- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #25.741
Merhabalar guzel temmuz anneleri sabahtan beri kramp ve kitlenme sikayetlerinizi yazmissiniz ben son gunlerimdeyim hatta nisanim geldi bekliyorum
kramp ve kitlenme sorununuz icin gun icinde bol bol ayran tuketmenizi ve magnezyum takiyesi almanizi oneririm..
rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin...
görümcem geliyormuş kocasıyla ilk defa gelecek evime .. sabah kahvaltısından kalktıgım gıbı kuyruguna basılmıs kedi gibi ordan oraya kosuyorum ne işi var bizde anlamıyorum kii .. bide hazırlık yapma derdi var ve ben cok yorgunum ayak bileklerimde acayip şişlik varr ve yürüyemıyorumm
off puff yaaaa
görümcem geliyormuş kocasıyla ilk defa gelecek evime .. sabah kahvaltısından kalktıgım gıbı kuyruguna basılmıs kedi gibi ordan oraya kosuyorum ne işi var bizde anlamıyorum kii .. bide hazırlık yapma derdi var ve ben cok yorgunum ayak bileklerimde acayip şişlik varr ve yürüyemıyorumm
off puff yaaaa
bitanem ben avrp. yakasındayım . oda bi ay once evlendı anadolu yakasına gelın geldi . 3 cesıt pasta tarzı bısey yaptım ama inan geberdim böyle evi supurdum wc . banyo yıkadım servıs tabaklarını hazırladım . perttttttnerdeydi ki tatlım?? günübirlik mi yoksa yatıya mı geliyor amaan bu günlerimizde evimde ki iş bile gözüme geliyo bi de misafir ağırlamak offf Allah yardımcın olsun tatlım
insan halinden anlayacak bi insan olsa emın ol hosgorusune sığınır kusura bakma derim amaaaaa !! lakinn ve ziraaaaO kadar telaş etme canım halden anlar herhalde.İnsan yine de ister istemez evi tekrar gözden geçirmek istiyo , yemek falan yapmak istiyor.Ama elinden geldiği kadar yavaş ve dinlene dinlene yap yorma kendini.Eşin de yardım herhalde!
bitanem ben avrp. yakasındayım . oda bi ay once evlendı anadolu yakasına gelın geldi . 3 cesıt pasta tarzı bısey yaptım ama inan geberdim böyle evi supurdum wc . banyo yıkadım servıs tabaklarını hazırladım . pertttttt
insan halinden anlayacak bi insan olsa emın ol hosgorusune sığınır kusura bakma derim amaaaaa !! lakinn ve ziraaaaoyle biri degilll..
laf söz eder anlatır yalan yanlıs bende sonraalırım bu çatalı ..............................
canım nasıl yani ya nişanım derken doğumun başladı mı yoksa:18: birden heycanlandım şimdi
Dun lekelenme tarzinda kanamam oldu drla gorustum dogum sinyali dedi her an bekliyoruz artik ama nisan geldikten sonra 1 hafta suresi varmis kismet darisi basiniza
Allah hayırlı dogumlar nasıp eylesın tez zamanda bebegıne kavusacaksın Allahın ıznıyle ne mutlu sanaDun lekelenme tarzinda kanamam oldu drla gorustum dogum sinyali dedi her an bekliyoruz artik ama nisan geldikten sonra 1 hafta suresi varmis kismet darisi basiniza
ohh ne guzel anne ogul takılın bakalım hayırlı pazarlariyi pazarlar kızlar nasılsınız napıosunuz bnmmkociş nöbette pazar gunu evde oglumla takılıoz:S
seni kızdırmak istemem ama sen taşınırken kimse yoktu yanında ondan sordum nerde diye yardıma, işe gelince ortalarda kimse olmuyo nedenseneyse güzelim sıkma canını yapmışın işte pastanı yeter bundan sonrasına laf edende kendi utansın
ohhh ne güzel sen bitirmişsin işlerini. ben daha herşeyimi tamamlamadım bile.... acaba ağırdan mı alıyorum 33. haftaya giricez yarın ama bende daha eksikler var ve çanta hazırlanmadı. acaba benim durumumda olan var mı yoksa bir tek ben mi bu kadar geç kaldım(
Allah hayırlı dogumlar nasıp eylesın tez zamanda bebegıne kavusacaksın Allahın ıznıyle ne mutlu sana
ohh ne guzel anne ogul takılın bakalım hayırlı pazarlar
canım arkadasım benı nadir anlayan insanlardansın .. benım ayak bıleklerım varis doldu neden dıye soruyor kocam bende iş yapmaktan ayakta durmaktan dedim . dr u aradı sordu zeynep ayak bılekleri mor damarlar doldu yuruyemıyor dedi. Dr cugum da gebelık donemınde normal ama geregınden fazla ayakta duruyorsa bu da tetikler dinlensin dedi
bende senı ve bebegını opuyorum muck muck muck :))) kolay gelsınnnnnnnAhh canım beniim kıyamam otur valla yapma bi iş bu son ayda senden ve bebeğinden daha önemli bişey yok kocan dahil (o doğumdan sonra eski önemini alır) bol enerjiye ve huzura ihtiyacımız var çok öptüm seni ben çıkıyorum dolap temizlicem sonra görüşürüz yine
Merhabalar guzel temmuz anneleri sabahtan beri kramp ve kitlenme sikayetlerinizi yazmissiniz ben son gunlerimdeyim hatta nisanim geldi bekliyorum
kramp ve kitlenme sorununuz icin gun icinde bol bol ayran tuketmenizi ve magnezyum takiyesi almanizi oneririm..
rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin...
çok şeker çok beğendim kaça alıyosun?gunaydın kızlar,
ben bu bebek şekerini almayı düşünüyorum. sizce nasıl?Eki Görüntüle 435777
doğru diyosun ama işte gönül herşey olsun ,güzel olsun ,oda olsun ,buda olsun ooooo:))))Gnaydın kızar akşam uykum gelmedi geç yattım sabahta 8.30da wcye kalktım kızımda uyandı tepindi tepindi bidaha uyutmadı zombi gibiyim şu an ama alışmak lazım dimi:)
KOZMATİK'cim verdiğin konuyada cevap yazdım burdanda yazayım, bizim burda hastaneyede eve de bebek görmeye gelenlere lokum verilir çikolatada olabilir şimdi bide kurabiye veriyolar tek tek poşetlenmiş şekilli renkli kurabiyeler ben haftaya yapıp paketlicem hastanede de evde de onlardan ikram edicem ayrıca lokumda vericem.
Yaptırdığım magmetler mevlütte dağıtılıyo herkes mevlüte çağırılıyo mevlüt şekeri yerine bunlardan veriliyo ama dediğim gibi bu benim memleketimin (edirne) adeti.
Sen yakınlarına hediyelik hazırlamışsın zaten ayrıyetten kalabalık mevlüt yapcaksan o zaman magnet dağıtırsın ama sadece hastanede evde ziyaret edenlere diyosan çikolata ver gitsin herkes saklamaz boşuna uğraşmış olursun zaten en fazla 2 gün kalcaksın.
Gunaydin kizlar ve bebisleri
Ruyamda kizim dogmustu ama. Cok zayifti korktum emzirdim kizimi falan
Bu arada bende hastanede. Yumurtadan cikan civciv seklindeki magnetlerden dagitacam yaninda da ayrica cikolata alacam ve hastane odasini een azindan kapisini susleyecem eminonunden kopuk seklinde nazar boncuklari almistim onlarida asacam daha sonra lohusa mevludu icinde anahtarlik seklinde lavantali magnetlerden dagitacam bide annem lohusa serbeti icin bardak susluyor onlarida gelenlere verecegiz isteyen saklasin zaten eminonunden plastik bardaklardan aldi annemlohusaya ozel satilanlardan
iyi pazarlar herkese... o kalça ağrısı ne berbat bişeydir o öyle, bende de var hemde ne kilitlenme belden aşağımı kıpırdatamıyorum ona acı eşiği bile kar etmez felçli gibi oluyorsunsol kalçadan başlayıp bacağıma iniyor ve genelde akşam saatlerinde oluyo benim sıpa ağırlığını sol tarafa çok verdiği için...hiçbir ilaç kar etmiyor sadece yatıp geçmesini bekliceksin canım
odamızı n resimlerini temmuz bebekleri cicileri sayfasına koydum kızlar gelince bebek şekerlerimide koyacağım ay yaaa ne güzel azcık kaldı:)))
evimin badanadan önceki ve badanadan sonraki resimlerini koyıyım bari kimse yok kendi kendimeDDD
Eki Görüntüle 435928 Eki Görüntüle 435929 Eki Görüntüle 435930 Eki Görüntüle 435931 Eki Görüntüle 435932 Eki Görüntüle 435933
öncesi yeşildi ,şimdi meltem ...
Simdiki hali cok daha guzel olmus cnm,koltuklarinla mobilyanla daha uyumlu olmus. Gule gule kullanin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?