2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

olacağa çare var mı canım? sağlıkla doğsun da, inan doğumun şekli sonraki mevzu..
dediğin gibi belki de değişir pozisyonu.. ama değişmezse de kaderde varmış.. elden ne gelir.. ben de normal doğum istiyorum..
şimdilik öyle çok net bi mani yok ama.. doğum anı gelene kadar her şey olabilir.. çok da takılmamamız gerek...

söylediğinin her kelimesine katılıyorum, haklısın..

Benim bulantu kabuslari geri dondu. Ne yesem midem almiyor aninda geri cikariyorumya. Benim gibi olaniniz varmi

dün iki kez ben de fena oldum yaa.. ikisi de yemekten sonra bi baş ağrısı, ardından fır fır dönmeye başlıyor başım..
bi de mide bulantısı ekleniyor üstüne.. böyle elim ayağım tutmuyor.. ikisinde de uzandım hafifledi.. ama akşamdan sonra hiç uyuyamadım..
2 saat uykuyla duruyorum. gözlerim şiş, yüzüm bi hoş

üf ya.. bende de aynı dert.. bacaklarımı aldım, şimdi ufaktan çıkıyorlar..
sinirim bozuldu. bacağımla bile uğraşmak istemiyorum.. bikini bölgesi daha büyük dert..
doğumun da ne zaman olacağı belli değil.. üüfff!!!

geçmiş olsun canım, işaret gelmiş de en azından tedbirini aldın.. kendine dikkat et, Allah yardımcın olsun..

Allah yardım etsin valla.. bu da başka bi konu.. bende hamdolsun bi korku yok doğuma dair.
kayınvalidemle karşılıklı oturuyoruz, yüksek hemşire kendisi.. ama onun varlığı beni rahatlatmıyor. kendi kendime diyorum ki, bi durum olsa,
ne bileyim suyum gelse, nişan gelse.. alırım çantamı çağırırım taksiyi biner giderim.. cahil cesareti mi yoksa benimkii

ama eşim panik.. ki, kendisi çok soğukkanlıdır normalde.. gebzede çalışıyor şimdilerde, diyo ki, sen arasan beni bir saate zor gelirim ordan..
ya yetişemezsem.. :18: böyle boynunu büküp, korkarak konuşuyo ben de aksine bi o kadar rahatım..
ilk doğumda ortalama 18 saat sürüyormuş doğum eylemi, öncesinde mutlaka işaretleri var,
sancılar, sancı sıklığı, suyun gelmesi, nişan falan.. uzun bi dönem aslında. Allah hepimize yardım etsin..
yalnızca kendini takip etmek gerek..

herkese günaydınlar son zamanlarda ben de gece uykularından uzaklaştım iyice rahat uyuyamıyorum sabahın köründe kalkıyorum bazı geceler midem çok yanıyor ve gaviscon urup içip yeniden uyumaya çalışıyorum öyle böyle derken vakit geçiyor. hiç değilse izinliyim bir de çalışırken daha zor olurdu
gunaydın kızlar,
ben bu bebek şekerini almayı düşünüyorum. sizce nasıl?Eki Görüntüle 435777

çok güzel bence canderin, ben de aldm şekerlerimi hazır ettim. Hayırlısıyla herbişi hazır kızımın sağlıkla ve vakitlice kendi de gelsin inşallah

Son düzenleme:
Kızlar günaydın sizde de kalçadan bacağa doğru inen bazen kilitlenmenize sebep olan ağrılar oluyor mu?Bebek büyüdükçe normal diyor doktor ama acı eşiği çok yüksek biri olarak söylüyorum bu acı normal olamaz!Siz de aynı şeyleri yaşıyorsanız nasıl hafifletiyorsunuz ağrıyı?

bacağın kitleniyorsa kramp girmesi gibi benim de oluyordu ben kramp girceğini sezdiğim an hemen ayaga kalkıp kacagımın üstüne basıyordum geçiyordu sürekli de bir diz ağrısı bacak ağrısı yaşıyordum daha sonra günlük yürüyüşlere başladım hergün yarım saat yürüyorum bir haftanın sonunda bu kitlenme bacak ağrısı sorunu tamamen ortadan kayboldu.suan bacaklarımda hiç agrı yok kramp girme olayı tamamen yok oldu..

günaydın kızlar gece düzgün uyuyamadım sabahta erken uyandım sağolsun kızım meksika dalgası yapıyor karnımda da eğleniyorum

Gnaydın kızar akşam uykum gelmedi geç yattım sabahta 8.30da wcye kalktım kızımda uyandı tepindi tepindi bidaha uyutmadı zombi gibiyim şu an ama alışmak lazım dimi:)
KOZMATİK'cim verdiğin konuyada cevap yazdım burdanda yazayım, bizim burda hastaneyede eve de bebek görmeye gelenlere lokum verilir çikolatada olabilir şimdi bide kurabiye veriyolar tek tek poşetlenmiş şekilli renkli kurabiyeler ben haftaya yapıp paketlicem hastanede de evde de onlardan ikram edicem ayrıca lokumda vericem.
Yaptırdığım magmetler mevlütte dağıtılıyo herkes mevlüte çağırılıyo mevlüt şekeri yerine bunlardan veriliyo ama dediğim gibi bu benim memleketimin (edirne) adeti.
Sen yakınlarına hediyelik hazırlamışsın zaten ayrıyetten kalabalık mevlüt yapcaksan o zaman magnet dağıtırsın ama sadece hastanede evde ziyaret edenlere diyosan çikolata ver gitsin herkes saklamaz boşuna uğraşmış olursun zaten en fazla 2 gün kalcaksın.

günaydın kızlar gece düzgün uyuyamadım sabahta erken uyandım sağolsun kızım meksika dalgası yapıyor karnımda da eğleniyorum

bu kızlar hep böyle galiba benim kızımda aynı kıpır kıpır diyorum canı cürmü nedir yorulmazmı hiç bu ne enerji onun yerine ben yoruluyorum uykusudamı gelmiyor..

Gunaydin kizlar ve bebisleri
Ruyamda kizim dogmustu ama. Cok zayifti korktum emzirdim kizimi falan
Bu arada bende hastanede. Yumurtadan cikan civciv seklindeki magnetlerden dagitacam yaninda da ayrica cikolata alacam ve hastane odasini een azindan kapisini susleyecem eminonunden kopuk seklinde nazar boncuklari almistim onlarida asacam daha sonra lohusa mevludu icinde anahtarlik seklinde lavantali magnetlerden dagitacam bide annem lohusa serbeti icin bardak susluyor onlarida gelenlere verecegiz isteyen saklasin zaten eminonunden plastik bardaklardan aldi annemlohusaya ozel satilanlardan

Günaydın hanımlar ve bebişleri...Maşallah benim oğlanın uykusu düzene bindi sanırım.Ben uyuyunca uyuyo , saat 9 gibi falan başlıyo kıpır kıpır..Hala kıpır kıpır...Umarım doğunca da böyle düzenli uykusu olur.

günaydın arkadaşlar.. benim uyku düzenimde herhangi bir sorun yok.. sadece gece bacağıma kramp giriyor arada bir oluyor ama 3-4 gün zor yürüyorum ağrısından..
ben hala çalışıyorum.. serbest meslek olunca işi başkasına bırakamıyorsun.. yani kendimi taşıyabileceğim yere kadar işe devam edeceğim.. ama asıl sorun bu halde halen şehir dışına çıkmam ve arabayı benim kullanmam.. umarım yolda doğurmam

aman maşallah dee.. benimki gece neler yapıyo neler..
zaten uyuyamıyorum.. bizimki de horon tepiyo içimde..

magnezyum kullanmıyor musun kramplar için?
benim bildiğim artık bu haftalardan itibaren araba kullanmanın pek iyi olmadığı.. ne zamana kadar çalışacaksın?

Gunaydin kizlar aksam hic uyuyamadim kemiklerim agriyor artik
Siz neler yapiyosunuz

ah kardeeeş, valla aynı sıkıntılar bende var.. belden aşağı, tüm eklemlerim, kemiklerimin her zerresi ayrı ağırıyor sanki..
özellikle ayağa kalkarken, dizlerim ve tabanlarımda birkaç saniyelik bi ağrı oluyo.. çok fena..
bu gece iki üç saat anca uyumuşumdur..

selam annişler ne hayecanlı herkes bir tatlı telaşta allahım sağlıkla bebklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...

cnm kutu aldık 50 tane 20 tl ye tahtadan figürler yapıyorlar şimdi ondan aldık birde etiket aldık hoşgeldin yazan bunlarıda kutuya yapıştırıcaz ve içine lokum ve badem şekeri şeklinde içi çikolatalı bir şekerleme alıp koyucaz belki tahta figürlü olan objeleri başka bir yerde de değerlendirebilirim bende mobilyaları hala havalandırıyorum

iyi pazarlar herkese... o kalça ağrısı ne berbat bişeydir o öyle, bende de var hemde ne kilitlenme belden aşağımı kıpırdatamıyorum ona acı eşiği bile kar etmez felçli gibi oluyorsun sol kalçadan başlayıp bacağıma iniyor ve genelde akşam saatlerinde oluyo benim sıpa ağırlığını sol tarafa çok verdiği için...hiçbir ilaç kar etmiyor sadece yatıp geçmesini bekliceksin canım

Merhabalar guzel temmuz anneleri sabahtan beri kramp ve kitlenme sikayetlerinizi yazmissiniz ben son gunlerimdeyim hatta nisanim geldi bekliyorum

kramp ve kitlenme sorununuz icin gun icinde bol bol ayran tuketmenizi ve magnezyum takiyesi almanizi oneririm..

rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…