- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #25.641
bebısım benımm sen heveslenmışşin öylede böylede yapcan içinde kalmasın yawww
kozmatik,
boşver iç,mizde kalacağına yapalım. Annemlerın orada bı balon susleme yerı var. Bu hafta içi uğrayıp, fiyat alacağım. Sana da soylerım
hahahayok bee işte benimki züürt tesellisi ,belki çok çok uygun gelirse ...ama bebek şekerini yapcam...
Artık olmazsa tüllere kendim sarınırım böyle şeker paketi gibi
hahahakız alemsin yahu . Valla nette bıtane magnetli skerli süs ördüm facede . Bayııldım valla ondan 30-40 tane yaptırsam yeter 1.85 tanesi
ben düşündüm bile.hastanedekapıs sülerini kendikleri takıyor onu almıcam tüllerimi aldım kapıya yatak ucuna falan bağlattırcam balonlarımda hazır its aboy yazan mavili ve mazar boncuklu.şeker sepetimi kendim yaptım.kolaonyaşişemi süsledim.bide şu güllü keklerin mavililerini yapıcam poşetleyip kurdelelyipkozamtik merhaba,
benım de aklımı hastane odasını süsleme çok fena kurcalıyor.bı yandan gereksız gelıyor, bir yandan da delı gıbı suslemek ıstıyorum.
sanıırm dediğin en doğrusu kendımız suslemek. belkı tulle uğrasmak zor olur . kapı suslerı var ck guzel. belkı onlardan alırım bende.
ben düşündüm bile.hastanedekapıs sülerini kendikleri takıyor onu almıcam tüllerimi aldım kapıya yatak ucuna falan bağlattırcam balonlarımda hazır its aboy yazan mavili ve mazar boncuklu.şeker sepetimi kendim yaptım.kolaonyaşişemi süsledim.bide şu güllü keklerin mavililerini yapıcam poşetleyip kurdelelyip
Slm kizlar dr a gittik nst ye baglandik sonrada dr alttan bakayim bi dedi rahim asagi inmis 1 parmak da acilma var dedi ilac verdi 5 gun sonra tekrar geleceksin bakacaz duruma dedi dogumu 10 gun durdursak bize yeter 36 yi bitirelim dedi
Hosgeldin cnm,hyrlisiyla sende bebegini kucagina al insallah.Pazar gunu gideceksen eminonune oralar kapali olur. Ben hatirada kalan bisey olsun istiyorum,mesela magnetlerin arkasina badem sekeri ilave ediyorlar, zaten eminobune gittiginde goreveksin o kadar cok cesit varki sana guzel fikir olur:)
hazır değil canım kendim yaptımaslında çok pratik ve lezzetli denendi yani.ama kalıp gerekli bunun içinçook güzel görünüyorlar. hazır mı kendin mi yaptın?? eğer kendin yaptıysan bizimle de paylaşır mısın canım?
istersen 1 tane koy için rahat olsun
evt harika bunun kalıplarını arıyorum bende, sen nereden aldın?
cnm hoşgeldin öncelikle ...çok sağol canım amin inş:) daha önce 23 nisan'da gitiştim açıktı ona güvenerek gideriz dedik ama demekki pazar kapalı diosun( o zaman haftaya gideyim yawwww aslında hatıra kalması çok güzel tabi. Fiyatlar ne alemde bir de onlara bakmak gerek.... Maluuum herşey masraf bu ara :))
hazır değil canım kendim yaptımaslında çok pratik ve lezzetli denendi yani.ama kalıp gerekli bunun için
Kullanılan Malzemeler:
2 paket kakaolu, 1 paket sade petibör bisküvi
1 adet margarin ( ben 3/4 koyuyorum cok yaglı geliyor)
10 Kaşık pudra şekeri
6 kaşık kakao
2 paket vanilya
1 çay kaşığının ucu ile gıda boyası
Bir miktar süt
Hazırlık
Bisküvileri un haline getiriyoruz.Kakaoluyu ayrı bi kaba sade olanı ayrı bir kaba
koyuyoruz.Kakaolu olanın içine kakao, vanilyanın birini, yagın yarısını, pudra
şekerinin 5 kaşıgını ekliyoruz.Gerektiği kadar süt ekleyip Hamur haline getiriyoruz.Sade olanın içine de
kalan
malzemeleri ve gıda boyasını ekliyoruz onu da hamur haline getiriyoruz.Sonra kalıba
ilk önce kırmızı hamurdan sonra kakaoludan kakaolu daha fazla olacak şekilde
ekliyoruz.5 dk buzlukta bekleyince tablet gibi çıkıyor dagılmadan.Hamur bitene
kadar aynı işlemi tekrarlıyoruz
Tarifin Hazırlanışı
Bisküviler rondo ile un haline getirilirse hamurun
özleşmesi daha kolay olur.Sade
hamura gıda boyası eklerken boya elinizi kırmızı
yapabilir bu nedenle eldiven
giyebilirsiniz, ya da gıda boyasını yagın içine
eklerseniz elinizi boyamıyor..
hazır değil canım kendim yaptımaslında çok pratik ve lezzetli denendi yani.ama kalıp gerekli bunun için
Kullanılan Malzemeler:
2 paket kakaolu, 1 paket sade petibör bisküvi
1 adet margarin ( ben 3/4 koyuyorum cok yaglı geliyor)
10 Kaşık pudra şekeri
6 kaşık kakao
2 paket vanilya
1 çay kaşığının ucu ile gıda boyası
Bir miktar süt
Hazırlık
Bisküvileri un haline getiriyoruz.Kakaoluyu ayrı bi kaba sade olanı ayrı bir kaba
koyuyoruz.Kakaolu olanın içine kakao, vanilyanın birini, yagın yarısını, pudra
şekerinin 5 kaşıgını ekliyoruz.Gerektiği kadar süt ekleyip Hamur haline getiriyoruz.Sade olanın içine de
kalan
malzemeleri ve gıda boyasını ekliyoruz onu da hamur haline getiriyoruz.Sonra kalıba
ilk önce kırmızı hamurdan sonra kakaoludan kakaolu daha fazla olacak şekilde
ekliyoruz.5 dk buzlukta bekleyince tablet gibi çıkıyor dagılmadan.Hamur bitene
kadar aynı işlemi tekrarlıyoruz
Tarifin Hazırlanışı
Bisküviler rondo ile un haline getirilirse hamurun
özleşmesi daha kolay olur.Sade
hamura gıda boyası eklerken boya elinizi kırmızı
yapabilir bu nedenle eldiven
giyebilirsiniz, ya da gıda boyasını yagın içine
eklerseniz elinizi boyamıyor..
canım ben burda istikbal mağazasında züccaciyekısmında bulmdum ama internettede satn siteler varçoook teşekkür ederim canım. gerçekten de kolay görünüyor. daha önce hiç gıda boyası kullanmadım doğrudan kullanıyoruz başka bir işlem yapmaya gerek yok değil mi? bir de dediğin gibi kalıp lazım. nereden bulucaz ki bu kalıplardan acep???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?