- 8 Ağustos 2011
- 12.713
- 15.176
- 498
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #25.721
olacağa çare var mı canım? sağlıkla doğsun da, inan doğumun şekli sonraki mevzu..Kizlar bugun dr a gittim ama biraz canim sikkin dondum. bebegimin pozisyonu, yan yatiyormus bu yuzden normal dogum yapamazsin dedi cok uzuldum sezeryan sonrasi normal dogum yapmayi planlamistim kendimce. dr diyorki, elle duzeltmeye calisabiliriz 37. hafta ama bu biraz riskli olur suyun patlayabilir veya vucut dogum kasilmasi olarak algilayabilir, donduremezsek normal olarakda doguramazsin sezeryan icinde erken. bebegin bir hafta fazladan kalmasi onemli dedi. demekki kismet degilmis. temmuz 4 de sezeryan olucam kismetse.
canım haklisin ama kimse alınmasın şimdi ki doktorların babası hipokrat değil Napolyon :))) benim arkadasım Şubat'ta dogum yaptı 37 haftada normal olarak,riskli gebelik geçirdi tansiyonu vardı,eşi urolog suni sancı ile yaptırdı devlet hastanesinde.sezeryanida tercih edebilirdi di mı?ben testlerimi devlette yaptırdım,nasıl davrandıkları belli,eğitimli insanlara,soru sormasını bilenlere böyle davranıyorlar,üzülüyorum dogrusu mecburiyetten gidenlere.ama öncelik normal dogum olmalı,son ana gelince sezeryan...biraz fiyat farkı için yazık dogrusu...annem dört tane cocuğu evde doğurmuş,çatı kontrolümü vardı diyo :))siz şimdi biraz tirsinca doktor ne desin diyor.anlayacağın doktor kesinlikle zaman ve maddiyati one almiyacak.bebeğim için mutlaka normal istiyorum.hamileliğimde normal seyrediyorken...
Benim bulantu kabuslari geri dondu. Ne yesem midem almiyor aninda geri cikariyorumya. Benim gibi olaniniz varmi
kızlar pazartesi kontrolüm var sizce çatı muaynesi falan yaparmı doktor ona göre ağdaya gidicem..keşke çatı muaynesi olmasa daha 34+4 teyim şimdi epilasyon olsam doğuma kadar çıkacak alınacak boydada olmıcak napcam offf
Arkadaslar dun bebisin eksiklerini tamamlamak icin esimle cok kosturduk, sabaha karsi 3:30 da wc ye kalktim idrarimi yaptim tam kalkiyordum ki , icimde bisey lök etti ve 1 cay bard. Yakin kan bosaldi, hemen doktorumun oldugu hastaneye gittik, ne tesadufki dr. um da baska hasta icin osaatte oradaydi . Hemen muayene etti 2-3 cm acik var dua edelim suyun gelmesin dedi. Bir cok igne, serumdan sonra bizim pasayi frenledik nihayet ama simdi wc ye bile gitmem yasakbir sure hastanedesin dedi. Doktorumu cok seviyorum cok ilgili biri hemsireler de oyle , sizden ricam bana dua edin ve lutfen aceleci olmayin , temizligi vs bos verin hic bisey sizden ve bebeginizden onemli degil! Hepimize kolay ve saglikli zamaninda dogumlar insallah
Bende evde tek başıma doğurcam diye korkuyorumEşim bazen o kadar yoğun oluyo ki telefonumu açamıyor, ayın 15 günü nöbetçi, köylere gidiyor telefonu çekmiyor,evet yakınlarımız var ama herkes işinde gücünde ha deyince gelemez. Annem yeni yurtdışından geldi memlekette ortalığı toparlayıp gelecek. 15 inde filan gel diyodum şimdi 10 unda gel diyorum, yarın 5 inde gel diyebilirim :))) Napalım artık 112 yi ararım eşime ulaşamazsam. Memleketinde olanlar değerini bilsinler...
gunaydın kızlar,
ben bu bebek şekerini almayı düşünüyorum. sizce nasıl?Eki Görüntüle 435777
bebek şekerimizin ilk postası yolda 25 adet 25 tl ye şundan sipariş ettim en yakınlarımıza bundan vericem diğrleri için de bakalım artık ne çıkarsa bahtıma:)
Eki Görüntüle 435590
Kızlar günaydın sizde de kalçadan bacağa doğru inen bazen kilitlenmenize sebep olan ağrılar oluyor mu?Bebek büyüdükçe normal diyor doktor ama acı eşiği çok yüksek biri olarak söylüyorum bu acı normal olamaz!Siz de aynı şeyleri yaşıyorsanız nasıl hafifletiyorsunuz ağrıyı?
günaydın kızlar gece düzgün uyuyamadım sabahta erken uyandım sağolsun kızım meksika dalgası yapıyor karnımda da eğleniyorum
Günaydın hanımlar ve bebişleri...Maşallah benim oğlanın uykusu düzene bindi sanırım.Ben uyuyunca uyuyo , saat 9 gibi falan başlıyo kıpır kıpır..Hala kıpır kıpır...Umarım doğunca da böyle düzenli uykusu olur.
günaydın arkadaşlar.. benim uyku düzenimde herhangi bir sorun yok.. sadece gece bacağıma kramp giriyor arada bir oluyor ama 3-4 gün zor yürüyorum ağrısından..
ben hala çalışıyorum.. serbest meslek olunca işi başkasına bırakamıyorsun.. yani kendimi taşıyabileceğim yere kadar işe devam edeceğim.. ama asıl sorun bu halde halen şehir dışına çıkmam ve arabayı benim kullanmam.. umarım yolda doğurmam
Gunaydin kizlar aksam hic uyuyamadim kemiklerim agriyor artik
Siz neler yapiyosunuz
maşallah annesi kilosu ve boyu ne kadar güzel nazr değmesin inş:) bende mobilyalarını havalandırmaktayım. sanki hala boya kokusu varmış gibi geliyorkutu olayı dikkatimi çekti. sadece kutu alıp içini kendiniz mi doldurucaksınız?? ben de bebek çikolatası yaptırmayı düşünüyordum fakat bu şekilde daha uygun olur sanırım. kutuları nereden aldınız acaba??
ben mevlütü hemen yapar mıyım bilmiyorum ama süslersen de güzel bir şıklık olur ama illa da olması şart değil. keyfin nasıl istiosa öyle yap canım
Kızlar günaydın sizde de kalçadan bacağa doğru inen bazen kilitlenmenize sebep olan ağrılar oluyor mu?Bebek büyüdükçe normal diyor doktor ama acı eşiği çok yüksek biri olarak söylüyorum bu acı normal olamaz!Siz de aynı şeyleri yaşıyorsanız nasıl hafifletiyorsunuz ağrıyı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?