- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #25.761
odamızı n resimlerini temmuz bebekleri cicileri sayfasına koydum kızlar gelince bebek şekerlerimide koyacağım ay yaaa ne güzel azcık kaldı:)))
evimin badanadan önceki ve badanadan sonraki resimlerini koyıyım bari kimse yok kendi kendimeDDD
Eki Görüntüle 435928 Eki Görüntüle 435929 Eki Görüntüle 435930 Eki Görüntüle 435931 Eki Görüntüle 435932 Eki Görüntüle 435933
öncesi yeşildi ,şimdi meltem ...
oh oh ne güzel olmuş temiz temiz ferah ferah içimiz açıldı güle güle oturun canım yorulduğuna değmiş:118:
Ya canım aynen tarif ettiğin gibi.KRamp değil bu başka bir şey.Benim de sol kalçamda başlayıp,sol bacağıma iniyor.Ilık duş aldım şimdi iyi geldi biraz.Oğlum deliler gibi dalgalanıyor tepiniyor içerde maşallah.Onlar iyi olsun da bugünler de geçer.Benim tek korkum bu ağrı yüzünden normal doğum yapamamak.Umarım hepimizin ağrıları doğuma kadar geçer.
tamam canım merakla bekliyoruzzaten varya bu hale getirene kadar doğurdum ,doğurcam korkusu :18:
ama şükür bitti bide hastane çantamı hazırlarsam ooo benden iyisi yok
hastane çantamı aşama aşama resimli hazılıycam ,paylaşırım yine.:)
zaten korkuyorum, yakında biri çıkıp burası senin babanın blogumu fln diycek
tamam canım merakla bekliyoruz
az sonraaaaa:)))))))))
yok artık kim niye desin ki benim fikrim herkes seni seviyor topikte görmekten de mutludurlar eminim:118:
verdiğim ihtiyaç ve yemek molası bitti ben çıkıyorum temizliğe devam
ıyı aksamlar kızlar,
az önce hastanemi aradım. Doğum ücretinin içinde oda süsleme de varmış. Böylece bu dertten de kurtulmuş oldum.
Bir de ben inanılmaz terliyorum . Sizde de bu sıkıntı var mı?
Ay bugun temizligimin bir kismini hallettik esimle ama mahvolmus durumdayim. Yarinda biraz biraz yapsam bi rahatlasam...
Kizlar bu arada bi sorum olcak sizde de ara ara seyinizde bir agri oluyor mu? Boyle anlik bir aci hemen gidiyor geri ama irkiliyorum o anlik agridan biraz kuvvetli yani. Normal mi acaba??
cnm sen nerde doğum yapcaktın? senin hastanenin doğum fiyatı ne kadar ?
bendede oluyo acaip bi ter....acaip sıkıntı...
kozmatikciğim ben ist. anadolu yakasında oturuyorum.
kozyatağı nda central hospital diye bi hastane var. orada yapacağım doğumu
ıyı aksamlar kızlar,
az önce hastanemi aradım. Doğum ücretinin içinde oda süsleme de varmış. Böylece bu dertten de kurtulmuş oldum.
Bir de ben inanılmaz terliyorum . Sizde de bu sıkıntı var mı?
canım eminmisin ben orası ile konuştum süslemeyi sorduğumda anlaşmalı bi süsleme firması olduğunu oraya sületebileceğimizi yada kendimizin yapabileceğini söylediler....
terleme olayı bendede var daha haziranın başındayız
amin cnm sağol o yeşili yaptırıken farklı bi mobilye alıcaz diye yaptırdık ,oda biz alana kadar satılınca geçde kalıncabu mobilyaya karar verdik. bu halde 6 yıl kullanmak zorunda kaldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?