2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

görümcem geliyormuş kocasıyla ilk defa gelecek evime .. sabah kahvaltısından kalktıgım gıbı kuyruguna basılmıs kedi gibi ordan oraya kosuyorum ne işi var bizde anlamıyorum kii .. bide hazırlık yapma derdi var ve ben cok yorgunum ayak bileklerimde acayip şişlik varr ve yürüyemıyorumm
off puff yaaaa

canım nasıl yani ya nişanım derken doğumun başladı mı yoksa:18: birden heycanlandım şimdi

nerdeydi ki tatlım?? günübirlik mi yoksa yatıya mı geliyor amaan bu günlerimizde evimde ki iş bile gözüme geliyo bi de misafir ağırlamak offf Allah yardımcın olsun tatlım

O kadar telaş etme canım halden anlar herhalde.İnsan yine de ister istemez evi tekrar gözden geçirmek istiyo , yemek falan yapmak istiyor.Ama elinden geldiği kadar yavaş ve dinlene dinlene yap yorma kendini.Eşin de yardım herhalde!

nerdeydi ki tatlım?? günübirlik mi yoksa yatıya mı geliyor amaan bu günlerimizde evimde ki iş bile gözüme geliyo bi de misafir ağırlamak offf Allah yardımcın olsun tatlım
bitanem ben avrp. yakasındayım . oda bi ay once evlendı anadolu yakasına gelın geldi . 3 cesıt pasta tarzı bısey yaptım ama inan geberdim böyle evi supurdum wc . banyo yıkadım servıs tabaklarını hazırladım . pertttttt

insan halinden anlayacak bi insan olsa emın ol hosgorusune sığınır kusura bakma derim amaaaaa !! lakinn ve ziraaaa oyle biri degilll..
laf söz eder anlatır yalan yanlıs bende sonra alırım bu çatalı ..............................

seni kızdırmak istemem ama sen taşınırken kimse yoktu yanında ondan sordum nerde diye yardıma, işe gelince ortalarda kimse olmuyo nedense neyse güzelim sıkma canını yapmışın işte pastanı yeter bundan sonrasına laf edende kendi utansın

canım nasıl yani ya nişanım derken doğumun başladı mı yoksa:18: birden heycanlandım şimdi

Dun lekelenme tarzinda kanamam oldu drla gorustum dogum sinyali dedi her an bekliyoruz artik ama nisan geldikten sonra 1 hafta suresi varmis kismet darisi basiniza

Dun lekelenme tarzinda kanamam oldu drla gorustum dogum sinyali dedi her an bekliyoruz artik ama nisan geldikten sonra 1 hafta suresi varmis kismet darisi basiniza

Allah yar ve yardımcın olsun ağrısız, sancısız, kesisiz, dikişsiz hayırlı doğumlar diliyorum yavrunu sağlıkla kucağına alırsın inşallah doğumun olduktan sonrada yaz bize güzel haberlerini ver tatlım

Allah hayırlı dogumlar nasıp eylesın tez zamanda bebegıne kavusacaksın Allahın ıznıyle ne mutlu sana

iyi pazarlar kızlar nasılsınız napıosunuz bnmmkociş nöbette pazar gunu evde oglumla takılıoz:S
ohh ne guzel anne ogul takılın bakalım hayırlı pazarlar

canım arkadasım benı nadir anlayan insanlardansın .. benım ayak bıleklerım varis doldu neden dıye soruyor kocam bende iş yapmaktan ayakta durmaktan dedim . dr u aradı sordu zeynep ayak bılekleri mor damarlar doldu yuruyemıyor dedi. Dr cugum da gebelık donemınde normal ama geregınden fazla ayakta duruyorsa bu da tetikler dinlensin dedi

canımm bzm seninle aynı gün inş. doğumlar tabii bebişler erken gelmezlerse :)) ben de bişey hazırlamadım daha yıkanıp ütülenecekler var oda takımı alınacak daha bebek şekeri çikolatası yok kapı süsü banyo leğeni falan daha ooo çook eksiğim var hepsini kafamda oluşturuyrm ve iyice inceliyrm buradaki arkadaşların yaptıklarından faydalanıyrm onklar çok ii fikir oluyor bana :) bnm kızın şu anda sadece eşyaları puseti ve arabası çantası falan tam o kadar geri herşey alınacak daha (

Ahh canım beniim kıyamam otur valla yapma bi iş bu son ayda senden ve bebeğinden daha önemli bişey yok kocan dahil (o doğumdan sonra eski önemini alır ) bol enerjiye ve huzura ihtiyacımız var çok öptüm seni ben çıkıyorum dolap temizlicem sonra görüşürüz yine

bende senı ve bebegını opuyorum muck muck muck :))) kolay gelsınnnnnnn

canım allah hayırlı dogumlar nasıp etsınnn ınssss saglıkla al bebegını kucagınaa

gunaydın kızlar,
ben bu bebek şekerini almayı düşünüyorum. sizce nasıl?Eki Görüntüle 435777
çok şeker çok beğendim kaça alıyosun?

doğru diyosun ama işte gönül herşey olsun ,güzel olsun ,oda olsun ,buda olsun ooooo:))))

resim koyun kızzzzz..........bizde görelim bizim neyimiz eksik misafirlerden:d

Ya canım aynen tarif ettiğin gibi.KRamp değil bu başka bir şey.Benim de sol kalçamda başlayıp,sol bacağıma iniyor.Ilık duş aldım şimdi iyi geldi biraz.Oğlum deliler gibi dalgalanıyor tepiniyor içerde maşallah.Onlar iyi olsun da bugünler de geçer.Benim tek korkum bu ağrı yüzünden normal doğum yapamamak.Umarım hepimizin ağrıları doğuma kadar geçer.

odamızı n resimlerini temmuz bebekleri cicileri sayfasına koydum kızlar gelince bebek şekerlerimide koyacağım ay yaaa ne güzel azcık kaldı:)))
evimin badanadan önceki ve badanadan sonraki resimlerini koyıyım bari kimse yok kendi kendimeDDD

öncesi yeşildi ,şimdi meltem ...

Simdiki hali cok daha guzel olmus cnm,koltuklarinla mobilyanla daha uyumlu olmus. Gule gule kullanin insallah.

buda çeyizimden çıkardığım nevresim takımım:)
kalabalık eşyayı hiiiç sevmem, ne kadar boş sa ev okadar kullanışlı oluyo, ihtiyacın haricinde süs eşyası bile beni bunaltır...
ama buna rağmen evleli 6 sene oldu, eğer şimdi olsa bazı tercihlerim farklı olurdu...
buda oturma odam...

evvweeeeeet can sıkıntısı insana blog bile açtırır
yaaa acaip uykum var,ve çoook yorgunum eve gelir gelmez yatıcam dedim ama yok uykum gitttiiiiiii
kendi kendime çalsöyle oldum burda

Simdiki hali cok daha guzel olmus cnm,koltuklarinla mobilyanla daha uyumlu olmus. Gule gule kullanin insallah.

amin cnm sağol o yeşili yaptırıken farklı bi mobilye alıcaz diye yaptırdık ,oda biz alana kadar satılınca geçde kalıncabu mobilyaya karar verdik. bu halde 6 yıl kullanmak zorunda kaldım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…