- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #25.701
Biz bundan yaptırdık teyzeleri dikkat ettim magnet olunca herkesin buzdolabında kalıyo ama vitrin içlerinde ilk temizlikte böyle şeyler fazlalık görülüp atılıyo ancak çok yakınlar saklar mevlüte konu komşu uzak akraba herkes geliyo vitrinlik bişe olsa eminim çoğu saklamazdı bende magnetli tercih ettim bide badem şekeri yerine lavanta istedimki şekeri çıkarcaklar diye süsü bozmasınlar 2 tane taş gibi badem şekeri çokta şart değil hem lavanta daha dayanıklı mis gibi kokuyo tavsiye ederim yani. Gerçi sizlerin yaptırdıkları çok değişik süsler ve zaten yakınlara verilcek ama benim o süsleri tanesi 1 tlye bulmam mümkün olamazdı çünkü örneğin o bisiklet şekilli en az 3 tl internette bile 150 tane yaptırdığımda bana ağır gelirdi o yüzden çok iyi olmuş sizin aldıklarınıza bayıldım.
merhaba cnmm. sonunda bebek şekerimizi hallettik. bu arada er-pa jolie bebek dünyasında çok da bize uygun şeyler bulduğumu söyleyemem.bide melekli istediğimizden dolayı. uygun şeylerde var ama biz havuzluhanın içerisinde süslü bebek var. tam istediğimizi orada bulduk. melek kanatlı biblo modelini seçtik. tülü , , tüyü, lavantası, magneti, isimliği , hoşgeldin bebek kurdelası, biblosu tamamı hazır tanesi 1 tlden anlaştık.. MELEK KANATLI BBLO / Ssl Bebek Odas Ss Sslemesi ekeri Malzemeleri Hazr Nikah Kap Hastane Snnet ekeri nikah ekerleri kesinlikle buraya uğramanızı tavsiye ederim kızlar. kısa boylu bir adam var. çok yardımcı oluyor gerçekten, güzel ilgileniyor.
mAMŞALLAH bi geldin pir geldin herşey tamam sende bi bebeği kucağına aldım demediğin kaldı oda olr inş...
bide dediklerinin resimlerini doğumdan sonra muhakkak paylaş bizimle...
cnm bende magnet li olması konusuna çok takıldım ve senin süsün aynını kendim yaparak 100 adeti 50 tlye çok rahat sipariş edebiliyordum, şimdi hatta hala bile kendim mi yapsam diyorum ama çikolata yolla diye bi site var, orda bebeğe özel tasarlanmış şık kutusu içinde 72 adet çikolatayı 60 tlye kargo dahil veriyolar ondan almayıda düşünüyorum...
o zaman masraf masraf üstüne biniyo, şimdi ya bu magnetlilerden alıp yapcam, yada çikolata yı sipariş edicem bilemiyorum :)
hatta linkde bbu:
Kz Bebek ikolatas: ikolata Yolla
ben de sancı çekiyorum devamlı yatıyorum. ne ilacı verdi doktor başka ne tedavisi uyguladı canım
:) Benim baya bi az vaktim kaldığından herşeyim hazır ama siz beni geçmişsiniz maşallah sizlerinde hazır hemen hemen herşeyi:)
Bende kendim yapmaya niyetlendim ama edirnede malzeme satan bulamadım internette bikaç malzeme sitesi buldum böyle hasır patik falan yoktu bide bi sınır koymuşlar şu kadarlık alışveriş yapılmalı diye napıcam o kadar malzemeyi ist.da olsam kesin kendim yapardım malzememde hiç yok silikon tabancasına kadar almam gerekirdi falan zaten böylede tanesi 55 kuruş civarı oldu kargoyuda onlar ödeyince o kadar olsun karları napalım:)
Ben çikolata almıcam çünkü burda öyle bi adet yok lokum veriliyo bide kurabiye bence magnetli yaparsan hatıra kalır ama çikolatalı kutu büyük ihtimal kartondur ve bi süre saklansada atılır gibime geliyo çikolata yerine kurabiye kek falan yapsan yada lokum paketlesen? Üzeri çizgifilm kahramanlı falan ambalajlı çikolatalar var kutulu falan değil ayrıca ondan dağıtabilirsin. Gerçi yakınların için zaten süsün hazır gerisine hangisi uygunsa ondan ver gitsin.
nerden kaça yaptırcaksın?
cnm ben lokumu mevlütte dağıtacağıım ,poşetleyip rafya ile bağlayıp gümüş tepside öyle geçer gider işte:)Ben hepsi ayrı kutulurda sandım ambalajlıymış yani saklancak bişe değil zaten ama dediğim gibi saklıcak olanlara zaten yaptırmışsın diğerleride saklar dersen kendin yap magnetli ama önemli değil dersen bu çikolatalar güzel bide magnet yapsan bile illa şeker lokum çikolata gibi bişe ikram etmen gerekcek magnetten vazgeçip sadece çikolata vermek daha mantıklı sanırım.
facede bebek sekeri yapan bir bayan var ondan alacam . 1.85 fıyatı 30 adet alacagım zaten
facede bebek sekeri yapan bir bayan var ondan alacam . 1.85 fıyatı 30 adet alacagım zaten
yaaa daha önce niye bizimle paylaşmadın resimleri fln hatta mümkünse şimdi paylaşıtrmısın?:)kozmatik, canım ben de şekerlerimi hallettim.. mevlüde ve hastaneye ayrı olarak ve kendim yaptım:)
çikolata konusunda da çok kararsızdım.. o kadar para vermeey de hiç niyetim yoktu, bende 40 - 50 tane madlen çikolata aldım, tek tek streçledim... tek kat tabi.. pembe kurdale geçirdim ve üzerine ahşap figürlerden yapıştırdım.. bana 18.50 tl ye mal oldu.....
evt katılıyorum...gittgidiyorda 1.30 du sanırım bunların fiyatı..
yaaa daha önce niye bizimle paylaşmadın resimleri fln hatta mümkünse şimdi paylaşıtrmısın?:)
evt katılıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?