2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

mAMŞALLAH bi geldin pir geldin herşey tamam sende bi bebeği kucağına aldım demediğin kaldı oda olr inş...
bide dediklerinin resimlerini doğumdan sonra muhakkak paylaş bizimle...
cnm bende magnet li olması konusuna çok takıldım ve senin süsün aynını kendim yaparak 100 adeti 50 tlye çok rahat sipariş edebiliyordum, şimdi hatta hala bile kendim mi yapsam diyorum ama çikolata yolla diye bi site var, orda bebeğe özel tasarlanmış şık kutusu içinde 72 adet çikolatayı 60 tlye kargo dahil veriyolar ondan almayıda düşünüyorum...
o zaman masraf masraf üstüne biniyo, şimdi ya bu magnetlilerden alıp yapcam, yada çikolata yı sipariş edicem bilemiyorum :)

Canım cidden havuzluhan çok hesaplı biz edirnedeyiz ve çok şansa denk geldi eşim bi iş için ist.a gitcekti patronuyla ama nasıl olduysa patronu vazgeçti arabayı al benzini doldur sen git dedi bende fırsat bu fırsat takıldım peşine burdan okumuştum havuzluhanı eminönünüde iyi bilirim zaten bebeğin bi çok eksiğini ordan tamamlamıştım 5 aylıktık daha chicconun bakım çantalı seti biberon emzik ıvırzıvırları pijamam battaniyeler bisürü aklıma gelmeyen şeyler gerçekten çok hesaplı ve bi dünya hamiş bi arada çok eğlenceli:) Bende o dükkandan kapı süsümüzü almıştım tüylü tüylü 15 tldi yanılmıyosam buraya göre çok hesaplıydı yani hatta hazır şekerlerde vardı ama daha erken diye almadım sonrada bidaha gitme fırsatım olmadı gerçi bütün süsler heryerde aynı yine hesaplıya geldi hallettik. Ama bende orayı tavsiye ederim malzemeleri hazırları çeşit çeşit herşey var hatta havuzluhana uğramalı bence ist.daki her hamiş cidden hesaplı ve değişik şeyler var.

:) Benim baya bi az vaktim kaldığından herşeyim hazır ama siz beni geçmişsiniz maşallah sizlerinde hazır hemen hemen herşeyi:)
Bende kendim yapmaya niyetlendim ama edirnede malzeme satan bulamadım internette bikaç malzeme sitesi buldum böyle hasır patik falan yoktu bide bi sınır koymuşlar şu kadarlık alışveriş yapılmalı diye napıcam o kadar malzemeyi ist.da olsam kesin kendim yapardım malzememde hiç yok silikon tabancasına kadar almam gerekirdi falan zaten böylede tanesi 55 kuruş civarı oldu kargoyuda onlar ödeyince o kadar olsun karları napalım:)
Ben çikolata almıcam çünkü burda öyle bi adet yok lokum veriliyo bide kurabiye bence magnetli yaparsan hatıra kalır ama çikolatalı kutu büyük ihtimal kartondur ve bi süre saklansada atılır gibime geliyo çikolata yerine kurabiye kek falan yapsan yada lokum paketlesen? Üzeri çizgifilm kahramanlı falan ambalajlı çikolatalar var kutulu falan değil ayrıca ondan dağıtabilirsin. Gerçi yakınların için zaten süsün hazır gerisine hangisi uygunsa ondan ver gitsin.

Ben hepsi ayrı kutulurda sandım ambalajlıymış yani saklancak bişe değil zaten ama dediğim gibi saklıcak olanlara zaten yaptırmışsın diğerleride saklar dersen kendin yap magnetli ama önemli değil dersen bu çikolatalar güzel bide magnet yapsan bile illa şeker lokum çikolata gibi bişe ikram etmen gerekcek magnetten vazgeçip sadece çikolata vermek daha mantıklı sanırım.

Eki Görüntüle 435642 bende bundan yaptıracagım magnetli ve sekerlii
nerden kaça yaptırcaksın?

cnm ben lokumu mevlütte dağıtacağıım ,poşetleyip rafya ile bağlayıp gümüş tepside öyle geçer gider işte:)
o yüzden hastaneye görmeye gelenlere vermek için bişi diyodum amaaan ne bilim kafam karışık işte bak senin bile kafanı karıştırdım
şu linke bi göz atıp bi yorum yazsana bana bi fikir duymaya acaip ihtiyacım var:)
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...ubeli-anneleri-bekliyoruz-5.html#post24928006

kozmatik, canım ben de şekerlerimi hallettim.. mevlüde ve hastaneye ayrı olarak ve kendim yaptım:)
çikolata konusunda da çok kararsızdım.. o kadar para vermeey de hiç niyetim yoktu, bende 40 - 50 tane madlen çikolata aldım, tek tek streçledim... tek kat tabi.. pembe kurdale geçirdim ve üzerine ahşap figürlerden yapıştırdım.. bana 18.50 tl ye mal oldu.....

facede bebek sekeri yapan bir bayan var ondan alacam . 1.85 fıyatı 30 adet alacagım zaten

bencede gittigidiyora bak derim...
ama 30 adet nasılsa ucuz pahalı fark etmiyo tabi

yaaa daha önce niye bizimle paylaşmadın resimleri fln hatta mümkünse şimdi paylaşıtrmısın?:)
gittgidiyorda 1.30 du sanırım bunların fiyatı..
evt katılıyorum...

işte bu şekilde...

biberonlu ahşap süsü tesadüfen balon aldığım süs malzemeleri satan yerdne 24 tanesini 7 tl ye aldım..
diğer süsleride şekerlerimi yaparken sipariş vermiştim.. birmax tan 10 tanesi 1 tl..

kızım gece gece çoştu kıpır kıpır bi sağa bi sola tekme ve meksika dalgası yaptırdığı göbeğimle annesine oyunlar yapıyor

benimde uyku sorunum var uykularım çok düzensiz.rahat yatamıyorum.kullandığım yastıklarda işe yaramıyor. ya sağıma ya soluma yatıyorum yanlarım acımış sekilde acıyla uyanıyorum tutulmuş oluyor vucudum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…