2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Al benden de o kadar zeynepcim kimsen olmayınca ne bebek şekeri ne de oda süsü içimizde kalıyo bazı şeyler ama dediğin gibi bebişlerin ışıltısı yeter bize yavrumu hergün rüyamda görüyorum zaten

Maşallah hamarat annenin hali başka yapın canlarım yapın bizim yerimizede yapın süsleri ne de olsa Temmuz Anneleriyiz biz YAKIŞIIIR

maşallah maşallah sulak yerde büyümüş anlaşılan:) benim bebem de kime çektiyse güdük kaldı.oysa baba 1.90 ben de 165 boyum var.kesın güdük görümceme çekti

İlahi çok güldüm bu mesajına bizim durumda aynı eşim 1.90 ben 1.65 ama bizim oğlanın boyu ddeğil kilosu düşük ayrıca bizde güdük görümce de yok ki çeksin

çok sağol canım hemen deneyeceğim.

bebek şekerimizin ilk postası yolda 25 adet 25 tl ye şundan sipariş ettim en yakınlarımıza bundan vericem diğrleri için de bakalım artık ne çıkarsa bahtıma:)

Hastane cantami bende daha hazirlamadim ama icine koyacaklarim hazir bir cantaya yerlesfirmek kaldi, acil bir erken dogum olsa bile-Allah korusun-hemencecik cantaya ativeririz:))

Bebek sekerlerine bakmadim hic eminonunde ama cesit fazla dukkanda oyle, belki uygun fiyatli seyler vardir. Sorma cnm kucucuk bebek ama masrafi buyuk. İnsan hevesleniyor herseyi yapmak istiyor ama hesapli bulmak lazim:)

vayyy bumuşun

bende ay sonu alcam kayseride olcam nerden bulursam artık şöyle afilli bişey alcam babası parası önemli değil hatıra olcak dedi
ama kimsemiz yok konu komşuyada dağıtmak bilmiyrum yani

sağlık ocağındaki hemşire bile istedi

hangi siteden aldın canım çok güzel güle güle kullan :)

cnm ben insanların evlerine gittiğimde, benim ve bebişimin hatırası olan bişiler görmek çok hoş olur diye düşünüyorumm...
ama madem hiç kimseniz yok bulunduğun çevrede çokda gerekli değil bi çikolata yeter bence...

Kızlar nasılsınız? Biraz geçmiş konulara baktım hazırlıklar tam gaz devam ediyor maşallah...
Bizim satı yakalamamızla 1 hafta öne geçmemiz, sezeryan olcağı içinde 9 gün önce alınması derken 20 haziran olarak bekliyoruz yani 18 gün kaldı hatta 17:)
Başından beri ne mide bulantısı ne tiksinme hiçbişe yaşamamış olan ben hala aynıyım desem yeridir. Karnımdaki çatlaklar arttı, vajinada ağrılar başladı, bebeğin hareketleri tekmeden itmeye geçti falan ama hala inatla gezip duruyorum:) Yinede sıkıldım artık...
Bizim çantalarımız hatta mevlüt şekerlerimiz dahi hazır özellikle şu mevlüt şekerleri dediğim hani lavantalı magnetleri kastediyorum fazla ısmarladığım için güzel bi pazarlıkla aldım ama inşallah cinsiyette bi yanılma olmamıştır son zamanlarda bu korku sardı beni ya kız değil erkekse ya bütün hazırlıklar elimde patlarsa diye inşallah öyle bişey olmaz! Henüz doğum tarihi belli olmadığından etiketlere hoşgeldin bebeğim yazmışlar ben etiketsiz yollayın demiştim ama reklamları olsun diye yapıştırmışlar ben kısmetse doğumdan sonra fotolu etiket yaptırcam onları çıkarıp fotoları yapıştırcam. Modelide hasır patik olanlardan şimdi kutusunu çıkarmak falan zor internet fotosunu ekliyorum burda tanesine 1.30 tl dediler ve ben 150 tane ısmarlıcam dememe rağmen hiç indirim yapmadılar bende gittigidiyordan 150 tane+bedava kargo 100 tlye aldım çokta beğendim.
Son eksikleri tamamladım kızıma çok tatlı tam takım bi hastane çıkışı daha aldım battaniyeleri çoğalttım şu nokta nokta olan beyaz kadife gibi battaniyelerdende aldım ilk zamanlar üşür sanırım. Kendime koyu pembe-beyaz-gri'li üzerinde bebek getiren leylek resimli emzirme geceliği aldım ama emzirme yerleri fazla açılıyodu kurdele ile bağcıklar yaptım çok tatlı oldu bide beyaz mavi boncuklu bi taç hazırladım kendime geceliğin kurdeleleride beyaz. 2 takımda pijama aldım kırmızı lacivert grili pijama takımını yanımda hastaneye götürcem kırmızı tacımda var bide lacivert morlu aldım öyle günlük evde giymeye. Ayrıyetten krem süslü pijamamın resmini eklemiştim o evde mevlütte falan giymek için. Resimleri eklemek isterdim ama çantaları açmam gerek kısmetse doğumdan sonra fotoları paylaşırım artık.
Bizim burda hastaneye gelenlere lokum veriliyo şimdi yeni moda kurabiye vermek ama hiç kek görmedim hem kurabiye daha dayanıklı olmazmı onuda düşünebilirsiniz ben haftaya yapcam kurabiyeleri çiçek şekilli yapmayı düşünüyorum pembe gıda boyasıda aldım küçük poşetlere koyup renkli lastiklerle bağlıcam üstünede kurdele bağlıcam dr.oetkerin renkli süsleme tüplerinden aldım onlarlada kurabiyenin arkasına kızımın ismini yazıcam onları paylaşabilirim işte:) Mevlüttede ısmarladığım magnetler dağıtılcak lokum verilcek ayrıca kurban kesilcek kavurma pilav tatlı ve ayran verilcek inşallah.
Bebeğim kilolu gidiyor maşallah şimdiden 3 kgyu geçti 3,5-4 kg doğar diye bekliyorum şimdilik herşey yolunda inşallah sağsağlim ve sorunsuz kavuşuruz. İsmimizede karar verdik TANEM koycaz:)

merhaba cnmm. sonunda bebek şekerimizi hallettik. bu arada er-pa jolie bebek dünyasında çok da bize uygun şeyler bulduğumu söyleyemem.bide melekli istediğimizden dolayı. uygun şeylerde var ama biz havuzluhanın içerisinde süslü bebek var. tam istediğimizi orada bulduk. melek kanatlı biblo modelini seçtik. tülü , , tüyü, lavantası, magneti, isimliği , hoşgeldin bebek kurdelası, biblosu tamamı hazır tanesi 1 tlden anlaştık.. MELEK KANATLI BBLO / Ssl Bebek Odas Ss Sslemesi ekeri Malzemeleri Hazr Nikah Kap Hastane Snnet ekeri nikah ekerleri kesinlikle buraya uğramanızı tavsiye ederim kızlar. kısa boylu bir adam var. çok yardımcı oluyor gerçekten, güzel ilgileniyor.

Biz bundan yaptırdık teyzeleri dikkat ettim magnet olunca herkesin buzdolabında kalıyo ama vitrin içlerinde ilk temizlikte böyle şeyler fazlalık görülüp atılıyo ancak çok yakınlar saklar mevlüte konu komşu uzak akraba herkes geliyo vitrinlik bişe olsa eminim çoğu saklamazdı bende magnetli tercih ettim bide badem şekeri yerine lavanta istedimki şekeri çıkarcaklar diye süsü bozmasınlar 2 tane taş gibi badem şekeri çokta şart değil hem lavanta daha dayanıklı mis gibi kokuyo tavsiye ederim yani. Gerçi sizlerin yaptırdıkları çok değişik süsler ve zaten yakınlara verilcek ama benim o süsleri tanesi 1 tlye bulmam mümkün olamazdı çünkü örneğin o bisiklet şekilli en az 3 tl internette bile 150 tane yaptırdığımda bana ağır gelirdi o yüzden çok iyi olmuş sizin aldıklarınıza bayıldım.

Eklentiler

• $cache_500_1__i_2409790_GGH.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 22
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…