doktor amcamızda yine randevumuz vardı 2.250 gr 48 cm olmuş maşallah oğluşum (bana çekmiş uzun ) :))
bizde çamaşırlarımızı yıkadık mobilyalarımızı havalandırdık tekrar silip yerleştiricez inşlh. hast ziyaretimize gelen misafirlere dağıtmak üzere kutularımızı aldık içini doldurcaz lokum vs falan.
mevlütte ikramlık bardakları süsleyip süslememekte kararsız kaldım sizlerde yapmak isteyenler varmı gereksizmi sizce kızlar...

canım ben burda istikbal mağazasında züccaciyekısmında bulmdum ama internettede satn siteler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…