2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

oh oh ne güzel olmuş temiz temiz ferah ferah içimiz açıldı güle güle oturun canım yorulduğuna değmiş :118:

oh oh ne güzel olmuş temiz temiz ferah ferah içimiz açıldı güle güle oturun canım yorulduğuna değmiş :118:

zaten varya bu hale getirene kadar doğurdum ,doğurcam korkusu :18:
ama şükür bitti bide hastane çantamı hazırlarsam ooo benden iyisi yok
hastane çantamı aşama aşama resimli hazılıycam ,paylaşırım yine.:)

biraz olsun rahatlamana sevindim o oğluşununda totosundan ısırmak lazım aynı acıyı çekip aynı korkuyu düşünmüşüz bu kadar olur bende normal doğumu etkiler mi diye korkmuştum ama boşuna şimdiden strese girmeye gerek yok rabbimiz hayırlı normal doğumlar nasip etsin bize

33+6
Önümüzdeki hafta ve sonrasında doğum beklentisi sebebiyle kan hacminiz artacaktır. Kan hacminizdeki artış ağırlığınıza yaklaşık 900- 1800 gr. ekleyecektir. Vajinal (normal) veya Sezaryan doğum, hangisi olursa olsun, C Vitamini, demir, çinko ve enerji, doğum sonrasında iyileşmenize yardımcı olacaktır. Kat kat giymeniz sizi normalde olduğundan daha sıcak hissettirir. Üçüncü trimesterda cinsel isteğinizde azalma olabilir.
ahahahaha 900-1800 diyo ne diyo bu yaaa...
banane ben istemiyom bebeğim alcaksa olur, yoksa istemiyom almam banane ,banane....

tamam canım merakla bekliyoruz

zaten korkuyorum, yakında biri çıkıp burası senin babanın blogumu fln diycek

yok artık kim niye desin ki benim fikrim herkes seni seviyor topikte görmekten de mutludurlar eminim:118:
verdiğim ihtiyaç ve yemek molası bitti ben çıkıyorum temizliğe devam

tşk ederim kız işin şakası tabi hadi kolay gelsin şekerim çok yorma aman ağır ağıııııııııııırrrrrrrrrrrrr........ zaten göbeği taşımaya bi adam gerek.:)

slmlar nasılsınız kızlar hani demiştim doktor idrar yolları enfeksiyonu için ilaç vermişti

inanın varya kullandım gündür ne ağrım var ne akıntımmmmmm çok şükürrr çookk çokkk iyiyim bence doktora gidin

ıyı aksamlar kızlar,
az önce hastanemi aradım. Doğum ücretinin içinde oda süsleme de varmış. Böylece bu dertten de kurtulmuş oldum.
Bir de ben inanılmaz terliyorum . Sizde de bu sıkıntı var mı?

ıyı aksamlar kızlar,
az önce hastanemi aradım. Doğum ücretinin içinde oda süsleme de varmış. Böylece bu dertten de kurtulmuş oldum.
Bir de ben inanılmaz terliyorum . Sizde de bu sıkıntı var mı?

cnm sen nerde doğum yapcaktın? senin hastanenin doğum fiyatı ne kadar ?
bendede oluyo acaip bi ter....acaip sıkıntı...

Ay bugun temizligimin bir kismini hallettik esimle ama mahvolmus durumdayim. Yarinda biraz biraz yapsam bi rahatlasam...

Kizlar bu arada bi sorum olcak sizde de ara ara seyinizde bir agri oluyor mu? Boyle anlik bir aci hemen gidiyor geri ama irkiliyorum o anlik agridan biraz kuvvetli yani. Normal mi acaba??

Evet canım benim de bugün 2-3 kere oldu şeyimde acı. İdrar yoluyla ilgili bişey olmadığından eminim.. Ve gezmeye gitmiştik arabadan indim kasıklarıma doğru bir acı saplandı anlatamam direk durdum ve iki büklüm oldum azcık bekledim tam merdivenlerden çıkıyorum yine oldu sanırım doğumlarımız yaklaşıyor ve sanırım doğum sancısı da bunun sıklaşmış hali:26: Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin..

mrb kızlarrrr ölmüş bi durumdayım ikı gundr temızlık yapıyorum kaynanmdayardım etmyegeldi balkonumu yıkadı ve yemk yaptı :44: saolsun bi tek mutfagım kldı onuda hfta içinde yaparım artıkkk çok yoruldum cunkuuuuu

kozmatikciğim ben ist. anadolu yakasında oturuyorum.
kozyatağı nda central hospital diye bi hastane var. orada yapacağım doğumu

canım eminmisin ben orası ile konuştum süslemeyi sorduğumda anlaşmalı bi süsleme firması olduğunu oraya sületebileceğimizi yada kendimizin yapabileceğini söylediler....

canım eminmisin ben orası ile konuştum süslemeyi sorduğumda anlaşmalı bi süsleme firması olduğunu oraya sületebileceğimizi yada kendimizin yapabileceğini söylediler....

bugun ılk olarak ınternetten hastanenın anlaşmalı bı yerı olup olmadığını arastırdım. aklıma hastanenın bole bı hızmet olabileceği gelmemişti.
arastırma sonucunda hastanenın web sıtesı cıktı, orada bu hızmetın oldugu yazıyordu.
emın olmak için aradım ucrete dahıl oldugu solendı.

Terleme bendede cok var,daha dogrusu bir anda geliyor ayyyy cok sicak die. Vucudumuzdaki kan oranida artti onunda etkisi var tbi bu sicaklamalarimizda

amin cnm sağol o yeşili yaptırıken farklı bi mobilye alıcaz diye yaptırdık ,oda biz alana kadar satılınca geçde kalıncabu mobilyaya karar verdik. bu halde 6 yıl kullanmak zorunda kaldım...

Simdi gonlune gore yapmissin cnm,cok da guzel olmus:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…