- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #25.681
http://urun.gittigidiyor.com/yiyece...k-kaliplari-secim-sizin-57980447likon-8-canım boyut olarak 15liler daha iyi diğerleri büyük oluryok inadım inat..
bu arada bakın kek kalıplarını buldum.fiyatı da uygun
SİLİKON 6 BÖLMELİ KEK KALIPLARI SEÇİM SİZİN GittiGidiyor'da 57982567
yok inadım inat..
bu arada bakın kek kalıplarını buldum.fiyatı da uygun
SİLİKON 6 BÖLMELİ KEK KALIPLARI SEÇİM SİZİN GittiGidiyor'da 57982567
ayy aferin sana yawww:) gerçekten de fiyatı da uygun muş. çok sevindim ben bu işe :)))
http://urun.gittigidiyor.com/yiyece...k-kaliplari-secim-sizin-57980447likon-8-canım boyut olarak 15liler daha iyi diğerleri büyük olur
aynen canım bende onu yazcaktım . zaten dunya masrafımız var 2 guncuk duracak en fazla orda . bebegın guzellıgınden kımse farketmez zaten odanın süsünü püüsünü :)))
ben zaten istanbuldayım esımın ve benım aılem trabzonda . kımsem yok yanı hastaneye gelecek bebek sekerı bıle almayacagımmm :))
ben düşündüm bile.hastanedekapıs sülerini kendikleri takıyor onu almıcam tüllerimi aldım kapıya yatak ucuna falan bağlattırcam balonlarımda hazır its aboy yazan mavili ve mazar boncuklu.şeker sepetimi kendim yaptım.kolaonyaşişemi süsledim.bide şu güllü keklerin mavililerini yapıcam poşetleyip kurdelelyip
maşallah maşallahsulak yerde büyümüş anlaşılan:) benim bebem de kime çektiyse güdük kaldı.oysa baba 1.90 ben de 165 boyum var.kesın güdük görümceme çekti
kızlar yanlız15lilerinden alın onların ebatları iyi ikramiçin
ohooo bende daha beklicem demekkiben karyola gelir gelmez önce 2 kez duru suyla, sonrada sirkeli suyla sildim. dezenfekte olsun ve bebek yatacağı için deterjan sürmek istemedim. bir arkadaşım önermişti. dün de derin bir kabın içine su koydum. suyun içine de ikiye böldüğüm 2 baş soğanı koydum. 2 gündür öyle duruyor. hatta şifonyerin içlerine de öyle bir kap yaptım. gerçekten de işe yaradı gibi görünüyor. koku hafifledi. istersen deneyebilirsin. işe yarayacaktır canım
hangi siteden aldın canım çok güzel güle güle kullan :)
Bebek sekerlerine bakmadim hic eminonunde ama cesit fazla dukkanda oyle, belki uygun fiyatli seyler vardir. Sorma cnm kucucuk bebek ama masrafi buyuk. İnsan hevesleniyor herseyi yapmak istiyor ama hesapli bulmak lazim:)çok sağol canım amin inş:) daha önce 23 nisan'da gitiştim açıktı ona güvenerek gideriz dedik ama demekki pazar kapalı diosun( o zaman haftaya gideyim yawwww aslında hatıra kalması çok güzel tabi. fiyatlar ne alemde bir de onlara bakmak gerek.... maluuum herşey masraf bu ara :))
hangi siteden aldın canım çok güzel güle güle kullan :)
vayyy bumuşun
bende ay sonu alcam kayseride olcam nerden bulursam artık şöyle afilli bişey alcam babası parası önemli değil hatıra olcak dedi
ama kimsemiz yok konu komşuyada dağıtmak bilmiyrum yani
sağlık ocağındaki hemşire bile istedi
merhaba uzun zamandır sizleri takip ediyorum ama bir türlü üye olamamıştım:) bende inş. temmuz'da anneyim :)) eminönü diyince ilgimi çekti. bizde yarın gidicez. ama nasıl bir bebek şekeri alalım karar veremedikbebek çikolatası yaptırıcaz. acaba ayrıca hatıra kalması için de magnet tarzı birşeyler yaptırmalı mı??? siz nasıl yapmayı düşündünüz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?