- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #25.661
doğuma yakın yapıcam canımgeçende yaptım.eşim arkadaşlarına götürmüştü bir tanesi dondurucusuna atmış2-3 hafta sonra çıkarmış yemiş çok güzeldi diyorbravo valla harikasın canım
yalnız bı sey sorcam.bu keklerı sımdı yaptık dıyelım ne zaman doguracagımız bellı degıl.nasıl saklıcaz bayatlamaz mı bunlar
valla bravoo çok harika olmuşlar. benim de aklıma hiç gelmemişti kolonya şişesini süslemek:) çok iyi fikir. onu da kendi mi yaptın yoksa hazır mı satılıyor üstündeki tüllü süs??
merhaba annişler ve tatlı bebişleri hazırlıklar son hız devam ediyor hepimizde bizde geçen hafta çalışabilir raporumuzu aldık bugünde doktor amcamızda yine randevumuz vardı 2.250 gr 48 cm olmuş maşallah oğluşum (bana çekmiş uzun ) :))
Bizde çamaşırlarımızı yıkadık mobilyalarımızı havalandırdık tekrar silip yerleştiricez inşlh. Hast ziyaretimize gelen misafirlere dağıtmak üzere kutularımızı aldık içini doldurcaz lokum vs falan.
Mevlütte ikramlık bardakları süsleyip süslememekte kararsız kaldım sizlerde yapmak isteyenler varmı gereksizmi sizce kızlar...
kendim yaptım canım tülü 10-15 cm genişliğinde kesip iple büzüştürerek diktim sonraşişenin etrafına geçirdim ortasunafa tuhafiyeden aldığım süslü şeritidiktim
merhaba annişler ve tatlı bebişleri hazırlıklar son hız devam ediyor hepimizde bizde geçen hafta çalışabilir raporumuzu aldık bugünde doktor amcamızda yine randevumuz vardı 2.250 gr 48 cm olmuş maşallah oğluşum (bana çekmiş uzun ) :))
bizde çamaşırlarımızı yıkadık mobilyalarımızı havalandırdık tekrar silip yerleştiricez inşlh. hast ziyaretimize gelen misafirlere dağıtmak üzere kutularımızı aldık içini doldurcaz lokum vs falan.
mevlütte ikramlık bardakları süsleyip süslememekte kararsız kaldım sizlerde yapmak isteyenler varmı gereksizmi sizce kızlar...
yaw herkesler çantasını hazırlamış süslemelere geçmiş hatta kimisi bitirmiş bile ama ben de daha hiç bişey yok( doğum çantamı hazırlamadım eksiklerim var. süslemeler ve eksiklerim için alışverişe çıkıcam daha... ohooo ben acaba çok mu geç kaldım yaa ((
doğuma yakın yapıcam canımgeçende yaptım.eşim arkadaşlarına götürmüştü bir tanesi dondurucusuna atmış2-3 hafta sonra çıkarmış yemiş çok güzeldi diyor
canım telaş yapma sen daha 32. haftandasın.biz 36. haftadayız.4 hafta var arada.yaparsın daha panik yapma
bizde çamaşırlarımızı yıkadık mobilyalarımızı havalandırdık tekrar silip yerleştiricez inşlh. hast ziyaretimize gelen misafirlere dağıtmak üzere kutularımızı aldık içini doldurcaz lokum vs falan.
mevlütte ikramlık bardakları süsleyip süslememekte kararsız kaldım sizlerde yapmak isteyenler varmı gereksizmi sizce kızlar...
iyi fikir aslında.ben hiç öyle hastaneye gelenlere ıkramlık duşunmuyordum ama sen kafamı karıştırdın şimdi.tek sorun şu kalıplardan bulmak.illa güllü olması şart değil.şöyle bebeli falan bulsak da olur.çok saol canım paylaştıgın ıcın.ayrıca kolonyan ve sepetine de bayıldım.becerikli hatunun hali başka.çok severim becerikli hatunları al sana alkış
dimi yaaa:)) valla sağol canım birden panik yaptım bende ne kadar tembellik yapmışım diye... maşallah sizin zamanınız gelmiş bile ya:)) hayırlısıyla alın bebeklerinizi kucağınıza. evet benim daha var. yani 33. haftaya giriyoruz yarın. siz kaçıncı haftada başladınız ki hazırlıklara??
34. haftamdaydım sanırım annem geldi.saolsun halletti herşeyi.geçen haftada evimi falan temizlettim.benim daha beşiğim yok ortada.beşik almaya gitmiştik bi gün kocamla.kavga edip geri döndük.şimdi işi inada bindirdim.beşikl falan almadım.
ohh ne güzel benim annem ancak 36. haftada gelicek. ehh o zamana bırakmak istemiyorum ne olur ne olmaz. gerçi baya da zaman kalıyor yine geriye... benim de ev temizliği durumum var tabi... benim karyolam ve şifonyerim geldi çok şükür kavgasız gürültüsüz hallettik:)) hayırdır yawww siz niye kavga ettinizbeşikte hem fikir olamadınız mı yoksa? kesin farklı şeyleri beğenmşsinizdir....inat etme güzelim git neyi istiosan onu al bak az kalmış senin zamanına. benimkiler geleli 3 gün oluyor fakat hala boya kokusu çıkması havalandırıyorum sürekli...
mobilyam geleli tam 11 gun oldu ama hala daha kokusu gitmedi. kıyafetleri yıkadım, ütü için bekliyoum. ütüleyip direk yerleştirmek istiyorum ama beklemedeyiz.
yok biz karar verdik hangi beşiği alacağımıza.daha doğrusu park yatak alıcaktık.beğendik alalım diye karar verdik.dükkanın ortasında annemle babamın da fikrini alalım demez mı..benım sinirler tepede.kavga ettik güzelce.ananla baban mı yatıcak içine dedim.bayağı bi kavga ettiydik yani.şimdi beşik konusu açılınca sinirlerim zıplıyor.hiç beşik alacak enerjim ve psikolojim kalmadı.eşim sorup duruyor alalım beşiği diye. o konuyu hiç açma diyorum.
mobilyam geleli tam 11 gun oldu ama hala daha kokusu gitmedi. kıyafetleri yıkadım, ütü için bekliyoum. ütüleyip direk yerleştirmek istiyorum ama beklemedeyiz.[/QUO
ohooo bende daha beklicem demekkiben karyola gelir gelmez önce 2 kez duru suyla, sonrada sirkeli suyla sildim. dezenfekte olsun ve bebek yatacağı için deterjan sürmek istemedim. bir arkadaşım önermişti. dün de derin bir kabın içine su koydum. suyun içine de ikiye böldüğüm 2 baş soğanı koydum. 2 gündür öyle duruyor. hatta şifonyerin içlerine de öyle bir kap yaptım. gerçekten de işe yaradı gibi görünüyor. koku hafifledi. istersen deneyebilirsin. işe yarayacaktır canım
mobilyam geleli tam 11 gun oldu ama hala daha kokusu gitmedi. kıyafetleri yıkadım, ütü için bekliyoum. ütüleyip direk yerleştirmek istiyorum ama beklemedeyiz.
ayy haklısın canım yaaagerçi biz zaten eşimin annesiyle birlikte gittik almaya ama biz beğendik. o karışmadı eşimde hiç soralım falan demedi allahtan yoksa benim de zıplardı sinirlerim. zaten çok zor bir dönemden geçiyoruz birde anlayışlı olsalar ne olur sanki.... sıkma canını güzelim bence sen git istediğin yatağı al ve kimseye de sorma. o kadarda lüksün olsun ama dimi yaaa!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?